Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til København

København er et ideelt sted for dem, der drømmer om en kort pause eller en længere ferie.

Pakkerejser til København

Dette område af Hovedstaden er hjemsted for tæt ved 1.200.000 mennesker.

Tag børnene med på tur, og hyg jer sammen i Tivoli og Bakken. Er du ude efter mere sjov for hele familien, så tag til Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal.

Den Blå Planet er et lærerigt sted, hvor hele familien kan studere de forskellige undervandsdyr og lære mere om livet under havets overflade. Husk dit kamera, og tag nogle gode billeder af alle højdepunkterne.

Københavns Zoologiske Have er et godt sted at tage til med børnene, og her kan I få en sjov eftermiddag blandt imponerende dyr. Under dit besøg kan du undersøge, om der afholdes særlige arrangementer som f.eks. fodring af dyrene.

For at finde ud af hvordan de producerer regionens øl, der har så meget smag, stik hovedet indenfor hos et af bryggerierne. Selvom du ikke er fan af øl, er det stadig en fascinerende oplevelse! Vælg mellem Tuborg Bryggerierne eller Carlsberg Bryggeri Besøgscenter, eller, hvis du ikke kan vælge, så besøger du bare dem begge!

Brug en dag på at opleve forskellige plantearter i Botanisk Have og Palmehuset. Hvis du har plads i dit rejseprogram, er Botanisk Have og Palmehuset utvivlsomt værd et besøg, især hvis du interesserer dig for planter og blomster.

Pak en madkurv, og tag en pause i de fredelige omgivelser i Frederiksberg Have og Fælledparken. Ørstedsparken eller Rosenborg Slotshave er også gode muligheder til en lille lur i det grønne. Når det handler om en ekskursion under åben himmel, er det bare at tage valget mellem Frederiksberg Have, Fælledparken, Ørstedsparken og Rosenborg Slotshave.

Er du interesseret i fugle? Så tag en kikkert med og se hvilke forskellige slags fugle, du kan få øje på ved Selsmosesøen. Der er massevis af aktiviteter ved denne sø for folk i alle aldre. Lige fra gåture til at kigge på områdets dyreliv.

Vil du gerne se noget af den nærliggende kyststrækning? Indånd den friske havluft, og betragt havfuglene, der cirkler over hovedet på dig, ved Bellevue Strand og Amager Strandpark.

Har du brug for en pause fra byens stress og jag? Så tag til Dyrehaven og Charlottenlund Skov. Rejsende, der holder af naturen, vil også nyde et besøg til Nationalpark Skjoldungernes Land og Damhusengen.

Udvid din horisont på en tur til et af områdets interessante udstillingsområder. Guinness World Records Museum og Frihedsmuseet huser en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Dansk Jødisk Museum og Teatermuseet er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du planlægge en udflugt til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Museum.

Få et dybere indblik i det nyeste indenfor videnskab og teknologi ved at betragte samlingen af genstande og gadgets i Experimentarium og Tycho Brahe Planetariet.

Udstillingen af konserverede arter på Naturhistorisk Museum vil give dig et interessant indkig i en række eksotiske verdner.

Er du kunstelsker? Du finder kunstgallerier af alle størrelser her. Start med at udforske dette kreative område med at besøge Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum. Hvis du har tid, så er Statens Museum for Kunst og Museum for Moderne Kunst også værd at besøge.

Kig på de tankevækkende genstande på Danmarks Nationalmuseum, eller kig nærmere på udstillingerne Københavns Museum. Begge er spændende, hvis du er interesseret i historie.

Bliv klogere på områdets fortid på et besøg til Den Lille Havfrue og Christiansborg Slot, for bare at nævne et par af de velbevarede historiske steder her. Hvis du er interesseret i fortiden, er der altid mere at udforske. Rundetårn og Caritas er også interessante steder at lægge vejen forbi.

Hvis du er interesseret i områdets militære historie, så besøg de imponerende forsvarsværker beliggende ved Kastellet.

Nogle af områdets mest berømte mænd og kvinder har kaldt Amalienborg Slot og Charlottenborg Slot for "hjem" gennem årene. Sørg for et par billeder med kameraet, mens du beundrer den enestående arkitektur og det luksuriøse indre. Frederiksberg Slot og Sorgenfri Slot er et par andre storslåede adresser, som har deres andel af utrolige fortællinger.

