Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Nové Mesto

I aften 18. feb. - 19. feb.
Denne weekend 22. feb. - 24. feb.
Næste weekend 1. mar. - 3. mar.

Mest populære hoteller i nærheden af Nové Mesto, Prag

Se alle 461 overnatningssteder i Nové Mesto
The ICON Hotel & Lounge
The ICON Hotel & Lounge
4.0 ud af 5.0 V Jame 6, Prague
Gratis afbestilling
4,6/5 (500 anmeldelser)
DKK 487/ nat for 2 gæster

Helt fantastisk hotel med god beliggenhed og meget hjælpsomt personale. Rigtig god morgenmadsbuffet plus sidevalgt bestilling med smilende personale. Meget modernet indretning.

Anmeldelse fra 11. sep. 2018
BoHo Prague Hotel
BoHo Prague Hotel
4.0 ud af 5.0 Senovážná 4, Prague
Gratis afbestilling
4,9/5 (571 anmeldelser)
DKK 753/ nat for 2 gæster

super hyggeligt og lækkert hotel, tæt på det hele. spændende oplevelse med glasdør ind til toilettet

Anmeldelse fra 21. apr. 2017
Royal Court Apartments
Royal Court Apartments
3.0 ud af 5.0 Legerova 48, Prague
Gratis afbestilling
4,5/5 (971 anmeldelser)
DKK 228/ nat for 2 gæster

Fin lille lejlighed med køkken. En del trafikstøj fra den stærkt befærdede gade nedenfor.

Anmeldelse fra 28. jul. 2018
Park Inn Hotel Prague
Park Inn Hotel Prague
4.0 ud af 5.0 Svobodova 1961/1, Prague
Gratis afbestilling
4,5/5 (1.194 anmeldelser)
DKK 339/ nat for 2 gæster

Personalet var flinke og altid smilende. De var meget hjælpsomme. Vi bestilte både ture og taxier gemmen dem. Det var perfekt.

Anmeldelse fra 9. aug. 2018
Salvator Boutique Hotel
Salvator Boutique Hotel
4.0 ud af 5.0 Žitná 45, Prague
Gratis afbestilling
4,3/5 (209 anmeldelser)
DKK 283/ nat for 2 gæster

Very comforting and homely feeling hotel. Would definitely recommend.

Anmeldelse fra 26. jan. 2019
Alcron Hotel Prague
Alcron Hotel Prague
5.0 ud af 5.0 Stepanska 40, Prague
Gratis afbestilling
4,7/5 (729 anmeldelser)
DKK 522/ nat for 2 gæster

En flok dedikerede mennesker på sas hotel der gjorde alt for at det var perfekt!

Anmeldelse fra 20. maj 2018
Avenue Legerova 19
Avenue Legerova 19
4.0 ud af 5.0 Legerova 1846/19, Prague
4,5/5 (250 anmeldelser)
DKK 290/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel med venligt og hjælpsomt personale. Dejlig ny renoveret hotellejlighed. Ok morgenmad. God beliggenhed ift lokal transport og attraktioner. Vi boede på hotellet i 3 nætter og kommer gerne igen. Vi kan varmt anbefale hotellet.

Anmeldelse fra 29. apr. 2018
Falkensteiner Hotel Maria Prag
Falkensteiner Hotel Maria Prag
4.0 ud af 5.0 Opletalova 1402/21, Prague
Gratis afbestilling
4,4/5 (982 anmeldelser)
DKK 630/ nat for 2 gæster

Vores ophold var fint. Rummeligt værelse, pænt badeværelse. Rent og pænt. Stor morgenbuffet med næsten alt hvad man kunne ønske sig.

Anmeldelse fra 22. aug. 2018
Myo Hotel Wenceslas
Myo Hotel Wenceslas
4.0 ud af 5.0 Krakovska 1338/10, Prague
4,8/5 (42 anmeldelser)
DKK 368/ nat for 2 gæster

Chambre impeccable, grand lit confortable. Grand dressing pour ranger ses affaires, un coffre fort est également présent en chambre. Thermostat pour régler la température de la chambre. Bouilloire avec café et thé présent en chambre. Salle de bain spacieuse et design. Un grand nombre de serviettes ...

Anmeldelse fra 12. feb. 2019

Afgræns din søgning

Hoteller i Nové Mesto, Prag

Tjekkiets hovedstad Prag er en kendt og elsket klassiker takket være den vindende kombination af unikke seværdigheder, et lavt prisniveau og en overskuelig afstand fra Danmark. Book en hyggelig overnatning i Nové Město, der er en del af Prags stemningsfulde middelalderkerne og tæt pakket med smukke, historiske bygninger.

Grundet Prags store popularitet finder du et kæmpe udvalg af hoteller i Nové Město og resten af byen. Nové Město betyder egentlig den nye by, men dette store område er mindst lige så hyggeligt og fyldt med historiske bygningsværker som Staré Město, der er området omkring Rådhuspladsen og Staroměstské Náměstí.

Prag er kendt for sit budgetvenlige prisniveau, og du finder da også masser af billige hoteller i Nové Město. Af den grund har du mere spillerum end i de dyrere metropoler, og du kan sagtens booke et lækkert hotel i Nové Město centrum, uden at hele feriebudgettet bliver ædt op. Det er en skøn fornemmelse at kunne unde sig selv lidt luksus!

Ankomst og billige hoteller i Nové Město

Prag er en yndet kør-selv-destination, men hvorfor ikke gøre rejsen lidt mere behagelig ved at booke flybillet til Nové Město via Prags lufthavn? Lufthavnen ligger ikke langt uden for byen, og med en kombination af bus og metro er du fremme ved dit hotel i Nové Město på under en time. Metrolinjen B stopper flere steder i Nové Město, herunder Karlovo Náměstí, Národní Třída, Můstek, Náměstí Republiky og Florenc. Du er dermed sikret en nem og bekvem ankomst, stort set uanset hvor dit hotel i Nové Město ligger. Overvejer du at køre selv, fordi du gerne vil have adgang til en bil på ferien i Prag, kan du i stedet booke en udlejningsbil i Nové Město. Tjek i den forbindelse også udvalget af pakkerejser til Nové Město med billeje inkluderet.

Du behøver heldigvis ikke hverken hemmelige tips eller rabatkoder for at finde et billigt hotel i Nové Město. Selvfølgelig varierer serviceniveauet og indretningsstilen, men et prisvenligt værelse finder du uden problemer. Desuden er byen ikke plaget af store messer eller tilbagevendende begivenheder, der lægger beslag på alle hotelværelser, som du måske kender det fra de store tyske messebyer. Og så er mange af de billige hoteller i Nové Město med morgenmad inklusive sågar.

Din overnatning i Nové Město er booket – hvad skal du opleve?

Er det din første tur til Prag, får du rygende travlt. Pligtprogrammet består som minimum af Karlsbroen, borgen Hradcany, Sankt Veit Katedral, den hyggelige lilleside kaldet Malá Strana og selvfølgelig Staré Město med Týn Kirken, Folkets Hus, Krudttårnet og det berømte astronomiske ur, for nu bare at nævne et beskedent udpluk. Når du bor på hotel i Nové Město bor du centralt og tæt på det hele. Dermed kan du uden problemer smutte hjem på hotellet til et middagshvil eller en hurtig aftenomklædning, deponering af indkøb osv. Trænger du til at slappe af oven på de mange indtryk, kan du nyde en kold tjekkisk øl på et af de berømte værtshuse eller et stykke kage på de flotte kaffehuse, der er indrettet i elegant jugendstil.