Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Østerbro

Se alle udlejningsbiler i Østerbro

Billeje Østerbro – nemt og bekvemt

Skal du på ferie, til forretningsmøde eller bare et hurtigt smut forbi København? Benyt dig af billig biludlejning på Østerbro, og vær sikker på nemt at kunne komme til de steder, du skal. Hvad enten du skal bruge en bil på hele din ferie eller leder efter en lejebil til bare én dag, kan du nemt finde det.

Vælg selv det afhentnings- og afleveringssted, der passer bedst ind i dine planer. Det er fleksibelt og nemt, og du kan selv køre til de steder, hvor du skal hen. Du kan eksempelvis nemt se et af Københavns, og Danmarks, mest kendte varemærker Den Lille Havfrue, der står på Langelinie på Østerbro.

Biludlejning Østerbro

Hvis du leder efter billig billeje på Østerbro, er der forskellige muligheder, som du kan benytte dig af. Du ankommer i Københavns Lufthavn, hvis du rejser med fly til Østerbro, og her kan du finde en lejebil til dit ophold. Hvis du skal rejse med fly hjem igen, kan du aflevere bilen, når du skal flyve, men du kan også vælge at aflevere den et andet sted, hvis det passer bedre ind i dine planer. Med leje af bil i Københavns Lufthavn kan du nemt komme til dit hotel på Østerbro, efter du er landet. Det er en god idé at kontakte hotellet på forhånd for at høre om parkeringsmuligheder.

Hvis du foretrækker ikke at have en bil alle dage, eller hvis du ikke ankommer med fly, kan du leje en bil inde i centrum af København, når du har behov for det. Den dag, hvor du skal bruge en lejebil, tager du hen til biludlejningskontoret og låner en bil. Når du så er færdig med udflugten eller forretningsmødet, kan du aflevere bilen igen uden at skulle tænke på f.eks. parkering på Østerbro.

Masser af muligheder med leje af bil på Østerbro

Hvis du er på rejse til Østerbro med familien for at holde ferie, er der et væld af steder, hvor I kan køre hen og opleve noget nyt. Nogle steder kan I komme til ved bare at gå, men for at komme til andre steder er det en fordel for jer at have lejet en bil. Vil børnene en tur i Tivoli eller på Bakken? Eller måske skal det være lidt mere lærerigt, og så kan I tage i akvariet Den Blå Planet, Experimentarium City eller Københavns Zoo. I Nordsjælland ligger der også mange gode muligheder, og f.eks. på Louisiana Museum of Modern Art er der noget for både store og små. Her har de i forbindelse med museet indrettet Louisiana Børnehus, hvor de små kan tilbringe tiden samt lære og udforske.

Befinder du dig på Østerbro i forbindelse med arbejde? Med hotel og lejebil her har du nem adgang til hele København og Sjælland, da Motorring 2 kører gennem Østerbro, og Helsingørmotorvejen slutter her. På bare 40 minutter kan du også være i Sverige, hvis det skulle blive aktuelt, men du skal dog være opmærksom på broafgiften over Øresundsbroen.

Udforsk Østerbro

Udforsk Østerbro med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!