Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Eddie Boyd på trover

Hoteller nær Rådhuspladsen

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Rådhuspladsen

Urban House Copenhagen by MEININGER
2 out of 5
0.6 km fra Rådhuspladsen
Prisen er DKK 385 pr. nat
4.1/5Very Good! (1,601 anmeldelser)

"Konstant Generende Støj fra ventilationssystemet på værelset."…"

Anmeldelse fra 7. mar. 2020

Urban House Copenhagen by MEININGER
Scandic Palace Hotel
4 out of 5
0.068 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 956 pr. nat
4.3/5Excellent! (1,738 anmeldelser)

"Fantastisk historisk hotel - smilende personale. Helt igennem enestående morgenmad."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Scandic Palace Hotel
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
4 out of 5
0.2 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 830 pr. nat
4.6/5Exceptional! (892 anmeldelser)

"Super placering"…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

citizenM Copenhagen Radhuspladsen
The Square
4 out of 5
0.2 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 865 pr. nat
4.2/5Excellent! (1,963 anmeldelser)

"Endnu et dejligt ophold. Super beliggenhed og venligt personale"…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2020

The Square
Villa Copenhagen
4.5 out of 5
0.5 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.559 pr. nat
4.4/5Wonderful! (39 anmeldelser)

"Skønt hotel, flot værelse, lækker opvarmet pool og central beliggenhed - dog anbefales ørepropper om natten på de værelser, der vender ud mod Hovedbanegården, da der er meget støj derfra."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Villa Copenhagen
Imperial Hotel
4 out of 5
0.5 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 825 pr. nat
4/5Very Good! (798 anmeldelser)

"Dejligt hotel rene værelser godt og meget venlig personale. Super beliggenhed til alt i København lige ved vesterport station. Lidt væk fra larmen på Rådhuspladsen. God morgenmad men pris lidt i overkanten hvis ikke bestilt sammen med værelse."…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2020

Imperial Hotel
Skt. Petri
5 out of 5
0.6 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.230 pr. nat
4.5/5Wonderful! (1,145 anmeldelser)

"God placering, pænt og rent , super personale ved receptionen( Sophie 👍) meget fin service Vi havde en enkelt overnatning og der var stille og roligt, vi sov godt Et rigtig godt sted"…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Skt. Petri
Ascot Hotel
4 out of 5
0.3 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 841 pr. nat
4.1/5Very Good! (570 anmeldelser)

"Fint nyrenoveret værelse på 4. etage. Ser ud som om hotellet har gennemgået en fantastisk renovering. På trods af det ligger midt i København er der stille."…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2020

Ascot Hotel
Scandic Webers
4 out of 5
0.6 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 892 pr. nat
3.8/5Good! (992 anmeldelser)

"Ekstrasengen var desværre rigtig dårlig."…"

Anmeldelse fra 5. jan. 2020

Scandic Webers
Scandic Copenhagen
4 out of 5
0.7 km fra Rådhuspladsen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 876 pr. nat
3.9/5Very Good! (1,683 anmeldelser)
ok

"ok til prisen"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Copenhagen
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Rådhuspladsen
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel på Rådhuspladsen: Der er en hel del hoteller at vælge imellem, når du leder efter en overnatning på Rådhuspladsen i København. Hotellerne ligger på selv Rådhuspladsen eller 50-100 meter nede ad sidegaderne. Området domineres af 4-stjernede hoteller, men hvis du udvider dit søgefelt lidt, finder du også billige hoteller nær Rådhuspladsen.

Nyd gode feriedage i det centrale København på et hotel på Rådhuspladsen

Københavns Rådhusplads er Københavns centrale plads, hvor der er liv og aktivitet hele døgnet rundt. Københavns Hovedbanegård ligger lige i nærheden, så ankommer du med fly til hovedstaden, er det nemt at tage toget fra Kastrup Lufthavn til centrum, hvorfra der kun er en kort spadseretur til dit hotel på Rådhuspladsen.

