Biludlejning København

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i København

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i København

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i København
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i København?
Budgetvenlige udlejningsbiler kan lejes fra 487 ¤ om dagen i København, baseret på denne uges priser. Når prisen ligger på det niveau, bliver det nemt at hente et sæt bilnøgler og køre afsted til gode priser.
Kan jeg leje en bil i København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Ja, det kan du, og der er masser af valgmuligheder. Når du er landet og har hentet din bagage, skal du bare gå til biludlejningsfirmaerne i biludlejningsområdet. Her kan du vælge mellem velrenommerede firmaer som Sixt, Europcar og Hertz. Hvis du vil kigge på flere tilbud, er to andre bud Enterprise og Budget.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i København?
Vi har gode nyheder! Du bør modtage refusion af hele beløbet, hvis du afbestiller minimum seks timer forud for det planlagte afhentningstidspunkt. Din rejseplan indeholder flere detaljer, og du kan også kontakte vores kundeservice. Det er dog ikke alle forudbetalte reservationer af billeje, der har mulighed for refusion, så du kan med fordel gennemgå bilens lejeaftale.
Hvilke biltyper kan jeg leje i København?
Sus rundt i en minibil, forkæl dig selv med en premiumbil, eller gå efter noget midt imellem, som en mellemstor bil. Men det er svært at slå den kompakte bil, der er den mest efterspurgte lejebil i København. Det er en nem bil at parkere, den kører langt på literen og en oplagt idé, hvis du kører rundt i store byer. Det er en opgradering fra økonomiklassen, så du kan vente dig lidt mere komfort og plads til en pris, der stadig er overkommelig.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra København?
Når du har en udlejningsbil til rådighed, er det ingen sag at opleve det omkringliggende område. København er et oplagt sted at starte, men der er endnu mere at se i området. Hent nøglerne til køretøjet, smid kufferten i bagagerummet, og læg vejen forbi disse andre fantastiske steder:

  • Odense huser masser af oplevelser og seværdigheder og ligger omtrent 140 km fra København. Første udflugtsmål? Du kan følge skiltene til Hans Christian Andersen Museum, der er et af højdepunkterne i byen.
  • Omkring 180 km væk ligger Randers, en anden destination, som er værd at tilføje på rejseplanen. Du bør næsten kigge forbi Randers Regnskov, mens du er på besøg.
  • Ingen rejse uden at se Råbjerg Mile. Dette dejlige natursted ligger omkring 260 km fra København. Slap helt af, og indånd den friske luft!

Hvorfor skal jeg leje en bil i København hos Expedia?
Med flere års erfaring i at finde de laveste priser til eventyrlystne rejsende på hele kloden er Expedia det perfekte sted at booke billeje. Vi har biludlejningsfirmaer i København at vælge blandt, som tilbyder alt fra hurtige, kompakte biler til komfortable SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere din udlejningsbil med flyrejser og hotel og spare endnu mere? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at komme på farten for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i København hos Expedia?
At få fingrene i en god pris på billeje i København er intet problem med Expedia. Vælg din foretrukne biltype, tilføj et par detaljer, og sammenlign priser på tværs af de mest populære biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du kan opnå ekstra besparelser, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i København?
I København er minimumsalderen som regel 21 år. Mange selskaber opkræver yderligere gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af biludlejningsstedet. Lejeaftalen for unge førere kan ekskludere visse køretøjer, såsom store SUV-biler, og kræver en omfattende forsikring. Glem ikke at læse det med småt, inden du booker.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i København?
Selvom lejebetingelserne kan variere afhængigt af biludlejningsfirmaet, skal du normalt bruge to ting – dit kørekort og dit kreditkort. Du behøver ikke købe biludlejningsfirmaets forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for en anden forsikring.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i København?
Vi har tjekket priserne i løbet af de sidste syv dage, og den laveste pris per dag var 487 ¤. Den næstlaveste pris på billeje i København var 520 ¤ om dagen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i København?
Ja, så du skal ikke til at booke en ny udlejningsbil midt i din ferie. Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine oplysninger, og find en bil, som du kan have til rådighed i en hel måned.
Hvor finder jeg billeje i København, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af biludlejningsfirmaet, så du er nødt til at undersøge reglerne grundigt. Har du fundet et selskab i København, som udlejer til personer under 25 år? Fantastisk! Så skal du bare huske på, at nogle virksomheder pålægger ekstra gebyrer for unge førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du er interesseret i, indeholder alle de oplysninger, du har brug for.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til København?
Vælg først din bilklasse, og læs selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring omhyggeligt igennem for at se, om det er den rette forsikring for dig.