Billige flybilletter til København

Billigste flyrejser til København

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.114 kr. for en enkeltbillet og 2.153 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

FlexFlight

Om København

Om København

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til København fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på billeje og hoteller i København.

København har meget at byde på for alle besøgende, uanset om dit formål med rejsen primært er fornøjelse eller forretning. Der ligger masser af seværdigheder i det indre København, og det er en oplevelse blot at gå rundt og se på byens mange smukke bygninger. Du skal også unde dig selv et besøg i et af byens tårne, f.eks. Rundetårn eller Rådhustårnet, for at nyde udsigten over byen. En tur til København er ikke komplet uden en slentretur på gågaden Strøget med de mange butikker og et livligt gadeliv. Du kan også benytte dig af et af byens mange kulturelle tilbud inden for teater, film, kunst, musik, sport og meget mere. Hvis du rejser med børn og barnlige sjæle, er en tur i den verdensberømte forlystelsespark Tivoli helt sikkert et af turens højdepunkter. Der ligger mange smukke slotte i og omkring København. Du kan f.eks. besøge de smukke slotte i Nordsjælland, f.eks. Kronborg i Helsingør eller Frederiksborg Slot i Hillerød.

Flyrejser til København fra danske lufthavne

Du kan komme hurtigt fra Jylland til København ved at flyve fra enten Aalborg Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager 40 minutter fra Aalborg og Aarhus, mens den tager 50 minutter fra Billund. Den korte rejsetid betyder, at du kan få meget mere ud af dit ophold i hovedstaden.

Flyrejser til Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn er en stor international lufthavn, der ligger ved Kastrup på Amager, kun 7 kilometer fra Rådhuspladsen. Lufthavnen har tre terminaler, men kun Terminal 1 bruges til indenrigsflyvninger. Fra Terminal 1 kan du tage med den gratis terminalbus til Terminal 3, hvor der ligger både en togstation og en metrostation (linje M2). Der afgår også flere busruter fra lufthavnen til centrum.

Ud over de gode offentlige transportmuligheder ind til centrum, kan du også finde en lang række biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du kan naturligvis også vælge at tage en taxa, hvis du gerne vil køres direkte til døren.

Rejsetips til København

Det er nemt at komme rundt i København med metro, S-tog og busser. Metroens to linjer M1 og M2 har Kongens Nytorv som deres knudepunkt, mens S-togslinjerne har Københavns Hovedbanegård som knudepunkt. Hvis du gerne vil opleve en forestilling i Det kongelige Teater eller i Operaen, er det en god idé at købe billet i god tid for at være sikker på at kunne få en plads. Hvis du lejer en bil, har du rig mulighed for at udforske de skønne seværdigheder og naturområder omkring København, og takket være Øresundsbroen kan du være i Malmø eller Lund i Sverige på under en time.

Hvis du bestiller billige flybilletter til København og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Danmarks smukke og livlige hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i København?
København (CPH-Kastrup Lufthavn) er den eneste lufthavn i nærheden af København.
Hvor langt ligger København (CPH-Kastrup Lufthavn) fra København?
CPH ligger tæt på centrum. Der er ikke andet end 7 km til København midtby.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i København?
Besøgende fra alle verdenshjørner ankommer i CPH dagligt. Stig af flyet, find din bagage, og bevæg dig ind mod København midtby, som ikke ligger andet end 7 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til København?
53 flyselskaber har flyforbindelser til København fra mindst 130 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til København?
British Airways og SAS flyver ofte til København. Hop på et fly fra British Airways i London, hvorfra langt de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til København?
Med 2.072 direkte fly om ugen vil du ankomme til København, før du kan nå at sige: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til København fra?
Passagerer flyver ofte fra Oslo, Vänern og Ashford, når de skal til København.
Hvor lang tid tager det at flyve til København Lufthavn?
Hvis det er Oslo, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 10 minutter, inden du ankommer til København. Fra flyvepladsen i Vänern tager det omkring 1 time og 10 minutter, og fra Ashford er flyveturen på 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til København?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er typisk højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du finder en virkelig god pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til København?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til København være let og overskuelig eller trække ud i det uendelige. Vi har udarbejdet nogle nyttige tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en fornøjelse, hvis du sørger for at medbringe de rigtige ting. I første omgang kunne det være basale toiletsager, såsom tandpasta, tandbørste og deodorant, lidt skiftetøj og noget godt læsestof. Dernæst bør du næsten skaffe plads i din kabinetaske til din telefon og oplader, eventuel medicin og måske også en oppustelig nakkepude. Sidst, men ikke mindst, skal du huske at medbringe pas, rejsedokumenter og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, barberblade, spraydåser og blegemiddel. Sportsudstyr som golfkøller og objekter, der kan skade andre passagerer, såsom sværd og knipler, er heller ikke tilladt om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at gøre det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af løse naturfibre, som huden kan ånde i, og husk at pakke en sweater, hvis det skulle blive koldt. Udvælg dig et par velsiddende, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve lidt op under flyveturen. Lad stiletterne og de kraftige støvler blive i den indskrevne bagage.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved at flyve over lange distancer muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå lidt rundt for at strække benene. Støttestrømper er også en nem måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til København?
Hemmeligheden er, at være velforberedt, inden du når frem til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til København på rekordtid. Følg disse råd, så ferien kommer godt fra start:

  • Sørg for, at du har boardingpas og pas lige i nærheden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om at vise i sikkerhedskontrollen.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Fjern genstande, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt din jakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektronisk udstyr som bærbare computere og telefoner skal også på en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Vil du gerne rejse afsted med en parfume? Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, kan du sagtens have den med på flyet i håndbagagen.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere minutter. Støvler og tunge sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes sikkert ned i den indleverede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til København
Destinationslufthavn
Kastrup Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
CPH
Destinationsby
København
Pris for flyrejse tur-retur
616 kr.

Populære flyrejser til København

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.114 kr. for en enkeltbillet og 2.153 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd