COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

NørrebroKøbenhavn

Nørrebro, Københavns tidligere arbejderkvarter, er i dag et hipt, multikulturelt mekka fuld af liv, hvor du kan opleve det bedste af det moderne Købehavn.

Det, der før i tiden var et fattigt kvarter i København, har i dag udviklet sig til at være en livlig, farverig bydel, hvor folk med forskellig etnisk oprindelse lever side om side. Derfor kan du på en storbyferie til Nørrebro opleve et herligt udvalg af forskellige butikker, caféer, restauranter og seværdigheder kun nogle minutter fra Københavns centrum.

Det er den brolagte landevej, der førte fra Nørreport mod nordvest, som i dag kendes som Nørrebrogade, der har givet navn til bydelen. Denne del af byen tog sin begyndelse, da Københavns volde blev nedlagt i midten af 1800-tallet, og derefter begyndte industrien i området at udvikle sig. Ændringen fra industriområde og arbejderkvarter til en moderne bydel er sket med den massive byfornyelse og renovering i nyere tid, som har tiltrukket mange unge, studerende og kunstnere.

Gå en tur, og besøg Assistens Kirkegården, hvor blandt andet H. C. Andersen, Martin Andersen Nexø, Søren Kierkegaard og Natasja ligger begravet, og tag videre mod Nørrebro Bryghus, som er Danmarks første CO2-neutrale bryghus, hvor du kan nyde lækker mad og exceptionel øl. Om aftenen kan du få trænet lattermusklerne på Nørrebro Teater, hvor de fokuserer på komedie og morskab. Husk også shopping på f.eks. Elmegade og Jægersborggade.

Nørrebro er både den mest folkerige bydel i København og den mest befolkningstætte, så du skal forberede dig på et livligt bybillede med mange mennesker og indtryk. Og på Nørrebro er oplevelsen netop det: at gå rundt i gaderne og opleve hverdagen, besøge halalslagteren eller grønthandleren og sætte sig på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter.

Når du skal rundt på din ferie på Nørrebro, kan du med fordel gå, så du får alle indtrykkene med. Men Nørrebro er forbundet med resten af København med både busser og tog. Det nemmeste er bybusserne, som blandt andet kører fra Hovedbanegården, og fra Københavns Lufthavn kan du benytte metro og bus.

En tur til Nørrebro giver dig mulighed for at opleve det bedste af det multikulturelle Danmark, og samtidig har du også nem adgang til alle Københavns andre seværdigheder og oplevelser.


Populære steder at besøge i Nørrebro

De mest populære oplevelser i Nørrebro


Mest populære hoteller i Nørrebro

Globalhagen hostel
Globalhagen hostel
2 out of 5
Ravnsborggade 11, København
Prisen er DKK 387 pr. nat fra 2. maj til 3. maj

Dette hostel ligger i Nørrebro, kun 5 minutters gang fra Stengade, Botanisk Have og Københavns Universitet. Derudover ligger Rundetårn og Rosenborg Slot ca. ...

4/5Very Good! (7 anmeldelser)

"I køkkenet kunne man godt bruge en el kande og stedet er super godt"…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Globalhagen hostel
Hotel M18
Hotel M18
3 out of 5
Meinungsgade 18, København
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 1. maj til 2. maj

Dette hotel ligger i Nørrebro, kun 2 km fra Stengade og Forum Copenhagen. Du kan desuden gå til Nørrebros Runddel Metrostation på 6 minutter og Nuuks Plads Metrostation ...

4/5Very Good! (242 anmeldelser)
Pris og komfort passer fint sammen.

"Værelset passede fint til prisen. Der er forholdsvis lyt og der kan forekomme støj fra andre beboere på hotellet også udefra, da det ligger blandt lejlighedsblokke centralt i København."…"

Anmeldelse fra 21. sep. 2020

Hotel M18
Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 3
Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 3
Nørrebrogade 108 B, 2.th, København, Hovedstaden
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger i Nørrebro, kun 2 km fra Stengade og Botanisk Have. Derudover ligger Nyhavn og Københavns Universitet ca. 3 km derfra. Der er ...

Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 3
Charming Apartment in the Heart of Trendy Nørrebro
Charming Apartment in the Heart of Trendy Nørrebro
Peter Fabers Gade 22, København, Hovedstaden
Hent priser

Dette lejlighedskompleks i romantisk stil ligger i Nørrebro, kun 2 km fra Stengade, Botanisk Have og Københavns Universitet. Derudover ligger Rundetårn og Rosenborg ...

5/5Exceptional! (2 anmeldelser)

"I really enjoyed my time here. The neighborhood is really nice and there's a lot of good places around to eat. There's a bus stop just around the corner and the area is overall nice and very convenient as it is walking distance to many fun places. The apartment is really nice. Bed super comfortable. ..."…"

Anmeldelse fra 15. nov. 2019

Charming Apartment in the Heart of Trendy Nørrebro
Hyggelig Central København Baseret Lejlighed
Hyggelig Central København Baseret Lejlighed
2 Rådmandsgade, København, Hovedstaden
Prisen er DKK 1.596 pr. nat fra 14. apr. til 15. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Nørrebro, kun 3 km fra Naturhistorisk Museum, Parken og Botanisk Have. Derudover ligger Københavns Universitet og Rundetårn ...

Hyggelig Central København Baseret Lejlighed
Newly Renovated Apartment in the Heart of Nørrebro
Newly Renovated Apartment in the Heart of Nørrebro
Nørrebrogade, 32, København, Hovedstaden
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger i Nørrebro, kun 15 minutters gang fra Stengade og Botanisk Have. Derudover ligger Københavns Universitet og Rundetårn ca. 2 km ...

Newly Renovated Apartment in the Heart of Nørrebro
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i København

Nørrebro

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: