Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Prag

Biludlejning Prag – Sådan kommer du nemt og billigt omkring

Prag er en helt fantastisk smuk by, som emmer af historie og kultur på hvert brostensbelagt gadehjørne. Kirker, tårne, broer og historiske bygninger kæmper om at erobre udsigten, og hertil kommer byens mange enestående museer, kunstbygninger og parker. Lej en bil i Prag, og kom let og ubesværet rundt til de mange seværdigheder og attraktioner.

Book dig ind på et hyggeligt hotel i Prags gamle bydel, så mærker du rigtigt byens unikke stemning. Der findes dog også dejlige hoteller i Prags grønne forstæder. Perfekt, hvis du drømmer om rolige omgivelser, hvor den eneste larm er Moldau-flodens brusen og træernes susen. I kombination med billeje i Prag, har du frit valg på alle hotel-hylder.

Den Gyldne Stad – Historisk og moderne metropol

Prag har for længst rejst sig af det kommunistiske styres aske, og fremstår i dag som et overdådigt eksempel på Europæisk arkitektur og kultur, tilsat alle moderne bekvemmeligheder og komfort. Start med at flyve direkte fra Danmark til Prag, og benyt herefter biludlejningen i Prags lufthavn, så er køreturen ind til byen hurtigt klaret.

Prags pligtprogram består af bl.a. Karlsbroen, kongeborgen Hradcany, Sankt Veit-katedralen, den hyggelige lilleside (Malá Strana), og selvfølgelig den gamle bydel med Týn Kirken, Folkets Hus, Krudttårnet, det berømte astronomiske ur, for bare at nævne et beskedent udpluk. Alle de arkitektoniske mesterværker befinder sig i et charmerende netværk af smalle, brolagte stræder, listige beværtninger og kulørte kunsthåndværkbutikker. Trænger du til at slappe af oven på de mange indtryk, kan du nyde en kold tjekkisk øl på en af de hyggelige caféer, eller besøge Prags hippe bystrand på Smichovska Plaz.

Prag og omegn

Det er absolut ingen dårlig ide at se sig om i det smukke landskab omkring Prag. Du finder uden problemer billig billeje i Prag, og så er scenen sat for et inspirerende roadtrip ud i Böhmen og omegn. Oplagte mål kunne være et besøg på et af Tjekkiets berømte bryggerier, hvor du kan få en spændende rundvisning og smage lidt på varerne. Her kunne bl.a. ”Unetice bryggeri” i landsbyen af samme navn være et godt bud, ligesom ”Familiebryggeriet Berouns Bjørn” i Beroun byder på en spændende oplevelse for ølentusiaster. Tjekkiet er samtidig meget kendt for sit krystalglas, og her kan du ligeledes kombinere billeje i Prag med en spændende shopping/rundvisningstur. Et godt tip er glasværket Rückl krystal i Nizbor, som en af Tjekkiets ældste glasvirksomheder, og hvor du kan købe det fineste krystalglas til priser langt under dem i Prag.

Billig biludlejning i Prag giver dog adgang til meget andet end øl og krystalglas. Er du mere til naturoplevelser på din ferie i Prag, kan du bese de fantastiske drypstenshuler i Koneprusy, kun 30 kilometer uden for Prag. En anden fin oplevelse er at tage bilen til den imponerende Karlstejn-borg og landsby. Den hyggelige landsby ligger omkranset af en smuk nationalpark, og i kombination med billig billeje i Prag er du altid fleksibel og uafhængig. Ingen fastlagte tider og emsige guider – du bestemmer selv hvornår der er afgang!

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Prag

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Prag?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Prag.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Prag?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Prag er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Prag?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Prag?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Prag

Udforsk Prag med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!