Tilpasset til din søgning på :

Hotel Prag

Hoteller Prag
Prag

Tilbud med hotel + fly i Prag

Se alle tilbud på pakkerejser til Prag

Hoteller i Prag

The ICON Hotel & Lounge-hoteller i Prague
Rating: 4.0 Stars

The ICON Hotel & Lounge

V Jame 6, Prague - Kort
 
 
"et helt usædvanlig godt hotel"
et spændende og velorganiseret hotel. med god beliggenhed centralt og dog uden for den værste turisme. absolut uden støj fra omgivelserne. god og spændende design. super service, god morgenbuffet. der er tale om et helt usædvanlig godt hotel, som vi ikke vil tøve med at anbefale og som vi vil vende tilbage til, hvis turen går til prag.
hans fra Danmark
Dette hotel ligger i Nové Město, kun 5 minutters gang fra Lucerna Arkade og Wenzelspladsen. Derudover ligger Nationalmuseet …Mere
Grandior Hotel Prague-hoteller i Prague
Rating: 5.0 Stars

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague - Kort
 
 
"Flot, lækker centralt hotel"
Dejligt værelse, supersødt personale, lækker morgenmad
En rejsende
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Nové Město, kun 10 minutters gang fra Prags Bymuseum, Republikpladsen og …Mere
Art Deco Imperial Hotel-hoteller i Prague
Rating: 5.0 Stars

Art Deco Imperial Hotel

Na Porici 15, Prague - Kort
 
 
"Godt til par"
God beliggenhed, god restaurant, fine faciliteter og meget serviceminded personale. Urimelig dyr minibar og en lidt kedelig hotelbar, som dog har et stort sortiment og drinks i god kvalitet.
En rejsende
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Nové Město, kun 5 minutters gang fra Republikpladsen, Palladium og Obecní dům …Mere
Designhotel Elephant Prague-hoteller i Prague
Rating: 4.0 Stars

Designhotel Elephant Prague

Na Florenci 29, Prague - Kort
 
 
"Super hotel tæt på byen, metro og tram."
Hotellet tæt på alt, med god service og den bedste morgenmad vi har set længe. Eneste minus var den ekstra opredning hvor madrassen var hård og bulet.
En rejsende
Dette hotel ligger i Nové Město, kun 10 minutters gang fra Prags Bymuseum, Republikpladsen og Obecní dům Koncertsal …Mere
Hotel Majestic Plaza-hoteller i Prague
Rating: 4.5 Stars
DKK 522

Hotel Majestic Plaza

Stepanska 33, Prague - Kort
 
 
"Fantastisk placering midt i byen"
Hotellet var placeret stort set lige i centrum, hvilket var fantastisk. I gå afstand til det meste, men transport muligheder meget tæt på. Morgenmaden var standard. Der var dog noget forvirring om rygning i atriumgården. De første dage måtte der ryges til morgenmaden der ude og de sidste dage måtte man ikke. Personalet var ikke overstrømmende imødekommende, men okay. Sengene var dejlig behagelige at ligge i og der var "minibar", der kunne benyttes som køleskab, hvilket var rart. Overordnet et dejligt hotel, som vi gerne vil vende tilbage til i fremtiden.
Rejsende fra Danmark
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Nové Město, kun 5 minutters gang fra Lucerna Palads, Lucerna Arkade og …Mere
Rohan Boat Prague-hoteller i Prague
Rating: 4.0 Stars

Rohan Boat Prague

U Libenského mostu 1, Prague - Kort
 
 
Dette hotel ligger i Karlin, kun 1,9 km fra Prag Marked og ca. 5 km fra Den Gamle Rådhusplads og O2 Arena. Derudover ligger …Mere
Best Western Hotel Pav-hoteller i Prague
Rating: 3.0 Stars
DKK 331

Best Western Hotel Pav

Kremencova 13, Prague - Kort
 
 
"Dejligt centralt."
Prag er en dejlig by og kan anbefale alle den oplevelse. Alt er billigt og folk er generelt venlige. Hotellets morgenmad var helt ok og personalet sørgede for orden. Generelt var det hele ok.
Rejsende fra Hjørring DK
Dette hotel ligger i Nové Město, kun 10 minutters gang fra Den Hellige Treenigheds Kirke, Prags Nationalteater og Det …Mere
Grand Majestic Plaza-hoteller i Prague
Rating: 4.5 Stars

