Starten af hovedsektionen

København

Kendt for Museer, Cykling og Arkitektur

Haver, en livlig havnefront og populære seværdigheder som Tivoli og Nyhavn – udforsk København, som også er kendt for sine butikker.

Sådan kommer du til København

Haver, en livlig havnefront og populære seværdigheder som Tivoli og Nyhavn – udforsk København, som også er kendt for sine butikker.

Oplevelser i København

Nyd en tur til Tivoli, som er en velkendt attraktion i København. Dette trendy sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Når du besøger Nyhavn, et af de populære steder i København, kan du købe masser af souvenirs. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sine museer.

Den Lille Havfrue er en velkendt seværdighed i København. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Rosenborg Slot er en velkendt seværdighed i København. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Amalienborg Slot er en velkendt seværdighed i Nyhavn - Amalienborg. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sine teatre.

Se udstillingerne i Danmarks Nationalmuseum, som er et populært museum i København. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sine museer.

Rundetårn er en velkendt seværdighed i København. Udforsk uvalget af udsøgte spisesteder på dette vandrevenlige sted, som også er kendt for sin kunst.

Brug lidt tid på at kigge på udstillingerne i Ny Carlsberg Glyptotek under dit ophold i København. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Billetter og ture

Tivoli blev grundlagt i 1843 og byder på storslået, eksotisk arkitektur og udsøgte haveanlæg. Den smukke have i centrum af København er en enestående blanding af forlystelsespark, spiseområder og scener. Gå en tur rundt i haverne, og nyd de mange smukt anlagte blomsterbede i hele parken.

Billetter og ture

Spring køen over på Hard Rock Cafe Copenhagen, og tag plads ved dit reserverede bord. Caféen ligger i byens centrale butiksgade og har været yderst populær, siden den åbnede i 1995. Nyd et måltid omringet af rock and roll-samleobjekter fra hele verden.

Billetter og ture

Få mest muligt ud af din tur til smukke København med gratis adgang til mere end 70 populære museer og seværdigheder. Sus rundt mellem byens kulturelle skatte såsom Tivoli og Nationalmuseet ved at drage fordel af ubegrænset adgang til byens brugervenlige offentlige transportsystem.

Billetter og ture

Tag på en afslappende bådtur på Københavns charmerende kanaler, og udforsk det travle havneområde. Se hovedstadens slotte, kirker, gamle bygninger og skjulte guldkorn fra dit behagelige sæde, og hør historier og anekdoter om de største seværdigheder.

Billetter og ture

En aften i byen med fantastiske drinks og sjovt selskab, mens du udforsker Københavns natteliv Der er masser at opleve i hjembyen for Carlsberg-øl, og du kan hygge dig med lokale og besøgende fra hele verden i alt fra vilde, trendy natklubber til hyggelige værtshuse.

Billetter og ture

Få en uforglemmelig og personlig souvenir fra din ferie med en privat fotosession med Københavns største seværdigheder som baggrund. Gå på opdagelse i byen med en tosproget lokal fotograf, og forevig tidløse minder fra din rejse med venner eller familie.

De bedste kvarterer i København

Steder, der minder om København

Opdag lignende destinationer, som du muligvis også vil være interesseret i