Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Hovedstaden

Skal du snart rejse til Hovedstaden, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores rejseguide til Hovedstaden et godt sted at starte for at få lidt mere information om Hovedstaden. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Hovedstaden bliver perfekt.

Ferie Hovedstaden:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Hovedstaden? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Hovedstaden. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Hovedstaden for at nå det hele. Selvom du har besøgt Hovedstaden før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Hovedstaden for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Hovedstaden, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Hovedstaden. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Hovedstaden, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Hovedstaden? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Hovedstaden. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Hovedstaden, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Hovedstaden ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Hovedstaden og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Hovedstaden. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Hovedstaden

Se alle 1.177 overnatningssteder i Hovedstaden
CABINN Copenhagen DKK 690
Anmeldelse fra 18. okt. 2019
Se oplysninger
 
CABINN Copenhagen

CABINN Copenhagen

Arni Magnussons Gade 1, København
   
  3,4 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Godt til prisen! Der var meget varmt på værelset til trods for varmen var slukket og vi åbnede vinduet. Morgenmaden var okay, men på ingen mulig måde prangende. Grænsende til skrabet.

  The Square DKK 990
  Anmeldelse fra 23. jul. 2019
  Se oplysninger
   
  The Square

  The Square

  Rådhuspladsen 14, København
    
   4,0 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dejlig central placering

   Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 1.200
   Anmeldelse fra 8. okt. 2019
   Se oplysninger
    
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    God beliggenhed pænt og rent gode faciliteter god service

    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 580
    Anmeldelse fra 14. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

    Bernstorffsgade 35, København
      
     4,1 ud af 5
     2.0 ud af 5.0 Stjerner

     Super fint hotel. Morgenmaden var ikke pengene værd

     CPH Studio Hotel DKK 580
     Anmeldelse fra 7. okt. 2019
     Se oplysninger
      
     CPH Studio Hotel

     CPH Studio Hotel

     Krimsvej 29, København
       
      4,0 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Roligt beliggendhed ved havet. Støj fra metro og at naboerne kunne kigge direkte ind til lokalet

      Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade DKK 580
      Anmeldelse fra 19. okt. 2019
      Se oplysninger
       
      Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

      Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

      Carsten Niebuhrs Gade 11, København
        
       3,9 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Rolig, rent og stringent hotel der til fulde opfylder behovet for overnatning med morgenmad. Parkering trygt og godt direkte under hotellet.

       Copenhagen Island Hotel DKK 995
       Anmeldelse fra 15. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Copenhagen Island Hotel

       Copenhagen Island Hotel

       Kalvebod Brygge 53, København
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Har aldrig været udsat for et hotel hvori morgenmad ikke var med i prisen, Hotellet siger at det er Expedia der selv tager beslutning for at holde prisen kunstigt nede, det er ik i orden. Det var en extra udgift for os som vi ikke havde kalkuleret med. Indtil i har fundet ud af hvem der prøver at ...

        Tivoli Hotel DKK 995
        Anmeldelse fra 20. okt. 2019
        Se oplysninger
         
        Tivoli Hotel

        Tivoli Hotel

        Arni Magnussons Gade 2, København
          
         4,1 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Super fint og moderne. Blev upgradet til Executive. For et meget fair beløb. Dog synes jeg at executve-området var lidt dårligt. Det var alt for lille og der var ikke mulighed for at side mv. grundet for mange mennesker. Der skulle nok være lukket ekstra op for nogen døre. Men som sagt var det en ...

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.