Grand Majestic Plaza

Truhlarska 16, Prague - Kort
 
 
"Super beliggenhed "
Vender altid tilbage til dette hotel - har prøvet en del hoteller i Prag men dette er bare det bedste.
Rejsende fra Cph
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Nové Město, kun 5 minutters gang fra Palladium, Republikpladsen og Obecní dům …Mere
Theatrino-hoteller i Prague
Rating: 4.0 Stars
DKK 210

Theatrino

Borivojova 53, Prague - Kort
 
 
"Smuk og anderledes hotel, med højt til loftet."
Det gamle teater er meget smukt ombygget til hyggeligt hotel. Små værelser med stort badeværelse. Med rene håndklæder hverdag. Dejligt med mini bar med yderest rimelige priser. Utrolig dejlige senge og vildt god dyne og hovedpude. Hotellet ligger i et mindre pænt kvarter, men tæt på sporvogn. Selvom vi havde værelse ud til gaden, var der er meget fredeligt og ingen nattestøj, trods en del hyggelige beværtninger tæt på. I dagtimer var der den gadestøj man finder alle steder, hvor der lever mennesker. Hotellet udstråler atmosfære. Morgenbuffeten som er rigelig og velassorteret, serveres i den gamle teatersalen
Rejsende fra Køge
Dette hotel ligger i Žižkov, kun 2 km fra Nationalmonumentet i Vitkov, Žižkov TV-tårn og Statsoperaen i Prag. Derudover …Mere
Mosaic House-hoteller i Prague
Rating: 4.0 Stars

Mosaic House

Odboru 4, Prague - Kort
 
 
4,3 ud af 5 (312 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Nové Město, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Det dansende hus og Lucerna Arkade. Derudover …Mere

Søg blandt 687 hoteller i Prag


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Rejseguide for Prag

  Hotel i Prag: Når du skal finde det hotel, der skal danne rammen om dit ophold, har du masser af valgmuligheder, og du kan finde alt lige fra billige hoteller til fantastiske hoteltilbud på luksushoteller. Under et hotelophold i Prag kan du opleve middelalderlige gader, storslåede bygningsværker og spændende historiske seværdigheder.

  Middelalderlig stemning

  Bestil overnatninger på et hotel i nærheden af Prags gamle bydel, Staré Město, og få den middelalderlige stemning helt ind under huden. Så snart du træder ud af hotellets dør, kan du gå på opdagelse i de smalle gyder og gennem porte og langs søjlegange og opleve de spændende, historiske bygninger.

  Gå også rundt på selve torvet i Staré Město, som er helt enestående med flere kirker og et smukt grønt område. Her finder du også det astronomiske ur, som pryder Rådhustårnet. Hver time flokkes besøgende omkring uret for at se alle figurerne bevæge sig. Uret er astronomisk, da alle oplysninger om verdensrummet vises er samlet i de bevægelige skiver og visere. Gå derefter fra den gamle bydel over Karlsbroen til bydelen Malá Strana. Men tag dig god tid til at nyde broens mange udsmykninger og statuer samt udsigten over byen og floden Moldau. Malá Strana er et af de ældste kvarterer i Prag, og her kan du opleve smukt restaurerede huse og brostensbelagte gader samt imponerende haveanlæg og store palæer. Gå ad den gyldne gade til Prags borgkompleks, hvor du kan opleve flere paladser, klostre og kirker og ikke mindst en enestående udsigt over byen. Hvis du rejse med børn, kan hele familien nemt få et par timer til at gå på det nærliggende legetøjsmuseum, som er et af verdens største med samlinger fra hele verden.

  Det jødiske Prag

  Oplev den jødiske kultur tæt på i det jødiske kvarter, Josefov, hvor du kan spise på kosherrestauranter, se gamle synagoger og besøge den jødiske kirkegård, hvor du i stedet for at lægge blomster, kan lægge en lille sten. Ved Pinkas-synagogen mindes de dræbte fra Holocaust ved, at alle navnene er skrevet på på hvidkalkede vægge. Her kan du også se en gribende udstilling af børnetegninger fra koncentrationslejren Theresienstadt. Efter denne stærke oplevelse, kan du gå tilbage i de hyggelige gader og sunde dig på en café. Det jødiske kvarter er også præget af mange bygninger i jugendstil. Dette giver byen en finurlig kontrast af middelalder og storby. Særligt i Parizská-gaden kan du opleve den livlige bygningsstil.

