Slangerup

Rejseguide
Glæd dig til at udforske fantastiske naturområder, og få spændende oplevelser under dit weekendophold i Slangerup.

I 1634 blev den folkekære danske præst og salmedigter, Thomas Kingo, født i Slangerup. Dengang var byen en lille idyllisk landsby med langt til hovedstaden. I dag er Slangerup en mindre provinsby, hvorfra der er nem adgang til Frederikssund med både bil og tog.

Når du rejser til Slangerup, befinder du dig i et af Danmarks mest naturskønne områder på Nordsjælland. Tage f.eks. en tur i Lystrup Skov mellem Slangerup og Lystrup, hvor du finder skønne områder med b.la. en lille naturlegeplads, som børnene vil elske at boltre sig på. Tag picnickurven med, og spis en dejlig frokost, mens børnene klatre og leger i det grønne. Om vinteren er der også en naturlig kælkebakke, som bliver flittigt besøgt, når den første sne falder.

Mere smuk natur finder du ved Buresø, som ligger mellem Lynge, Slangerup og Slagslunde i en af de tunneldale, som tilhører Farum Naturpark. Parken er på ca. 1800 ha og består geologisk set af dødishuller, tunneldale og åse, som er dannet under den seneste istid for ca. 13.000 år siden. Her kan du tage på vandretur i smukke omgivelser eller køle dig af i søens klare vand, når vejret tillader det. Hvis der skal være mere fart overfeltet kan du evt. tage på besøg i Slangerup Speedway Klub og se et af de mange løb.

På en ferie i Slangerup må du heller ikke gå glip af et besøg i Slangerup Kirke, også kaldet Skt. Mikaels Kirke, som ligger tæt på byens centrum. Her kan du bl.a. beundre altertavlen, som er lavet af Statius Otto, en tysk billedskærer fra Lüneburg, som også har leveret træskærerarbejder til bl.a Frederiksborg Slot og Rosenborg.

Når du planlægger en pakkerejse Slangerup, kan du vælge mellem mange lækre og hyggelige overnatningsmuligheder. Er du til luksus og wellness, familievenlig indkvartering eller til Bed & Breakfast og gamle kroer i hyggelige omgivelser?

Med det naturskønne Nordsjælland som kulisse kommer du ikke til at kede dig under dit ophold i Slangerup. Her er sjove og spændende aktiviteter for store og små hele året rundt.

NH Collection Copenhagen
NH Collection Copenhagen
5 out of 5
Strandgade 7, Copenhagen, 1401
Prisen er 1.480, kr pr. nat fra 12. feb. til 13. feb.
1.480, kr
pr. nat
12. feb. – 13. feb.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i København, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. De populære seværdigheder ...
4,6/5 Wonderful! (577 anmeldelser)
Et af de bedste hoteller i København
"Fantastisk beliggenhed og et udsøgt hotel, med venligt og kompetent personale. De varme retter til morgenmadsbuffe’en kunne dog være varmere"

Anmeldelse fra 2. feb. 2023

NH Collection Copenhagen
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Prisen er 710, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
710, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver ...
3,6/5 Good! (2.257 anmeldelser)
Okay ophold.
"Mit ophold var okay. Rengøringen var tvivlsom. Der var virkelig beskidt under sengen da jeg ankom og jeg er ikke sart ellers. Ærgerligt at tv’et kun tager 2 kanaler ,når man har et langt ophold som jeg på 16 overnatninger. Der blev aldrig fyldt op med kaffe/te og rengøringen kom ikke hver 5 dag som ..."

Anmeldelse fra 1. feb. 2023

CABINN Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, 1577
Prisen er 871, kr pr. nat fra 22. feb. til 23. feb.
871, kr
pr. nat
22. feb. – 23. feb.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (4.885 anmeldelser)
Overall rigtig godt
"havde et rigtig godt ophold. Værelset var flot og rent. Det eneste minus var, at poolen var lidt kold"

Anmeldelse fra 23. jan. 2023

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen, 2100
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
4,4/5 Wonderful! (2.423 anmeldelser)
Dejligt sted meget centralt i København
"Dejligt ophold på et fint centralt beliggende sted. Rigtig fin plads på værelset og gode faciliteter."

Anmeldelse fra 11. nov. 2022

Adina Apartment Hotel Copenhagen
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, Copenhagen, 2150
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og et fitnesscenter. ...
4,6/5 Exceptional! (662 anmeldelser)
Skønne lejligheder
"Rigtig skønt hotel med gode lejligheder og masser af plads. Tæt på metro og dermed centrum. Ikke noget at klage over her. Har brugt hotellet flere gange."

Anmeldelse fra 8. aug. 2022

STAY Seaport
SP34 Apartments by Brøchner Hotels
SP34 Apartments by Brøchner Hotels
4 out of 5
2 Nørre Voldgade, Copenhagen, 1358
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Tivoli og Pumpehuset ...
4/5 Very Good! (2 anmeldelser)
"No hacen la limpieza ni tienden las camas a menos que uno expresamente lo solicite!"

Anmeldelse fra 10. jan. 2023

SP34 Apartments by Brøchner Hotels
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Slangerup