Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


City Destination Guide

København er et ideelt sted for dem, der drømmer om en kort pause eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til København

Der kan ofte være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Der er ikke noget lettere end at samle dine flybilletter og overnatningssted i en pakkerejse, så du kan spare penge. På den måde er der mulighed for at spare dine hårdt tjente penge, som du kan benytte på din rejse til København.

Der er masser af besparelser at hente for smarte ferierejsende, som sikrer sig et pakkerejsetilbud.

Det er jo en let sag at tage på ferie, hvis du bruger vores omfattende oversigt over omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Hvis du skifter mening, kan du afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale et afbestillingsgebyr til os.

Pakkerejser til København

Dette område af Hovedstaden er hjemsted for tæt ved 1.200.000 mennesker.

Tag børnene med på tur, og hyg jer sammen i Tivoli og Bakken. Er du ude efter mere sjov for hele familien, så tag til Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal.

Den Blå Planet er et lærerigt sted, hvor hele familien kan studere de forskellige undervandsdyr og lære mere om livet under havets overflade. Husk dit kamera, og tag nogle gode billeder af alle højdepunkterne.

Københavns Zoologiske Have er et godt sted at tage til med børnene, og her kan I få en sjov eftermiddag blandt imponerende dyr. Under dit besøg kan du undersøge, om der afholdes særlige arrangementer som f.eks. fodring af dyrene.

For at finde ud af hvordan de producerer regionens øl, der har så meget smag, stik hovedet indenfor hos et af bryggerierne. Selvom du ikke er fan af øl, er det stadig en fascinerende oplevelse! Vælg mellem Tuborg Bryggerierne eller Carlsberg Bryggeri Besøgscenter, eller, hvis du ikke kan vælge, så besøger du bare dem begge!

Brug en dag på at opleve forskellige plantearter i Botanisk Have og Palmehuset. Hvis du har plads i dit rejseprogram, er Botanisk Have og Palmehuset utvivlsomt værd et besøg, især hvis du interesserer dig for planter og blomster.

Pak en madkurv, og tag en pause i de fredelige omgivelser i Frederiksberg Have og Fælledparken. Ørstedsparken eller Rosenborg Slotshave er også gode muligheder til en lille lur i det grønne. Når det handler om en ekskursion under åben himmel, er det bare at tage valget mellem Frederiksberg Have, Fælledparken, Ørstedsparken og Rosenborg Slotshave.

Er du interesseret i fugle? Så tag en kikkert med og se hvilke forskellige slags fugle, du kan få øje på ved Selsmosesøen. Der er massevis af aktiviteter ved denne sø for folk i alle aldre. Lige fra gåture til at kigge på områdets dyreliv.

Vil du gerne se noget af den nærliggende kyststrækning? Indånd den friske havluft, og betragt havfuglene, der cirkler over hovedet på dig, ved Bellevue Strand og Amager Strandpark.

Har du brug for en pause fra byens stress og jag? Så tag til Dyrehaven og Charlottenlund Skov. Rejsende, der holder af naturen, vil også nyde et besøg til Nationalpark Skjoldungernes Land og Damhusengen.

Udvid din horisont på en tur til et af områdets interessante udstillingsområder. Guinness World Records Museum og Frihedsmuseet huser en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Dansk Jødisk Museum og Teatermuseet er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du planlægge en udflugt til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Museum.

Få et dybere indblik i det nyeste indenfor videnskab og teknologi ved at betragte samlingen af genstande og gadgets i Experimentarium og Tycho Brahe Planetariet.

Udstillingen af konserverede arter på Naturhistorisk Museum vil give dig et interessant indkig i en række eksotiske verdner.

Er du kunstelsker? Du finder kunstgallerier af alle størrelser her. Start med at udforske dette kreative område med at besøge Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum. Hvis du har tid, så er Statens Museum for Kunst og Museum for Moderne Kunst også værd at besøge.

Kig på de tankevækkende genstande på Danmarks Nationalmuseum, eller kig nærmere på udstillingerne Københavns Museum. Begge er spændende, hvis du er interesseret i historie.

Bliv klogere på områdets fortid på et besøg til Den Lille Havfrue og Christiansborg Slot, for bare at nævne et par af de velbevarede historiske steder her. Hvis du er interesseret i fortiden, er der altid mere at udforske. Rundetårn og Caritas er også interessante steder at lægge vejen forbi.

