Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Vesterbro

Se alle udlejningsbiler i Vesterbro

Biludlejning gennem Expedia i Vesterbro

Når du er på tur til Vesterbro, befinder du dig et centralt sted i København. Du har dermed et godt udgangspunkt for at tage på oplevelse i hovedstaden, da du befinder dig i gåafstand af mange af byens seværdigheder. Men hvis du vil opleve mere end centrum af byen, kan du med fordel benytte dig af billig billeje på Vesterbro.

Du har mange forskellige typer biler at vælge imellem, når du benytter dig af biludlejning på Vesterbro, så du kan vælge præcis den bil, der passer til dig. Lej en rummelig familiebil, hvis du har hele familien med på tur, eller vælg en cabriolet, hvis du på en varm sommerdag vil cruise rundt i byen.

Leje af bil på Vesterbro til alle behov

Hvis du skal flytte til København og har fundet en bolig i dette område, kan det være en god idé at benytte sig af billig biludlejning på Vesterbro. Så slipper du for at skulle tilbage og aflevere udlejningsbilen i den by, du flytter fra. Vælg en varevogn eller en minivan, hvor der er god plads til alle dine ting. Skal du flytte meget, og har du et stort kørekort, kan du overveje at leje en lille lastbil, da du dermed undgår at skulle køre så mange gange. Står du og mangler møbler eller andre lidt større ting til din nye bolig, kan du med en udlejningsbil køre forbi et møbelhus, en forhandler af hårde hvidevarer eller lignende og købe de sidste ting.

Hvis du skal på forretningsrejse og har brug for at komme hurtigt frem til dit møde, kan du tage med fly til Vesterbro. Du lander så i Københavns Lufthavn, som ligger 12 km væk, og allerede her har du rig mulighed for at leje en fiks, lille bil, som er nem at parkere i de travle gader i hovedstaden.

Sjove oplevelser året rundt

Hvis du har booket overnatning på et hotel på Vesterbro om sommeren og trænger til at komme lidt ud af byen, kan du leje en bil for en enkelt dag og køre en tur til stranden. Der er under 10 km til Amager Strandpark, hvor du finder en 4,6 km lang strand. Der er anlagt en lille lagune, som egner sig godt til mindre børn, og ellers er der rig mulighed for at bade i Øresund. Der er også masser af vandaktiviteter, så hvis du har lejet en lidt større bil, som en minivan eller en stationcar, kan du også leje en kajak og ro en tur her. Der er mange bekvemmeligheder, som toiletter, caféer og restauranter, og du finder også flere grønne områder, så der er rig mulighed for at tilbringe muntre timer med familien her.

Om vinteren kan børn og barnlige sjæle more sig på nogle af byens kælkebakker og skøjtebaner, hvoraf flere er inden for gåafstand af Vesterbro. Men hvis du vil udvide dine muligheder, kan du pakke kælken bag i bilen og køre rundt til de bedste ski- og kælkebakker i området. Kør f.eks. til Dyrehaven, hvor I efter et par timer på kælken kan nyde en rolig gåtur i de smukke omgivelser.

Udforsk Vesterbro

Udforsk Vesterbro med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!