København CentrumKøbenhavn

Image for Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

Besøg København Centrum

København Travel Guide

En spændende havn, haver og populære seværdigheder som Nyhavn og Frederikskirken – udforsk København Centrum, som også er kendt for sine butikker.

Mest populære hoteller i København Centrum

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
Toldbodgade 24-28, København
DKK 835
per night
Feb 1 - Feb 2

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Amalienborg Slot og Nyhavn. Derudover ligger Frederikskirken ...

4.3/5Excellent! (5,081 anmeldelser)

"Vi havde bestil - og fået bekræftet - et værelse med en dobbeltseng og fik et værelse 2 enkeltsenge. Fjernsynet virkede ikke. En servicetekniker fik det til at virke, men signalet var ekstremt dårligt. Hver for sig små ting, men ikke OK, når man betaler 1625 for et værelse uden morgenmad. Hotellet ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Copenhagen Admiral Hotel
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
4 out of 5
Nørre Søgade 11, København
DKK 931
per night
Feb 16 - Feb 17

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger ...

4.3/5Excellent! (2,205 anmeldelser)
Positiv oplevelse

"Har netop haft en enkelt overnatning på dobbeltværelse på Hotel Kong Arthur. Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik først et fint værelse med renoveret badeværelse, men desværre lugtede værelset af kloak. Da jeg gjorde opmærksom på dette, blev vi straks flyttet til et andet værelse - personalet ..."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2019

Hotel Kong Arthur
Comfort Hotel Vesterbro
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
Vesterbrogade 23-29, København
DKK 735
per night
Feb 2 - Feb 3

Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er ...

4.1/5Very Good! (2,138 anmeldelser)

"Virkelig centralt beliggende og hyggelige omgivelser. Der mangler dog lidt mere service på værelserne. Bl.a. en elkedel og i de 3 overnatninger vi havde blev sengen Ikke redt én eneste"…"

Anmeldelse fra 13. dec. 2019

Comfort Hotel Vesterbro
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, København
DKK 995
per night
Jan 24 - Jan 25

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger ...

4.1/5Very Good! (6,582 anmeldelser)

"Hyggelig indretning og gennemført med en rød tråd til Tivoli. Gode restauranter og barer. God betjening og service. På selve værelset (executive) manglede topmadrassen desværre, hvilket gjorde sengen dum og lidt hård at ligge på. Badeværelset var heller ikke så stort."…"

Anmeldelse fra 12. jan. 2020

Tivoli Hotel
Hotel SKT. Annæ
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
Sankt Annæ Plads 18-20, København
DKK 1.034
per night
Jan 26 - Jan 27

Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Skuespilhuset og Nyhavn. Derudover ligger Amalienborg Slot og Kongens Nytorv 10 minutter derfra. Du ...

4.4/5Wonderful! (374 anmeldelser)
Skønt sted

"Virkeligt dejlig hotel med en hyggelig atmosfære og lækker morgenmadsbuffet."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Hotel SKT. Annæ
The Square
The Square
4 out of 5
Rådhuspladsen 14, København
DKK 945
per night
Jan 26 - Jan 27

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Strøget og ...

4.1/5Very Good! (5,317 anmeldelser)

"Venlig og hurtig indtjekning. Mulighed for opbevaring af baggage ved afrejse. Rigtig god og varieret morgenbuffet."…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

The Square

Popular things to do in København Centrum

Rundetårn
Image for Rundetårn

Rundetårn

4/5(97 reviews)

Lær mere om historien bag Rundetårn, som er et af de mest populære monumenter i København. Udforsk uvalget af udsøgte spisesteder på dette vandrevenlige sted, som også er kendt for sine museer.

Tivoli
Image for Tivoli

Tivoli

4.5/5(79 reviews)

Nyd spændingen ved forlystelserne i Tivoli, og forstå, hvorfor mange rejsende kigger forbi denne forlystelsespark i København. Dette trendy sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Nyhavn
Image for Nyhavn

Nyhavn

4/5(129 reviews)

Når du besøger Nyhavn, et af de populære steder i København, kan du købe masser af souvenirs. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sin kunst.

Den Lille Havfrue
Image for Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

4/5(63 reviews)

Du kan lære mere om historien i København, når du kigger forbi et populært sted som Den Lille Havfrue. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Københavns Operahus
Image for Københavns Operahus

Københavns Operahus

4.5/5(33 reviews)

Bestil billetter til en forestilling i Københavns Operahus, som er en højtelsket teater i Christianshavn. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Rosenborg Slot
Image for Rosenborg Slot

Rosenborg Slot

4/5(42 reviews)

Du kan blive klogere på den lokale historie i København, når du kigger forbi et velkendt sted som Rosenborg Slot. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Top activities in København Centrum

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort
Image for Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

DKK 399

Få mest muligt ud af din tur til smukke København med gratis adgang til mere end 70 populære museer og seværdigheder. Sus rundt mellem byens kulturelle skatte såsom Tivoli og Nationalmuseet ved at drage fordel af ubegrænset adgang til byens brugervenlige offentlige transportsystem.

Hop-på-hop-af-bustur i København
Image for Hop-på-hop-af-bustur i København

Hop-på-hop-af-bustur i København

DKK 202

Udforsk den smukke by København på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med et 72-timers kort kan du gå på opdagelse i den danske hovedstad i dit eget tempo, og opleve alle de vigtige seværdigheder på din sightseeingtur.

Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd
Image for Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd

Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd

DKK 250

Den imødekommende og livlige København har ry for at være en af verdens lykkeligste byer. Nyd de charmerende seværdigheder i København, mens du gengælder smilene fra de venlige lokale på din tur rundt i byen i dobbeltdækkerbus og på sejltur i den centrale kanal.

Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter
Image for Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

DKK 95

Tag på en afslappende bådtur på Københavns charmerende kanaler, og udforsk det travle havneområde. Se hovedstadens slotte, kirker, gamle bygninger og skjulte guldkorn fra dit behagelige sæde, og hør historier og anekdoter om de største seværdigheder.

Rød sightseeingtur i København med mulighed for hop-på-hop-af-bus og -båd
Image for Rød sightseeingtur i København med mulighed for hop-på-hop-af-bus og -båd

Rød sightseeingtur i København med mulighed for hop-på-hop-af-bus og -båd

DKK 224

Oplev det vidunderlige København, og få et indtryk af byen, mens du suser mellem vartegn, attraktioner og kvarterer ved vandet, ombord på en dobbeltdækker-sightseeingbus.

Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver
Image for Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

DKK 900

Udforsk det voksende mekka for madelskere i det livlige København. Sammen med den professionelle guide besøger du de bedste spisesteder og smager på lækker dansk mad – nok til at udgøre et helt måltid – tilberedt af friske råvarer.

Andre kvarterer i København

København som omfatter gadeoptrædener, en by og en plads eller et torv

Indre By

4/5Very Good!(10 area reviews)

Under dit ophold i Indre By kan du besøge populære seværdigheder som Amalienborg Slot eller Frederikskirken og tage metroen fra Kongens Nytorv Station eller Christianshavn Station for at se mere af byen.

Indre By
København som viser moderne arkitektur og en solnedgang

København K

Hvis du tilbringer noget tid i Copenhagen K, kan du se seværdigheder som Frederikskirken eller Amalienborg Slot og tage metroen fra Kongens Nytorv Station eller Christianshavn Station for at se mere af byen.

København K
København som viser moderne arkitektur og en solnedgang

København V

3/5(1 area review)

Hvis du tilbringer noget tid i København V, kan du se seværdigheder som Tivoli eller Ny Carlsberg Glyptotek og tage metroen fra Dybbølsbro Station eller Vesterport Station for at se mere af byen.

København V
Nørrebro, København, Danmark

Nørrebro

Nyd godt af restauranterne og livemusikken i Nørrebro. Du kan også sætte tid af til at besøge Stengade eller Assistens Kirkegård.

Nørrebro
København N, København, Danmark

København N

4/5Very Good!(5 area reviews)

Hvis du tilbringer noget tid i København N, er Stengade og Assistens Kirkegård et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

København N
Østerbro, København, Danmark

Østerbro

4.5/5Wonderful!(2 area reviews)

Østerbro er populær på grund af sine restauranter og sin udsigt til vandet. Hvis du håber på lidt sightseeing, er Parken og Fælledparken gode muligheder, og du kan tage metroen fra Nordhavn Station eller Svanemøllen Station for at komme rundt.

Østerbro