Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning hos Budget

Budget Biludlejning – eller bare Budget som det kaldes i daglig tale – startede sit lille biludlejningsfirma i sin tid i Los Angeles med blot 10 køretøjer i sin flåde. Siden da har Budget etableret kontorer på næsten 3.000 lokationer rundt om i verden. Præcis som navnet antyder, tilbyder Budget udlejningsbiler, som ikke tager for hårdt på pengepungen. Udlejningsbilerne omfatter nemlig små, kompakte biler med 3-4 døre, hvilket er Budgets kerneprodukt. Dog kan du sagtens finde nogle mere luksuriøse og større biler som f.eks. SUV’er på nogle af de mest populære lokationer.

På hvilke destinationer kan du finde biludlejning hos Budget?

Budget har udviklet sig til at være en stor success, siden det blev grundlagt i 1958. Du vil højest sandsynligvis ikke kunne undgå at lægge mærke til Budget, som pryder ankomsthaller i utallige internationale lufthavne, bycentre og andre store transportforbindelser. Grundet sit fokus på lave priser bliver Budget hyldet som værende et af de mest populære biludlejningsfirmaer for familier, hvilket har gjort eksempelvis Budget i Tampa til et af de mest succesfulde biludlejningskontoer hos Budget. Ved at sammenligne priserne hosBudget i Tampa Lufthavn med andre brands, vil du muligvis kunne finde et godt tilbud på den udlejningsbil, du ønsker. Søger du i Europa, kan du tage et kig på, hvordan biludlejning hos Budget i Faro klarer sig sammenlignet med andre på samme lokation, og dermed planlægge din getaway til smukke Algarve.

Hvad kan du forvente, når du lejer en bil hos Budget?

Biludlejning hos Budget har en tendens til at være skrabet for al luksus og kompakt, hvilket er med til at holde priserne lave og dermed attraktive. Når det så er sagt, kan du sagtens finde premium-biler hos Budget. Du kan vælge imellem minibiler med kun tre døre, som er perfekte til at parkere og suse rundt i inde midt i storbyernes smalle gader og travle hverdag. Derudover kan du også leje en større firehjulstrækker, som giver dig mere plads til tasker og andet bagage samt småfolk – perfekt til ferier under solens stråler. Booker du din udlejningsil hos Budget, kan du tillægge ekstra tilbehør såsom et barnesæde og GPS. Du bør tjekke om din nuværende bilforsikring også dækker udlejningsbiler. Hvis ikke dette er tilfældet, kan du købe en forsikring gennem Budget. Fuld-til-fuld brændstofpolitik gør det gennemskueligt at booke en udlejningsbil hos Budget, da alt du behøver er, at fylde tanken op igen ved aflevering af udlejningsbilen. Dermed undgår du at betale ekstra for manglende brændstof. Det er som regel muligt at inkludere et ubegrænset kilometertal i din reservation. Har du spørgsmål angående biludlejnings hos Budget, er du velkommen til at kontakte Expedia på (+45) 43 68 20 60.