Biludlejning København

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i København

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i København

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i København
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i København?
Billige lejebiler kan lejes fra 659. kr pr. Dag i København, baseret på denne uges priser. Når prisen er på det niveau, bliver det nemt at hente et sæt bilnøgler og køre afsted til gode priser.
Kan jeg leje en bil i København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Det kan du i hvert fald. Når du har hentet din bagage i København (CPH-Kastrup Lufthavn), kan du finde biludlejningsfirmaerne i biludlejningsområdet. Book lejebilen hos Sixt, Hertz eller Europcar. Enterprise og Avis er også værd at overveje.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i København?
Hvis du afbestiller din udlejningsbil mindst seks timer inden afhentning, bør du have mulighed for at få refusion. Dette er dog ikke altid garanteret. Det er værd at gennemgå dine reservationsoplysninger og lejeaftalen. Har du stadig spørgsmål? Så besøg vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i København?
Minibil, mellemstor bil, stor bil eller premiumbil – det er op til dig. Den mest populære bilklasse i København er dog kompakte biler. Hvis du har brug for noget overkommeligt og småt, men ikke for småt, så er denne biltype et oplagt valg. Det er let at køre rundt i trafikerede gader i sådan én. Kompakte køretøjer tilbyder lidt mere benplads i forhold til økonomibiler og egner sig til solorejsende, par og familier på et begrænset budget.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra København?
Når du råder over en bil, er det en let sag at tage på roadtrip i det omkringliggende område. København er et oplagt sted at starte, men der er en del mere at opleve i området. Hent nøglerne til køretøjet, kom tasken i bagagerummet, og drag mod disse andre fantastiske steder:

  • Omkring 140 km fra København ligger Odense, der er en favoritdestination på manges roadtrip. Med førende seværdigheder såsom Hans Christian Andersen Museum er der ikke mangel på steder at kigge nærmere på.
  • En anden by, der er populær hos rejsende, er Vejle, der ligger omkring 190 km væk. Givskud Zoologiske Have er kun en af mange årsager til, at besøgende elsker dette sted.
  • Efter al den tid på vejen kan du forkæle dig selv med lidt natur ved Nationalpark Thy. Stedet ligger omtrent 300 km fra København.

Hvorfor skal jeg leje en bil i København hos Expedia?
Med biludlejningsfirmaer at vælge blandt i København gør Expedia det meget nemt at finde det perfekte match. Og når du kombinerer reservation af billeje, hotel og flyrejser i en pakkerejse, kan du opnå endnu flere besparelser på din rejse til København. Med alt fra kompakte økonomibiler til rummelige SUV-biler har Expedia nøglen til dit næste eventyr.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i København hos Expedia?
At få fingrene i den bedste pris på billeje i København er ingen sag med Expedia. Vælg dit foretrukne køretøj, tilføj et par detaljer, og sammenlign tilbud fra pålidelige biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du kan opnå yderligere besparelser, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i København?
Du skal være fyldt minimum 21. Der er dog et par aldersrelaterede restriktioner, du bør huske på, inden du gennemfører reservationen af din udlejningsbil i København. Hvis du er en ung bilist, vil de fleste biludlejningsfirmaer opkræve et tillægsgebyr og begrænse, hvilke bilklasser du kan leje. Det nøjagtige gebyrbeløb samt de præcise aldersgrænser varierer alt efter selskabet. Det er en god idé at sammenligne reglerne, inden du beslutter dig.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i København?
Langt de fleste biludlejningsfirmaer skal bruge to ting – dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Hvis du ikke køber biludlejningsfirmaets forsikring, skal du også fremvise dokumentation for en anden forsikring. Læs lejebetingelserne, så du er klar over, hvad du skal medbringe, når du henter nøglerne til bilen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i København?
Der har været glade rejsende i København på det sidste, for de laveste dagspriser inden for de sidste syv dage var kun 659. kr og 695. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i København?
Ja. Expedia samarbejder med anerkendte selskaber, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af mange forskellige biler. Tjek vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hver en centimeter af København og meget mere.
Hvor finder jeg billeje i København, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en yngre rejsende, der ønsker at leje bil i København, bør du gennemgå vilkårene og betingelserne hos de forskellige biludlejningsfirmaer, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være yderligere gebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at slippe for ubehagelige overraskelser ved afhentning bør du sikre, at du ved præcis, hvad du kan forvente.