Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

KøbenhavnDenmark

København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

På en rejse til København finder man naturligvis forretninger, der forhandler alle de store varemærker. En hyggelig slentretur på Strøget kan hurtigt resultere i en omgang shop amok i Illums, Company`s, H&M, Zara og så videre. Har man lyst til mere individuelt design, så lokker specialbutikker og vintageforretninger både i indre by og på Vesterbro og Nørrebro. I Jægersborggade på Nørrebro finder man et hyggeligt lokalmiljø med masser af spændende små butikker foruden hyggelige caféer og naturligvis moderfilialen af den international berømmede The Coffee Collective, som har vundet mange udmærkelser for deres sublime kaffebrygningskunst.

Velklædt og på fuld mave kan man fortsætte sin udforskning af charmerende København, der som bekendt byder på flere af Danmarks mest berømte seværdigheder: Besøg den lille havfrue og kombinér udflugten med en spadseretur på Kastellet, byens gamle citadel. Nyd solen på Christiania, der byder på meget andet end Pusher Street; det store grønne område langs den gamle vold er en skøn spadseretur værd. Er man på storbyferie i Købehavn om vinteren er det til gengæld det store julemarked i den Grå Hal på fristaden, man ikke må glip af. Et stenkast fra Christiania finder man Vor Frelsers kirke, der fra det smukke og meget høje kirketårn byder på en uforlignelig udsigt over København – for dem, der kan klare trapperne og ikke lider af højdeskræk! København er også hjemsted for utallige andre seværdigheder og museer, herunder hovedafdelingen af Nationalmuseet, hvor man som historieinteresseret kan få dage til at gå med at se på de mange spændende fund og genstande i de flotte udstillinger. Og så er der oven i købet gratis entré!

Har man energi til mere byder København selvfølgelig på masser af gode gå-i-byen steder, spillesteder og ikke mindst festivaler året rundt, hvor man kan finde musik og kultur for enhver smag. Heriblandt er Jazzfestivalen i juli måned selvfølgelig et af de helt store internationale trækplastre. Har man derimod brug for en pause fra byens hektiske puls, kan man nemt komme på endagsudflugt til spændende steder såsom Dyrehaven, Louisiana Kunstmuseum, Roskilde og Helsingør. København har med andre ord alt godt at byde på for storbyturister af enhver støbning; Her er masser af kyssebænke til de nyforelskede, god plads til vennegruppen og en verden af oplevelser for de kulturelt og historisk interesserede.

Video af København

Her kan du overnatte i København

Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

København Centrum

4/5Very Good!(408 anmeldelser af området)

Nyhavn og Københavns Operahus er nogle af de mest populære seværdigheder i København Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Kongens Nytorv Station eller Gammel Strand Metrostation, og oplev de smukke haver, den betagende udsigt til vandet og de populære butikker i området.

København Centrum
Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

Nyhavn - Amalienborg

De mange spisemuligheder og udsigten til vandet er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Nyhavn eller Amalienborg Slot under dit ophold, og hop på metroen fra Marmorkirken Metrostation for at komme rundt i byen.

Nyhavn - Amalienborg
Amager, København, Hovedstaden, Danmark

Amager

4/5Very Good!(217 anmeldelser af området)

Amager byder blandt andet på muligheder for shopping, arkitektur og caféer. Læg vejen forbi Fields Indkøbscenter eller Koncerthuset under dit ophold, og tag metroen fra Sundby Station eller DR Byen Station for at komme rundt i byen.

Amager
Vesterbro, København, Hovedstaden, Danmark

Vesterbro

4/5Very Good!(30 anmeldelser af området)

Du kan nyde godt af restauranterne under dit ophold i Vesterbro. Vega er en populær seværdighed, og du kan komme rundt i byen fra Carlsberg S-Tog-station eller Enghave Plads Metrostation for at se mere.

Vesterbro
Nørrebro, København, Hovedstaden, Danmark

Nørrebro

Med sine restauranter og sin livemusik er Nørrebro værd at besøge. Se udvalget af de mange spændende seværdigheder såsom Stengade og Assistens Kirkegård, og tag metroen fra Nørrebros Runddel Metrostation for at komme rundt i byen.

Nørrebro
Vor Frue Kirke som viser en kirke eller en katedral, udsigt og religiøse elementer

Christianshavn

Tag dig tid til at besøge seværdigheder som Københavns Operahus og Loppen i Christianshavn. Du vil måske også sætte pris på de mange spisemuligheder, og du kan hoppe på metroen fra Christianshavn Station for at se mere af byen.

Christianshavn

Mest populære hoteller i København

citizenM Copenhagen Radhuspladsen
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
4 out of 5
H. C. Andersens Boulevard 12, København
Prisen er DKK 704 pr. nat fra 11. nov. til 12. nov.

Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Strøget, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk ...

4.6/5Exceptional! (960 anmeldelser)

"Super placering"…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, København
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 17. nov. til 18. nov.

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 15 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Tivoli. Derudover ligger Danmarks ...

4.2/5Excellent! (3,048 anmeldelser)

"Stedet ligger ideelt for familien med teenagere, da det er gåafstand til centrum. Spisestedet MASH Penthouse bør man også prøve, hvis man sætter pris på en god bøf. Rigtig god oplevelse, kan anbefales😉"…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2020

Tivoli Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
Toldbodgade 24-28, København
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Nyhavn - Amalienborg, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns ...

4.4/5Excellent! (2,131 anmeldelser)

"Great total experience, wonderful location, great bargain"…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i København

Rosenborg Hotel Apartments
Rosenborg Hotel Apartments
4 out of 5
9 Landemærket, København
Prisen er DKK 2.179 pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.

Dette lejlighedskompleks ligger i København Centrum, kun få skridt fra Hovedbiblioteket og Rundetårn. Derudover ligger Københavns Universitet og Strøget 10 minutter ...

4.8/5Exceptional! (53 anmeldelser)

"Skøn lejlighed og super placering for shopping, sightseeing samt middage. Der var lige smuttet lidt rengøring i stuen - men alt andet var så fint.9"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Rosenborg Hotel Apartments
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...

4.7/5Exceptional! (504 anmeldelser)

"Rigtig god oplevelse som altid. Parkeringshus lige ved siden af. Tæt på metro."…"

Anmeldelse fra 10. okt. 2020

STAY Seaport
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, København, Hovedstaden
Prisen er DKK 936 pr. nat fra 26. okt. til 27. okt.

Dette lejlighedskompleks ligger i Amager, kun 5 km fra Amager Strandpark, Københavns Operahus og Nyhavn. Derudover ligger Tivoli og Den Lille Havfrue ca. 5 km ...

4.4/5Wonderful! (50 anmeldelser)

"Kommunikationen foregik på engelsk, det synes jeg var irreterende, når man ikke er så god til det."…"

Anmeldelse fra 13. jul. 2020

NORD Hotel Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i København

Tivoli
Billede af Tivoli

Tivoli

4.5/5(88 anmeldelser)

Denne actionfyldte forlystelsespark i hjertet af København er en fantastisk destination for familier. Det er en af de ældste forlystelsesparker i verden.

Nyhavn
Billede af Nyhavn

Nyhavn

4/5(141 anmeldelser)

Med de charmerende huse, idylliske sejlbåde, havnen og den livlige atmosfære er Nyhavn det oplagte sted at tage sig en pause og få et godt måltid eller en kold øl.

Den Lille Havfrue
Billede af Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

4/5(68 anmeldelser)

Skulpturen af karakteren fra et af Danmarks yndlingseventyr har været byens ikon i mere end et århundrede.

Københavns Operahus
Billede af Københavns Operahus

Københavns Operahus

4.5/5(33 anmeldelser)

Operaen er designet af en kendt dansk arkitekt og ligger ved havnefronten i København. Stedet tiltrækker både opera- og arkitektur-interesserede fra hele verden.

Bella Center
Billede af Bella Center

Bella Center

4/5(26 anmeldelser)

Find ud af, hvad der sker i Bella Center under dit ophold – et kongrescenter i topklasse i Ørestad. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sin kunst.

Københavns Zoologiske Have
Billede af Københavns Zoologiske Have

Københavns Zoologiske Have

4/5(36 anmeldelser)

Kom og se elefanthuset, udkigstårnet og dyr fra hele verden i denne historiske zoologiske have.

De mest populære oplevelser i København

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort
Billede af Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

DKK 419
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende
Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter
Billede af Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

DKK 99
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende
Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag
Billede af Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag

Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag

DKK 130
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver
Billede af Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

DKK 900
pr. voksen
Anbefales af 98% af rejsende
Professionelle fotooptagelser i København
Billede af Professionelle fotooptagelser i København

Professionelle fotooptagelser i København

DKK 2.674
pr. voksen
Rundvisning til fods gennem Københavns alternative kvarterer
Billede af Rundvisning til fods gennem Københavns alternative kvarterer

Rundvisning til fods gennem Københavns alternative kvarterer

DKK 150
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende

København – anmeldelser

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
185
5 - Fremragende 36.779324055666%
4 - God
259
4 - God 51.491053677932406%
3 - Okay
53
3 - Okay 10.536779324055667%
2 - Skuffende
3
2 - Skuffende 0.5964214711729622%
1 - Forfærdelig
3
1 - Forfærdelig 0.5964214711729622%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

7. jun. 2020

Heldigvis havde spisesteder ude i byen længe åbent

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. feb. 2020

Super by kommer snart igen

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

15. feb. 2020

Bedre parkeringspladser

4/5 - God

Anja

13. feb. 2020

Dejlig by fyldt med liv og alle nationaliteter.

4/5 - God

Verificeret rejsende

9. feb. 2020

Dog meget byggeri, ellers elsker jeg Kbh

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

3. feb. 2020

København har alt hvad du kan have lyst til

Byer i nærheden af København

Billede taget af Abel Rangel

Hellerup

Frederiksberg og byder på skøjteløb og sne såvel som en stor gruppe mennesker

Frederiksberg

Gentofte

Gentofte

Billede taget af Jenny Ly

Glostrup