Rejser til Hovedstaden

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Hovedstaden samlet, og spar penge

Populære destinationer i Hovedstaden

Besøg Hovedstaden

Søg efter de bedste steder og områder i Hovedstaden, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Hovedstaden

Mest populære hoteller i Hovedstaden

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.135, kr pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
4,3/5 Excellent! (1.826 anmeldelser)
Fint hotel og god service
"Fint hotel, god service og tæt på lufthavn. Kan anbefale det."

Anmeldelse fra 12. sep. 2022

CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 664, kr pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
3,7/5 Good! (2.140 anmeldelser)
Ok til pengene
"Fint hotel hvis du kan skal sove. Morgenmaden var ikke pengene værd, meget kantine-agtigt."

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.445, kr pr. nat fra 7. okt. til 8. okt.
4,5/5 Wonderful! (2.727 anmeldelser)
Super lækkee mad i restauranten
"Vi overnatter altid på Clarion når vi skal flyve tidligt næste morgen. Vi er meget begejstrede for maden i restauranten."

Anmeldelse fra 17. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Hovedstaden?
Pakkerejserne til Hovedstaden, hvor priserne begynder fra , er den nemmeste måde at opnå en besparelse. Find hotel, flyrejse og flere komponenter, som du ønsker det, for at sammensætte en personlig tur.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Hovedstaden?
Når du kombinerer fly og hotel gennem Expedia, sparer du ikke bare tid – du sparer også penge. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Hovedstaden gør det til en let opgave at samle drømmerejsen. Med 500+ flyselskaber fra hele verden at vælge blandt bliver det ikke vanskeligt at finde flyrejser, der passer til dine planer. Derudover tilbyder vi 1.000.000+ overnatningssteder verden over, som bare venter på dig. Det er da lidt af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer verden inden for rækkevidde, uanset dit budget.
Hvor skal jeg overnatte i Hovedstaden?
København er et dejligt sted at udforske. Denne by drager mange besøgende, som kommer for at se de vigtige seværdigheder som omfatter Tivoli og Strøget.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Hovedstaden?
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen og Hilton Copenhagen Airport Hotel får gæsterne til at føle sig hjemme i København. Hvis du også har planer om at udforske Nexø, så kunne du kigge nærmere på Harbour Sleep eller Hotel Balka Strand. Begge har en høj stjerne hos rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Hovedstaden på?
Det perfekte tidspunkt at rejse til Hovedstaden afhænger af dine præferencer. Hvis du tager på ferie med et mindre budget, kan du overveje at undgå , der anses for at være den dyreste måned på året. I finder du som regel gode tilbud. For at opleve atmosfæren i turistsæsonen skal du pakke kufferten i . I er der ikke så mange besøgende, hvilket kan være godt, hvis du gerne vil undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Hovedstaden?
Det kan være vanskeligt at ramme det helt rigtige tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt er reglen jo tidligere, jo bedre. De fleste internationale flyrejser på Expedia er tilgængelige op til 12 måneder frem. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan du dog tage det helt roligt. Lave priser dukker nogle gange op kun et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Hovedstaden på Expedia?
Flyrejser, hoteller og en lækker bil til dit eventyr på farten. Du kan nemt sammensætte din ideelle pakkerejse og få adgang til fantastiske tilbud. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje et par oplevelser og aktiviteter og få endnu flere besparelser. Når det handler om at tilrettelægge din tur til Hovedstaden, er det helt op til dig!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Hovedstaden?
Du kan nyde godt af fremragende besparelser, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alt sammen, gør det også planlægningen en del nemmere. Så hvorfor spilde din tid og dine penge? Uanset om du er ved at arrangere et luksusophold for to eller et budgetvenligt roadtrip med familien, kan du se nærmere på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Hovedstaden hos Expedia?
Ja, du har styringen. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber verden over, så du kan skræddersy din ferie til Hovedstaden, alt efter rejsepræferencer.
Kan jeg rejse til Hovedstaden i øjeblikket?
Find oplysninger vedrørende karantænekrav, rejserestriktioner med mere for rejser til Hovedstaden ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.