Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

KøbenhavnDanmark

København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

På en rejse til København finder man naturligvis forretninger, der forhandler alle de store varemærker. En hyggelig slentretur på Strøget kan hurtigt resultere i en omgang shop amok i Illums, Company`s, H&M, Zara og så videre. Har man lyst til mere individuelt design, så lokker specialbutikker og vintageforretninger både i indre by og på Vesterbro og Nørrebro. I Jægersborggade på Nørrebro finder man et hyggeligt lokalmiljø med masser af spændende små butikker foruden hyggelige caféer og naturligvis moderfilialen af den international berømmede The Coffee Collective, som har vundet mange udmærkelser for deres sublime kaffebrygningskunst.

Velklædt og på fuld mave kan man fortsætte sin udforskning af charmerende København, der som bekendt byder på flere af Danmarks mest berømte seværdigheder: Besøg den lille havfrue og kombinér udflugten med en spadseretur på Kastellet, byens gamle citadel. Nyd solen på Christiania, der byder på meget andet end Pusher Street; det store grønne område langs den gamle vold er en skøn spadseretur værd. Er man på storbyferie i Købehavn om vinteren er det til gengæld det store julemarked i den Grå Hal på fristaden, man ikke må glip af. Et stenkast fra Christiania finder man Vor Frelsers kirke, der fra det smukke og meget høje kirketårn byder på en uforlignelig udsigt over København – for dem, der kan klare trapperne og ikke lider af højdeskræk! København er også hjemsted for utallige andre seværdigheder og museer, herunder hovedafdelingen af Nationalmuseet, hvor man som historieinteresseret kan få dage til at gå med at se på de mange spændende fund og genstande i de flotte udstillinger. Og så er der oven i købet gratis entré!

Har man energi til mere byder København selvfølgelig på masser af gode gå-i-byen steder, spillesteder og ikke mindst festivaler året rundt, hvor man kan finde musik og kultur for enhver smag. Heriblandt er Jazzfestivalen i juli måned selvfølgelig et af de helt store internationale trækplastre. Har man derimod brug for en pause fra byens hektiske puls, kan man nemt komme på endagsudflugt til spændende steder såsom Dyrehaven, Louisiana Kunstmuseum, Roskilde og Helsingør. København har med andre ord alt godt at byde på for storbyturister af enhver støbning; Her er masser af kyssebænke til de nyforelskede, god plads til vennegruppen og en verden af oplevelser for de kulturelt og historisk interesserede.

Her kan du overnatte i København

Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

København Centrum

4/5Very Good!(402 anmeldelser af området)

Nyhavn og Københavns Operahus er nogle af de mest populære seværdigheder i København Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Kongens Nytorv Station eller Gammel Strand Metrostation, og oplev de smukke haver, den betagende udsigt til vandet og de populære butikker i området.

København Centrum
Amager, København, Danmark

Amager

4/5Very Good!(216 anmeldelser af området)

Amager byder blandt andet på muligheder for shopping, arkitektur og caféer. Læg vejen forbi Royal Arena eller Fields Indkøbscenter under dit ophold, og tag metroen fra Sundby Station eller DR Byen Station for at komme rundt i byen.

Amager
Vesterbro, København, Danmark

Vesterbro

4/5Very Good!(30 anmeldelser af området)

Du kan nyde godt af restauranterne under dit ophold i Vesterbro. Vega er en populær seværdighed, og du kan komme rundt i byen fra Carlsberg S-Tog-station eller Enghave Plads Metrostation for at se mere.

Vesterbro
Nørrebro, København, Danmark

Nørrebro

Med sine restauranter og sin livemusik er Nørrebro værd at besøge. Se udvalget af de mange spændende seværdigheder såsom Stengade og Assistens Kirkegård, og tag metroen fra Nørrebros Runddel Metrostation for at komme rundt i byen.

Nørrebro
København som viser moderne arkitektur og en solnedgang

Indre by

4/5Very Good!(10 anmeldelser af området)

Under dit ophold i Indre by kan du besøge populære seværdigheder som Nyhavn eller Københavns Operahus og tage metroen fra Marmorkirken Metrostation eller Kongens Nytorv Station for at se mere af byen.

Indre by
Østerbro, København, Danmark

Østerbro

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser af området)

Østerbro er populær på grund af sine restauranter og sin udsigt til vandet. Hvis du håber på lidt sightseeing, er Parken og Fælledparken gode muligheder, og du kan tage metroen fra Poul Henningsens Plads Metrostation eller Nordhavn Station for at komme rundt.

Østerbro

Mest populære hoteller i København

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
DKK 1.100
pr. nat
3. apr. – 4. apr.

Dette hotel med spa ligger tæt på lufthavnen, kun 1,5 km fra Den Blå Planet og ca. 5 km fra Amager Strandpark og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Københavns ...

