Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hotel i København

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg København

Søg efter de bedste steder og områder i København, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om København

Hoteller i København

Urban House Copenhagen by MEININGER
2 out of 5
Colbjørnsensgade 11, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 385 pr. nat
1.17 km fra centrum
4.1/5Very Good! (3,663 anmeldelser)
fint hotel centralt beliggende

"Fint hotel som ligger centralt. Vi boede i et aneks med eget bad. Personalet taler ikke alle dansk. Indtjekning til værelse tog 45 min og der var kæmpe kø. Vi kom allerede 14,40 og måtte vente på værelset. Vi var på værelset kl 15,45. Lidt træls at spilde så lang tid på det. Men ellers et rigtig ..."…"

Anmeldelse fra 16. feb. 2020

Urban House Copenhagen by MEININGER
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.395 pr. nat
0.25 km fra centrum
4.3/5Excellent! (1,941 anmeldelser)

"Top service og godt hotel"…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

Skt. Petri
Scandic Sydhavnen
4 out of 5
Sydhavns Plads 15, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 796 pr. nat
3.62 km fra centrum
3.7/5Good! (1,244 anmeldelser)
Familiebesøg

"Ved ankomst kommer vi op på værelset og kan se noget blåt blink nede på vejen. Da vi skulle ud og spise, gik vi til elevatoren. Den virkede ikke, så Vi måtte tage trappen fra 4 sal ned. Det viste sig at det var brandalarmen som var gået, men vi havde ikke hørt den på 4. Sal. Ikke særligt betryggende ..."…"

Anmeldelse fra 23. feb. 2020

Scandic Sydhavnen
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
Vesterbrogade 23-29, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 785 pr. nat
1.25 km fra centrum
4.1/5Very Good! (2,388 anmeldelser)

"Fint værelse - sødt personale - god morgenbuffet - parkering tæt på"…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Comfort Hotel Vesterbro
Scandic Sluseholmen
4 out of 5
Molestien 11, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 896 pr. nat
4.47 km fra centrum
3.9/5Very Good! (1,088 anmeldelser)
Brandalarm

"Brandalarmen gik lørdag nat😭 men professionelt tacklet og en fin tryghed at det virker, selvom hotellet ikke er nyt👏 Meget venligt personale på trods af virkelig stor travlhed med mange gæster👍 God beliggenhed, dejligt med parkeringsmuligheder."…"

Anmeldelse fra 11. dec. 2019

Scandic Sluseholmen
Scandic Webers
4 out of 5
Vesterbrogade 11 B, København
Hent priser
1.16 km fra centrum
3.8/5Good! (1,398 anmeldelser)

"Ekstrasengen var desværre rigtig dårlig."…"

Anmeldelse fra 5. jan. 2020

Scandic Webers
Scandic Front
4 out of 5
Sankt Annæ Plads 21, København
Hent priser
1.09 km fra centrum
4.1/5Very Good! (1,109 anmeldelser)
Fantastisk morgenmad og god beliggenhed.

"Det er et super godt beliggende hotel i den nordlige del af indre København. Kort afstand til Nyhavn, Metro, Kongens Nytorv, o.s.v. Dejlig søde og imødekommende personale. En lille smule lydt på værelset, men såmænd ikke værre end de fleste andre hoteller vi har været på. Helt fantastisk lækkert ..."…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Scandic Front
Scandic Copenhagen
4 out of 5
Vester Søgade 6, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 916 pr. nat
1.17 km fra centrum
3.8/5Good! (3,779 anmeldelser)

"Ligger centralt. Morgenmad for rodet og ikke særlig hygiejnisk. God idé at få indført en rullende toastmaskine og små pakker smør, så alle ikke skal røre ved samme kniv på smørtallerkenen."…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2020

Scandic Copenhagen
Scandic Palace Hotel
4 out of 5
Rådhuspladsen 57, København
Hent priser
0.54 km fra centrum
4.2/5Excellent! (3,377 anmeldelser)

"Palace Hotel har en lang og farverig historie. Nu er Scandic kæden vært, og hotellets særpræg er skånsomt bevaret (bortset fra Scandic i neon på toppen af bygningen, som jeg finder skæmmende). Den yderst indbydende morgenmad bliver indtaget i overraskende atmosfærefyldte omgivelser."…"

Anmeldelse fra 21. feb. 2020

Scandic Palace Hotel
Villa Copenhagen
4.5 out of 5
Tietgensgade 39, København
Hent priser
1.07 km fra centrum
Villa Copenhagen
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i København
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Find et hotel i København

Vores smukke hovedstad er en dejlig by at besøge året rundt. Book et hotel i København og tag på opdagelse blandt de kendte og mest populære attraktioner, men glem ikke at ”fare vild” ned ad de mange hyggelige sidegader og stræder, hvor nye oplevelser gemmer sig om hvert et hjørne.

Vi anbefaler, at du booker et hyggeligt Bed and Breakfast i et af de forskellige kvarterer, der har deres helt egen atmosfære. Du kan også nemt lede blandt et hav af billige hoteller i København og vælge ét af dem, der ligger tæt ved Rådhuspladsen eller Strøget, så du er lige der, hvor tingene sker.

Hotelophold i København med spændende oplevelser

De besøgende på ferie i København kommer aldrig til at kede sig. Centrum af byen er forholdsvist kompakt, så du kan gå til fods mellem de fleste aktiviteter og seværdigheder. Samtidig ligger butikker og restauranter aldrig ret langt væk.

