COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

VesterbroKøbenhavn

Vesterbro har trendy caféer, naturområder og et pulserende natteliv. Den karakterfyldte bydel i København har alt, hvad den kreative types hjerte begærer.

Find din indre (eller ydre) hipster frem, og gå gennem gaderne, der emmer af den autentiske og afslappede Vesterbrostemning. Inden for et areal af knap 4 km² kan du opleve gourmetmad i særklasse, specialforretninger og trendy natklubber, samtidigt med at du kan mærke stemningen fra områdets fortid som arbejderkvarter.

Vesterbro var førhen kendt som Københavns ”red light district” med prostituerede og narkohandlere på gadehjørnerne. Men på trods af at der stadig ligger flere sexbutikker rundt omkring, er Vesterbro blomstret gevaldigt op og er nu et af Københavns mest populære steder at bo. Går du hen ad Sønder Boulevard eller Vesterbrogade til Vesterbro Torv, finder du hyggelige grønne områder, hvor du kan slappe af i solen. Området her byder også på lokale butikker med et kæmpe udvalg af specialøl og økologiske varer samt nogle af byens bedste restauranter.

Er du på udkig efter en uforglemmelig aften på din storbyferie, er Kødbyen lige sagen! Her ligger natklubber, spillesteder og kunstgallerier side om side med slagterierne, der drives her. For den alternative oplevelse skal du besøge WAREHOUSE9 – et kombineret teater, galleri og koncertsted, der eksperimenterer med udtryksformer gennem bl.a. kunst og natklub-vibes. Hver måned lægger WAREHOUSE9 hus til T-Lounge for transseksuelle.

På din rejse til Vesterbro bør du besøge et af landets mest populære spillesteder, VEGA. Her spilles ca. 250 koncerter om året i næsten alle genrer såsom elektronisk musik og hiphop. Vil du bag facaden, afholder VEGA rundvisninger, hvor du kan høre om historien og arkitekturen.

Når du har fået nok af at gå i byen, er Kalvebod Bølge på Kalvebod Brygges havnepromenade det perfekte sted at koble af om sommeren. Det urbane havnebad har til formål at bringe bylivet tættere på havnefronten gennem diverse aktiviteter på vandet.

Når du rejser til Vesterbro, behøver du blot tage til Københavns Hovedbanegård, der har togforbindelser til de fleste danske byer. Du kan derefter udforske Vesterbro på to hjul på Københavns veludviklede netværk af cykelstier.

Oplev det chikke, urbane og hyggelige Vesterbro på et weekendophold, hvor du kan kombinere alternative oplevelser med gourmetmad og kreativt byliv.


Populære steder at besøge i Vesterbro

De mest populære oplevelser i Vesterbro


Mest populære hoteller i Vesterbro

Scandic Kødbyen
Scandic Kødbyen
4 out of 5
Skelbaekgade 3a, København
Prisen er DKK 916 pr. nat fra 9. maj til 10. maj

Dette hotel ligger i Vesterbro, kun 15 minutters gang fra Øksnehallen og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Dybbølsbro Station ...

4.4/5Wonderful! (1,347 anmeldelser)

"Skønt hotel med super lækker og stilet indretning og fantastisk service."…"

Anmeldelse fra 19. dec. 2020

Scandic Kødbyen
Cityhub Copenhagen
Cityhub Copenhagen
2.5 out of 5
97B Vesterbrogade, København
Prisen er DKK 436 pr. nat fra 9. maj til 10. maj

Dette hotel med spa ligger i Vesterbro, kun 2 km fra Læge Peter Torp, Københavns Zoologiske Have og Rådhuspladsen. Derudover ligger Nyhavn og Strøget ca. 3 km ...

4.6/5Wonderful! (20 anmeldelser)
Fint sted rent og pænt

"Hvad er der en meget dygtig nat på tjen som oplyst mig om den nye måde at bo på hvilket jeg finder rigtig smart og nytænkende jeg havde et rigtig godt ophold ikke særlig meget service mand nok til at jeg følte mig godt behandlet."…"

Anmeldelse fra 26. dec. 2020

Cityhub Copenhagen
Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
4 out of 5
Bryggernes Plads 7, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 961 pr. nat fra 1. maj til 2. maj

Dette hotel med spa ligger i Vesterbro, kun 15 minutters gang fra Carlsberg Bryggeri Besøgscenter og Københavns Zoologiske Have. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ...

4.4/5Wonderful! (902 anmeldelser)
God oplevelse

"Meget pænt og rent hotel. På standardværelset var det eneste man ikke fik med en udsigt - der var relativt lidt dagslys ind ad små vinduer i siden. Ellers super kvalitet på bad, toilet, lobby og morgenmad (der pga. Coruna blev hentet ned på værelset og spist der)."…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2021

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Moxy Copenhagen Sydhavnen
Moxy Copenhagen Sydhavnen
3.5 out of 5
Scandiagade 14, København
Prisen er DKK 632 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette hotel ligger i Vesterbro, mindre end 5 km fra Carlsberg Bryggeri Besøgscenter, Tivoli og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Rosenborg Slot ca. 10 km derfra. ...

4.3/5Excellent! (321 anmeldelser)

"Hvis der var parkering inkl så ville jeg booke ofte For hotellet er meget godt og søde personale"…"

Anmeldelse fra 2. dec. 2020

Moxy Copenhagen Sydhavnen
Scandic Sydhavnen
Scandic Sydhavnen
4 out of 5
Sydhavns Plads 15, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 806 pr. nat fra 1. maj til 2. maj

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Vesterbro i København, kun 2 km fra Vesterbro Svømmehal og Vega. Derudover ligger Tivoli og Nyhavn ca. 5 km derfra. ...

3.7/5Good! (992 anmeldelser)

"Godt hotel til fornuftig pris. Flotte fælles arealer. Dejligt med gratis parkering. Dejlig morgenmad."…"

Anmeldelse fra 31. mar. 2021

Scandic Sydhavnen
A&O Copenhagen Sydhavn
A&O Copenhagen Sydhavn
2 out of 5
Scandlagade 12/Sydhavens Plads 4, København
Prisen er DKK 463 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.

Dette hostel ligger i Vesterbro, kun 1,6 km fra Vesterbro Svømmehal og ca. 5 km fra Tivoli og Nyhavn. Derudover ligger Københavns Zoologiske Have og Rådhuspladsen ...

3.8/5Good! (34 anmeldelser)

"På besøg hos familie i Syghavn. Så hotellet var dejligt tæt på. Fint værelse og dejligt med 24 timers åbent i receptionen."…"

Anmeldelse fra 7. dec. 2020

A&O Copenhagen Sydhavn
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i København

Vesterbro

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: