COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

København CentrumKøbenhavn

Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

I København Centrum kan du besøge et væld af kendte seværdigheder, shoppe, få ekstraordinære gastronomiske oplevelser og nyde Danmarks hovedstad til fulde.

På storbyferie i København Centrum kan du opleve både de traditionelle seværdigheder og historiske levn men også det moderne København med verdenskendt gastronomi og nye oplevelser. Brosten, imponerende bygninger, magtens centrum, betydningsfulde historiske steder og et livligt byliv er, hvad der venter dig her.

Københavns Centrum er den inderste del og hjertet af byen. De brostensbelagte gader og stræder samt de grønne spir på de imponerende bygninger vidner om, at det var her, det startede. Fra omkring år 700 har området haft bylignende karakter, og placeringen gjorde området ideelt til handel og dermed et betydningsfuldt sted.

Nyd et måltid og en kold øl i det verdensberømte Nyhavn blandt charmerende huse og sejlbåde, tag en tur i forlystelserne i Tivoli, eller oplev både kongefamiliens Amalienborg og kronjuvelernes Rosenborg. Gå også en tur op og ned ad Strøget, tag turen op i Rundetårn, eller medbring en picnickurv og et tæppe til Kongens Have, hvis vejret er godt, og nyd den grønne oase midt i byen.

Der er et væld af seværdigheder overalt, som du kan opleve på en rejse til København Centrum. Hvis du gerne vil se en masse, kan du med fordel købe et Copenhagen Card. Med det får du adgang til mange af museerne og seværdighederne i området samt gratis transport med tog, bus og metro.

Når du skal rundt i København Centrum, kan det klart anbefales at låne eller leje en cykel og opleve byen som en ægte københavner. På cykel kommer du nemlig nemt og hurtigt rundt til de mange forskellige seværdigheder. Hvis du derimod hellere vil rundt på en anderledes måde på din weekendtur til København Centrum, kan du tage med båd og få et flot blik ind på byen fra vandet. Du kan også benytte både busser, metro og S-tog, når du skal til, fra eller rundt i centrum.

Der er uanede mængder af aktiviteter, du kan tage dig til i København Centrum, så du kommer ikke til at kede dig her. Samtidig er du også tæt på de andre bydele, så du nemt kan se alle ting, som København har at byde på.


Populære steder at besøge i København Centrum

De mest populære oplevelser i København Centrum


Mest populære hoteller i København Centrum

Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
Toldbodgade 24-28, København
Prisen er DKK 835 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Nyhavn - Amalienborg, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns ...

4.4/5Wonderful! (2,252 anmeldelser)
Fantastisk charmerende - servicen skal øges lidt

"Vi havde en enkelt overnatning på Admiral Hotel, og det er uden tvivl en af de mest charmerende bygninger i København. Værelserne har utrolig meget sjæl med de store bjælker der er brugt, og er derudover flot indrettet. Vi oplevede desværre at vente en del længere end forventet på vores mad vi bestilte ..."…"

Anmeldelse fra 9. jan. 2021

Copenhagen Admiral Hotel
Villa Copenhagen
Villa Copenhagen
5 out of 5
Tietgensgade 39, København
Prisen er DKK 1.289 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Botanisk ...

4.6/5Exceptional! (282 anmeldelser)

"Utrolig lækkert hotel! Dog var der lidt mangler.... Badetøfler, når man skulle til pool. Ingen skraldespand på værelset - kun en lille på toilettet. Og så var morgenmaden ikke pengene værd - ej heller børnevenlig."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2021

Villa Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, København
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 2 km fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Amalienborg ...

4.2/5Very Good! (3,457 anmeldelser)

"Meget rent hotel, med en god beliggenhed i centrum af København. De havde sørget for god afstand, og man fik morgenmaden op til værelset, hvilket er perfekt i forhold til covid-19. Alt i alt et super godt hotel👍"…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2021

Tivoli Hotel
The Square
The Square
4 out of 5
Rådhuspladsen 14, København
Prisen er DKK 843 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Pumpehuset og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 5 minutter derfra. ...

4.3/5Excellent! (1,829 anmeldelser)
Tradition hvert år på hotel

"Morgenmaden kunne I have serveret meget bedre og mere fantasifuldt!. Fravalgte det og hentede det hos 7 eleven."…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2021

The Square
Scandic Copenhagen
Scandic Copenhagen
4 out of 5
Vester Søgade 6, København
Prisen er DKK 965 pr. nat fra 24. apr. til 25. apr.

Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet, Tivoli og Strøget. Derudover ligger Rådhuspladsen og Københavns Universitet ...

4/5Very Good! (1,479 anmeldelser)

"Smuk udsigt. Skøn kingsize seng og virkelig sødt og serviceminded personale. Morgenmaden var virkelig sløj."…"

Anmeldelse fra 12. jan. 2021

Scandic Copenhagen
Copenhagen Marriott Hotel
Copenhagen Marriott Hotel
5 out of 5
Kalvebod Brygge 5, København
Prisen er DKK 1.295 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Tivoli, Danmarks Nationalmuseum og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget ...

4.4/5Wonderful! (990 anmeldelser)
5 stjerner

"Lækker oplevelse! Kan klart anbefales!"…"

Anmeldelse fra 28. dec. 2020

Copenhagen Marriott Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i KøbenhavnKøbenhavn Centrum

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: