Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til København

København er et ideelt sted for dem, der drømmer om en kort pause eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til København

Der kan ofte være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Der er ikke noget lettere end at samle dine flybilletter og overnatningssted i en pakkerejse, så du kan spare penge. På den måde er der mulighed for at spare dine hårdt tjente penge, som du kan benytte på din rejse til København.

Der er masser af besparelser at hente for smarte ferierejsende, som sikrer sig et pakkerejsetilbud.

Det er jo en let sag at tage på ferie, hvis du bruger vores omfattende oversigt over omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Hvis du skifter mening, kan du afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale et afbestillingsgebyr til os.

Pakkerejser til København

Dette område af Hovedstaden er hjemsted for tæt ved 1.200.000 mennesker.

Tag børnene med på tur, og hyg jer sammen i Tivoli og Bakken. Er du ude efter mere sjov for hele familien, så tag til Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal.

Den Blå Planet er et lærerigt sted, hvor hele familien kan studere de forskellige undervandsdyr og lære mere om livet under havets overflade. Husk dit kamera, og tag nogle gode billeder af alle højdepunkterne.

Københavns Zoologiske Have er et godt sted at tage til med børnene, og her kan I få en sjov eftermiddag blandt imponerende dyr. Under dit besøg kan du undersøge, om der afholdes særlige arrangementer som f.eks. fodring af dyrene.

For at finde ud af hvordan de producerer regionens øl, der har så meget smag, stik hovedet indenfor hos et af bryggerierne. Selvom du ikke er fan af øl, er det stadig en fascinerende oplevelse! Vælg mellem Tuborg Bryggerierne eller Carlsberg Bryggeri Besøgscenter, eller, hvis du ikke kan vælge, så besøger du bare dem begge!

Brug en dag på at opleve forskellige plantearter i Botanisk Have og Palmehuset. Hvis du har plads i dit rejseprogram, er Botanisk Have og Palmehuset utvivlsomt værd et besøg, især hvis du interesserer dig for planter og blomster.

Pak en madkurv, og tag en pause i de fredelige omgivelser i Frederiksberg Have og Fælledparken. Ørstedsparken eller Rosenborg Slotshave er også gode muligheder til en lille lur i det grønne. Når det handler om en ekskursion under åben himmel, er det bare at tage valget mellem Frederiksberg Have, Fælledparken, Ørstedsparken og Rosenborg Slotshave.

Er du interesseret i fugle? Så tag en kikkert med og se hvilke forskellige slags fugle, du kan få øje på ved Selsmosesøen. Der er massevis af aktiviteter ved denne sø for folk i alle aldre. Lige fra gåture til at kigge på områdets dyreliv.

Vil du gerne se noget af den nærliggende kyststrækning? Indånd den friske havluft, og betragt havfuglene, der cirkler over hovedet på dig, ved Bellevue Strand og Amager Strandpark.

Har du brug for en pause fra byens stress og jag? Så tag til Dyrehaven og Charlottenlund Skov. Rejsende, der holder af naturen, vil også nyde et besøg til Nationalpark Skjoldungernes Land og Damhusengen.

Udvid din horisont på en tur til et af områdets interessante udstillingsområder. Guinness World Records Museum og Frihedsmuseet huser en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Dansk Jødisk Museum og Teatermuseet er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du planlægge en udflugt til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Museum.

Få et dybere indblik i det nyeste indenfor videnskab og teknologi ved at betragte samlingen af genstande og gadgets i Experimentarium og Tycho Brahe Planetariet.

Udstillingen af konserverede arter på Naturhistorisk Museum vil give dig et interessant indkig i en række eksotiske verdner.

Er du kunstelsker? Du finder kunstgallerier af alle størrelser her. Start med at udforske dette kreative område med at besøge Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum. Hvis du har tid, så er Statens Museum for Kunst og Museum for Moderne Kunst også værd at besøge.

Kig på de tankevækkende genstande på Danmarks Nationalmuseum, eller kig nærmere på udstillingerne Københavns Museum. Begge er spændende, hvis du er interesseret i historie.

Bliv klogere på områdets fortid på et besøg til Den Lille Havfrue og Christiansborg Slot, for bare at nævne et par af de velbevarede historiske steder her. Hvis du er interesseret i fortiden, er der altid mere at udforske. Rundetårn og Caritas er også interessante steder at lægge vejen forbi.

Hvis du er interesseret i områdets militære historie, så besøg de imponerende forsvarsværker beliggende ved Kastellet.

Nogle af områdets mest berømte mænd og kvinder har kaldt Amalienborg Slot og Charlottenborg Slot for "hjem" gennem årene. Sørg for et par billeder med kameraet, mens du beundrer den enestående arkitektur og det luksuriøse indre. Frederiksberg Slot og Sorgenfri Slot er et par andre storslåede adresser, som har deres andel af utrolige fortællinger.

De forskellige slotte heromkring fortryller rejsende fra vidt omkring. Vær klar på at blive overrasket når du oplever den rige historie, der er en vigtig del af Rosenborg Slot, Ruinerne under Christiansborg Slot og Eremitageslottet.

Oplev den religiøse del af området, og nyd den fredfyldte stemning i Vor Frue Kirke og Frederikskirken. Hvis du har lyst til at tage hen til nogle flere helligdomme, så se efter rundvisninger i Skt. Peters Kirke og Christians Kirke.

Når du har set de mest kendte seværdigheder i København, overvej at besøge nogle af de mindre populære attraktioner. Det Danske Filminstitut og Det kongelige bibliotek er værd at besøge. Hvis du kan få det til at passe ind, bør du slå et smut forbi De Kongelige Stalde og Sankt Nikolaj Kirke.

Overnatningssteder i København

København, der er landets største by, er en spændende og pulserende storby, som byder på et stort udvalg af indlogeringsmuligheder. Reservér hotel allerede i dag gennem Expedia, som har helt op til 131 forskellige overnatningsmuligheder i København,

Start din jagt efter det idelle hotel i København ved at undersøge priser og faciliteter på det fantastiske Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, samt Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er det værd at udforske Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade, som ligger på Carsten Niebuhrs Gade 11, eller Hotel Amager, beliggende på Amagerbrogade 29.

Under dit besøg i København må du ikke gå glip af at opleve Strøget. Du kan derfor overveje at finde et overnatningssted i gåafstand fra denne populære attraktion. Scandic Palace Hotel ligger for eksempel kun 0,3 km derfra. CPH Living, kun 1 km derfra, er ligeledes et populært valg.


Guide til at udforske København


Bedste hoteltilbud i København

Se alle 314 overnatningssteder i København
Copenhagen Admiral Hotel DKK 850
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 4.726 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan gå til Kongens Nytorv Station på 10 minutter og Christianshavn Station på 19 minutter.

  CPH Studio Hotel DKK 516
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, København
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 1.319 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Amager, kun 0,9 km fra Amager Strandpark og ca. 5 km fra Københavns Operahus og Nyhavn. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Amalienborg Slot ca. 5 km derfra. Amager Strand Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Øresund Station ligger inden for 5 minutters gang.

   Hotel Kong Arthur DKK 931
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, København
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 2.322 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 10 minutters gang fra Arbejdermuseet og Botanisk Have. Derudover ligger Københavns Universitet og Rundetårn 15 minutter derfra. Du kan gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 8 minutter.

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 895
    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    Center Boulevard 5, København
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 6.338 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger i Amager, kun 2,2 km fra Royal Arena samt mindre end 10 km fra Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Københavns Operahus og Nyhavn ca. 10 km derfra. Du kan gå til Bella Center Station på 6 minutter og Sundby Station på 15 minutter.

     Tivoli Hotel DKK 1.095
     Tivoli Hotel

     Tivoli Hotel

     Arni Magnussons Gade 2, København
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 5.974 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i København, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 19 minutter.

      Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 475
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, København
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 3.078 anmeldelser)
       2.0 ud af 5.0

       Dette hostel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Øksnehallen, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 15 minutter derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 5 minutters gang.

       Ibsens Hotel DKK 846
       Ibsens Hotel

       Ibsens Hotel

       Vendersgade 23, København
         
        4,0
        ud af 5 (baseret på 1.555 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Arbejdermuseet, Botanisk Have og Københavns Universitet. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Nørreport Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Nørreport Station ligger inden for 5 minutters gang.

        Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen DKK 896
        Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

        Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

        Amager Boulevard 70, København
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 3.050 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i København, kun 2 km fra Vor Frue Kirke, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan gå til Islands Brygge Station på 7 minutter og Christianshavn Station på 12 minutter.

         De bedste tilbud på fly + hotel