Book billige flybilletter fra Amsterdam (AMS) til København (CPH) 448, kr

Billige flyrejser fra Schiphol til Kastrup Lufthavn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 448, kr for en enkeltbillet og 724, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Brussels Airlines
easyJet
easyJet
easyJet
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air International Ltd
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Oplysninger om rejsen fra Amsterdam til København
Afrejselufthavn
Schiphol
Destinationslufthavn
Kastrup Lufthavn
Flyselskaber
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, easyJet
Flyrejsens pris
724, kr
Afstand
629 km

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flyrejse fra AMS til CPH?
Den laveste annoncerede pris for en returbillet fra Schiphol (AMS) til Kastrup Lufthavn (CPH) er 724, kr. Men du må hellere handle snart. Prisen er hentet fra tilgængelige priser inden for de seneste syv dage på Expedia for flyrejser inden for det næste år. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.
Skal jeg betale et afbestillingsgebyr, hvis jeg afbestiller min flyrejse fra Amsterdam (AMS-Schiphol) til København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Vi ved, at din situation pludselig kan ændre sig. Derfor har vi gjort det så enkelt som muligt for dig at afbestille din tur online. Du skal bare gå til kundeserviceportalen og følge instruktionerne.
Hvordan finder jeg billige flyrejser fra Schiphol til Kastrup Lufthavn med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse, uden at du skal betale et ændringsgebyr. Du skal kun betale forskellen på prisen for den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse. Når du søger efter flyrejser fra Schiphol til Kastrup Lufthavn, kan du vælge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange timer er flyrejsen fra AMS til CPH?
Flyvetiden fra Schiphol (AMS) til Kastrup Lufthavn (CPH) er kun 1 time og 23 minutter. Måske kan du lige nå at afslutte en film fra start til slut, inden du kommer frem!
Hvor lang er flyrejsen fra Schiphol (AMS) til Kastrup Lufthavn (CPH)?
Med en flyveafstand på 630 km er der kort afstand fra Schiphol til Kastrup Lufthavn. Selvom det er en hurtig tur, så er det stadig en god idé at medbringe en spændende bog.
Hvilke flyselskaber flyver direkte fra Schiphol til Kastrup Lufthavn?
Med et stort udvalg af flyselskaber at vælge blandt vil du kunne finde den perfekte flyrejse fra Schiphol til Kastrup Lufthavn med få klik. De følgende er nogle af de mest populære luftfartsselskaber, der flyver direkte mellem disse lufthavne:

  • KLM - (KL) med 182 flyrejser om måneden
  • SAS - (SK) med 126 flyrejser om måneden
  • EasyJet - (U2) med 47 flyrejser om måneden
  • Norwegian Air International - (D8) med 39 flyrejser om måneden

Er flybilletterne fra AMS til CPH billigere, når de købes i sidste øjeblik?
Flypriser fra Schiphol til Kastrup Lufthavn er tilgængelige op til et år inden afrejse på Expedia. Selvom du kan få fat i et godt sidste øjeblik-tilbud, er det aldrig helt sikkert. Når du bestiller dine billetter på forhånd, betyder det også, at du vil få flere valgmuligheder – og du kan undgå at føle dig klemt i midtersædet! Vi opdaterer konstant vores priser for at give dig de bedste tilbud, så hold øje med siden.
Kan jeg flyve fra Amsterdam (AMS-Schiphol) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) i øjeblikket?
Det er vigtigt at sætte sig ind i de gældende rejseanbefalinger og karantænekrav for destinationen. Glem ikke at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver for at få de nyeste oplysninger om booking af flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) fra Amsterdam (AMS-Schiphol).