Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Sydhavnen

Se alle udlejningsbiler i Sydhavnen

Biludlejning gennem Expedia i Sydhavnen

Uanset om du skal på ferie, weekendophold eller forretningsrejse hertil, kan det ofte være praktisk at benytte sig af biludlejning i Sydhavnen. Du har et bredt udvalg af biler at vælge imellem, så det er nemt at finde en bil, der passer til dit behov.

Med en tur til Sydhavnen befinder du dig centralt i København, og du har dermed et godt udgangspunkt for at udforske hovedstaden. Lej en bil i Sydhavnen, og få endnu flere oplevelser både nord, syd, øst og vest for hovedstaden. Kør for eksempel til forlystelsesparken Bakken, find en golfklub i smukke omgivelser, eller tag en tur til stranden med hele familien.

Leje af bil i Sydhavnen til alle formål

Når du booker overnatning på et hotel i Sydhavnen, befinder du dig tæt på det store indkøbscenter Field's. Så hvis du skal på den store shoppetur her, kan du benytte dig af billig billeje i Sydhavnen, hvilket giver dig mulighed for at kunne lægge dine indkøb fra dig, så du slipper for at bære rundt på dem resten af dagen.

Benyt dig af billig biludlejning i Sydhavnen, hvis du skal flytte til København og har fundet en bolig her, da du dermed kan slippe for at skulle tilbage og aflevere bilen der, hvor du flytter fra. Du kan vælge en minivan eller en varevogn, så der er god plads til alle dine ejendele. Hvis du har mange ting og møbler, og hvis du har et stor kørekort, kan det være en god idé at leje en lille lastbil, så du ikke skal køre så mange gange. Hvis du flytter til en større bolig, og finder du ud af, at du mangler møbler eller andet til dit nye hjem, kan du leje en bil og køre ud og købe de sidste ting.

Biludlejning til større frihed

Er du på forretningsrejse hertil, eller skal du på messe i Bella Center, og har du brug for at kunne komme hurtigt frem, kan du tage med fly til Sydhavnen. Flyet lander i Københavns Lufthavn, som kun ligger omkring 10 km væk, og allerede her finder du et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer, så du kan vælge at leje en bil, når du lander. Vælg blandt et bredt udvalg af biltyper, og kør selv til din endelige destination. Hvis du ikke har meget bagage med, kan det være praktisk med en mindre bil, som er nem at parkere i hovedstadens travle gader.

Fra Sydhavnen er der gode forbindelser til motorvej E20, så når du har lejet en bil, har du gode muligheder for at komme rundt. Du kan køre til Amager, hvor du kan tilbringe en dag på stranden om sommeren eller få mere at vide om livet i havet på Den Blå Planet. Kør mod Brøndby, hvor du både kan nyde et par afslappende timer på golfbanen og se moderne kunst på kunstmuseet ARKEN. Uanset hvad du og dit rejseselskab har lyst til at opleve, er du med en udlejningsbil ikke langt fra noget af det.

Udforsk Sydhavnen

Udforsk Sydhavnen med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!