Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Estie på trover

Hoteller i Hillerød

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Hillerød

Danhostel Hillerød
4 out of 5
Lejrskolevej 4, Hillerød
DKK 567
pr. nat
8. apr. – 9. apr.
3.9/5Very Good! (82 anmeldelser)

"God morgenmad med et godt udvalg af forskellige ting. Venligt personale. Beliggende i naturskønne omgivelser."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Danhostel Hillerød
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.150
pr. nat
12. apr. – 13. apr.
4.3/5Excellent! (1,909 anmeldelser)
Super Hotel

"Helt igennem fantisket"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Skt. Petri
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
4 out of 5
H. C. Andersens Boulevard 12, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 700
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
4.6/5Exceptional! (799 anmeldelser)

"Hurtig og enkel selv-service check om og ud. Virkede fint og gik hurtigt."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2020

citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.047
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
4.1/5Very Good! (6,851 anmeldelser)

"Alt var rigtig godt, dog var gulvet ikke det reneste, og der var meget lyd udefra i opgangen hvis nogen talte. Ellers var alt meget flot og godt"…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2020

Tivoli Hotel
Best Western Hotel Hillerod
3 out of 5
Milnersvej 41, Hillerød
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.410
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
3.9/5Good! (283 anmeldelser)

"Meget positiv og imødekommende personale, der fik os til at føle os velkomne. Restaurant Krydderiet leverede et veltillavet og indbydende måltid. Personalet havde humor og konduite. Morgenmaden var perfekt . Tak for en skøn overnatning."…"

Anmeldelse fra 26. okt. 2019

Best Western Hotel Hillerod
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
Vesterbrogade 23-29, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 735
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
4.1/5Very Good! (2,326 anmeldelser)

"Dejligt central. Must i det hele: shopping, spisesteder, gåture, frisk luft. Skønt hjælpsomt personale."…"

Anmeldelse fra 6. feb. 2020

Comfort Hotel Vesterbro
Savoy Hotel
3 out of 5
Vesterbrogade 34, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 895
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
3.9/5Very Good! (1,924 anmeldelser)

"Intet at beklage, måske lige de dårlige af og åålæsningsforhold men ellers ok"…"

Anmeldelse fra 25. jan. 2020

Savoy Hotel
Rose-House Hillerød Bed and Kitchen
2.5 out of 5
Tornskadevej 5, Hillerød
DKK 750
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
3.5/5Good! (8 anmeldelser)
Retro 1900-ernes tid.

"Skrå væg er ok’ for mig, vinduer kan åbnes for udluftning. Godt gamle type møbler og alt andet, man kommer til retro tid til 1900 tallet’ hyggeligt. Det eneste som jeg ikke lide er at der er gulvtæpper i flere lag!!! Det er både uhygiejnisk og farligt, jeg er ved at mange gang."…"

Anmeldelse fra 14. sep. 2019

Rose-House Hillerød Bed and Kitchen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 690
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
3.6/5Good! (502 anmeldelser)

"Meget centralt, god standard i forhold til prisen."…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

CABINN Copenhagen
Sovdejligt
3 out of 5
12 Fredensvej, Hillerød
Hent priser
3/5 (3 anmeldelser)
sov dejligt i hilleroed

"sengen var fin,og smukt sted,sikkert hyggeligt om sommeren,men meget lydt fra nabovaerelser og gang, og saa var der ingen morgenmad.men dog en vandkedel i faellesrum,meget centralt beliggenhed naer centrum,"…"

Anmeldelse fra 15. nov. 2018

Sovdejligt
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hillerød
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hillerød

Hotel i Hillerød: Tag en overnatning på Hotel Hillerød tæt på Frederiksborg Slot. Slottets irgrønne spir kan ses på lang afstand i den hyggelige og overskuelige by, hvor du til fods let kan besøge slottet og de mange spændende kulturtilbud. Byen er let at komme til og fra med tog, bus og bil.

