Slangerup

Rejseguide
Glæd dig til at udforske fantastiske naturområder, og få spændende oplevelser under dit weekendophold i Slangerup.

I 1634 blev den folkekære danske præst og salmedigter, Thomas Kingo, født i Slangerup. Dengang var byen en lille idyllisk landsby med langt til hovedstaden. I dag er Slangerup en mindre provinsby, hvorfra der er nem adgang til Frederikssund med både bil og tog.

Når du rejser til Slangerup, befinder du dig i et af Danmarks mest naturskønne områder på Nordsjælland. Tage f.eks. en tur i Lystrup Skov mellem Slangerup og Lystrup, hvor du finder skønne områder med b.la. en lille naturlegeplads, som børnene vil elske at boltre sig på. Tag picnickurven med, og spis en dejlig frokost, mens børnene klatre og leger i det grønne. Om vinteren er der også en naturlig kælkebakke, som bliver flittigt besøgt, når den første sne falder.

Mere smuk natur finder du ved Buresø, som ligger mellem Lynge, Slangerup og Slagslunde i en af de tunneldale, som tilhører Farum Naturpark. Parken er på ca. 1800 ha og består geologisk set af dødishuller, tunneldale og åse, som er dannet under den seneste istid for ca. 13.000 år siden. Her kan du tage på vandretur i smukke omgivelser eller køle dig af i søens klare vand, når vejret tillader det. Hvis der skal være mere fart overfeltet kan du evt. tage på besøg i Slangerup Speedway Klub og se et af de mange løb.

På en ferie i Slangerup må du heller ikke gå glip af et besøg i Slangerup Kirke, også kaldet Skt. Mikaels Kirke, som ligger tæt på byens centrum. Her kan du bl.a. beundre altertavlen, som er lavet af Statius Otto, en tysk billedskærer fra Lüneburg, som også har leveret træskærerarbejder til bl.a Frederiksborg Slot og Rosenborg.

Når du planlægger en pakkerejse Slangerup, kan du vælge mellem mange lækre og hyggelige overnatningsmuligheder. Er du til luksus og wellness, familievenlig indkvartering eller til Bed & Breakfast og gamle kroer i hyggelige omgivelser?

Med det naturskønne Nordsjælland som kulisse kommer du ikke til at kede dig under dit ophold i Slangerup. Her er sjove og spændende aktiviteter for store og små hele året rundt.

CABINN Metro Hotel
CABINN Metro Hotel
2 out of 5
Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
Prisen er 582 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
582 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. De populære seværdigheder ...
7,6/10 Good! (1.922 anmeldelser)
"Det var dejligt nemt. Sød personale i reseptionen. Vi fik vores nøglekort. Og vi kunne komme og gå. Som det passede ind. Udtjekning, gik super nemt. Put nøglekortet i den lille postkasse. Og du er nu tjekket ud. Smart. Kommer gerne igen."

Anmeldelse fra 26. sep. 2023

CABINN Metro Hotel
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen
Prisen er 640 kr. pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
640 kr.
pr. nat
1. nov. – 2. nov.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver ...
7/10 Good! (3.283 anmeldelser)
"Super god service, hjælpsom og venlig personale i receptionen. God morgenmad. Vil absolut anbefale dette hotel."

Anmeldelse fra 30. sep. 2023

CABINN Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
Prisen er 945 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
945 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
8,6/10 Excellent! (4.816 anmeldelser)
Lækkert ophold
"Virkelig et flot og dejligt hotel med mega god service. det bliver helt sikkert mit stam hotel."

Anmeldelse fra 25. sep. 2023

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen
Overnat på dette lejlighedshotel med miljøcertifikat i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. De populære seværdigheder ...
8,8/10 Excellent! (2.518 anmeldelser)
Rigtig fint indrettet
"Rigtig fint lejlighedshotel. Lejligheden var fint indrettet og velholdt. Dog var der en lidt funky lugt vi ikke ku komme af med. Der er hvad man skal bruge. Dog ku køkkenet godt have lidt flere tallerkener mv. Poolen var super og personalet søde."

Anmeldelse fra 26. jul. 2023

Adina Apartment Hotel Copenhagen
CABINN Apartments
CABINN Apartments
3 out of 5
Arne Jacobsens Alle 4, Copenhagen
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. ...
7,8/10 Good! (271 anmeldelser)
god oplevelse
"gode værelser til en skarp pris."

Anmeldelse fra 20. sep. 2023

CABINN Apartments
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
4 out of 5
Colbjørnsensgade 27, Copenhagen, Sealand
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, concierge-tjenester og et smart-tv. De populære seværdigheder Tivoli og Øksnehallen ...
9,4/10 Exceptional! (111 anmeldelser)
"Dejlig sted og yderst hjælpsomme. Kan ikke anbefaledes at parkere i nærheden, vi oplevede desværre indbrud i bilen"

Anmeldelse fra 15. jan. 2023

Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Slangerup