Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i København

Se alle udlejningsbiler i København

Biludlejning gennem Expedia i København

Billeje i København

København er hovedstaden i Danmark, og denne metropol byder på både kultur og natur. Det er ikke svært at finde biludlejning i København; der ligger mange kontorer i Kastrup Lufthavn hvis du ankommer med fly til København, men også i centrum omkring Vesterport er det nemt at leje en bil i en kortere eller længere periode.

Der er masser af aktiviteter for hele familien i København, uanset om stemningen er til Tivoli, Zoo eller en tur på museum. Men du kan også leje en bil og køre uden for byen: Tag f.eks. på en dagstur til Helsingør nord for København, og besøg Kronborg Slot, hvor Holger Danske sidder i kælderen og er klar til at forsvare Danmark mod fjender.

Lej en bil i lufthavnen

Københavns lufthavn Kastrup ligger på øen Amager ca. 8 km fra centrum, og ved ankomsten er det hurtigt at finde billig biludlejning i København. Du går bare ind på et af de mange biludlejningskontorer, vælger en bil, der passer til dine behov, og får nøglen udleveret, og så er du klar til oplevelser i og uden for byen. Når opholdet i København er slut, er det både muligt at aflevere bilen ved indenrigsterminalen (Terminal 1) eller en af udenrigsterminalerne (Terminal 2 eller 3). Skal du rejse uden for åbningstiden, kan nøglen afleveres i en af kontorets postkasser.

Hvis du besøger København i forbindelse med en forretningsrejse og skal hurtigt frem til et hotel eller et møde, kan du spare tid ved at leje en bil i Københavns lufthavn og køre til centrum. Der findes flere store konferencecentre i byen med uovertrufne mødefaciliteter, bl.a. Bella Centeret på Amager, og her er næsten altid gode og billige parkeringsmuligheder. Skal du ind til midtbyen og spise om aftenen, kan du spare parkeringsafgiften ved at lade bilen stå ved centeret og tage metroen, der går lige uden for døren, direkte til centrum; der er ikke mange minutter mellem de førerløse tog.

Billeje i Københavns centrum

Ankommer du direkte til centrum med bus eller tog, er der adskillige muligheder for billig billeje i København. Københavns Hovedbanegård byder dagligt velkommen til rejsende fra både ind- og udland, og lige i nærheden i området omkring Vesterport er det muligt at leje en bil. Hvis du planlægger at udforske selve København og de mange seværdigheder i den indre by, er det en god idé at leje en mindre bil, der er nem at parkere, men hvis du har hele familien med på ferie, og I gerne vil på eventyr uden for bygrænsen, er en større bil eller stationcar en bedre løsning.

Når du bestiller en lejebil i København, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at nogle af hotellerne i midtbyen har et begrænset antal parkeringspladser til hotellets gæster. Det kan derfor være nødvendigt at finde en p-plads på gaden, hvilket kan være en bekostelig affære. De større hoteller uden for København er ikke underlagt samme restriktioner, og det er værd at tage i betragtning, når rejsens destinationshotel skal vælges.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i København

Hvad er den bedste pris på biludlejning i København?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 1,051 i København.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i København?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i København er DKK 1,196.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til København?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i København?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk København

Udforsk København med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!