4.5/5Wonderful! (8,573 anmeldelser)

"Very convenient Hotel, good restaurant, great service"…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Clarion Hotel Copenhagen Airport
CPH Studio Hotel
CPH Studio Hotel
3 out of 5
Krimsvej 29, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 600
pr. nat
30. mar. – 31. mar.

Dette hotel ligger i Amager, kun 0,9 km fra Amager Strandpark og ca. 5 km fra Københavns Operahus og Nyhavn. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Rundetårn ...

4/5Very Good! (2,140 anmeldelser)

"Fedt sted. Smart concept der fungerer super godt og er nemt at bruge:) Søde smilende og hjælpsomme mennesker. Skøn seng!"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2020

CPH Studio Hotel
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen
4 out of 5
Center Boulevard 5, København
DKK 715
pr. nat
12. apr. – 13. apr.

Dette hotel med spa ligger i Amager, kun 1,9 km fra Royal Arena samt mindre end 10 km fra Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Strøget og Nyhavn ca. 10 ...

4.3/5Excellent! (6,892 anmeldelser)

"Godt sted, god udsigt og tæt på Metro, Fields og Centrum. Parkeringen er dog lidt dyr og den nærmeste automat var ude af drift."…"

Anmeldelse fra 17. mar. 2020

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Seværdigheder i København

Tivoli
Billede af Tivoli

Tivoli

4.5/5(88 anmeldelser)

Denne actionfyldte forlystelsespark i hjertet af København er en fantastisk destination for familier. Det er en af de ældste forlystelsesparker i verden.

Nyhavn
Billede af Nyhavn

Nyhavn

4/5(141 anmeldelser)

Med de charmerende huse, idylliske sejlbåde, havnen og den livlige atmosfære er Nyhavn det oplagte sted at tage sig en pause og få et godt måltid eller en kold øl.

Den Lille Havfrue
Billede af Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

4/5(68 anmeldelser)

Skulpturen af karakteren fra et af Danmarks yndlingseventyr har været byens ikon i mere end et århundrede.

Københavns Operahus
Billede af Københavns Operahus

Københavns Operahus

4.5/5(33 anmeldelser)

Operaen er designet af en kendt dansk arkitekt og ligger ved havnefronten i København. Stedet tiltrækker både opera- og arkitektur-interesserede fra hele verden.

Rosenborg Slot
Billede af Rosenborg Slot

Rosenborg Slot

4.5/5(43 anmeldelser)

Se overdådigheden, som omgav de danske kongelige i tidligere tider i denne storslåede bygning, eller slap af i Kongens Have, som omgiver slottet.

Botanisk Have
Billede af Botanisk Have

Botanisk Have

4/5(25 anmeldelser)

Besøg de fantastiske drivhuse, og se Danmarks nationalblomst på den smukt anlagte forskningsinstitution, som hører under Københavns Universitet, i hjertet af byen.

Populære oplevelser i København

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort
Billede af Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 399
pr. voksen
Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver
Billede af Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

Anbefales af 98% af rejsende
DKK 900
pr. voksen
Middag på Hard Rock Cafe med reserverede pladser
Billede af Middag på Hard Rock Cafe med reserverede pladser

Middag på Hard Rock Cafe med reserverede pladser

Anbefales af 78% af rejsende
DKK 189
pr. voksen
Rundvisning til fods gennem Københavns alternative kvarterer
Billede af Rundvisning til fods gennem Københavns alternative kvarterer

Rundvisning til fods gennem Københavns alternative kvarterer

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 150
pr. voksen
Pubcrawl i København med VIP-adgang til byens natteliv
Billede af Pubcrawl i København med VIP-adgang til byens natteliv

Pubcrawl i København med VIP-adgang til byens natteliv

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 135
pr. voksen
Professionelle fotooptagelser i København
Billede af Professionelle fotooptagelser i København

Professionelle fotooptagelser i København

DKK 335
pr. voksen

Anmeldelser af København

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
183
5 - Fremragende 36.96969696969697%
4 - God
255
4 - God 51.515151515151516%
3 - Okay
51
3 - Okay 10.303030303030303%
2 - Skuffende
3
2 - Skuffende 0.6060606060606061%
1 - Forfærdelig
3
1 - Forfærdelig 0.6060606060606061%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. feb. 2020

Super by kommer snart igen

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

15. feb. 2020

Bedre parkeringspladser

4/5 - God

Anja

13. feb. 2020

Dejlig by fyldt med liv og alle nationaliteter.

4/5 - God

Verificeret rejsende

9. feb. 2020

Dog meget byggeri, ellers elsker jeg Kbh

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

3. feb. 2020

København har alt hvad du kan have lyst til

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

25. jan. 2020

København har alt hvad der drager mit sind

Andre byer som København

Aarhus
Billede af Aarhus
Aarhus
Vejle
Billede af Vejle
Vejle
Amsterdam
Billede af Amsterdam
Amsterdam
Berlin
Billede af Berlin
Berlin