Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til København

København er et ideelt sted for dem, der drømmer om en kort pause eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til København

Der kan ofte være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Der er ikke noget lettere end at samle dine flybilletter og overnatningssted i en pakkerejse, så du kan spare penge. På den måde er der mulighed for at spare dine hårdt tjente penge, som du kan benytte på din rejse til København.

Der er masser af besparelser at hente for smarte ferierejsende, som sikrer sig et pakkerejsetilbud.

Det er jo en let sag at tage på ferie, hvis du bruger vores omfattende oversigt over omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Hvis du skifter mening, kan du afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale et afbestillingsgebyr til os.

Pakkerejser til København

Dette område af Hovedstaden er hjemsted for tæt ved 1.200.000 mennesker.

Tag børnene med på tur, og hyg jer sammen i Tivoli og Bakken. Er du ude efter mere sjov for hele familien, så tag til Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal.

Den Blå Planet er et lærerigt sted, hvor hele familien kan studere de forskellige undervandsdyr og lære mere om livet under havets overflade. Husk dit kamera, og tag nogle gode billeder af alle højdepunkterne.

Københavns Zoologiske Have er et godt sted at tage til med børnene, og her kan I få en sjov eftermiddag blandt imponerende dyr. Under dit besøg kan du undersøge, om der afholdes særlige arrangementer som f.eks. fodring af dyrene.

For at finde ud af hvordan de producerer regionens øl, der har så meget smag, stik hovedet indenfor hos et af bryggerierne. Selvom du ikke er fan af øl, er det stadig en fascinerende oplevelse! Vælg mellem Tuborg Bryggerierne eller Carlsberg Bryggeri Besøgscenter, eller, hvis du ikke kan vælge, så besøger du bare dem begge!

Brug en dag på at opleve forskellige plantearter i Botanisk Have og Palmehuset. Hvis du har plads i dit rejseprogram, er Botanisk Have og Palmehuset utvivlsomt værd et besøg, især hvis du interesserer dig for planter og blomster.

Pak en madkurv, og tag en pause i de fredelige omgivelser i Frederiksberg Have og Fælledparken. Ørstedsparken eller Rosenborg Slotshave er også gode muligheder til en lille lur i det grønne. Når det handler om en ekskursion under åben himmel, er det bare at tage valget mellem Frederiksberg Have, Fælledparken, Ørstedsparken og Rosenborg Slotshave.

Er du interesseret i fugle? Så tag en kikkert med og se hvilke forskellige slags fugle, du kan få øje på ved Selsmosesøen. Der er massevis af aktiviteter ved denne sø for folk i alle aldre. Lige fra gåture til at kigge på områdets dyreliv.

Vil du gerne se noget af den nærliggende kyststrækning? Indånd den friske havluft, og betragt havfuglene, der cirkler over hovedet på dig, ved Bellevue Strand og Amager Strandpark.

Har du brug for en pause fra byens stress og jag? Så tag til Dyrehaven og Charlottenlund Skov. Rejsende, der holder af naturen, vil også nyde et besøg til Nationalpark Skjoldungernes Land og Damhusengen.

Udvid din horisont på en tur til et af områdets interessante udstillingsområder. Guinness World Records Museum og Frihedsmuseet huser en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Dansk Jødisk Museum og Teatermuseet er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du planlægge en udflugt til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Museum.

Få et dybere indblik i det nyeste indenfor videnskab og teknologi ved at betragte samlingen af genstande og gadgets i Experimentarium og Tycho Brahe Planetariet.

Udstillingen af konserverede arter på Naturhistorisk Museum vil give dig et interessant indkig i en række eksotiske verdner.

Er du kunstelsker? Du finder kunstgallerier af alle størrelser her. Start med at udforske dette kreative område med at besøge Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum. Hvis du har tid, så er Statens Museum for Kunst og Museum for Moderne Kunst også værd at besøge.

Kig på de tankevækkende genstande på Danmarks Nationalmuseum, eller kig nærmere på udstillingerne Københavns Museum. Begge er spændende, hvis du er interesseret i historie.

Bliv klogere på områdets fortid på et besøg til Den Lille Havfrue og Christiansborg Slot, for bare at nævne et par af de velbevarede historiske steder her. Hvis du er interesseret i fortiden, er der altid mere at udforske. Rundetårn og Caritas er også interessante steder at lægge vejen forbi.

Hvis du er interesseret i områdets militære historie, så besøg de imponerende forsvarsværker beliggende ved Kastellet.

Nogle af områdets mest berømte mænd og kvinder har kaldt Amalienborg Slot og Charlottenborg Slot for "hjem" gennem årene. Sørg for et par billeder med kameraet, mens du beundrer den enestående arkitektur og det luksuriøse indre. Frederiksberg Slot og Sorgenfri Slot er et par andre storslåede adresser, som har deres andel af utrolige fortællinger.

De forskellige slotte heromkring fortryller rejsende fra vidt omkring. Vær klar på at blive overrasket når du oplever den rige historie, der er en vigtig del af Rosenborg Slot, Ruinerne under Christiansborg Slot og Eremitageslottet.

Oplev den religiøse del af området, og nyd den fredfyldte stemning i Vor Frue Kirke og Frederikskirken. Hvis du har lyst til at tage hen til nogle flere helligdomme, så se efter rundvisninger i Skt. Peters Kirke og Christians Kirke.

Når du har set de mest kendte seværdigheder i København, overvej at besøge nogle af de mindre populære attraktioner. Det Danske Filminstitut og Det kongelige bibliotek er værd at besøge. Hvis du kan få det til at passe ind, bør du slå et smut forbi De Kongelige Stalde og Sankt Nikolaj Kirke.

København tilbyder en lang række attraktioner, så du altid har en masse at give dig til. Eftersom København er en stor by, kan du nemt finde et godt sted at overnatte, der velegner sig til dine behov. I Expedias brugervenlige database finder du intet mindre end 125 indlogeringsmuligheder bare i København.

I byens eksklusive ende ligger Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, samt Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1.

Mere økonomiske hoteller, som er værd at overveje, inkluderer Danhostel Copenhagen City - Hostel, der ligger på H.C. Andersens Boulevard 50, og Wakeup Copenhagen Borgergade, beliggende på Borgergade 9.

Tivoli er en af de seværdigheder, det ville være ærgerligt at gå glip af, på en ferie til København. Drømmer du om at overnatte i nærheden af denne populære seværdighed, er First Hotel G & Suites såvel som Marriott Copenhagen en overvejelse værd.


Guide til at udforske København


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i København

Se alle 756 overnatningssteder i København
Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 1.100
Anmeldelse fra 1. mar. 2020
Se oplysninger
 
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
   
  4,5 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Very convenient Hotel, good restaurant, great service

  CPH Studio Hotel DKK 600
  Anmeldelse fra 5. mar. 2020
  Se oplysninger
   
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, København
    
   4,0 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Fedt sted. Smart concept der fungerer super godt og er nemt at bruge:) Søde smilende og hjælpsomme mennesker. Skøn seng!

   AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 715
   Anmeldelse fra 17. mar. 2020
   Se oplysninger
    
   AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

   AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

   Center Boulevard 5, København
     
    4,3 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Godt sted, god udsigt og tæt på Metro, Fields og Centrum. Parkeringen er dog lidt dyr og den nærmeste automat var ude af drift.

    Skt. Petri DKK 1.150
    Anmeldelse fra 4. nov. 2019
    Se oplysninger
     
    Skt. Petri

    Skt. Petri

    Krystalgade 22, København
      
     4,3 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Helt igennem fantisket

     Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
     Anmeldelse fra 15. feb. 2020
     Se oplysninger
      
     Copenhagen Admiral Hotel

     Copenhagen Admiral Hotel

     Toldbodgade 24-28, København
       
      4,3 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Alt var perfekt.Rolige værelser trods byggerod.Super behageligt personale

      Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
      Anmeldelse fra 6. feb. 2020
      Se oplysninger
       
      Comfort Hotel Vesterbro

      Comfort Hotel Vesterbro

      Vesterbrogade 23-29, København
        
       4,1 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dejligt central. Must i det hele: shopping, spisesteder, gåture, frisk luft. Skønt hjælpsomt personale.

       CABINN Copenhagen DKK 690
       Anmeldelse fra 14. feb. 2020
       Se oplysninger
        
       CABINN Copenhagen

       CABINN Copenhagen

       Arni Magnussons Gade 1, København
         
        3,6 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Meget centralt, god standard i forhold til prisen.

        Hotel Kong Arthur DKK 931
        Anmeldelse fra 7. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Kong Arthur

        Hotel Kong Arthur

        Nørre Søgade 11, København
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Hyggelig stemning og venligt personale overalt. Rent og i orden overalt. Morgenmadsrestauranten rigtig fin godt udvalg og meget venligt personale . Parkering ikke så godt.

         De mest populære aktiviteter i København

         Se alle 3 aktiviteter i København