Søg efter hoteller i nærheden af topattraktioner i Prag

Hoteller i Prag

Se alle 858 hoteller i Prag
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

U Obecniho Domu 3, Prague 110 00

5.0 ud af 5.0
4,7 ud af 5 (3.182 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun få skridt fra Obecní dům Koncertsal, Republikpladsen og Hybernia Teate …

Hent priser
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague 11000

5.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (3.286 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Republikpladsen, Palladium og Obecní dům …

Hent priser
Mamaison Hotel Riverside Prague

Mamaison Hotel Riverside Prague

Janackovo Nabrezi 15, Prague 150 00

4.5 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (905 anmeldelser)

Det luksuriøse Mamaison Hotel Riverside Prague ligger på vestbredden af Vltava-floden og er under 1 kilometer fra det …

542 DKK
Hotel Aron

Hotel Aron

Zerotinova 39, Prague 130 00

3.0 ud af 5.0
3,3 ud af 5 (485 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Prag 3, kun 3 km fra Riegrovy Sady, Hybernia Teater og Pulvertårnet. Derudover ligger Obecní dům …

344 DKK
Hotel Josef

Hotel Josef

Rybna 20, Prague 110 00

4.5 ud af 5.0
4,7 ud af 5 (1.463 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Kotva Stormagasin, Palladium og Republikpladsen …

968 DKK
Le Palais Art Hotel Prague

Le Palais Art Hotel Prague

U Zvonarky 1, Prague 120 00

5.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (278 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 2, kun 2 km fra Fredspladsen, Statsoperaen i Prag og Nationalmuseet. Derudove …

879 DKK
K+K Hotel Central Prague

K+K Hotel Central Prague

Hybernska 10, Prague 11000

4.5 ud af 5.0
4,7 ud af 5 (3.093 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Nové Mesto, kun få skridt fra Hybernia Teater, Pulvertårnet og Obecní dům …

612 DKK
Art Nouveau Palace Hotel

Art Nouveau Palace Hotel

Panska 12, Prague 11121

5.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (874 anmeldelser)

Det luksuriøse Palace Hotel i Art Nouveau-stil ligger bekvemt i Prags historiske bycentrum og er blot få skridt fra …

Hent priser
Jurys Inn Prague

Jurys Inn Prague

Sokolovská 11, Prague 186 00

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (823 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Karlin, kun 5 minutters gang fra Republikpladsen, Palladium og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger …

616 DKK
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague 14069

5.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (1.455 anmeldelser)

Dette 26-etagers hotel har udsigt over barokspirerne fra Vyšehrad Citadel og ligger meget tæt på en af byens primære …

686 DKK

De nyeste anmeldelser i Prag

Afgræns din søgning

Hotel i Prag

Hotel i Prag: Når du skal finde det hotel, der skal danne rammen om dit ophold, har du masser af valgmuligheder, og du kan finde alt lige fra billige hoteller til fantastiske hoteltilbud på luksushoteller. Under et hotelophold i Prag kan du opleve middelalderlige gader, storslåede bygningsværker og spændende historiske seværdigheder.

Middelalderlig stemning

Bestil overnatninger på et hotel i nærheden af Prags gamle bydel, Staré Město, og få den middelalderlige stemning helt ind under huden. Så snart du træder ud af hotellets dør, kan du gå på opdagelse i de smalle gyder og gennem porte og langs søjlegange og opleve de spændende, historiske bygninger.

Gå også rundt på selve torvet i Staré Město, som er helt enestående med flere kirker og et smukt grønt område. Her finder du også det astronomiske ur, som pryder Rådhustårnet. Hver time flokkes besøgende omkring uret for at se alle figurerne bevæge sig. Uret er astronomisk, da alle oplysninger om verdensrummet vises er samlet i de bevægelige skiver og visere. Gå derefter fra den gamle bydel over Karlsbroen til bydelen Malá Strana. Men tag dig god tid til at nyde broens mange udsmykninger og statuer samt udsigten over byen og floden Moldau. Malá Strana er et af de ældste kvarterer i Prag, og her kan du opleve smukt restaurerede huse og brostensbelagte gader samt imponerende haveanlæg og store palæer. Gå ad den gyldne gade til Prags borgkompleks, hvor du kan opleve flere paladser, klostre og kirker og ikke mindst en enestående udsigt over byen. Hvis du rejse med børn, kan hele familien nemt få et par timer til at gå på det nærliggende legetøjsmuseum, som er et af verdens største med samlinger fra hele verden.

Det jødiske Prag

Oplev den jødiske kultur tæt på i det jødiske kvarter, Josefov, hvor du kan spise på kosherrestauranter, se gamle synagoger og besøge den jødiske kirkegård, hvor du i stedet for at lægge blomster, kan lægge en lille sten. Ved Pinkas-synagogen mindes de dræbte fra Holocaust ved, at alle navnene er skrevet på på hvidkalkede vægge. Her kan du også se en gribende udstilling af børnetegninger fra koncentrationslejren Theresienstadt. Efter denne stærke oplevelse, kan du gå tilbage i de hyggelige gader og sunde dig på en café. Det jødiske kvarter er også præget af mange bygninger i jugendstil. Dette giver byen en finurlig kontrast af middelalder og storby. Særligt i Parizská-gaden kan du opleve den livlige bygningsstil.

Shopping og fest

På Václavpladsen i den nye bydel, Nové Mesto, finder du masser af butikker, restauranter og natklubber. Om dagen kan du shoppe løs i modebutikkerne eller gå på jagt efter antikviteter eller musikinstrumenter. Og om aftenen kan du lade dine sanser forføre af duften fra restauranterne, og starte med at spise et udsøgt måltid, hvorefter du kan danse hele natten på en af de mange natklubber. Hvis du hellere vil afslutte din dag uden pumpende diskorytmer, kan du sætte dig på en af caféerne eller værtshusene og nyde en øl fra en af de lokale mikrobryggerier, inden turen går tilbage til dit hotel.

Hotelbooking: Prag

Søg efter dit perfekte hotel i Prag. Find et billigt hotel i Prag nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Prag, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Prag på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Prag. Book en af vores pakkerejser til Prag: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false