Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i København

Se alle 2 aktiviteter i København

Sjove og eventyrlige oplevelser i København for både store og små

København har et stænk af eventyr over sig. Her bor en dronning og hendes familie på Amalienborg Slot. Det var her verdens største digter af eventyr for børn – og voksne – levede en stor del af sit liv. København har en forlystelsespark lige midt i byen og her er også plads til de lidt mere skæve steder som er unikke og helt særlige attraktioner i København.

Få et overblik over Københavns attraktioner fra søsiden

Et af de mest besøgte steder i København er kanalen Nyhavn med de to kajgader. På den ene side er husene indrettet med mondæne lejligheder og på den anden side er de gamle fredede huse indrettet som restauranter og værtshuse. Atmosfæren her er helt unik

og eventyrdigteren H.C. Andersen boede på flere adresser i Nyhavn i sammenlagt over 20 år. Væbn dig med tålmodighed hvis du skal have en plads på en fortovsrestaurant i turistsæsonen.

Når du har fået en kop kaffe eller nydt et måltid er det oplagt at tage på Havne- og kanalrundfart. Gå om bord på en af kanalbådene i Nyhavn. Det er en afslappet og god måde at blive introduceret til Københavns seværdigheder på og så kan du beslutte dig for hvad du senere vil tage i nærmere øjesyn.

Christiania – uden lige

Udnyt den helt unikke mulighed for anderledes aktiviteter i København end du er vant til fra andre europæiske storbyer. Læg vejen forbi fristaden Christiania med sine særprægede huse nogle sågar arkitektoniske perler. De kan dog være vanskelige selv at finde frem til så du kan med fordel tage på en guidet tur og høre historien bag Christianias alternative samfund. Det bliver en af de attraktioner i København der ikke vil gå i glemmebogen.

Besøg Københavns museer

Nationalmuseet ligger centralt i København tæt ved Christiansborg Slot hvor du kan se nogle af de berømte fund der er gjort i Danmark. Museet rummer også genstande fra resten af verden. Har du børnene med er der en afdeling for dem Børnenes Museum hvor børnene kan lege sig igennem de forskellige tider og lande og hvor de i modsætning til andre stedet på museet må røre ved tingene.

Snyd heller ikke dig selv for at gå på kunstmuseet Statens Museum for Kunst hvor du blandt meget andet kan se værker af de berømte danske guldaldermalere.

Forlystelser i København

Københavns store forlystelsespark Tivoli ligger lige i hjertet af byen tæt på hovedbanegården og den populære gågade Strøget. I Tivoli er der mange forskelligartede forlystelser f.eks. en rutsjebane en ballongynge og naturligvis en rejse gennem H.C. Andersens eventyr i Den Flyvende Kuffert samt masser af restauranter. Mest af alt er Tivoli fyldt med masser af glade mennesker fra hele verden. Husk også at standse op ved de smukke blomsterdekorationer. Hver fredag aften sommeren over får du en gratis koncert med nogle af de hotteste navne fra især den danske musikscene med i købet og hver lørdag aften når haven lukker kan du overvære et fabelagtigt fyrværkerishow.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i København

København Centrum

I København Centrum kan du besøge et væld af kendte seværdigheder, shoppe, få ekstraordinære gastronomiske oplevelser og nyde Danmarks hovedstad til fulde.

CyklingMuseumMonument

Amager

Amager byder blandt andet på muligheder for shopping, arkitektur og caféer. Læg vejen forbi Fields Indkøbscenter eller Koncerthuset under dit ophold, og tag metroen fra Sundby Station eller DR Byen Station for at komme rundt i byen.

BusinessShoppingArkitektur

Christiania

Nyd godt af restauranterne og livemusikken i Christiania. Du kan også sætte tid af til at besøge Loppen eller Christiania Beach.

ShoppingMiddagBusiness

Nørrebro

Nørrebro, Københavns tidligere arbejderkvarter, er i dag et hipt, multikulturelt mekka fuld af liv, hvor du kan opleve det bedste af det moderne Købehavn.

RomantiskFamilievenligtShopping

Vesterbro

Vesterbro har trendy caféer, naturområder og et pulserende natteliv. Den karakterfyldte bydel i København har alt, hvad den kreative types hjerte begærer.

ShoppingBusinessFamilievenligt

Østerbro

Oplev den fine del af København, hvor du får både storbyliv med butikker og restauranter og store grønne arealer med mulighed for afslapning og naturoplevelser.

RomantiskFamilievenligtShopping