Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Spar tid og penge med en pakkerejse til København

København er et ideelt sted for dem, der drømmer om en kort pause eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til København

Der kan ofte være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Der er ikke noget lettere end at samle dine flybilletter og overnatningssted i en pakkerejse, så du kan spare penge. På den måde er der mulighed for at spare dine hårdt tjente penge, som du kan benytte på din rejse til København.

Der er masser af besparelser at hente for smarte ferierejsende, som sikrer sig et pakkerejsetilbud.

Det er jo en let sag at tage på ferie, hvis du bruger vores omfattende oversigt over omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Hvis du skifter mening, kan du afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale et afbestillingsgebyr til os.

Pakkerejser til København

Dette område af Hovedstaden er hjemsted for tæt ved 1.200.000 mennesker.

Tag børnene med på tur, og hyg jer sammen i Tivoli og Bakken. Er du ude efter mere sjov for hele familien, så tag til Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal.

Den Blå Planet er et lærerigt sted, hvor hele familien kan studere de forskellige undervandsdyr og lære mere om livet under havets overflade. Husk dit kamera, og tag nogle gode billeder af alle højdepunkterne.

Københavns Zoologiske Have er et godt sted at tage til med børnene, og her kan I få en sjov eftermiddag blandt imponerende dyr. Under dit besøg kan du undersøge, om der afholdes særlige arrangementer som f.eks. fodring af dyrene.

For at finde ud af hvordan de producerer regionens øl, der har så meget smag, stik hovedet indenfor hos et af bryggerierne. Selvom du ikke er fan af øl, er det stadig en fascinerende oplevelse! Vælg mellem Tuborg Bryggerierne eller Carlsberg Bryggeri Besøgscenter, eller, hvis du ikke kan vælge, så besøger du bare dem begge!

Brug en dag på at opleve forskellige plantearter i Botanisk Have og Palmehuset. Hvis du har plads i dit rejseprogram, er Botanisk Have og Palmehuset utvivlsomt værd et besøg, især hvis du interesserer dig for planter og blomster.

Pak en madkurv, og tag en pause i de fredelige omgivelser i Frederiksberg Have og Fælledparken. Ørstedsparken eller Rosenborg Slotshave er også gode muligheder til en lille lur i det grønne. Når det handler om en ekskursion under åben himmel, er det bare at tage valget mellem Frederiksberg Have, Fælledparken, Ørstedsparken og Rosenborg Slotshave.

Er du interesseret i fugle? Så tag en kikkert med og se hvilke forskellige slags fugle, du kan få øje på ved Selsmosesøen. Der er massevis af aktiviteter ved denne sø for folk i alle aldre. Lige fra gåture til at kigge på områdets dyreliv.

Vil du gerne se noget af den nærliggende kyststrækning? Indånd den friske havluft, og betragt havfuglene, der cirkler over hovedet på dig, ved Bellevue Strand og Amager Strandpark.

Har du brug for en pause fra byens stress og jag? Så tag til Dyrehaven og Charlottenlund Skov. Rejsende, der holder af naturen, vil også nyde et besøg til Nationalpark Skjoldungernes Land og Damhusengen.

Udvid din horisont på en tur til et af områdets interessante udstillingsområder. Guinness World Records Museum og Frihedsmuseet huser en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Dansk Jødisk Museum og Teatermuseet er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du planlægge en udflugt til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Museum.

Få et dybere indblik i det nyeste indenfor videnskab og teknologi ved at betragte samlingen af genstande og gadgets i Experimentarium og Tycho Brahe Planetariet.

Udstillingen af konserverede arter på Naturhistorisk Museum vil give dig et interessant indkig i en række eksotiske verdner.

Er du kunstelsker? Du finder kunstgallerier af alle størrelser her. Start med at udforske dette kreative område med at besøge Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum. Hvis du har tid, så er Statens Museum for Kunst og Museum for Moderne Kunst også værd at besøge.

Kig på de tankevækkende genstande på Danmarks Nationalmuseum, eller kig nærmere på udstillingerne Københavns Museum. Begge er spændende, hvis du er interesseret i historie.

Bliv klogere på områdets fortid på et besøg til Den Lille Havfrue og Christiansborg Slot, for bare at nævne et par af de velbevarede historiske steder her. Hvis du er interesseret i fortiden, er der altid mere at udforske. Rundetårn og Caritas er også interessante steder at lægge vejen forbi.

Hvis du er interesseret i områdets militære historie, så besøg de imponerende forsvarsværker beliggende ved Kastellet.

Nogle af områdets mest berømte mænd og kvinder har kaldt Amalienborg Slot og Charlottenborg Slot for "hjem" gennem årene. Sørg for et par billeder med kameraet, mens du beundrer den enestående arkitektur og det luksuriøse indre. Frederiksberg Slot og Sorgenfri Slot er et par andre storslåede adresser, som har deres andel af utrolige fortællinger.

