Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Zoologisk Have

Kom og se elefanthuset, udkigstårnet og dyr fra hele verden i denne historiske zoologiske have.

Med alle de store navne inden for dyreriget er Zoologisk Have en fantastisk destination for en familieudflugt. Se dyrene blive fodret hver dag og besøg udkigstårnet, der ligger midt i haven, hvorfra du har en smuk panorama-udsigt. Selvom dyrene nu bor i moderne huse og indhegninger, er mange af de oprindelige byggekonstruktioner blevet bevaret, så det er stadig tydeligt, at man befinder sig i en af de ældste zoologiske haver i Europa.

Da Zoologisk Have åbnede i 1859, var en af hovedattraktionerne en skildpadde i en spand. I dag er den historiske dyrepark førende inden for bevarelse af dyreliv og er hjemsted for mere end 260 dyrearter fra hele verden. Zoologisk Have tiltrækker millioner af besøgende hvert år og er stadig en af byens mest populære seværdigheder.

Havens dyr er inddelt i henhold til geografi, så du kan se hvert dyr omgivet af sine naturlige naboer. Gå en tur igennem de Sydamerikanske huse og indhegninger, og oplev myreslugere og præriehunde, eller se de røde pandaer i det asiatiske kvarter. 

En af de store seværdigheder i Zoologisk Have er elefanthuset, som er designet af en britisk arkitekt og en dansk havearkitekt. Husets glaskupler tillader naturligt lys at strømme ind. Besøg de asiatiske elefanter, der kalder dette atrium for deres hjem, og se dem plaske og trampe rundt.

Tag op i toppen af udkigstårnet, der er lavet af træ, og som har været havens centrale punkt siden 1905. Toppen af udkigstårnet befinder sig 44 meter over Frederiksberg, hvorfra du har en af byens bedste udsigter. Mens dyrene har travlt med deres daglige gøremål forneden, kan du bruge udsigten til at bestemme hvilken del af haven, du vil besøge bagefter.

Zoologisk Have ligger på Frederiksberg, ca. 3 km vest for centrum. Du kan nemt komme til Zoologisk Have på cykel eller med offentlig transport, hvor en bus stopper lige ved hovedindgangen. Eftersom haven befinder sig uden for centrum, er der masser af parkeringsmuligheder - både gratis parkeringspladser og parkeringspladser med parkometer. Zoologisk Have er åbent dagligt, og der skal betales en mindre entré.


Guide til at udforske Københavns Zoologiske Have


Kort

Bedste hoteltilbud i Københavns Zoologiske Have

Se alle 551 overnatningssteder i nærheden af Københavns Zoologiske Have
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 630
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, København
   
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

  Comfort Hotel Vesterbro DKK 699
  Comfort Hotel Vesterbro

  Comfort Hotel Vesterbro

  Vesterbrogade 23-29, København
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

   Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 450
   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Colbjørnsensgade 11, København
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hostel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

    Hotel Ottilia DKK 982
    Hotel Ottilia

    Hotel Ottilia

    Bryggernes Plads 7, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Vesterbro, kun 15 minutters gang fra Carlsberg Bryggeri Besøgscenter og Københavns Zoologiske Have. Derudover ligger Tivoli og Ny Carlsberg Glyptotek ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Carlsberg S-Tog-station på 7 minutter og Enghave Station på 9 minutter.

     Hotel Kong Arthur DKK 931
     Hotel Kong Arthur

     Hotel Kong Arthur

     Nørre Søgade 11, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Rosenborg Slot og Københavns Universitet 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

      Tivoli Hotel DKK 896
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

       CABINN Copenhagen DKK 690
       CABINN Copenhagen

       CABINN Copenhagen

       Arni Magnussons Gade 1, København
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

        Imperial Hotel DKK 945
        Imperial Hotel

        Imperial Hotel

        Vester Farimagsgade 9, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Wallmans Circus Building og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Vesterport Station, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 5 minutters gang.