Billige flybilletter til Hovedstaden

Populære byer at besøge i Hovedstaden

Billigste flyrejser til Hovedstaden

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 556, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Rejse til Hovedstaden

Expedia tilbyder flyrejser til Hovedstaden, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Hovedstaden eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Hovedstaden på grund af COVID-19?
Vores kundeservice indeholder vigtige oplysninger om afbestilling af din flyrejse til Hovedstaden som følge af COVID-19. Det er også bedst at gennemlæse dit flyselskabs vilkår og betingelser, inden du booker dine billetter.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Hovedstaden?
Det kunne ikke være nemmere med Expedia. Angiv dine rejsedatoer og din destination, og klik på “Søg”-knappen. Vælg derefter feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” øverst til venstre på din skærm. Sidste trin: Book din fleksible og billige rejse til Hovedstaden.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Hovedstaden under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har ændret verden på virkelig mange måder, herunder hvordan vi rejser. De følgende tips vil hjælpe dig med at tackle de nye udfordringer og forberede dig på din flyrejse til Hovedstaden:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så glem ikke at tjekke, før du booker.
 • Behold dit mundbind på i forbindelse med helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at justere dit mundbind for at verificere din identitet.
 • I stedet for at give dit boardingkort til sikkerhedspersonalet skal du selv placere det direkte foran scanneren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Det er nu tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den ud til sikkerhedskontrol.
 • For at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du lægge ejendele såsom telefon, pung og nøgler i din håndbagage i stedet for bakkerne.
 • Tag eventuelle madvarer op før røntgenkontrollen. Fødevarer kan udløse alarmen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Hovedstaden?
Du kan vælge blandt et bredt udvalg af flyselskaber, der tilbyder flyrejser til eller i nærheden af Hovedstaden. Nogle af de bedste er:

 • Danish Air - 658 flyrejser til eller i nærheden af Hovedstaden hver måned, herunder 394 flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) per måned.
 • SAS - 329 flyrejser til eller i nærheden af Hovedstaden hver måned, herunder 329 flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) per måned.
 • Norwegian Air International - 199 flyrejser til eller i nærheden af Hovedstaden hver måned, herunder 199 flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Hovedstaden?
Book i god tid, overvej alternative lufthavne, og styr uden om højsæsonen – der er mange metoder! En anden er at anvende Expedias søgefunktion til fleksible datoer. Søg efter din flyrejse til Hovedstaden, og sammenlign priserne for nærliggende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Hovedstaden kun 556, kr.
Hvor meget koster en flyrejse til Hovedstaden?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returflybillet til Hovedstaden helt ned til 556, kr, mens maksimalprisen var 896, kr. Enkeltbilletter med afrejse fra Aalborg (AAL) i den samme periode kunne bookes for kun 299, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Hovedstaden?
Når du har besluttet dig for, hvor turen går til i Hovedstaden, kan du vælge blandt disse lufthavne:

 • København (CPH-Kastrup Lufthavn) - 8845 fly per måned.
 • Rønne (RNN-Bornholm) - 234 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Hovedstaden?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen for flybilletter til Hovedstaden mellem 556, kr og 896, kr. Priserne stiger typisk tættere på rejsedatoen, så søg efter et godt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Hovedstaden?
Du kan ofte booke billige flybilletter til Hovedstaden i Februar. Det er værd at huske på, at det i Danmark er dyrest at købe billetter i sommermånederne eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til Hovedstaden?
For at få en idé om hvor mange timer det vil tage at rejse til Hovedstaden, kan du kigge nærmere på den gennemsnitlige varighed for disse indenrigsruter:

 • Aalborg (AAL) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) - 46 minutter
 • Århus (AAR) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) - 39 minutter
 • Rønne (RNN-Bornholm) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) - 40 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Hovedstaden?

 • Med så mange ting at udforske i København er det næppe en overraskelse, at de fleste besøgende begynder deres ferie i Hovedstaden i denne dynamiske by. Brug dine første dage på at se populære seværdigheder som Tivoli, inden du går på opdagelse blandt nogle af destinationens mindre kendte perler.
 • København byder på kystklima. Inden afrejse bør du dog tjekke vejrudsigten under dit besøg. Uanset om det er vådt, tørt, varmt eller koldt, er det altid smart at være velforberedt.
 • Omkring 40 km nord for København ligger Helsingør, der også har fortjent at være en del af programmet. De mest populære seværdigheder tæller Kronborg Slot – husk at kigge forbi.

Hvad er det bedste tidspunkt at rejse til Hovedstaden på?
Et ideelt tidspunkt at tage til Hovedstaden på samt den spændende by København er de livlige måneder . Sommersæsonen her begynder den 20. Juni, og du kan se frem til temperaturer mellem 59Fº (15Cº) og 66Fº (19Cº), hvis du rejser på dette tidspunkt. Det varmere vejr er ideelt til at udforske byens attraktioner.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Hovedstaden på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Hovedstaden.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Hovedstaden med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Hovedstaden. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Hovedstaden!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Hovedstaden under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Hovedstaden tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Hovedstaden, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.