Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Vesterbro

I aften 24. mar. - 25. mar.
Denne weekend 29. mar. - 31. mar.
Næste weekend 5. apr. - 7. apr.

Mest populære hoteller i nærheden af Vesterbro, København

Se alle 392 overnatningssteder i Vesterbro
Bertrams Guldsmeden Hotel
Bertrams Guldsmeden Hotel
3.0 ud af 5.0
Gratis afbestilling
4,7/5 (3 anmeldelser)
DKK 837/ nat for 2 gæster

Fresh fruit was always available to help yourself but it would have been nice to have a kettle in the room. The staff were very welcoming and helpful and the hotel was a nice walk from town

Anmeldelse fra 22. mar. 2019
Moxy Copenhagen Sydhavnen
Moxy Copenhagen Sydhavnen
3.5 ud af 5.0 Scandiagade 14, København
Gratis afbestilling
DKK 773/ nat for 2 gæster
Scandic Kødbyen
Scandic Kødbyen
4.0 ud af 5.0 Skelbaekgade 3a, København
Gratis afbestilling
4,4/5 (263 anmeldelser)
DKK 836/ nat for 2 gæster

Dejligt ophold pæne rene og fin størrelse værelser..

Anmeldelse fra 21. dec. 2018
Hotel Ottilia
Hotel Ottilia
4.0 ud af 5.0 Bryggernes Plads 7, København
Gratis afbestilling
4,3/5 (29 anmeldelser)
DKK 881/ nat for 2 gæster

Super fedt hotel med rigtig fin service over hele linjen

Anmeldelse fra 20. mar. 2019
Scandic Sydhavnen
Scandic Sydhavnen
4.0 ud af 5.0 Sydhavns Plads 15, København
Gratis afbestilling
3,8/5 (1.188 anmeldelser)
DKK 830/ nat for 2 gæster

God modtagelse i receptionen. Roligt og behageligt ophold. Udmærket morgenmad. Hurtig oprydning når folk er færdig med morgenmaden.

Anmeldelse fra 11. dec. 2018
Apartment in Vesterbro 1166-1
Apartment in Vesterbro 1166-1
3.0 ud af 5.0
The Little Guesthouse
The Little Guesthouse
2.5 ud af 5.0 Küchlersgade 9, København
4,5/5 (20 anmeldelser)

Yderst positivt og overraskende godt sted. Placeret i et hyggeligt og roligt boligområde i det yderste Vesterbro, med kort gåafstand til det centrale Vesterbro og København. Fik en liste med anbefalinger på spisesteder i lokalområdet, lige til at gå ud og bruge.

Anmeldelse fra 24. okt. 2016
Big, Cosy Apartment in Hippest Area
Big, Cosy Apartment in Hippest Area
5,0/5 (1 anmeldelser)

All the basics were provided, and we liked the neighborhood, with cafes & stores, and lots of families visiting local parks. A fifteen minute walk from main train station in a dense residential area. Comfy bed; the sleeping arrangement for third person is a firm yet wide sofa in living room with ...

Anmeldelse fra 11. nov. 2018
Modern Apartment Enghave
Modern Apartment Enghave

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i København, Vesterbro

Hotel Vesterbro: Kvarteret Vesterbro byder på trendy butikker og gallerier, anerkendte restauranter, hyggelige caféer, et energisk natteliv med barer og natklubber og en fantastisk beliggenhed kun ti minutter fra Københavns Hovedbanegård. Hvad end du er på udkig efter et luksushotel, et billigt hotel eller et børnevenligt hotel, kan du med garanti finde det i nærheden af Københavns hippeste kvarter.

Hotelophold på trendy Vesterbro

Vesterbro er Københavns tidligere arbejderkvarter og red light district og udgør i dag Københavns mest trendy område. Det er blevet kåret til et af verdens mest gennemførte hipsterkvarterer af THRILLIST, og du er derfor garanteret et hotelophold fyldt med mode, smarte popup-restauranter og hyggelige caféer. Kvarteret er også hjemsted for de historiske Carlsberg Bryggerier, der i dag udgør sin egen lille bydel ved navn Carlsberg Byen. Her kan du bl.a. lære mere om det familieejede bryggeri på en rundtur gennem bryggeriets gamle bygninger, der blev opført i 1878, samt smage på to af bryggeriets øl, som er inkluderet i besøget. Carlsberg Byen huser desuden flere forskellige kulturelle institutioner, koncertsteder, kunstgallerier og rekreative, grønne områder. Ikke langt herfra ligger Københavns Bymuseum, der udforsker de sidste 300 år af byens spændende historie, samt hvad det vil sige, at være en ægte Københavner.

Et kulturelt og kulinarisk midtpunkt

Tag et smut forbi Vesterbros mest kendte gade, Istedgade, der engang var hjemstedet for Københavns red light district, men som i dag er en mangfoldig og livlig gade med modebutikker og hyggelige, skæve caféer. Ikke langt herfra ligger Kødbyen, hvor byens mest trendy restauranter, gallerier og natklubber ligger side om side i de industrielle, rå omgivelser. Vesterbro er i det hele taget kendt for sine mange, lækre restauranter og caféer i alle prisklasser, og det er derfor det perfekte sted at overnatte for madinteresserede besøgende.

Vesterbrogade har ikke kun et varieret udvalg af spisesteder, men byder også på spændende butikker, hvor man bl.a. kan finde nyere dansk design og kunsthåndværk i værkstedet Designer Zoo. Du kan også besøge det gamle kvægtorv, Øksnehallen, der blev bygget i 1901 men som i dag fungerer som et centrum for kultur- og erhvervsliv med koncerter, udstillinger, konferencer og festivaler. Med Østerbro og Nørrebro omkring 6 kilometer væk og Indre By kun omkring 2 kilometer væk er Vesterbro desuden det perfekte udgangspunkt at udforske Københavns andre kvarterer fra. Du kan med fordel leje en cykel fra en af de mange cykeludlejere og udforske Københavns cykelvenlige gader på to hjul.

Oplevelser for enhver smag

Du kan også med fordel besøge Københavns Indre By, hvor du kan shoppe på Strøget, der er en af Europas længste gågader med alt fra budgetvenlige butikker til dyre mærkevarebutikker. Gør eventuelt holdt ved Rundetårn midt på Strøget, der blev opført af Kong Christian 4. i 1642, og gå op af dets brede, spiralformerede gang til udkigsplatformen, hvor du kan se ud over Københavns centrum. For enden af Strøget ligger det historiske torv Kongens Nytorv med det Kongelige Teater, og krydser du dette, når du til det smukke havneområde, Nyhavn, hvor H.C. Andersen boede af flere omgange. Her kan du nyde en lækker frokost på en af de hyggelige caféer eller blot læne dig tilbage og betragte menneskemængden. Fra Nyhavn kan du tage på en kanal- og havnerundfart, der bl.a. vil tage dig forbi Operahuset og Den Lille Havfrue.

Hotelbooking: Vesterbro

Søg efter dit perfekte hotel på Vesterbro. Find et billigt hotel på Vesterbro nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område på Vesterbro, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller på Vesterbro på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også leje af bil på Vesterbro. Du kan spare penge, når du booker bil og hotel samtidigt.