De forskellige slotte heromkring fortryller rejsende fra vidt omkring. Vær klar på at blive overrasket når du oplever den rige historie, der er en vigtig del af Rosenborg Slot, Ruinerne under Christiansborg Slot og Eremitageslottet.

Oplev den religiøse del af området, og nyd den fredfyldte stemning i Vor Frue Kirke og Frederikskirken. Hvis du har lyst til at tage hen til nogle flere helligdomme, så se efter rundvisninger i Skt. Peters Kirke og Christians Kirke.

Når du har set de mest kendte seværdigheder i København, overvej at besøge nogle af de mindre populære attraktioner. Det Danske Filminstitut og Det kongelige bibliotek er værd at besøge. Hvis du kan få det til at passe ind, bør du slå et smut forbi De Kongelige Stalde og Sankt Nikolaj Kirke.

København tilbyder en lang række attraktioner, så du altid har en masse at give dig til. Eftersom København er en stor by, kan du nemt finde et godt sted at overnatte, der velegner sig til dine behov. I Expedias brugervenlige database finder du intet mindre end 125 indlogeringsmuligheder bare i København.

I byens eksklusive ende ligger Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, samt Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1.

Mere økonomiske hoteller, som er værd at overveje, inkluderer Danhostel Copenhagen City - Hostel, der ligger på H.C. Andersens Boulevard 50, og Wakeup Copenhagen Borgergade, beliggende på Borgergade 9.

Tivoli er en af de seværdigheder, det ville være ærgerligt at gå glip af, på en ferie til København. Drømmer du om at overnatte i nærheden af denne populære seværdighed, er First Hotel G & Suites såvel som Marriott Copenhagen en overvejelse værd.


Guide til at udforske København


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i København

Se alle 540 overnatningssteder i København
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 630
Anmeldelse fra 3. nov. 2019
Se oplysninger
 
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, København
   
  4,1 ud af 5
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Super central placering og nem indtjekning. Værelse med alle de nødvendige faciliteter.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 1.200
  Anmeldelse fra 2. nov. 2019
  Se oplysninger
   
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,5 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Meget hyggeligt og sød betjening ved check in meget rent og super beliggenhed

   Hotel Kong Arthur DKK 931
   Anmeldelse fra 19. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, København
     
    4,3 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super hyggeligt hotel i skønne omgivelser. Vi fik opgraderet vores værelse til et spaværelse, hvilket var en dejlig oplevelse. Beliggenheden er bare super - tæt på centrum og søerne lige udenfor vinduerne. Morgenmaden var i top - økologiske, lokale råvarer.

    Copenhagen Admiral Hotel DKK 850
    Anmeldelse fra 18. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    Copenhagen Admiral Hotel

    Copenhagen Admiral Hotel

    Toldbodgade 24-28, København
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Alt var perfekt. Modtagelsen, tjek ind, værelset, morgenmaden. Lidt sløv betjening i baren, men pyt. Det trækker ikke voldsomt ned. Vi kommer igen :)

     Copenhagen Go Hotel DKK 494
     Anmeldelse fra 15. nov. 2019
     Se oplysninger
      
     Copenhagen Go Hotel

     Copenhagen Go Hotel

     Gemmas Alle 203, Kastrup
       
      3,6 ud af 5
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      værelset var rent og pænt moderne, en skam at tjener kun kunne tale engelsk

      AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 795
      Anmeldelse fra 19. nov. 2019
      Se oplysninger
       
      AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

      AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

      Center Boulevard 5, København
        
       4,3 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Hyggeligt og flotte gange og værelser, mindre godt om morgen med elevatoren alt for lang ventetid

       Comfort Hotel Vesterbro DKK 635
       Anmeldelse fra 14. okt. 2019
       Se oplysninger
        
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, København
         
        4,1 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Det ligger dejlig central til alt . Morgenmaden var rigtig lækkert , hyggelig bar

        Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 450
        Anmeldelse fra 17. aug. 2019
        Se oplysninger
         
        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Colbjørnsensgade 11, København
          
         4,1 ud af 5
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Jeg kunne godt lide det lagde så tæt på alting,- tror ikke der var noget jeg ikke kunne lide..

         De mest populære aktiviteter i København

         Se alle 13 aktiviteter i København