  Shopping og fest

  På Václavpladsen i den nye bydel, Nové Mesto, finder du masser af butikker, restauranter og natklubber. Om dagen kan du shoppe løs i modebutikkerne eller gå på jagt efter antikviteter eller musikinstrumenter. Og om aftenen kan du lade dine sanser forføre af duften fra restauranterne, og starte med at spise et udsøgt måltid, hvorefter du kan danse hele natten på en af de mange natklubber. Hvis du hellere vil afslutte din dag uden pumpende diskorytmer, kan du sætte dig på en af caféerne eller værtshusene og nyde en øl fra en af de lokale mikrobryggerier, inden turen går tilbage til dit hotel.

  Hotelbooking: Prag

  Søg efter dit perfekte hotel i Prag. Find et billigt hotel i Prag nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Prag, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Prag på dine foretrukne datoer.

  Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Prag. Book en af vores pakkerejser til Prag: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

  Den gyldne by

  Prag overlevede den 2. verdenskrig nogenlunde uskadt og kom sejrrigt ud af den kolde krig med sin egen fløjlsrevolution og blev en selvstændig hovedstad. Dens historie strækker sig endnu længere tilbage, hvor keltiske og germanske stammer, det luxembourgske dynasti og habsburgerne alle har været der. Det er ofte et glemt faktum, at Prag også var hovedstad i romerriget, der startede i 1355.

  Dets udvalg af velbevarede skatte fra mange forskellige æraer og i en række forskellige stilarter er en af de ting, der gør Prag så bemærkelsesværdig. Charles Bridge går over Vltava-floden, verdens ældste gamle slot indeholder kronjuvelerne, og brostensbelagte gader fører dig gennem den gamle bydels labyrint, der minder om Franz Kafka.

  Kafka var faktisk født i Prag. Uanset hvor mange byer han levede i, kunne den berømte surrealistiske forfatter aldrig helt slippe påvirkningen fra denne magiske gyldne by. Et besøg til dette bøhmiske vidunderland, og du vil heller ikke være i stand til det.

  Arkitektonisk arv

  Du kan besøge Prag alene for bygningernes skyld. Stilarterne spænder fra barok til gotisk til renæssance. Alt har en plads i denne by. Guinness Book of World Records opfører Prague Castle som et af verdens ældste slotte, og St Vitus Cathedral indeni som en af de ældste gotiske katedraler i Centraleuropa.

  Besøg den gamle og den nye by, det jødiske kvarter og Archbishop's Palace. Hæng ud omkring Old Town Square for at få et blik på det astronomiske timeklokkeslag, og gå rundt i Belvederes område. Prags middelaldercentrum er en UNESCO verdensarv, og huse langs Vltava-floden giver Kampa Island følelsen af et "lille Venedig".

  Kulturelt center

  Prag tilbyder ikke kun bygninger, man kan se på, men også kultur at opleve. Prag er hjem for det første universitet i Centraleuropa og har altid været hjemsted for mange store personligheder. Udover Kafka kom komponisten Antonín Dvorák herfra. Mozart skrev "Don Giovanni", mens han boede i Prag, og Einstein underviste her i en årrække. I store dele af deres liv boede Rainer Maria Rilke, Milan Kundera og Miloš Forman her også, og Prague Summer Program er blevet et af de vigtigste opholdssteder for verdens forfattere.

  Prag er kompakt nok til, at du kan vandre fra museum til kunstudstilling til koncert på en dag. Den oplyste Krizik Fountain er vært for klassiske og samtidige musicals, hvilket skaber en meget speciel atmosfære. Der er adskillige festivaler og forestillinger, og operaer foregår i det nationale teater.

  Prag siges også at være Europas mest hjemsøgte by. Følg de bugtede passager lige i hælene på et spøgelsesspor. Et besøg i Prag og du bliver hjemsøgt - på en god måde - en lang tid fremover. Skjul

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.