Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Nørrebro

Se alle udlejningsbiler i Nørrebro

Biludlejning gennem Expedia i Nørrebro

Nørrebo er den mest befolkede bydel i København, og med billig biludlejning på Nørrebro kan du komme rundt i hele hovedstadsområdet. Du kan både benytte dig af billeje på Nørrebro, eller du kan finde biludlejning i resten af København. Nørrebro er afgrænset fra Indre By af Søerne, og i løbet af de sidste 10 år er området virkelig blomstret op. Bydelen er kendetegnet ved, at der bor et stort antal unge studerende, og at der er en multikulturel befolkning.

Hvis du rejser med fly til Nørrebro, skal du flyve til Københavns Lufthavn. I lufthavnen er der mange muligheder for biludlejning, og det tager kun ca. en halv time at køre til Nørrebro.

Biludlejning på Nørrebro – og meget mere

Lej en bil på Nørrebro, og så har du har mulighed for at køre til alle områder af Storkøbenhavn. Du kan besøge det hippe Vesterbro, det smukke Frederiksberg eller opleve alle seværdighederne og attraktionerne i Indre By. Vær dog opmærksom på, at parkering i Københavnsområdet som regel ikke er gratis, og det er en god idé at undersøge på forhånd, hvor du kan parkere. Hvis du er i shoppehumør, kan du tage bilen og køre til Danmarks største indkøbscenter, nemlig Field’s, der ligger i Ørestad, og som rummer hele 140 butikker.

Med billig billeje på Nørrebro er det også oplagt at udforske de naturskønne områder, der findes lidt uden for København. Kør for eksempel til Kongernes Nordsjælland, hvor du kan besøge nogle af Danmarks smukkeste slotte, heriblandt Frederiksborg Slot eller det berømte Kronborg Slot. Det tager ca. 45 minutter at køre fra Nørrebro til Kronborg Slot i Helsingør og 35 minutter til Frederiksborg Slot i Hillerød. Her kan du få et afbræk fra det travle storbyliv og nyde den friske luft og den kønne danske natur.

Leder du efter hotel på Nørrebro, er det en god idé at finde et, som ligger centralt og tæt på Indre By. På den måde får du både den særlige atmosfære på Nørrebro, samtidig med at du er tæt på alt, hvad Indre By har at byde på. Omkring Søerne er der flere hoteller at vælge imellem.

Leje af bil på Nørrebro – en spændende bydel

Nørrebro gennemløbes af Nørrebrogade. Her finder du Assistens Kirkegård, hvor mange søger tilflugt for at slappe lidt af og komme væk fra trafikken og de travle gader og stræder. Der ligger flere berømtheder begravet på kirkegården, blandt andet H.C. Andersen. Tæt ved Nørrebrogade finder du også Skt. Hans Torv, hvor der er et væld af restauranter, caféer og barer, og her er altid masser af liv i weekenderne.

Området omkring Søerne og Dronning Louises Bro er især hyggeligt. Her ligger det moderne Nørrebro Teater, som byder på mange spændende forestillinger. Blandt andet opføres der komedier, musikforestillinger og comedyshows, så der er noget for enhver smag. Du kan på forhånd undersøge, hvilke forestillinger der er aktuelle under din ferie på Nørrebro. Du kan også leje en cykel og tage en tur på den 10 km lange grønne cykelrute, som løber fra Lyngbyvej i nord til Valby i syd og går igennem hele Nørrebro.

Udforsk Nørrebro

Udforsk Nørrebro med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!