Billigste flyrejser til København

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 408 for en enkeltbillet og DKK 533 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Mar 15, 2020

Nej

Mar 9, 2020

Rart med en kop the

Feb 16, 2020

Vi havnede i afdelingen for børnefamilier på denne flyvning og det var ikke specielt sjovt med mange skrigende børn og ligeglade forældre, måske det snart er tid til børnefrie afgange?

Feb 14, 2020

Nej

Feb 5, 2020

K

Jan 16, 2020

For små sæder til en 11 timers tur

Jan 5, 2020

Nej

Jan 4, 2020

SAS var virkelig prof, men selve Stansted var dog skrækkelig. Roddet og ustruktureret og sure ansatte i lufthavnen. Security var et marreridt.

Jan 1, 2020

Gate var langt vak ! I begge steder ! det var det eneste minus. Første gang prøvede easy jet 🌚

Dec 29, 2019

Mad og drikke var meget beskedent

Om København

Om København

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til København fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på billeje og hoteller i København.

København har meget at byde på for alle besøgende, uanset om dit formål med rejsen primært er fornøjelse eller forretning. Der ligger masser af seværdigheder i det indre København, og det er en oplevelse blot at gå rundt og se på byens mange smukke bygninger. Du skal også unde dig selv et besøg i et af byens tårne, f.eks. Rundetårn eller Rådhustårnet, for at nyde udsigten over byen. En tur til København er ikke komplet uden en slentretur på gågaden Strøget med de mange butikker og et livligt gadeliv. Du kan også benytte dig af et af byens mange kulturelle tilbud inden for teater, film, kunst, musik, sport og meget mere. Hvis du rejser med børn og barnlige sjæle, er en tur i den verdensberømte forlystelsespark Tivoli helt sikkert et af turens højdepunkter. Der ligger mange smukke slotte i og omkring København. Du kan f.eks. besøge de smukke slotte i Nordsjælland, f.eks. Kronborg i Helsingør eller Frederiksborg Slot i Hillerød.

Flyrejser til København fra danske lufthavne

Du kan komme hurtigt fra Jylland til København ved at flyve fra enten Aalborg Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager 40 minutter fra Aalborg og Aarhus, mens den tager 50 minutter fra Billund. Den korte rejsetid betyder, at du kan få meget mere ud af dit ophold i hovedstaden.

Flyrejser til Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn er en stor international lufthavn, der ligger ved Kastrup på Amager, kun 7 kilometer fra Rådhuspladsen. Lufthavnen har tre terminaler, men kun Terminal 1 bruges til indenrigsflyvninger. Fra Terminal 1 kan du tage med den gratis terminalbus til Terminal 3, hvor der ligger både en togstation og en metrostation (linje M2). Der afgår også flere busruter fra lufthavnen til centrum.

Ud over de gode offentlige transportmuligheder ind til centrum, kan du også finde en lang række biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du kan naturligvis også vælge at tage en taxa, hvis du gerne vil køres direkte til døren.

Rejsetips til København

Det er nemt at komme rundt i København med metro, S-tog og busser. Metroens to linjer M1 og M2 har Kongens Nytorv som deres knudepunkt, mens S-togslinjerne har Københavns Hovedbanegård som knudepunkt. Hvis du gerne vil opleve en forestilling i Det kongelige Teater eller i Operaen, er det en god idé at købe billet i god tid for at være sikker på at kunne få en plads. Hvis du lejer en bil, har du rig mulighed for at udforske de skønne seværdigheder og naturområder omkring København, og takket være Øresundsbroen kan du være i Malmø eller Lund i Sverige på under en time.

Hvis du bestiller billige flybilletter til København og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Danmarks smukke og livlige hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Oplysninger om flyrejsen til København

Destinationslufthavn Kastrup Lufthavn
IATA-kode til destinationslufthavn CPH
Destination København

Populære flyrejser til København

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 408 for en enkeltbillet og DKK 533 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.