Billige flybilletter til Bornholm

Billigste flyrejser til Bornholm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 438, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Om Bornholm

Om Bornholm

Fly til Bornholm

Hvis du drømmer om at opleve dejlige Bornholm, kan du nemt flyve til Rønne fra København. På Bornholm kan du finde mange overnatningssteder, spændende aktiviteter og lejebiler, så du let kan komme rundt på øen. Tag på opdagelse på solskinsøen, og skab nye minder, du aldrig glemmer.

Fra Aalborg, Aarhus og Billund er der mellemlanding i København, og bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, kan du finde direkte fly til Bornholm. Bornholms Lufthavn ligger kun 5 km syd for den største by på øen, Rønne.

Bornholm er en fantastisk smuk rejsedestination. Her finder du både skønne naturoplevelser, spændende historiske oplevelser samt sjove aktiviteter for hele familien. Tag afsted med kæresten, vennerne eller familien, og oplev alt det, denne dejlige ø har at byde på.

Bornholms Lufthavn

I Bornholms Lufthavn har du mulighed for at finde et måltid, og der er gratis Wi-Fi. Trænger børnene til at bruge lidt energi før flyveturen, er der et praktisk legerum ved afgangshallen.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at benytte deres flytaxaservice, der skal bestilles hos Bornholms Taxa inden ankomst, og som kører direkte til din ønskede adresse på øen. Der findes også et lufthavnstaxafirma, som kan bestilles online, samt flere andre taxaselskaber på øen.

Derudover går der flere offentlige busruter fra Bornholms Lufthavn til Rønne med busrutenumrene 3, 6 og 7, samt den anden vej fra Rønne til lufthavnen med numrene 5, 6 og 8.

Billige flybilletter til spændende oplevelser på Bornholm

Øen er kendt for sine mange solskinstimer, den grønne natur, det smukke klippelandskab og ikke mindst den skønne, hvide sandstrand ved Dueodde. Besøg Hammershus, der blev bygget i 1200-tallet. Oplev Middelaldercentret, der viser tiden fra 1300 til 1450, og hvor du kan kaste dig ud i flere forskellige daglige aktiviteter fra den tid; en sjov oplevelse for børn og voksne.

Bornholm har desuden flere andre spændende seværdigheder, såsom de fire velbevarede middelalderrundkirker, som du kan finde rundt omkring på øen. Øen er også kendt for sit glas- og keramikhåndværk og de bornholmske malere, blandt andet Drachmann, Ancher, Isakson og Høst, hvis kunstværker kan opleves på Bornholms Kunstmuseum.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Bornholm

Har du ikke oplevet Bornholm før, er Rønne et selvsagt valg. Rønne har en utrolig spændende historie. Blandt andet blev byen alvorligt ødelagt under 2. verdenskrig, hvor op til hvert tiende hus i byen lå i ruiner. Du vil derfor kunne se flere murstenshuse i røde og gule sten blandt de gamle bindingsværkshuse.

I Hasle kan du opleve de gamle, kendte silderøgerier. Gudhjem byder på den interessante klippehavn, og klatrer du op på klippen Bokul, har du en helt fantastisk udsigt over by og hav. Både Nexø og Svaneke er desuden nogle smukke byer at besøge med deres mange velbevarede bindingsværkshuse.

Rejsetips til Bornholm

Bornholm er en lille ø, og der er blot 40 kilometer fra den ene side af øen til den anden, men der er en lang række transportmuligheder, når du skal rundt på øen. En lejebil er den mest fleksible måde at komme omkring på, men der er også turistbusser, der kan tage dig til de største seværdigheder, eller du kan leje en cykel, hvis vejret er godt.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Bornholm og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde naturskønne Bornholm. Book din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Bornholm
DestinationslufthavnBornholm
IATA-kode til destinationslufthavnRNN
DestinationRønne
Flyrejsens pris438, kr

Populære flyrejser til Bornholm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 438, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd