Rejser til København 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Besøg København

Søg efter de bedste steder og områder i København, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om København

Mest populære hoteller i København

CABINN Metro Hotel
CABINN Metro Hotel
2 out of 5
Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
Prisen er 589 kr. pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
589 kr.
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
7,6/10 Good! (1.892 anmeldelser)
Perfekt til en enkelt overnatning
"Det var perfekt til vires behov,vi var til koncert og skulle bare have et sted at sove."

Anmeldelse fra 21. sep. 2023

CABINN Metro Hotel
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 664 kr. pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
664 kr.
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
7/10 Good! (3.248 anmeldelser)
"Fint, men airconditionanlæg var støjende, så det var svært at sove"

Anmeldelse fra 19. sep. 2023

CABINN Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 925 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
925 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
8,6/10 Excellent! (4.798 anmeldelser)
Lækkert
"Super service på alle planer pænt værelse og fantastisk morgenbuffet"

Anmeldelse fra 18. sep. 2023

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til København?
Fra priser så lave som kan du tilpasse din egen pakkerejse til København. Du skal bare kombinere hotel, flyrejse og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til København?
Det er let. Det gælder bare om at samle så meget som muligt. Hoteller, flyrejser og biludlejning – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til København, så du kan opnå besparelser. Få fingre i endnu bedre tilbud, når du tilføjer flere elementer, såsom udflugter og oplevelser, til din reservation. Men det er langt fra det mest imponerende ved det hele. Du har friheden til selv at skræddersy din rejse, helt som du vil. Vi tilbyder 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder i hele verden, så alle kan rejse og opfylde feriedrømmene.
Hvor skal jeg overnatte i København?
København Centrum er en del af København, som feriegæster ikke bør gå glip af. Hvis det er en prioritet at opleve Tivoli og Strøget, så kan det være en god idé at overnatte i denne bydel. En anden mulighed er Nyhavn - Amalienborg. Herfra er det nemt for dig at komme til Nyhavn og Amalienborg Slot.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i København?
Rejsende, der lægger vejen forbi København, booker i mange tilfælde et værelse hos Best Stay Copenhagen Ny Adelgade 8-10 eller Best Stay Copenhagen - Ny Adelgade 7. Disse valgmuligheder ligger i København Centrum. Et andet interessant kvarter er Indre by. Købmagergade Apartment og Direct Inner City 2 er foretrukne muligheder i dette område.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til København?
Det kan være vanskeligt at vide, akkurat hvornår det er bedst at booke din tur til København. Generelt finder du de billigste priser, jo tidligere du booker. I nogle tilfælde kan du booke flyrejser og hoteller op til 12 måneder inden afrejsedatoen. Hvis du derimod overvejer en ferie i sidste øjeblik, kan du slappe helt af. Gode tilbud kommer op på Expedia alle ugens dage.
Hvad inkluderer pakkerejser til København på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi har det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til København, så den passer til dig. Du skal bare bestemme, hvad du vil have. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som udflugter og oplevelser. Jo mere du køber, jo mere har du mulighed for at spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til København?
Du kan få fingrene i store besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Og når du booker alle delene sammen, er planlægningen også bare nemmere. Så hvorfor spilde tid og penge? Hvad enten du er ved at arrangere en romantisk ferie eller en budgetvenlig tur med familien, kan du se nærmere på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til København hos Expedia?
Det er fuldstændigt dit valg. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så du kan skræddersy din tur til København, alt efter behov og budget.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til København?
Hos Expedia forstår vi fuldt ud, at der kan ske noget uventet. Hvis du har købt en pakkerejse til København og er nødt til ændre eller afbestille den, kan vi hjælpe. Vi foreslår at kigge nærmere på vores kundeserviceportal i første omgang. Men for det meste kan du, hvis du har booket pakkerejsen inden for 24 timer, muligvis afbestille eller ændre din rejseplan uden at det koster noget. Hvis der er gået mere end 24 timer, opkræver hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet muligvis gebyr.

Populære steder at besøge