Hvis du er interesseret i områdets militære historie, så besøg de imponerende forsvarsværker beliggende ved Kastellet.

Nogle af områdets mest berømte mænd og kvinder har kaldt Amalienborg Slot og Charlottenborg Slot for "hjem" gennem årene. Sørg for et par billeder med kameraet, mens du beundrer den enestående arkitektur og det luksuriøse indre. Frederiksberg Slot og Sorgenfri Slot er et par andre storslåede adresser, som har deres andel af utrolige fortællinger.

De forskellige slotte heromkring fortryller rejsende fra vidt omkring. Vær klar på at blive overrasket når du oplever den rige historie, der er en vigtig del af Rosenborg Slot, Ruinerne under Christiansborg Slot og Eremitageslottet.

Oplev den religiøse del af området, og nyd den fredfyldte stemning i Vor Frue Kirke og Frederikskirken. Hvis du har lyst til at tage hen til nogle flere helligdomme, så se efter rundvisninger i Skt. Peters Kirke og Christians Kirke.

Når du har set de mest kendte seværdigheder i København, overvej at besøge nogle af de mindre populære attraktioner. Det Danske Filminstitut og Det kongelige bibliotek er værd at besøge. Hvis du kan få det til at passe ind, bør du slå et smut forbi De Kongelige Stalde og Sankt Nikolaj Kirke.

Overnatningssteder i København

København, der er landets største by, er en spændende og pulserende storby, som byder på et stort udvalg af indlogeringsmuligheder. Reservér hotel allerede i dag gennem Expedia, som har helt op til 131 forskellige overnatningsmuligheder i København,

Start din jagt efter det idelle hotel i København ved at undersøge priser og faciliteter på det fantastiske Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, samt Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er det værd at udforske Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade, som ligger på Carsten Niebuhrs Gade 11, eller Hotel Amager, beliggende på Amagerbrogade 29.

Under dit besøg i København må du ikke gå glip af at opleve Strøget. Du kan derfor overveje at finde et overnatningssted i gåafstand fra denne populære attraktion. Scandic Palace Hotel ligger for eksempel kun 0,3 km derfra. CPH Living, kun 1 km derfra, er ligeledes et populært valg.


Guide til at udforske København


Bedste hoteltilbud i København

Se alle 470 overnatningssteder i København
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Anmeldelse fra 23. aug. 2019
Se oplysninger
 
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
   
  4,5 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Morgunbuffe var god. Gammelt og dårligt utstyr i Fitnessrummet TV fungerer dårligt Rummene ser slidte ud

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 650
  Anmeldelse fra 9. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, København
    
   4,1 ud af 5
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Moderne indretning og enkel ind-/udtjekning. Overnatning til rimelig pris, tæt på de populære steder i Indre København.

   Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 612
   Anmeldelse fra 17. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Colbjørnsensgade 11, København
     
    4,1 ud af 5
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Jeg kunne godt lide det lagde så tæt på alting,- tror ikke der var noget jeg ikke kunne lide..

    Tivoli Hotel DKK 986
    Anmeldelse fra 23. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, København
      
     4,1 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Flot og rent. dejlig tæt på alt i København centrum

     CABINN Metro Hotel
     Anmeldelse fra 9. sep. 2019
     Se oplysninger
      
     CABINN Metro Hotel

     CABINN Metro Hotel

     Arne Jacobsens Allé 2, København
       
      3,5 ud af 5
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Hotellet har en kvalitet, der ligger over prisniveauet

      CABINN Copenhagen
      Anmeldelse fra 3. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, København
        
       3,2 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Det eneste som ikke var godt var, at der var så meget støj fra trafikken.

       Copenhagen Island Hotel DKK 995
       Anmeldelse fra 5. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Copenhagen Island Hotel

       Copenhagen Island Hotel

       Kalvebod Brygge 53, København
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Flot og rent værelse. God service. Lækker morgenmad.

        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade
        Anmeldelse fra 1. sep. 2019
        Se oplysninger
         
        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

        Carsten Niebuhrs Gade 11, København
          
         3,9 ud af 5
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Wake uphotel, Der mangler udvendig opholdsplads/ siddeplads i sommervarmen, hvor man kan tage sin sodavand/kaffe med ud i den hede der har hersket her i 2019

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.