Shopping og sightseeing

Gå fra Rådhuspladsen og en tur ned gennem Strøget med dens mange forretninger, hvor du finder alt fra de større internationale brands og danske mærkevarer til de kendte designerbrands. Booker du dit hotel tæt på centrum, vil du ikke skulle bære indkøbsposerne alt for langt, når du er færdig med at shoppe.

Hvis du finder et centralt beliggende hotel i København, vil du også have let adgang til udsigten til de mange gamle, flotte bygninger. Løft øjnene over butikshøjde, når du går gennem byen, og se desuden Storkespringvandet og Christiansborg ved Gammel Strand, inden du går videre til Kongens Nytorv og Nyhavn.

Snup en bid mad hos én af de hyggelige caféer omkring Storkespringvandet og Gammel Strand, eller spis frokost med skøn udsigt over kanalerne ved ét af spisestederne langs Nyhavn.

Du kan også vælge at finde et godt tilbud på et hotel på eksempelvis Vesterbro, Christianshavn eller Frederiksberg.

Du kan også vælge at leje en bil i København, så du hurtigt kan komme ind til centrum eller omkring til de andre kvarterer i byen. Hvis du kommer fra Jylland, kan du booke flybilletter til København sammen med din hotelbooking og endda hente en udlejningsbil direkte i Kastrup ved ankomst.

Københavns charmerende kanaler

Oplev København fra vandsiden under dit hotelophold i byen ved at tage en guidet tur med én af turbådene, der har afgang både fra Gammel Strand og Nyhavn. Turen tager en times tid og er en dejlig oplevelse, især hvis solen skinner. Samtidig kan du blive underholdt af de muntre tourguider, der fortæller sjove og lærerige fakta om de forskellige bygninger og seværdigheder, der passeres undervejs. Se blandt andet Den Lille Havfrue, Operahuset og Det Kongelige Bibliotek Diamanten, mens du vinker til glade danskere, der sidder langs med kanalerne og får en bid mad eller en hyggesnak med vennerne.

En helt særlig oplevelse får du, hvis du går hen til Slotsholmskanalen ved Højbro Plads og kigger ned i vandet. Her befinder sig nemlig skulpturen Agnete og Havmanden, der er baseret på en dansk folkevise om Agnete, der forelsker sig i en havmand, og som bor sammen med ham på havets bund, hvor de tilsammen får syv børn.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i København?
Nimb Hotel er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 5 stjerner tilbyder en spa med fuld service og 5 restauranter. Overnatningsstedet ligger få skridt fra Tivoli. Ifølge anmeldelser fra rejsende er Ocean Hotel og Rungstedgaard også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i København?
Ja. Størstedelen af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i København.
Hvad er det bedste budgetvenlige overnatningssted i København?
Generator Copenhagen er et overnatningssted med 2 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og en restaurant ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre valgmuligheder til et budgetvenligt ophold omfatter City Hotel Nebo og Annex Copenhagen.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i København?
Scandic Palace Hotel er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis morgenmad. Andre valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Good Morning City Copenhagen Star og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen. Seværdigheder som Tivoli og Københavns Zoologiske Have byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er bedst til en romantisk ferie i København?
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen er et hotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en spa med fuld service og 3 restauranter. Andre gode valgmuligheder til et ophold med din bedre halvdel omfatter Clarion Hotel Copenhagen Airport og Kurhotel Skodsborg.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i København?
Copenhagen Go Hotel er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en bar/lounge og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til din og dit kæledyrs rejse omfatter Good Morning City Copenhagen Star og Copenhagen Strand Hotel.
Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i København?
Nimb Hotel er et hotel med 3,5 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Clarion Hotel Copenhagen Airport og Hellerup Parkhotel. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Bellevue Strand eller Charlottenlund Strandpark.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i København?
Clarion Hotel Copenhagen Airport er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og en spa med fuld service, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende, der søger et elegant sted at overnatte. Skt. Petri og Kokkedal Castle Copenhagen er et par andre eksklusive muligheder til din rejse.
Hvad er det bedste boutique-overnatningssted i København?
Hotel Danmark by Brøchner Hotels er et hotel med 4 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant og en bar/lounge. Copenhagen Admiral Hotel og Ibsens Hotel er et par andre boutique-hoteller.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i København?
Kokkedal Castle Copenhagen er et hotel med 5 stjerner, der har en golfbane og tilbyder en spa med fuld service. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference og Scandic Sydhavnen. Du kan spille et slag golf på Københavns Golfklub, Royal Golf Center eller Hjortespring Golfklub under dit ophold.
Hvilket spahotel er det bedste i København?
Kurhotel Skodsborg er et populært spahotel ved stranden med en restaurant, en indendørs pool, en tagterrasse og et fitnesscenter. Forkæl dig selv med ansigtsbehandlinger, body scrub-behandlinger eller deep tissue-massage på Skodsborg Spa og Fitness. Andre populære spahoteller i København inkluderer Clarion Hotel Copenhagen Airport og Adina Apartment Hotel Copenhagen.
Hvordan er det at overnatte i København?
København er kendt blandt rejsende for sine fascinerende museer, sin kunst og sin arkitektur. Denne by tiltrækker også turister med sine monumenter, sine teatre og sine shoppingmuligheder. De mest populære seværdigheder i byen inkluderer Tivoli, Nyhavn og Københavns Operahus. I København finder du 782 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i København

Flere valgmuligheder