COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Hillerød
Rejseguide

En rejse til Hillerød byder på renæssancearkitektur, et aktivt kulturliv og frodig natur – i Nordsjællands hovedstad kan du koble af og blive begejstret på en gang.

Hillerøds nok største seværdighed og omdrejningspunkt er på top tre over Nordeuropas smukkeste slotte, nemlig Frederiksborg Slot. Renæssanceanlægget blev bygget af Christian 4. i 1600-tallet og er placeret i fantastiske omgivelser ved slotssøen i Hillerød. Slottet var offer for en slotsbrand i 1859, der særligt gik ud over Riddersalen, men heldigvis blev det genopbygget og er nu et nationalhistorisk museum.

På Det Nationalhistoriske Museum kan du og familien få fortalt 500 år af Danmarks historie gennem malerier, møbler og portrætter. Med aktuelle særudstillinger, søndagsrundvisninger og særlige temadage er der garanti for et lærerigt besøg for børn og voksne.

Frederiksborg Slotshave er en stor del af oplevelsen, når I besøger det imponerende renæssanceanlæg. Det store og rekreative område er lige sagen for haveentusiaster, der med garanti vil blive begejstret over at opleve mødet mellem barokken og romantikken. Når Barokhavens fint klippede græs og snorlige hække finder sig til rette i Indelukkets slyngede stier og naturlige buskadser, går alt op i en højere enhed. Betragt det idylliske landskab fra havens charmerende café med både inde- og udeservering.

Efter en dag med slotsbesøg er det tid til noget at spise! I hjertet af Hillerød på Torvets brostensbelagte gader finder I masser af hyggelige restauranter med kulinariske oplevelser for enhver smag. Spis alt fra saftige bøffer til italienske specialiteter, mens I oven i købet nyder udsigten over slottet og slotshaven.

Har I nogensinde tænkt over, hvordan et akustisk lydgalleri ser ud? Så får I svaret i Hillerød! På Cisternen – et underjordisk udstillings- og koncertsted – får I en unik oplevelse med udstillinger i form af eksempelvis lys- og bevægelseskunst. Cisternen har åbent hver weekend.

Har I været på storbyferie i København, kan I køre til Hillerød på weekendophold på godt 30 minutter. Med tog tager det ca. 45 minutter. Der er også masser af togforbindelser, hvis I rejser til Hillerød fra andre dele af landet, ofte med stop på Københavns Hovedbanegård.

Få anderledes kulturelle oplevelser, købstadshygge og bliv begejstret over et slot, hvis interiør og idylliske omgivelser kan tage pusten fra jer.

Best Western Hotel Hillerod
Best Western Hotel Hillerod
3 out of 5
Milnersvej 41, Hillerød
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 7. maj til 8. maj

Dette hotel ligger i Hillerød, kun 2,1 km fra Frederiksborg Slot og 2,8 km fra Store Dyrehave. Derudover ligger Fredensborg Slot og Esrum Kloster & Møllegård ...

3.9/5Good! (324 anmeldelser)

"Hotellet trænger til at blive frisket op. Værelserne gode og stor dog burde der være nye senge samt inventar. Personalet ydede fremragende service Morgenmaden var virkelig indbydende og lækker helt i top."…"

Anmeldelse fra 17. nov. 2020

Best Western Hotel Hillerod
Danhostel Hillerød
Danhostel Hillerød
4 out of 5
Lejrskolevej 4, Hillerød
Prisen er DKK 598 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette hostel ligger i Hillerød, kun 0,5 km fra Store Dyrehave og ca. 5 km fra Frederik Vii og Frederiksborg Slot. Derudover ligger Frederiksborg Slotskirke 3,3 ...

4/5Very Good! (93 anmeldelser)
Kortvarigt ophold, der var overordnet ok

"Jeg manglede et TV på værelset ellers ok"…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Danhostel Hillerød
Ebogaard Bed and Breakfast
Ebogaard Bed and Breakfast
2.5 out of 5
Kulsviervej 48, \N, Hillerød, Sealand
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Hillerød, kun 3,5 km fra Store Dyrehave og ca. 10 km fra Frederik Vii og Frederiksborg Slotskirke. Derudover ligger Fredensborg ...

4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)
Perfekt overnatning

"Vi benyttede Ebogaard til at klæde om og overnatte i forbindelse med et bryllup i Hillerød. Vi boede på et værelse i annekset ca. 100 meter nede ad vejen og her var flot, nyt og virkelig pænt og rent. Udsigten over engen var flot. Vi delte badeværelse med to andre værelser. Der er et lille køkken ..."…"

Anmeldelse fra 23. jun. 2019

Ebogaard Bed and Breakfast
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...

4.6/5Exceptional! (548 anmeldelser)
Perfekt location

"Rent, pænt og ordentligt. God udsigt til vandet. Og dejligt roligt kvarter."…"

Anmeldelse fra 22. nov. 2020

STAY Seaport
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, København, Sealand
Prisen er DKK 1.395 pr. nat fra 13. maj til 14. maj

Dette lejlighedshotel ligger i Amager, kun 3 km fra Havnebadet Islands Brygge, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Nyhavn og Københavns Operahus ...

4.6/5Wonderful! (156 anmeldelser)
Genialt under covid-19

"Dejligt ophold, første gang vi prøvede STAY. Tanken om lejligheder i stedet for hotelværelser er enormt inspirerende - især i en covid-tid hvor et køkken og mere plads gør underværker :) Super flot lejlighed med skøn udsigt, gode produkter og en dejlig seng 💪"…"

Anmeldelse fra 11. jan. 2021

STAY Bryggen
Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
32 Kongestien, Virum, Hovedstaden

Denne villa i romantisk stil ligger i Virum, kun 2,3 km fra Sorgenfri Slot og ca. 10 km fra Dyrehaven og Charlottenlund Strandpark. Derudover ligger Parken og ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Near lakes and woods but only 20 minutes to Copenhagen

"Beautiful, modern home in Virum, Denmark. Kristian's home was large enough for eight adults to enjoy. Enough beds for everyone and two large bathrooms. There is internet, Netflix, and HBO if you so desire. We were within walking distance of grocery, bakery and train station. Copenhagen was just 20 ..."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2019

Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Hillerød

De mest populære oplevelser i Hillerød

Byer i nærheden af Hillerød