Tæt på Frederiksborg Slot

Nordvest for København ligger Hillerød idyllisk i det smukke nordvestsjællandske landskab tæt på Grib Skov og Esrum Sø. Når du overnatter i Hillerød, er du tæt på en af Danmarks største turistattraktioner: Frederiksborg Slot. Fra dit hotel i bymidten kan du på få minutter spadsere hen til slottet, der ligger majestætisk ned til Slotssøen. Her kan du nyde den imponerende Barokhave og naturligvis besøge slottet. Du kan blandt andet se Slotskirken, hvor prins Joachim og prinsesse Alexandra blev viet i 1995, og de gamle slotsstuer med Danmarks største portrætsamling. Du kan også se det pragtfulde slot fra søsiden med en bådtur på Slotssøen, som varer ca. en halv time. I Frederiksborg Slotshave kan du desuden besøge Hillerød Bymuseum, hvor du kan gå på opdagelse i Hillerød bys historie fra middelalderen til i dag. Kælderen under bymuseet rummer et grafisk museum, hvor du kan studere hånd- og maskinsætteriets historie. I åbningssæsonen arbejder tidligere sættere og trykkere her hver onsdag.

Shopping og kulturoplevelser

I Hillerød kan du få stillet din shoppinglyst i byens hyggelige gader, hvoraf flere er gågader. Du finder også mange butikker i indkøbscenteret Slotsarkaderne, der tidligere er kåret til Europas flotteste. Om aftenen byder Hillerød på underholdning for enhver smag inden for gåafstand fra dit hotel. Der er to biografer i byen: BioCity Hillerød med fem sale og kunstbiografen Café Slotsbio, hvor du ud over at se film fra nær og fjern også kan høre livemusik. Du kan også høre livemusik i Kulturhuset Støberihallen, som også tilbyder f.eks. stand-up og foredrag. Hold også øje med Multihuset FrederiksborgCentret, hvor du kan få en bred vifte af oplevelser, f.eks. koncerter, teaterforestillinger og kunstudstillinger. Og kunne du tænke dig at høre jazz eller verdensmusik under dit hotelophold, bør du slå et smut forbi Klaverfabrikken, som endda kan bryste sig af at være et CO2-neutralt spillested takket være et større solcelleanlæg på husets tag.

Porten til København og Nordsjælland

Med slot, museum, shopping og kulturtilbud er Hillerød et besøg værd i sig selv, men med sine fremragende transportforbindelser er byen også det perfekte udgangspunkt for forretningsrejser eller udflugter til København og Nordsjælland. Hillerød ligger tæt på Helsingørmotorvejen, og fra byens station kan du tage S-toget til København eller et privatbanetog til Gilleleje, Helsingør, Frederiksværk og Hundested. Der er ligeledes masser af busforbindelser til hele Nordsjælland, og du har derfor masser af muligheder for at drage ud i "Kongernes Nordsjælland" og opleve Grib Skov, Esrum Sø eller en af Nordsjællands dejlige badestrande. I Hillerød kan du også leje cykler og selv stå for transporten ud i de smukke landskaber omkring byen.

Hotelbooking: Hillerød

Søg efter dit perfekte hotel i Hillerød. Find et billigt hotel i Hillerød nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hillerød, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hillerød på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også biludlejning i Hillerød.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Hillerød?
Ifølge vores rejsedata er Rose-House Hillerød Bed and Kitchen et populært overnatningssted. Dette gæstehus har gratis Wi-Fi og gratis parkering. Andre gode muligheder til dit ophold omfatter Sovdejligt og Ebogaard Bed and Breakfast.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Hillerød?
Ja, de fleste af værelserne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Hillerød.
Hvordan er det at overnatte i Hillerød?
Hillerød har masser at byde på, heriblandt sine skove, sine golfbaner og sine arkæologiske seværdigheder. Med sin sightseeing er denne by en populær rejsedestination. I Hillerød finder du 5 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Hillerød?
Frederiksborg Slot og Frederik Vii er også et besøg værd. Frederiksborg Slotskirke og Store Dyrehave er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Hillerød?
Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så hop på et tog fra Hillerød Station, Slotspavillonen Station eller Brødeskov Station. Hillerød har måske ikke så mange offentlige transportmuligheder at vælge mellem, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil.
Hvordan er vejret i Hillerød?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 22°C, mens januar og december er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. I Hillerød regner det i gennemsnit 602.10 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hillerød

Flere valgmuligheder