Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Prag

Se alle udlejningsbiler i Prag

Biludlejning gennem Expedia i Prag

Biludlejning Prag – Sådan kommer du nemt og billigt omkring

Prag er en helt fantastisk smuk by, som emmer af historie og kultur på hvert brostensbelagt gadehjørne. Kirker, tårne, broer og historiske bygninger kæmper om at erobre udsigten, og hertil kommer byens mange enestående museer, kunstbygninger og parker. Lej en bil i Prag, og kom let og ubesværet rundt til de mange seværdigheder og attraktioner.

Book dig ind på et hyggeligt hotel i Prags gamle bydel, så mærker du rigtigt byens unikke stemning. Der findes dog også dejlige hoteller i Prags grønne forstæder. Perfekt, hvis du drømmer om rolige omgivelser, hvor den eneste larm er Moldau-flodens brusen og træernes susen. I kombination med billeje i Prag, har du frit valg på alle hotel-hylder.

Den Gyldne Stad – Historisk og moderne metropol

Prag har for længst rejst sig af det kommunistiske styres aske, og fremstår i dag som et overdådigt eksempel på Europæisk arkitektur og kultur, tilsat alle moderne bekvemmeligheder og komfort. Start med at flyve direkte fra Danmark til Prag, og benyt herefter biludlejningen i Prags lufthavn, så er køreturen ind til byen hurtigt klaret.

Prags pligtprogram består af bl.a. Karlsbroen, kongeborgen Hradcany, Sankt Veit-katedralen, den hyggelige lilleside (Malá Strana), og selvfølgelig den gamle bydel med Týn Kirken, Folkets Hus, Krudttårnet, det berømte astronomiske ur, for bare at nævne et beskedent udpluk. Alle de arkitektoniske mesterværker befinder sig i et charmerende netværk af smalle, brolagte stræder, listige beværtninger og kulørte kunsthåndværkbutikker. Trænger du til at slappe af oven på de mange indtryk, kan du nyde en kold tjekkisk øl på en af de hyggelige caféer, eller besøge Prags hippe bystrand på Smichovska Plaz.

Prag og omegn

Det er absolut ingen dårlig ide at se sig om i det smukke landskab omkring Prag. Du finder uden problemer billig billeje i Prag, og så er scenen sat for et inspirerende roadtrip ud i Böhmen og omegn. Oplagte mål kunne være et besøg på et af Tjekkiets berømte bryggerier, hvor du kan få en spændende rundvisning og smage lidt på varerne. Her kunne bl.a. ”Unetice bryggeri” i landsbyen af samme navn være et godt bud, ligesom ”Familiebryggeriet Berouns Bjørn” i Beroun byder på en spændende oplevelse for ølentusiaster. Tjekkiet er samtidig meget kendt for sit krystalglas, og her kan du ligeledes kombinere billeje i Prag med en spændende shopping/rundvisningstur. Et godt tip er glasværket Rückl krystal i Nizbor, som en af Tjekkiets ældste glasvirksomheder, og hvor du kan købe det fineste krystalglas til priser langt under dem i Prag.

Billig biludlejning i Prag giver dog adgang til meget andet end øl og krystalglas. Er du mere til naturoplevelser på din ferie i Prag, kan du bese de fantastiske drypstenshuler i Koneprusy, kun 30 kilometer uden for Prag. En anden fin oplevelse er at tage bilen til den imponerende Karlstejn-borg og landsby. Den hyggelige landsby ligger omkranset af en smuk nationalpark, og i kombination med billig billeje i Prag er du altid fleksibel og uafhængig. Ingen fastlagte tider og emsige guider – du bestemmer selv hvornår der er afgang!

Udforsk Prag

Udforsk Prag med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!