Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til Tjekkiet

Mange rejser til Tjekkiet for at opleve landets velholdte middelalderbygningsværker, den verdenskendte moderne kunst og de stolte litterære traditioner.

Når du rejser til Tjekkiet, kan du opleve en fascinerende blanding af modsætninger: Utroligt velbevarede middelalderbyer står side om side med kunstnerisk moderne kultur. Under en storbyferie eller et weekendophold i hovedstaden Prag kan du opleve masser af gode eksempler på denne blanding. Her møder Franz Kafkas litteratur og Frank Gehrys arkitektur katedraler fra 1300-tallet og smalle brostensbelagte gyder. Når du besøger andre, mindre byer i Tjekkiet med rødder i middelalderen, vil du også se påvirkninger fra det kreative og hektiske 20. århundrede, som landet har oplevet.

Prags gamle bydel, der stammer fra middelalderen, er en af Europas mest populære seværdigheder. Det føles næsten som om, Prag har stået urørt i århundreder, når man kigger på den lange Karlsbro fra 1300-tallet, det stadig fungerende Astronomiske Ur, som blev bygget i 1410, og Prag Slot, som ligger på en bakketop, og som kan ses overalt i byen. Du kan få den samme fornemmelse ved at besøge den gamle by Český Krumlov. Byen, som er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste, fremstår stort set uændret siden middelalderen, hvad angår anlægsplan og arkitektur.

I Tjekkiet står de gamle bygningsværker side om side med symboler på den dynamiske udvikling, landet var igennem i det 20. århundrede. En af den modernistiske arkitekt Frank Gehrys mest eksperimenterende bygninger, Det dansende hus, står med sine buede facader ud til flodbredden i Prag. 

Og i storbyen Brno kan du se et markant eksempel på 1920'ernes design, den kantede Villa Tugendhat. Hvis du vil se et af de bedste eksempler på, hvordan gammelt møder nyt i Tjekkiet, skal du tage en tur til Konopiště Slot syd for Prag. Det var engang bolig for ærkehertug Franz Ferdinand. Senere fungerede det som hovedkvarter for SS under den tyske besættelse.

Ud over kunst og arkitektur er Tjekkiet også berømt for sin spakultur. Karlovy Vary (Karlsbad) er en af Europas største spabyer og har over 12 varme kilder og mange fornemme hoteller. Her kan du slappe af på kursteder, der har tiltrukket mange berømte gæster, herunder Goethe og Beethoven. Rejs en tur til Pilsen, hvor pilsnerøllet blev opfundet. Tag en guidet rundtur på bryggeriet, som stadig fremstiller verdens første pilsner, Pilsner Urquell, og få en smagsprøve direkte fra tønden.

Du kan komme til Prag fra de fleste store europæiske byer med tog eller fly. Når du ankommer til landet, der er kendt for middelalderarkitektur og modernistiske kunst, er det som at træde ind i en anden tid.


Bedste hoteltilbud i Tjekkiet

Se alle 3.860 overnatningssteder i Tjekkiet
Grandior Hotel Prague DKK 485
Anmeldelse fra 10. sep. 2019
Se oplysninger
 
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  4,5 ud af 5
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Det lå meget centralt og tæt på alt. Sporvogn og metro nemt at bruge og forstå.

  Grandium Prague DKK 514
  Anmeldelse fra 22. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Prag
    
   4,4 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dejligt centralt beliggende hotel. Desværre alt for meget larm i forbindelse med morgenmad. Piano kombineret med megen menneskestøj gør det absolut ikke bedre. Ellers intet at klage over.

   K+K Hotel Central Prague DKK 605
   Anmeldelse fra 6. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Prag
     
    4,5 ud af 5
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Et dejligt hotel tæt på alt det man skal opleve i Prag. Morgenmaden er ganske udemærket, friske råvarer og god kaffe. Jeg har bestemt fået værre andre steder. Personalet er meget venlige og imødekomne. Et sted jeg bestemt vil bo, næste gang jeg skal til Prag.

    Grand Majestic Plaza DKK 454
    Anmeldelse fra 19. jul. 2019
    Se oplysninger
     
    Grand Majestic Plaza

    Grand Majestic Plaza

    Truhlarska 16, Prag
      
     4,5 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Fantastic hotel. Very nice and helpfull staff. Great breakfast. Only disadvantage to this hotel (and it’s not their fault) is the very high parking fee, The hotel didn’t have anymore space so we had to pay 82 euros for three days in the Palladium shopping center parking space.

     Corinthia Hotel Prague DKK 538
     Anmeldelse fra 7. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Corinthia Hotel Prague

     Corinthia Hotel Prague

     Kongresova 1, Prag
       
      4,2 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Alt var fint og behagelig og bedste morgen mad jeg book den her Hotellet igen

      Hotel Majestic Plaza DKK 479
      Anmeldelse fra 18. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Majestic Plaza

      Hotel Majestic Plaza

      Stepanska 33, Prag
        
       4,3 ud af 5
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Elevatoren et dårlig, da den er beregnet til 8 personer og der kan max være 3 personer i den for ellers kan døren ikke lukke. Døren bliver ved med at går op.

       Plus Prague Hostel DKK 87
       Anmeldelse fra 20. maj 2019
       Se oplysninger
        
       Plus Prague Hostel

       Plus Prague Hostel

       Praha 7 - Holesovice, Prívozní 1, Prag
         
        4,1 ud af 5
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        We had a wonderful stay. The staff was very helpful and polite. The room were clean and spacious. However, the breakfast at the restaurant was horrible with old and dry cold cuts, dry bread, and no juice in the juice machine. But apart from the restaurant everything was great.

        Hotel Kings Court DKK 904
        Anmeldelse fra 1. sep. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Kings Court

        Hotel Kings Court

        U Obecniho Domu 3, Prag
          
         4,7 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         God service, god mad, pænt hotelværelse. Habde en rigtig god oplevelse

         De bedste tilbud på fly + hotel i Tjekkiet

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.