Slangerup

Rejseguide
Glæd dig til at udforske fantastiske naturområder, og få spændende oplevelser under dit weekendophold i Slangerup.

I 1634 blev den folkekære danske præst og salmedigter, Thomas Kingo, født i Slangerup. Dengang var byen en lille idyllisk landsby med langt til hovedstaden. I dag er Slangerup en mindre provinsby, hvorfra der er nem adgang til Frederikssund med både bil og tog.

Når du rejser til Slangerup, befinder du dig i et af Danmarks mest naturskønne områder på Nordsjælland. Tage f.eks. en tur i Lystrup Skov mellem Slangerup og Lystrup, hvor du finder skønne områder med b.la. en lille naturlegeplads, som børnene vil elske at boltre sig på. Tag picnickurven med, og spis en dejlig frokost, mens børnene klatre og leger i det grønne. Om vinteren er der også en naturlig kælkebakke, som bliver flittigt besøgt, når den første sne falder.

Mere smuk natur finder du ved Buresø, som ligger mellem Lynge, Slangerup og Slagslunde i en af de tunneldale, som tilhører Farum Naturpark. Parken er på ca. 1800 ha og består geologisk set af dødishuller, tunneldale og åse, som er dannet under den seneste istid for ca. 13.000 år siden. Her kan du tage på vandretur i smukke omgivelser eller køle dig af i søens klare vand, når vejret tillader det. Hvis der skal være mere fart overfeltet kan du evt. tage på besøg i Slangerup Speedway Klub og se et af de mange løb.

På en ferie i Slangerup må du heller ikke gå glip af et besøg i Slangerup Kirke, også kaldet Skt. Mikaels Kirke, som ligger tæt på byens centrum. Her kan du bl.a. beundre altertavlen, som er lavet af Statius Otto, en tysk billedskærer fra Lüneburg, som også har leveret træskærerarbejder til bl.a Frederiksborg Slot og Rosenborg.

Når du planlægger en pakkerejse Slangerup, kan du vælge mellem mange lækre og hyggelige overnatningsmuligheder. Er du til luksus og wellness, familievenlig indkvartering eller til Bed & Breakfast og gamle kroer i hyggelige omgivelser?

Med det naturskønne Nordsjælland som kulisse kommer du ikke til at kede dig under dit ophold i Slangerup. Her er sjove og spændende aktiviteter for store og små hele året rundt.

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
2 out of 5
Bernstorffsgade 35, Copenhagen, 1577
Prisen er 575, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især det ...
4,2/5 Excellent! (1.709 anmeldelser)
"Harbour view var ikke eksisterende. Elevatoren det samme. Men ellers er fint hotel."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Skjalm Hvide Hotel
Skjalm Hvide Hotel
3 out of 5
Bygaden 1 Jorlunde, Slangerup, 3550
Prisen er 995, kr pr. nat fra 28. sep. til 29. sep.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Slangerup, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster ...
4,2/5 Excellent! (271 anmeldelser)
"Super fint sted, fantastisk morgenmad 👍, sødt personale 😄. Kunne godt have brugt muligheden for at lave te el kaffe på værelserne . Ellers var alt super"

Anmeldelse fra 9. sep. 2022

CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Prisen er 653, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver ...
3,7/5 Good! (2.140 anmeldelser)
Ok til pengene
"Fint hotel hvis du kan skal sove. Morgenmaden var ikke pengene værd, meget kantine-agtigt."

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen, 2100
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
4,4/5 Wonderful! (2.392 anmeldelser)
"Dejligt ophold. Rent og pænt. Venligt personale."

Anmeldelse fra 3. jul. 2022

By the Lakes apartments - Into This Place
By the Lakes apartments - Into This Place
3 out of 5
5 Dahlerupsgade, Copenhagen, 1603
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og daglig rengøring. De populære seværdigheder Tivoli ...
4,4/5 Excellent! (46 anmeldelser)
Skønt sted
"Vi var uden bolig pga branden i Vanløse , og denne bolig gav os en super base . Vi nød at der var et par kogeplader og et køleskab så vi kunne blive "hjemme" og bare være . Så fint"

Anmeldelse fra 2. apr. 2022

STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, Copenhagen, Sealand, 2300
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især ...
4,6/5 Exceptional! (338 anmeldelser)
"Dejligt hotel til en familie ferie. Vi nød de fine forhold."

Anmeldelse fra 8. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Slangerup