Book billige flybilletter fra London (LCY) til København (CPH) 1.011, kr

Billige flyrejser fra London City til Kastrup Lufthavn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.011, kr for en enkeltbillet og 1.308, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

KLM
KLM
KLM
KLM
Swiss International Air Lines
KLM
KLM
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Oplysninger om rejsen fra London til København
Afrejselufthavn
London City
Destinationslufthavn
Kastrup Lufthavn
Flyselskaber
KLM, Lufthansa, Luxair, Swiss International Air Lines
Flyrejsens pris
1.308, kr
Afstand
942 km

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flyrejse fra London City til Kastrup Lufthavn?
Den laveste annoncerede pris for en returbillet fra London City til Kastrup Lufthavn er 1.308, kr. Men du må hellere slå til med det samme. Prisen er baseret på tilgængelige priser inden for de seneste syv dage på Expedia for flyrejser inden for det næste år. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.
Skal jeg betale et afbestillingsgebyr, hvis jeg afbestiller min flyrejse fra London (LCY-London City) til København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Størstedelen af flyrejser kan afbestilles online, men alle luftfartsselskaber har deres særlige vilkår og betingelser. Kig forbi vores kundeserviceportal, og følg instruktionerne, hvis du har brug for at afbestille din flyrejse.
Hvordan finder jeg billige flyrejser fra London City til Kastrup Lufthavn med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse, uden at du skal betale et ændringsgebyr. Du skal kun betale forskellen på prisen for den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse. Når du søger efter flyrejser fra London City til Kastrup Lufthavn, kan du vælge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange timer er flyrejsen fra London City (LCY) til Kastrup Lufthavn (CPH)?
Rejsen fra London City (LCY) til Kastrup Lufthavn (CPH) tager normalt kun 2 timer og 56 minutter, så du behøver ikke gøre et stort nummer ud af komforten. Der er gode chancer for, at næste gang du kigger ud af vinduet, så er du fremme i Kastrup.
Hvor lang er flyrejsen fra London (LCY-London City) til København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Flyafstanden fra London City til Kastrup Lufthavn er blot 950 km. Du vil være nede ad flytrappen og kan snuppe din taske fra båndet inden for kort tid.
Hvilke flyselskaber flyver direkte fra LCY til CPH?
Der findes ingen flyselskaber, som tilbyder flyrejser direkte fra London (LCY-London City) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) på nuværende tidspunkt. Du må booke en flyrejse med en eller flere mellemlandinger. Book en billet i god tid forinden for at opnå de bedste flyforbindelser og priser.
Er flybilletterne fra London City (LCY) til Kastrup Lufthavn (CPH) billigere, når de købes i sidste øjeblik?
Billetter fra London City (LCY) til Kastrup Lufthavn (CPH) er tilgængelige op til et år i forvejen på Expedia. Selvom du sommetider kan få fingrene i fantastiske sidste øjeblik-tilbud, er det aldrig helt sikkert. Når du bestiller dine billetter i god tid, betyder det også, at du vil have flere muligheder – og du kan undgå at ende med at få midtersædet! Vi opdaterer jævnligt vores priser for at vise dig de bedste tilbud, så hold øje med siden.
Kan jeg flyve fra London (LCY-London City) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) i øjeblikket?
Det er altid klogt at læse om eventuelle karantænekrav og rejseanbefalinger for destinationen. Husk at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver for at få de nyeste oplysninger om booking af flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn).