Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Det, vi elsker ved København

København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

På en rejse til København finder man naturligvis forretninger, der forhandler alle de store varemærker. En hyggelig slentretur på Strøget kan hurtigt resultere i en omgang shop amok i Illums, Company`s, H&M, Zara og så videre. Har man lyst til mere individuelt design, så lokker specialbutikker og vintageforretninger både i indre by og på Vesterbro og Nørrebro. I Jægersborggade på Nørrebro finder man et hyggeligt lokalmiljø med masser af spændende små butikker foruden hyggelige caféer og naturligvis moderfilialen af den international berømmede The Coffee Collective, som har vundet mange udmærkelser for deres sublime kaffebrygningskunst.
 
Velklædt og på fuld mave kan man fortsætte sin udforskning af charmerende København, der som bekendt byder på flere af Danmarks mest berømte seværdigheder: Besøg den lille havfrue og kombinér udflugten med en spadseretur på Kastellet, byens gamle citadel. Nyd solen på Christiania, der byder på meget andet end Pusher Street; det store grønne område langs den gamle vold er en skøn spadseretur værd. Er man på storbyferie i Købehavn om vinteren er det til gengæld det store julemarked i den Grå Hal på fristaden, man ikke må glip af. Et stenkast fra Christiania finder man Vor Frelsers kirke, der fra det smukke og meget høje kirketårn byder på en uforlignelig udsigt over København – for dem, der kan klare trapperne og ikke lider af højdeskræk! København er også hjemsted for utallige andre seværdigheder og museer, herunder hovedafdelingen af Nationalmuseet, hvor man som historieinteresseret kan få dage til at gå med at se på de mange spændende fund og genstande i de flotte udstillinger. Og så er der oven i købet gratis entré!
 
Har man energi til mere byder København selvfølgelig på masser af gode gå-i-byen steder, spillesteder og ikke mindst festivaler året rundt, hvor man kan finde musik og kultur for enhver smag. Heriblandt er Jazzfestivalen i juli måned selvfølgelig et af de helt store internationale trækplastre. Har man derimod brug for en pause fra byens hektiske puls, kan man nemt komme på endagsudflugt til spændende steder såsom Dyrehaven, Louisiana Kunstmuseum, Roskilde og Helsingør. København har med andre ord alt godt at byde på for storbyturister af enhver støbning; Her er masser af kyssebænke til de nyforelskede, god plads til vennegruppen og en verden af oplevelser for de kulturelt og historisk interesserede.


Guide til at udforske København


Bedste hoteltilbud i København

Se alle 253 overnatningssteder i København
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 796
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 5.970 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i Amager, kun 0,1 km fra Sjælland og ca. 5 km fra Vor Frue Kirke og Ny Carlsberg Glyptotek. Derudover ligger Bella Center og Fields Indkøbscenter ca. 2 km derfra. Du kan gå til Bella Center Station på 6 minutter og Sundby Station på 15 minutter.

  Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 377
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.849 anmeldelser)
   2.0 ud af 5.0

   Dette hostel ligger i København, kun 10 minutters gang fra Sjælland, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 5 minutters gang.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 936
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 6.742 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Clarion Hotel Copenhagen Airport er forbundet til Københavns Lufthavn via en overdækket gangbro og ligger blot en 12-minutters togrejse fra byens centrum.

    Tivoli Hotel DKK 876
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 5.613 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i København, kun 15 minutters gang fra Sjælland og Ny Carlsberg Glyptotek. Derudover ligger Tivoli og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 19 minutter.

     The Square DKK 872
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Copenhagen
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 4.715 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun få skridt fra Sjælland, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 7 minutters gang.

      Imperial Hotel DKK 873
      Imperial Hotel

      Imperial Hotel

      Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 3.831 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Nogle af Københavns mest populære seværdigheder – for eksempel Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen – ligger inden for 10 minutters gåafstand fra Imperial Hotel. I kan nemt komme til resten af hovedstaden med toget, da Hovedbanegården ligger blot 2 gader borte.

       CABINN Metro DKK 475
       CABINN Metro

       CABINN Metro

       Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
         
        3,4
        ud af 5 (baseret på 5.151 anmeldelser)
        2.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Amager, kun 10 minutters gang fra Sjælland og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Bella Center og Royal Arena ca. 2 km derfra. Du kan gå til Ørestad Station på 9 minutter og Ørestad Station på 10 minutter.

        Comfort Hotel Vesterbro DKK 639
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 1.092 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Sjælland, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Du kan gå til Vesterport Station på 5 minutter og Københavns Hovedbanegård på 5 minutter.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.