Billige flybilletter til Bornholm

Billigste flyrejser til Bornholm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 977 kr. for en enkeltbillet og 1.855 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Danish Air Transport
Danish Air Transport
Danish Air Transport
Danish Air Transport
Danish Air Transport

Om Bornholm

Om Bornholm

Fly til Bornholm

Hvis du drømmer om at opleve dejlige Bornholm, kan du nemt flyve til Rønne fra København. På Bornholm kan du finde mange overnatningssteder, spændende aktiviteter og lejebiler, så du let kan komme rundt på øen. Tag på opdagelse på solskinsøen, og skab nye minder, du aldrig glemmer.

Fra Aalborg, Aarhus og Billund er der mellemlanding i København, og bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, kan du finde direkte fly til Bornholm. Bornholms Lufthavn ligger kun 5 km syd for den største by på øen, Rønne.

Bornholm er en fantastisk smuk rejsedestination. Her finder du både skønne naturoplevelser, spændende historiske oplevelser samt sjove aktiviteter for hele familien. Tag afsted med kæresten, vennerne eller familien, og oplev alt det, denne dejlige ø har at byde på.

Bornholms Lufthavn

I Bornholms Lufthavn har du mulighed for at finde et måltid, og der er gratis Wi-Fi. Trænger børnene til at bruge lidt energi før flyveturen, er der et praktisk legerum ved afgangshallen.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at benytte deres flytaxaservice, der skal bestilles hos Bornholms Taxa inden ankomst, og som kører direkte til din ønskede adresse på øen. Der findes også et lufthavnstaxafirma, som kan bestilles online, samt flere andre taxaselskaber på øen.

Derudover går der flere offentlige busruter fra Bornholms Lufthavn til Rønne med busrutenumrene 3, 6 og 7, samt den anden vej fra Rønne til lufthavnen med numrene 5, 6 og 8.

Billige flybilletter til spændende oplevelser på Bornholm

Øen er kendt for sine mange solskinstimer, den grønne natur, det smukke klippelandskab og ikke mindst den skønne, hvide sandstrand ved Dueodde. Besøg Hammershus, der blev bygget i 1200-tallet. Oplev Middelaldercentret, der viser tiden fra 1300 til 1450, og hvor du kan kaste dig ud i flere forskellige daglige aktiviteter fra den tid; en sjov oplevelse for børn og voksne.

Bornholm har desuden flere andre spændende seværdigheder, såsom de fire velbevarede middelalderrundkirker, som du kan finde rundt omkring på øen. Øen er også kendt for sit glas- og keramikhåndværk og de bornholmske malere, blandt andet Drachmann, Ancher, Isakson og Høst, hvis kunstværker kan opleves på Bornholms Kunstmuseum.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Bornholm

Har du ikke oplevet Bornholm før, er Rønne et selvsagt valg. Rønne har en utrolig spændende historie. Blandt andet blev byen alvorligt ødelagt under 2. verdenskrig, hvor op til hvert tiende hus i byen lå i ruiner. Du vil derfor kunne se flere murstenshuse i røde og gule sten blandt de gamle bindingsværkshuse.

I Hasle kan du opleve de gamle, kendte silderøgerier. Gudhjem byder på den interessante klippehavn, og klatrer du op på klippen Bokul, har du en helt fantastisk udsigt over by og hav. Både Nexø og Svaneke er desuden nogle smukke byer at besøge med deres mange velbevarede bindingsværkshuse.

Rejsetips til Bornholm

Bornholm er en lille ø, og der er blot 40 kilometer fra den ene side af øen til den anden, men der er en lang række transportmuligheder, når du skal rundt på øen. En lejebil er den mest fleksible måde at komme omkring på, men der er også turistbusser, der kan tage dig til de største seværdigheder, eller du kan leje en cykel, hvis vejret er godt.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Bornholm og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde naturskønne Bornholm. Book din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Bornholm på grund af COVID-19?
Gå til vores hjælpsomme kundeservice for at få vigtige oplysninger om, hvordan du afbestiller eller ændrer din flyrejse som følge af COVID-19. Sørg også for at læse vilkår og betingelser for dit foretrukne luftfartsselskab, før du foretager en reservation.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Bornholm?
Søg efter budgetvenlige flyrejser til Bornholm, og afkryds feltet “Intet ændringsgebyr” lige nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så bliver det ikke nemmere! Vi forstår, at planer ændrer sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Bornholm under COVID-19?
COVID-19-pandemien har forandret verden på uendeligt mange måder, herunder hvordan vi rejser. De følgende tips vil hjælpe dig med at forstå alle de nye udfordringer og forberede dig på din tur til Bornholm:

  • Undersøg, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker. Tjek også, om der er nogen regler, du bør følge ved ankomst, såsom bevis på en negativ COVID-19-test.
  • Ifølge kravene skal du have et mundbind på i lufthavnen, også i forbindelse med helbredsundersøgelser. Vær klar til at trække dit mundbind ned, når personalet beder dig om det, så din identitet kan bekræftes.
  • For at mindske risikoen for smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til lufthavnspersonalet.
  • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i din håndbagage. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så sikkerhedspersonalet kan kontrollere den.
  • Tøm dine lommer for dine ejendele som din pung, dine kontanter og dine nøgler, og placer dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
  • Opbevar madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du tager madvarer ud af din håndbagage, er det mindre sandsynligt, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at åbne og røre ved din taske eller kuffert for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Bornholm?
Lad Danish Air stå for flyvningen. Dette attraktive luftfartsselskab tilbyder 264 flyrejser per måned til Rønne (RNN-Bornholm), en populær destination i Bornholm.
Hvor finder jeg billige billetter til Bornholm?
Book din rejse i god tid, overvej alternative lufthavne, og undgå ferieperioder – der er mange metoder! En anden er at bruge Expedias funktion til fleksible datoer. Søg efter billetter til Bornholm, og sammenlign de billigste priser for nærliggende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris for en flyrejse til Bornholm kun 1.855 kr..
Hvor meget koster en flyrejse til Bornholm?
Prisen for en returflybillet til Bornholm i løbet af de sidste syv dage lå mellem 1.855 kr. og 2.046 kr.. Hvis du skulle have haft en enkeltbillet fra Billund (BLL), kunne du have fundet et billigt tilbud fra blot 977 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Bornholm?
Rønne (RNN-Bornholm) er primær lufthavn for dem, der vil besøge Bornholm. Cirka 234 forskellige fly lander på stedet hver måned.
Hvor meget koster en flybillet til Bornholm?
Flyrejser til Bornholm kostede mellem 1.855 kr. og 2.046 kr. i løbet af de sidste syv dage. Normalt får du et bedre tilbud, jo hurtigere du er ude.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Bornholm?
Find din flybillet i September for at nyde godt af gode tilbud på flyrejser til Bornholm. Juli, august og december er normalt de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvor lang er en flyrejse til Bornholm?
Det kommer meget an på din afrejseby og vejrforholdene. For at give dig en bedre idé om hvad du kan forvente, har vi sammensat en liste over den gennemsnitlige rejsetid for tre af de mest efterspurgte indenrigsruter til Bornholm:

  • København (CPH-Kastrup Lufthavn) til Rønne (RNN-Bornholm) - 40 minutter
  • Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Rønne (RNN-Bornholm) - 1 time og 5 minutter
  • Aalborg (AAL) til Rønne (RNN-Bornholm) - 1 time og 10 minutter

Oplysninger om flyrejsen til Bornholm
Destinationslufthavn
Bornholm
Destinationslufthavnens IATA-kode
RNN
Destinationsby
Rønne
Pris for flyrejse tur-retur
1.855 kr.

Populære flyrejser til Bornholm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 977 kr. for en enkeltbillet og 1.855 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Danish Air Transport