Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Jan Møller Pedersen på trover

Hoteller i Gilleleje

Gilleleje, Hovedstaden, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Gilleleje

Sgi011
3.5 out of 5
Østre Strandvej, Gilleleje, Hovedstaden
Hent priser
Sgi011
Hotel Gilleleje Strand
3 out of 5
Vesterbrogade 4B, Torvet, Gilleleje, Hovedstaden
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 808
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
4.3/5Excellent! (86 anmeldelser)
Dejlig weekendovernatning

"Dejligt stort værelse med udsigt til vandet fra den lille altan/veranda. Badeværelse blev nemt til Lalandia, da der kun er delvis dækning for brusekabinen Meget høj seng, meget lavt WC ;) Parkering for motorcyklen var nem, lige foran hotellet; men bilen blev henvist til en offentlig parkeringsplads ..."…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2019

Hotel Gilleleje Strand
Gilleleje Badehotel
3 out of 5
Hulsøvej 15, Gilleleje
DKK 1.690
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
3.8/5Good! (149 anmeldelser)

"Meget lækkert sted Hele oplevelsen var super go Dejlig mad og god betjening"…"

Anmeldelse fra 13. nov. 2019

Gilleleje Badehotel
Hus i høj Kvalitet, Familievenlig Kvalitet til 2 Familier nær Stranden
Ingen anmeldelser
Sam's Cottage

"Our stay at Sam's Cottage was great and I can't say enough good things about the owner who met with us several times during our stay. He could not have been more polite and accommodating and I would most definitely rent one of his properties again."…"

Anmeldelse fra 27. jun. 2019

Hus i høj Kvalitet, Familievenlig Kvalitet til 2 Familier nær Stranden
Fiskerhus på Havnen i Gilleleje med Beliggenhed Direkte til ..
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Gilleleje
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Gilleleje
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Gilleleje
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Gilleleje
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Gilleleje
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gilleleje
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Gilleleje

Trænger du til at slappe af i naturskønne omgivelser, er en overnatning i Gilleleje en oplagt ide. Gilleleje ligger ud til nogle af Danmarks bedste strande, også kendt under navnet Den Nordsjællandske Riviera. Det gamle fiskerleje har bibeholdt det autentiske havnemiljø, men byder samtidig på et livligt og moderne turist- og handelsliv. Gilleleje lokker med masser af spændende attraktioner året rundt. Om sommeren konkurrerer de dejlige badestrande og den stemningsfulde havn om de besøgendes opmærksomhed. Den travle havn er Sjællands største fiskerihavn, og nogle af de gamle pakhuse er i dag omdannet til hyggelige restauranter og caféer. Her kan du nyde en friskfanget specialitet, mens du betragter livet i havnen. Udvalget af hoteller i Gilleleje er ikke videre stort, til gengæld er kvaliteten helt i top. Glæd dig til lyse værelser, havudsigt og ultrafriske, lokale råvarer i hotelrestauranterne. Vil du have et større udvalg, kan du overveje at overnatte i nabobyerne Hornbæk, Tisvildeleje eller Fredensborg, der ligger mellem 9 og 15 km væk.

Ankomst og billig overnatning i Gilleleje

Der er ingen sag at nå frem til dit hotel i Gilleleje, for med S-tog til Hillerød efterfulgt af Hornbækbanen tager turen fra København til Gilleleje kun lidt over en time. Kommer du langvejs fra, kan tage fly til Gilleleje via Københavns Lufthavn. I så fald kan du overveje at leje bil direkte i lufthavnen. Dette er en oplagt ide, hvis du alligevel havde tænkt dig at leje bil i Gilleleje. Det kan være praktisk at have adgang til egen bil, hvis I vil nå at opleve så meget som muligt, for udvalget af nordsjællandske seværdigheder er stort. Du kan evt. undersøge mulighederne for at kombinere billejen med en pakkerejse til Gilleje. Det kan ofte betale sig at samle alle bookingerne hos samme rejseudbyder.

Hvad kan du opleve i området omkring dit hotel i Gilleje?

Stemningen i Gilleje er herligt afslappet og nede på jorden. Her er alle velkomne, og den eksklusive atmosfære fra andre nordsjællandske badebyer skal du kigge langt efter her. Slap af på den kilometerlange sandstrand lidt uden for byen, Dronningemølle Strand, eller fang krabber og hop i fra badebroen på bystranden. Hvis der er gang i krabbenettet, må det betyde, at du har hele familien med på hotel i Gilleje. Børnefamilier vil elske et besøg i den nærliggende Græsted Sommerfuglepark eller en tur med Nordsjællands Veterantog. Det interaktive oplevelsescentrum, Esrum Kloster og Møllegård, er også et spændende udflugtsmål for hele familien. Andre spændende oplevelser tæt på de dejlige hoteller i Gilleje omfatter Det Gamle Hus og Fiskehallerne, Munkeruphus, Gilleleje Museum, Rudolph Tegners Museum & Statuepark samt Fyrhistorisk Museum, hvor du på forskellige måder bliver introduceret til områdets historie. Vil du hellere koncentrere dig om nutiden, bør du kigge forbi byens årlige musikfest, Jazz på havnen. Her kan du nyde musikken, stemningen og de lyse sommeraftener sammen med ca. 2500 andre jazzgæster. Festligt går det også for sig til den årlige Bakkefest, der markedsfører sig selv som intet mindre end Danmarks bedste sommerfest. Her venter koncerter, tivoli og masser af god stemning.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gilleleje

Flere valgmuligheder