Rejser til København 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg København

Søg efter de bedste steder og områder i København, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om København

Mest populære hoteller i København

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.245, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
1.245, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
4,5/5 Wonderful! (2.673 anmeldelser)
"The hotel and restaurant services were 100% fine, but the front reception was disappointing. It was a lukewarm reception at best."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
3,6/5 Good! (2.171 anmeldelser)
"Fint ophold på Cabinn, det eneste minus var at der kun var en buffet til morgenmaden - og det betød at vi stod i kø over en halv time for at få morgenmad."

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

CABINN Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 822, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
822, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
4,2/5 Excellent! (4.648 anmeldelser)
"Flot hotel og Ok service. Mindre ting, der gjorde at hotellet ikke får topkarakterer fra os; Housekeeping glemte at tømme vores skraldespand- som ellers var fuldt. Sovesofaens hynder var lagt med bunden i vejret under sofaen og stak ud under sofaen - og de så ikke lækre ud. Ellers godt ophold"

Anmeldelse fra 26. nov. 2022

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til København?
Expedia gør det nemt at udforske verden med pakkerejser til København, der begynder fra . Du kan selv bestemme, hvordan du vil kombinere hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer efter eget ønske. Hvis der skal ske lidt ekstra på ferien, kan du overveje at føje et par udflugter og oplevelser til rejseplanen.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til København?
Søg efter og book det hele på ét sted med vores pakkerejser til København. Der er nok af tilbud på oplevelser, flyrejser og hoteller, der er gode for pengepungen og eventyrlysten. I virkeligheden kan du ende op med en stor besparelse, når du samler dine reservationer. Derudover er der 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge fra over hele kloden, så du har rig mulighed for at blande frit.
Hvor skal jeg overnatte i København?
København Centrum er et oplagt sted at overnatte i København. Med topseværdigheder som Tivoli og Strøget i nærheden behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for oplevelser her. Nyhavn - Amalienborg er et andet populært valg. Dette kvarter har en masse at tilbyde rejsende, som Nyhavn og Amalienborg Slot.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i København?
Mange rejsende, der besøger København, overnatter ofte i København Centrum. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen og Copenhagen Admiral Hotel er blandt de populære muligheder i denne bydel. Men der er også andre spændende steder her i byen. Indre by er et andet godt område, hvor du finder Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen og Copenhagen Admiral Hotel.
Hvilken årstid er den bedste at besøge København på?
Svaret kommer an på dine prioriteter. Typisk opnår du de bedste tilbud i måned, mens hotelpriserne stiger i . Der er travlest i København i månederne . Hvis du drømmer om en mere tilbagelænet rejse, så er et bedre tidspunkt at lægge vejen forbi på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i København?
Når du booker din rejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Mange luftfartsselskaber tilbyder priser op til 12 måneder inden afrejse. Dette er i reglen det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige billetter til København også dukke op få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til København på Expedia?
Fra hoteller og flyrejser til billeje – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til København, som passer til dig. Skal du være væk i et par uger? Så kan du kigge nærmere på en pakkerejse med billeje, fly og hotel. Skal du bare på et forlænget weekendophold, passer et tilbud med hotel og flybilletter måske bedre til dig. Du kan også tilføje udflugter og oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det nemt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til København?
Vores priser er altid lave. Men du kan opnå et endnu bedre tilbud, hvis du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid gennemsigtige priser og masser af valgmuligheder.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til København hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse via Expedia. Du kan helt selv bestemme. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så du har massevis af valgmuligheder, når du sammensætter din ferie til København.
Kan jeg rejse til København i øjeblikket?
For at få sidste nyt om rejser til København kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde information om krav til karantæne, rejserestriktioner og mange andre emner.