COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

HovedstadenDanmark

Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

Populære byer i Hovedstaden

København og byder på en bugt eller havn
København
Kendt for Cykling, Museum og Teater
København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

Gode grunde til at tage afsted

  • Københavns Operahus
  • Nyhavn
  • Amalienborg Slot
Ronne
Ronne
Kendt for Museum, Kunst og Camping
Mærk den gode stemning, nyd synet af de skønne, gamle bindingsværkshuse, og drag ud på opdagelse under din ferie i Rønne.
Helsingør
Helsingør
Kendt for Historisk, Slot og Kunst
Helsingør har meget at byde på for kulturelskere. Et verdenskendt slot, et tidligere skibsværft og en af landets ældste pigegarder giver byen et unikt historisk præg.
Gilleleje
Gilleleje
Kendt for Kunst, Museum og Golf
Fiskerlejet Gilleje er noget helt for sig selv. Skab gode minder med sightseeing på museer, bondegårdsbesøg, golf, veterantog og skønne strandture.
Nexø
Nexø
Kendt for Kunst, Vildt dyreliv og Kirke
Hop i Østersøens bølger fra en af Danmarks bedste sandstrande, slap af i den hyggelige bymidte med udsigt til havn og hav, eller giv rokkestenen kamp til stregen.
Skibby
Skibby
Kendt for Oplevelser, Monument og Øen
Hvis du rejser til Skibby, får du feriestemning, skøn natur og mulighed for at opleve nogle af Danmarks ældste kalkmalerier.