Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Det, vi elsker ved København

København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

På en rejse til København finder man naturligvis forretninger, der forhandler alle de store varemærker. En hyggelig slentretur på Strøget kan hurtigt resultere i en omgang shop amok i Illums, Company`s, H&M, Zara og så videre. Har man lyst til mere individuelt design, så lokker specialbutikker og vintageforretninger både i indre by og på Vesterbro og Nørrebro. I Jægersborggade på Nørrebro finder man et hyggeligt lokalmiljø med masser af spændende små butikker foruden hyggelige caféer og naturligvis moderfilialen af den international berømmede The Coffee Collective, som har vundet mange udmærkelser for deres sublime kaffebrygningskunst.
 
Velklædt og på fuld mave kan man fortsætte sin udforskning af charmerende København, der som bekendt byder på flere af Danmarks mest berømte seværdigheder: Besøg den lille havfrue og kombinér udflugten med en spadseretur på Kastellet, byens gamle citadel. Nyd solen på Christiania, der byder på meget andet end Pusher Street; det store grønne område langs den gamle vold er en skøn spadseretur værd. Er man på storbyferie i Købehavn om vinteren er det til gengæld det store julemarked i den Grå Hal på fristaden, man ikke må glip af. Et stenkast fra Christiania finder man Vor Frelsers kirke, der fra det smukke og meget høje kirketårn byder på en uforlignelig udsigt over København – for dem, der kan klare trapperne og ikke lider af højdeskræk! København er også hjemsted for utallige andre seværdigheder og museer, herunder hovedafdelingen af Nationalmuseet, hvor man som historieinteresseret kan få dage til at gå med at se på de mange spændende fund og genstande i de flotte udstillinger. Og så er der oven i købet gratis entré!
 
Har man energi til mere byder København selvfølgelig på masser af gode gå-i-byen steder, spillesteder og ikke mindst festivaler året rundt, hvor man kan finde musik og kultur for enhver smag. Heriblandt er Jazzfestivalen i juli måned selvfølgelig et af de helt store internationale trækplastre. Har man derimod brug for en pause fra byens hektiske puls, kan man nemt komme på endagsudflugt til spændende steder såsom Dyrehaven, Louisiana Kunstmuseum, Roskilde og Helsingør. København har med andre ord alt godt at byde på for storbyturister af enhver støbning; Her er masser af kyssebænke til de nyforelskede, god plads til vennegruppen og en verden af oplevelser for de kulturelt og historisk interesserede.


Guide til at udforske København


Bedste hoteltilbud i København

Se alle 264 overnatningssteder i København
Copenhagen Admiral Hotel DKK 680
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 4.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Hotellet ligger i et ombygget pakhus fra 1787 i hjertet af Københavns havn, hvor gamle skonnerter og yachter lægger til, og med dronningens palads, Amalienborg, som nabo. En 5-minutters gåtur bringer dig til Nyhavn, knudepunktet for transport til destinationer ved vandet. En 10-minutters gåtur bringer jer til Strøget.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 880
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 6.991 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Clarion Hotel Copenhagen Airport er forbundet til Københavns Lufthavn via en overdækket gangbro og ligger blot en 12-minutters togrejse fra byens centrum.

   AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 636
   AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

   AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

   Center Boulevard 5, Copenhagen
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 6.199 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med spa ligger i Amager, kun 0,1 km fra Bella Center og ca. 5 km fra Vor Frue Kirke og Ny Carlsberg Glyptotek. Derudover ligger Koncerthuset og Loppen ca. 5 km derfra. Du kan gå til Bella Center Station på 6 minutter og Sundby Station på 15 minutter.

    Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 380
    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 2.978 anmeldelser)
     2.0 ud af 5.0

     Dette hostel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 5 minutters gang.

     Hotel Kong Arthur DKK 677
     Hotel Kong Arthur

     Hotel Kong Arthur

     Nørre Søgade 11, Copenhagen
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 2.254 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Sjælland, Strøget og Rundetårn. Derudover ligger Statens Museum for Kunst og Tivoli ca. 2 km derfra. Du kan gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 8 minutter.

      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen DKK 673
      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

      Amager Boulevard 70, Copenhagen
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 2.947 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i København, kun 15 minutters gang fra Amager og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Thorvaldsens Museum ca. 2 km derfra. Du kan gå til Islands Brygge Station på 7 minutter og Christianshavn Station på 12 minutter.

       Tivoli Hotel DKK 860
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 5.817 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i København, kun 2 km fra Tivolis Koncertsal, Tivoli og Strøget. Derudover ligger Ny Carlsberg Glyptotek og Christiansborg Slot ca. 2 km derfra. Du kan gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 19 minutter.

        CPH Studio Hotel DKK 640
        CPH Studio Hotel

        CPH Studio Hotel

        Krimsvej 29, Copenhagen
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 1.236 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Amager, kun 0,9 km fra Amager Strandpark og ca. 5 km fra Strøget og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Nyhavn og Thorvaldsens Museum ca. 5 km derfra. Du kan gå til Øresund Station på 5 minutter og Amager Strand Station på 8 minutter.