Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i København

Se alle udlejningsbiler i København

Biludlejning gennem Expedia i København

Billeje i København

København er hovedstaden i Danmark, og denne metropol byder på både kultur og natur. Det er ikke svært at finde biludlejning i København; der ligger mange kontorer i Kastrup Lufthavn hvis du ankommer med fly til København, men også i centrum omkring Vesterport er det nemt at leje en bil i en kortere eller længere periode.

Der er masser af aktiviteter for hele familien i København, uanset om stemningen er til Tivoli, Zoo eller en tur på museum. Men du kan også leje en bil og køre uden for byen: Tag f.eks. på en dagstur til Helsingør nord for København, og besøg Kronborg Slot, hvor Holger Danske sidder i kælderen og er klar til at forsvare Danmark mod fjender.

Lej en bil i lufthavnen

Københavns lufthavn Kastrup ligger på øen Amager ca. 8 km fra centrum, og ved ankomsten er det hurtigt at finde billig biludlejning i København. Du går bare ind på et af de mange biludlejningskontorer, vælger en bil, der passer til dine behov, og får nøglen udleveret, og så er du klar til oplevelser i og uden for byen. Når opholdet i København er slut, er det både muligt at aflevere bilen ved indenrigsterminalen (Terminal 1) eller en af udenrigsterminalerne (Terminal 2 eller 3). Skal du rejse uden for åbningstiden, kan nøglen afleveres i en af kontorets postkasser.

Hvis du besøger København i forbindelse med en forretningsrejse og skal hurtigt frem til et hotel eller et møde, kan du spare tid ved at leje en bil i Københavns lufthavn og køre til centrum. Der findes flere store konferencecentre i byen med uovertrufne mødefaciliteter, bl.a. Bella Centeret på Amager, og her er næsten altid gode og billige parkeringsmuligheder. Skal du ind til midtbyen og spise om aftenen, kan du spare parkeringsafgiften ved at lade bilen stå ved centeret og tage metroen, der går lige uden for døren, direkte til centrum; der er ikke mange minutter mellem de førerløse tog.

Billeje i Københavns centrum

Ankommer du direkte til centrum med bus eller tog, er der adskillige muligheder for billig billeje i København. Københavns Hovedbanegård byder dagligt velkommen til rejsende fra både ind- og udland, og lige i nærheden i området omkring Vesterport er det muligt at leje en bil. Hvis du planlægger at udforske selve København og de mange seværdigheder i den indre by, er det en god idé at leje en mindre bil, der er nem at parkere, men hvis du har hele familien med på ferie, og I gerne vil på eventyr uden for bygrænsen, er en større bil eller stationcar en bedre løsning.

Når du bestiller en lejebil i København, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at nogle af hotellerne i midtbyen har et begrænset antal parkeringspladser til hotellets gæster. Det kan derfor være nødvendigt at finde en p-plads på gaden, hvilket kan være en bekostelig affære. De større hoteller uden for København er ikke underlagt samme restriktioner, og det er værd at tage i betragtning, når rejsens destinationshotel skal vælges.

Udforsk København

Udforsk København med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!