De forskellige slotte heromkring fortryller rejsende fra vidt omkring. Vær klar på at blive overrasket når du oplever den rige historie, der er en vigtig del af Rosenborg Slot, Ruinerne under Christiansborg Slot og Eremitageslottet.

Oplev den religiøse del af området, og nyd den fredfyldte stemning i Vor Frue Kirke og Frederikskirken. Hvis du har lyst til at tage hen til nogle flere helligdomme, så se efter rundvisninger i Skt. Peters Kirke og Christians Kirke.

Når du har set de mest kendte seværdigheder i København, overvej at besøge nogle af de mindre populære attraktioner. Det Danske Filminstitut og Det kongelige bibliotek er værd at besøge. Hvis du kan få det til at passe ind, bør du slå et smut forbi De Kongelige Stalde og Sankt Nikolaj Kirke.

København tilbyder en lang række attraktioner, så du altid har en masse at give dig til. Eftersom København er en stor by, kan du nemt finde et godt sted at overnatte, der velegner sig til dine behov. I Expedias brugervenlige database finder du intet mindre end 125 indlogeringsmuligheder bare i København.

I byens eksklusive ende ligger Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, samt Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1.

Mere økonomiske hoteller, som er værd at overveje, inkluderer Danhostel Copenhagen City - Hostel, der ligger på H.C. Andersens Boulevard 50, og Wakeup Copenhagen Borgergade, beliggende på Borgergade 9.

Tivoli er en af de seværdigheder, det ville være ærgerligt at gå glip af, på en ferie til København. Drømmer du om at overnatte i nærheden af denne populære seværdighed, er First Hotel G & Suites såvel som Marriott Copenhagen en overvejelse værd.


Guide til at udforske København


De bedste tilbud på fly + hotel i København

Bedste hoteltilbud i København

Se alle 692 overnatningssteder i København
Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 1.200
Anmeldelse fra 7. jan. 2020
Se oplysninger
 
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
   
  4,5 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Ved indtjekning havde Expedia givet hotellet forkert ankomstdato. Der gik lang tid og diskutioner før vi fik værelset.

  Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
  Anmeldelse fra 13. dec. 2019
  Se oplysninger
   
  Comfort Hotel Vesterbro

  Comfort Hotel Vesterbro

  Vesterbrogade 23-29, København
    
   4,1 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Virkelig centralt beliggende og hyggelige omgivelser. Der mangler dog lidt mere service på værelserne. Bl.a. en elkedel og i de 3 overnatninger vi havde blev sengen Ikke redt én eneste

   Hotel Kong Arthur DKK 931
   Anmeldelse fra 8. okt. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, København
     
    4,3 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Har netop haft en enkelt overnatning på dobbeltværelse på Hotel Kong Arthur. Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik først et fint værelse med renoveret badeværelse, men desværre lugtede værelset af kloak. Da jeg gjorde opmærksom på dette, blev vi straks flyttet til et andet værelse - personalet ...

    Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
    Anmeldelse fra 8. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Copenhagen Admiral Hotel

    Copenhagen Admiral Hotel

    Toldbodgade 24-28, København
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vi blev som altid mødt med stor venlighed, høj service og komfort. Restauranten var rammen om en skøn middag med kulinariske højdepunkter. Kan som altid anbefale et ophold på hotellet. Annette Buur

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 795
     Anmeldelse fra 15. jan. 2020
     Se oplysninger
      
     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     Center Boulevard 5, København
       
      4,3 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Da vi bestilte opholdet på Expedias app kostede det 2110,- kr., men vi kom til at betale 2540,- kr !!!!!!!

      Tivoli Hotel DKK 995
      Anmeldelse fra 12. jan. 2020
      Se oplysninger
       
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, København
        
       4,1 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Hyggelig indretning og gennemført med en rød tråd til Tivoli. Gode restauranter og barer. God betjening og service. På selve værelset (executive) manglede topmadrassen desværre, hvilket gjorde sengen dum og lidt hård at ligge på. Badeværelset var heller ikke så stort.

       Skt. Petri DKK 1.250
       Anmeldelse fra 28. okt. 2019
       Se oplysninger
        
       Skt. Petri

       Skt. Petri

       Krystalgade 22, København
         
        4,2 ud af 5
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Beliggenheden , atmosfæren og personalet , som var vældig søde og imødekommende , glæder os meget til at vende tilbage , en anden gang.

        The Square DKK 945
        Anmeldelse fra 13. jan. 2020
        Se oplysninger
         
        The Square

        The Square

        Rådhuspladsen 14, København
          
         4,1 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Venlig og hurtig indtjekning. Mulighed for opbevaring af baggage ved afrejse. Rigtig god og varieret morgenbuffet.

         De mest populære aktiviteter i København

         Se alle 15 aktiviteter i København