Mange af de 4-stjernede luksushoteller på Rådhuspladsen har restaurant og en god bar. Du kan slappe af i loungen eller i hotellets bibliotek eller nyde roen på dit værelse, der for nogles vedkommende har udsigt over Rådhuspladsen. Der er både standardværelser og Executive- og Deluxe-værelser alt efter dit behov og dine ønsker.

Reservér et hotel på Rådhuspladsen i København

Når du kommer træt hjem efter oplevelser på Strøget, i Tivoli eller på Københavns museer, er det dejligt, at dit hotel ligger så centralt som hotellerne på Rådhuspladsen gør. Mange busser kører desuden over Rådhuspladsen, så det er bare at begive sig ud på lange spadsereture uden at tænke på, at du også skal gå tilbage til dit hotel. Ofte kan du tage en bus tilbage til Rådhuspladsen eller metroen til Nørreport og gå derfra. Nogle hoteller på Rådhuspladsen tilbyder cykeludlejning, og da cykel er en fantastisk måde at udforske København på, er det et tilbud, du godt kan takke ja til.

Har du bil med på din tur til Rådhuspladsen og København, kan du vælge et hotel med parkeringsmuligheder, så du nemt kan parkere din bil, når den ikke er i brug. Har du brug for en bil en enkelt dag, kan du leje en udlejningsbil nær Rådhuspladsen og aflevere den igen efter endt brug, så du slipper efter at lede efter en parkeringsplads, for det kan være temmelig svært i hjertet af København.

Bo centralt på et hotel på Rådhuspladsen

Der er mange smukke og gamle bygninger på Rådhuspladsen og Københavns Rådhus dominerer pladsen. Rådhuset er fra 1905 og er en storslået og smuk bygning. Du kan komme på rundvisning på Rådhuset, hvor du blandt andet har mulighed for at se Jens Olsens Verdensur. Både Tivoli, Nationalmuseet, Ny Carlsberg Glyptotek og flere andre af Københavns seværdigheder ligger nær Rådhuspladsen, så du behøver ikke at kede dig på din rejse. Har du børn med på turen, kan du finde gode, store værelser med plads til flere, og flere hoteller på Rådhuspladsen tilbyder desuden sammenhængende værelser. Rejser du alene, kan du reservere et stort enkeltværelse og nyde dit hotels centrale beliggenhed. Det er muligt at få morgenmad på de fleste af hotellerne på Rådhuspladsen. Leder du efter billige hoteller nær Rådhuspladsen, skal du blot søge 500-1.000 meter fra Rådhuspladsen, hvor udvalget af billige hoteller er stort.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Rådhuspladsen?
Rådhuspladsen ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin kunstscene. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 424 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste tæt på Rådhuspladsen?
I nærheden af Rådhuspladsen er citizenM Copenhagen Radhuspladsen et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder i nærheden omfatter Ascot Hotel og Tivoli Hotel.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Rådhuspladsen?
Ja, størstedelen af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Rådhuspladsen.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Rådhuspladsen?
Danmarks Nationalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek og Dansk Design Center fremviser spændende udstillinger. Tag et smut forbi Christiansborg Slot, Rundetårn og Rosenborg Slot for at lære området bedre at kende. Hvis du er interesseret i teaterforestillinger, kan du tage i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Rådhuspladsen?
Med så mange muligheder for at komme rundt er det nemt at udforske området Rådhuspladsen. De nærliggende metrostationer inkluderer Dybbølsbro Station, Enghave Plads Metrostation og Vesterport Station. Hvis du vil udforske området, kan du tage toget fra København (ZGH-Københavns Hovedbanegård), Københavns Hovedbanegård og Enghave Station. Du kan finde mere information om mulighederne inden for vandtransport på den lokale havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Rådhuspladsen

Flere valgmuligheder