Gilleleje
trover-billede af Jan Møller Pedersen

Hoteller i Gilleleje

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Gilleleje

Dette Sommerhus er Udstyret med en Swimmingpool Samt en 2-personers ..
Fiskerhus på Havnen i Gilleleje med Beliggenhed Direkte til ..
4 Stjernet Sommerhus i Gilleleje
BL??BÆRVEJ 1, Gilleleje, Hovedstaden
Hent priser
4 Stjernet Sommerhus i Gilleleje
Sommerhus på Lukket Sommerhusgrund med Anlagt Sydvendt Have ..

Var det ikke det, du søgte efter?

Prøv at sortere efter følgende muligheder

Sommerhus tæt på Vandet i Nordsjælland Hvor Ferien kan Nydes ..
Hotel Gilleleje Strand
3 out of 5
Vesterbrogade 4B, Torvet, Gilleleje, Hovedstaden
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 808
pr. nat
3. nov. – 4. nov.
4.3/5Fremragende! (74 anmeldelser)

"Personalets betjening var meget hjælpsom, morgenmad buffeten god og hotellet emmer af nostalgi. Restauranten serverer god mad med gode varierede muligheder. Beliggenheden tæt på vandet er så absolut et plus."…"

Anmeldelse fra 7. aug. 2019

Hotel Gilleleje Strand
Kysthusene
3 out of 5
Tinkerup Strandvej 8a, Gilleleje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 673
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
3.9/5Godt! (43 anmeldelser)

"Dejligt sted i naturen og lige ved havet, medens der samtidig kun er kort til Gilleleje by med restauranter, forretninger og havn."…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2019

Kysthusene
Gilleleje Badehotel
3 out of 5
Hulsøvej 15, Gilleleje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 895
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
3.8/5Godt! (123 anmeldelser)

"God placering. Men gode mulighed for egen udfoldelse."…"

Anmeldelse fra 10. jun. 2019

Gilleleje Badehotel
Sgi011
3.5 out of 5
Østre Strandvej, Gilleleje, Hovedstaden
Hent priser
Sgi011
Sgi010
3.5 out of 5
Gilbjergvej, Gilleleje, Hovedstaden
Hent priser
Sgi010
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gilleleje
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Gilleleje

Trænger du til at slappe af i naturskønne omgivelser, er en overnatning i Gilleleje en oplagt ide. Gilleleje ligger ud til nogle af Danmarks bedste strande, også kendt under navnet Den Nordsjællandske Riviera. Det gamle fiskerleje har bibeholdt det autentiske havnemiljø, men byder samtidig på et livligt og moderne turist- og handelsliv. Gilleleje lokker med masser af spændende attraktioner året rundt. Om sommeren konkurrerer de dejlige badestrande og den stemningsfulde havn om de besøgendes opmærksomhed. Den travle havn er Sjællands største fiskerihavn, og nogle af de gamle pakhuse er i dag omdannet til hyggelige restauranter og caféer. Her kan du nyde en friskfanget specialitet, mens du betragter livet i havnen. Udvalget af hoteller i Gilleleje er ikke videre stort, til gengæld er kvaliteten helt i top. Glæd dig til lyse værelser, havudsigt og ultrafriske, lokale råvarer i hotelrestauranterne. Vil du have et større udvalg, kan du overveje at overnatte i nabobyerne Hornbæk, Tisvildeleje eller Fredensborg, der ligger mellem 9 og 15 km væk.

Ankomst og billig overnatning i Gilleleje

Der er ingen sag at nå frem til dit hotel i Gilleleje, for med S-tog til Hillerød efterfulgt af Hornbækbanen tager turen fra København til Gilleleje kun lidt over en time. Kommer du langvejs fra, kan tage fly til Gilleleje via Københavns Lufthavn. I så fald kan du overveje at leje bil direkte i lufthavnen. Dette er en oplagt ide, hvis du alligevel havde tænkt dig at leje bil i Gilleleje. Det kan være praktisk at have adgang til egen bil, hvis I vil nå at opleve så meget som muligt, for udvalget af nordsjællandske seværdigheder er stort. Du kan evt. undersøge mulighederne for at kombinere billejen med en pakkerejse til Gilleje. Det kan ofte betale sig at samle alle bookingerne hos samme rejseudbyder.

Hvad kan du opleve i området omkring dit hotel i Gilleje?

Stemningen i Gilleje er herligt afslappet og nede på jorden. Her er alle velkomne, og den eksklusive atmosfære fra andre nordsjællandske badebyer skal du kigge langt efter her. Slap af på den kilometerlange sandstrand lidt uden for byen, Dronningemølle Strand, eller fang krabber og hop i fra badebroen på bystranden. Hvis der er gang i krabbenettet, må det betyde, at du har hele familien med på hotel i Gilleje. Børnefamilier vil elske et besøg i den nærliggende Græsted Sommerfuglepark eller en tur med Nordsjællands Veterantog. Det interaktive oplevelsescentrum, Esrum Kloster og Møllegård, er også et spændende udflugtsmål for hele familien. Andre spændende oplevelser tæt på de dejlige hoteller i Gilleje omfatter Det Gamle Hus og Fiskehallerne, Munkeruphus, Gilleleje Museum, Rudolph Tegners Museum & Statuepark samt Fyrhistorisk Museum, hvor du på forskellige måder bliver introduceret til områdets historie. Vil du hellere koncentrere dig om nutiden, bør du kigge forbi byens årlige musikfest, Jazz på havnen. Her kan du nyde musikken, stemningen og de lyse sommeraftener sammen med ca. 2500 andre jazzgæster. Festligt går det også for sig til den årlige Bakkefest, der markedsfører sig selv som intet mindre end Danmarks bedste sommerfest. Her venter koncerter, tivoli og masser af god stemning.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gilleleje