Biludlejning i Hovedstaden

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Hovedstaden

Expedia.dk tilbyder biludlejning i Hovedstaden, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset om du er på udkig efter en billig bil eller en bil, der ville passe til en superkendis, har Expedia.dk den rette biludlejning til dig. Så vælg mellem biludlejning i Hovedstaden eller i destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er at leje en bil på Expedia.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Hovedstaden?
Vi forstår, at planer nogle gange kan ændre sig med kort varsel. Derfor giver de fleste forudbetalte reservationer af billeje mulighed for refusion, hvis du afbestiller minimum seks timer forud for afhentning. Din afbestillingspolitik bør indeholde alle de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke kan se svaret der, er vores kundeservice altid tilgængelig.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Hovedstaden?
Hold det enkelt med en økonomibil, forkæl dig selv med en premiumbil, eller tag noget midt imellem, som en mellemstor bil. Men det er svært at slå en kompakt bil, der er det mest populære valg i Hovedstaden. Det er en nem bil at parkere, den kører langt på literen og en god idé, hvis du kører rundt i travle byer. Det er et skridt op fra økonomiklassen, så du kan forvente en lille smule mere komfort og plads til en pris, der er til at betale.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Hovedstaden hos Expedia?
Tjek anmeldelser fra kunder, vælg din foretrukne bil, og sammenlign priser fra førende biludlejningsfirmaer. Expedia gør det nemt at finde det bedste tilbud på din udlejningsbil. Saml din reservation af billeje i Hovedstaden med flyrejser eller overnatning, og tag på farten med yderligere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Hovedstaden?
Reglerne i Hovedstaden oplyser, at førere skal være fyldt 21 år for at leje en bil. Unge førere kan dog forvente yderligere gebyrer og visse restriktioner. Mange udbydere opkræver et gebyr for unge førere udover den almindelige lejepris. Det skyldes, at der er en højere risiko for skader. Selvom mange bilklasser (såsom kompakte biler og mellemstore biler) udlejes til unge bilister, omfatter udvalget normalt ikke premium- og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Hovedstaden?
Du skal være forberedt på at fremvise et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn ved skranken. Inden afhentningsdatoen bør du tjekke hos dit foretrukne biludlejningsfirma, om der er andre krav. Du kan f.eks. Også skulle vise dokumentation for billejeforsikring.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Hovedstaden?
Du kan leje en bil i en måned eller mere i Hovedstaden, så du kan roligt forlænge dit ophold! Du skal bare indtaste dine oplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og booke din perfekte bil.
Hvor finder jeg billeje i Hovedstaden, hvis jeg er under 25 år?
Du skal undersøge aldersgrænsen hos de biludlejningsfirmaer i Hovedstaden, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, bør du være opmærksom på, at nogle selskaber kan opkræve ekstra tillægsgebyrer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til dem inden ankomst, så du kan planlægge derefter. Alle biludlejningsfirmaer har deres egne vilkår og betingelser for unge førere, så det er bedst at være forberedt.

Oplev nye steder med Expedia