Hovedstaden

Danmark
Tivoli og byder på en by, historiske bygningsværker og forlystelser

Populære byer i Hovedstaden

København og byder på en bugt eller havn
København
Kendt for Cykling, Museer og Teatre
København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

Gode grunde til at tage afsted

  • Tivoli
  • Københavns Operahus
  • Rådhuspladsen
Allinge som viser vilde blomster og et fyrtårn
Allinge
Kendt for Kunst, Marinaer og Naturparker
På en rejse til Allinge på Bornholm kan du få mere viden om Danmarks historie, tage på vandretur i klippefyldt terræn og smage klassiske bornholmske retter.
Ronne
Ronne
Kendt for Museer, Kunst og Camping
Mærk den gode stemning, nyd synet af de skønne, gamle bindingsværkshuse, og drag ud på opdagelse under din ferie i Rønne.
Helsingør
Helsingør
Kendt for Historisk, Slot og Kunst
Helsingør har meget at byde på for kulturelskere. Et verdenskendt slot, et tidligere skibsværft og en af landets ældste pigegarder giver byen et unikt historisk præg.
Gudhjem
Gudhjem
Kendt for Hav, Kunst og Svømning
Røgede sild, havn, museer og smuk natur med bjerglandskab – Gudhjem på Bornholm har gennem mange år været et populært sted at besøge, og det forstår man godt.
Nexø
Nexø
Kendt for Kunst, Dyreliv og Kirker
Hop i Østersøens bølger fra en af Danmarks bedste sandstrande, slap af i den hyggelige bymidte med udsigt til havn og hav, eller giv rokkestenen kamp til stregen.