Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hotel i Nové Mesto, Prag

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller i nærheden af Nové Mesto, Prag

Hilton Prague Old Town
5 out of 5
V Celnici 7, Prag
Prisen er DKK 926 pr. nat
4.3/5Excellent! (990 anmeldelser)
Godt hotel

"Dejligt hotel. Hotellet ligger meget centralt. God morgenmad og fin service."…"

Anmeldelse fra 14. dec. 2019

Hilton Prague Old Town
Prague Central Residence
4 out of 5
Spalena 27, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 447 pr. nat
3.5/5Good! (91 anmeldelser)
Skøn by

"Meget fint værelse i stuen med egen indgang. Lidt sjovt at nøglen skulle hentes et par kilometer derfra og bilen også parkeres der. Men det fungerede fint."…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2017

Prague Central Residence
Adria Hotel Prague
4.5 out of 5
Vaclavske Namesti 26, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 398 pr. nat
4.1/5Very Good! (703 anmeldelser)
Hotel i centrum

"Godt hotel til rimelig pris"…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2020

Adria Hotel Prague
Hotel Alfons
3.5 out of 5
41 Legerova, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 417 pr. nat
4.4/5Excellent! (62 anmeldelser)
Clean, spacy and comfortable beds

"We were 4 adults staying in a 4 persons room (two separate bed rooms) in the basement next to breakfast area. Great spacy rooms, very clean, beds and pillows were very comfortable, very quiet. Breakfast was superp. Really helpful in the reception. Good cozy restaurants in the area. Great value for ..."…"

Anmeldelse fra 7. aug. 2019

Hotel Alfons
K+K Hotel Fenix
4 out of 5
Ve Smeckach 30, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 298 pr. nat
4.3/5Excellent! (989 anmeldelser)

"Meget fint hotel. Men ikke fremragende. Vi havde et meget mørkt værelse (126) og alt var fint, men ikke helt overbevisende. Personalet var ikke serviceminded sammenlignet med andre hoteller/lande. Morgenbuffet okay, men ikke vildt godt. Iskoldt i lokalet."…"

Anmeldelse fra 29. okt. 2019

K+K Hotel Fenix
Art Nouveau Palace Hotel
5 out of 5
Panska 12, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 514 pr. nat
4.5/5Wonderful! (988 anmeldelser)

"Har været der flere gange,alt er bare perfekt, ligger super godt midt i centrum Absolut er sted der er værd at booke"…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2019

Art Nouveau Palace Hotel
Hotel Prague Inn
4 out of 5
ul. 28. Rijna 378/15, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 306 pr. nat
4.2/5Excellent! (413 anmeldelser)
Uforskammet opførsel af hotelmaneger og reception

"Må, desværre, give Praque Inn en "thumb down" grundet uforskammet opførsel af reception og maneger. Låsetøj i en dør var blevet beskadiget hvilket IKKE kunne være lavet ved den normale døråbning som blev foretaget (hvilket der er vidner på). Lignede et forsøg på tidligere indtrængen/tidligere skade. ..."…"

Anmeldelse fra 22. jun. 2018

Hotel Prague Inn
Majestic Plaza Hotel Prague
4.5 out of 5
Stepanska 33, Prag
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 470 pr. nat
4.4/5Wonderful! (1,884 anmeldelser)
Skønt ophold

"Rigtig dejlig hotel, meget venlig, hjælpsom og imødekommende personale. Morgenmaden var rigtig god, med alt hvad hjertet kunne begære. Hotellet ligge eneret centralt."…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Majestic Plaza Hotel Prague
Novotel Praha Wenceslas Square
4 out of 5
Katerinska 38, Prag
Prisen er DKK 604 pr. nat
4.1/5Very Good! (945 anmeldelser)
God oplevelse.

"Fint hotel med god central placering og indendørs pool til børnene. God billig morgenmad. Børn spiser gratis!"…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2019

Novotel Praha Wenceslas Square
Hotel Liberty
4 out of 5
ul. 28 rijna 11/376, Prag
Prisen er DKK 302 pr. nat
4.6/5Wonderful! (797 anmeldelser)

"Det var en fornøjelse at bo på hotellet, de var søde, hjælpsomme og imødekommende"…"

Anmeldelse fra 10. feb. 2020

Hotel Liberty
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nové Mesto
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hoteller i Nové Mesto, Prag

Tjekkiets hovedstad Prag er en kendt og elsket klassiker takket være den vindende kombination af unikke seværdigheder, et lavt prisniveau og en overskuelig afstand fra Danmark. Book en hyggelig overnatning i Nové Město, der er en del af Prags stemningsfulde middelalderkerne og tæt pakket med smukke, historiske bygninger.

Grundet Prags store popularitet finder du et kæmpe udvalg af hoteller i Nové Město og resten af byen. Nové Město betyder egentlig den nye by, men dette store område er mindst lige så hyggeligt og fyldt med historiske bygningsværker som Staré Město, der er området omkring Rådhuspladsen og Staroměstské Náměstí.

Prag er kendt for sit budgetvenlige prisniveau, og du finder da også masser af billige hoteller i Nové Město. Af den grund har du mere spillerum end i de dyrere metropoler, og du kan sagtens booke et lækkert hotel i Nové Město centrum, uden at hele feriebudgettet bliver ædt op. Det er en skøn fornemmelse at kunne unde sig selv lidt luksus!

Ankomst og billige hoteller i Nové Město

Prag er en yndet kør-selv-destination, men hvorfor ikke gøre rejsen lidt mere behagelig ved at booke flybillet til Nové Město via Prags lufthavn? Lufthavnen ligger ikke langt uden for byen, og med en kombination af bus og metro er du fremme ved dit hotel i Nové Město på under en time. Metrolinjen B stopper flere steder i Nové Město, herunder Karlovo Náměstí, Národní Třída, Můstek, Náměstí Republiky og Florenc. Du er dermed sikret en nem og bekvem ankomst, stort set uanset hvor dit hotel i Nové Město ligger. Overvejer du at køre selv, fordi du gerne vil have adgang til en bil på ferien i Prag, kan du i stedet booke en udlejningsbil i Nové Město. Tjek i den forbindelse også udvalget af pakkerejser til Nové Město med billeje inkluderet.

Du behøver heldigvis ikke hverken hemmelige tips eller rabatkoder for at finde et billigt hotel i Nové Město. Selvfølgelig varierer serviceniveauet og indretningsstilen, men et prisvenligt værelse finder du uden problemer. Desuden er byen ikke plaget af store messer eller tilbagevendende begivenheder, der lægger beslag på alle hotelværelser, som du måske kender det fra de store tyske messebyer. Og så er mange af de billige hoteller i Nové Město med morgenmad inklusive sågar.

Din overnatning i Nové Město er booket – hvad skal du opleve?

Er det din første tur til Prag, får du rygende travlt. Pligtprogrammet består som minimum af Karlsbroen, borgen Hradcany, Sankt Veit Katedral, den hyggelige lilleside kaldet Malá Strana og selvfølgelig Staré Město med Týn Kirken, Folkets Hus, Krudttårnet og det berømte astronomiske ur, for nu bare at nævne et beskedent udpluk. Når du bor på hotel i Nové Město bor du centralt og tæt på det hele. Dermed kan du uden problemer smutte hjem på hotellet til et middagshvil eller en hurtig aftenomklædning, deponering af indkøb osv. Trænger du til at slappe af oven på de mange indtryk, kan du nyde en kold tjekkisk øl på et af de berømte værtshuse eller et stykke kage på de flotte kaffehuse, der er indrettet i elegant jugendstil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er Nové Mesto?
Nové Mesto er et historisk nabolag, som er kendt for sit udvalg af udsøgte spisesteder og sine muligheder inden for sightseeing. Oplev det bedste i Nové Mesto med et besøg til Wenzelspladsen, Det dansende Hus og Nationalmuseet. Med 542 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem er Nové Mesto et godt sted at have base, hvis du vil opleve seværdighederne i Prag.
Hvad er et populært sted at overnatte i Nové Mesto?
Baseret på anmeldelser fra Expedia kunder er BoHo Prague Hotel det højest bedømte overnatningssted i Nové Mesto. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en spa med fuld service og en restaurant. Overnatningsstedet ligger få skridt fra Pulvertårnet. Andre favoritter i dette område er Alcron Hotel Prague og The Grand Mark Prague - The Leading Hotels of the World.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Nové Mesto?
Ja. Størstedelen af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste muligheder i Nové Mesto.
Hvad kan jeg opleve i dette område i Prag?
Er du i shoppehumør? En tur til Královská Cesta, Lucerna Palads og Lucerna Arkade kan være en god idé, når du er i Nové Mesto. Wenzelspladsen og Det dansende Hus er også nogle af de steder, du kan kigge forbi i dette nabolag. Nationalmuseet, Prags Nationalteater og Det Astronomiske Ur i Prag er blandt de mest populære seværdigheder i det omkringliggende område. Den Gamle Rådhusplads og Karlsbroen er også et besøg værd, når du alligevel er i Prag.
Hvordan kan jeg kommer rundt i Nové Mesto og omegn?
Hvis du ønsker at udforske mere af byen, er Štěpánská Stop den metrostation, som ligger tættest på. Andre metrostationer i nærheden inkluderer Vodičkova Stop og Novoměstská radnice Stop. Vil du se delene uden for byen, er Prags Hovedbanegård den nærmeste togstation. Du kan også tage toget fra Praha Masarykovo Station.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Nové Mesto