FrederiksbergDanmark

Image for Frederiksberg og byder på skøjteløb og sne såvel som en stor gruppe mennesker

Nyd den parisiske stemning på Værnedamsvej, gør et unikt fund i kvarterets mange små specialbutikker, slap af i Frederiksberg Have, eller besøg den hyggelige zoo.

Ferie på Frederiksberg er en oplagt ide til alle urbane livsnydere, der gerne vil opleve et af Københavns mest charmerende og unikke kvarterer. Frederiksberg ligger centralt på grænsen til Vesterbro, så du er midt i byen med alt hvad dertil hører af shopping, caféhygge og kultur. Samtidig er der ikke langt til store rekreative områder som Søndermarken, Søerne og Frederiksberg Have.

Du får en fantastisk ferie på Frederiksberg uanset årstid og budget. Om sommeren lokker de mange udendørsserveringer og smukke parker, mens du om vinteren kan juleshoppe i de smukt pyntede gader eller stå på skøjter og kælke i Frederiksberg Have. Du kan også gå til store koncerter og messer i Forum, besøge den urbane drypstenshule, Cisternerne, eller blive klogere på dansk humor på Storm P. Museet.

Børnefamilier kan også roligt booke en rejse til Frederiksberg, for ungerne vil elske den afslappede stemning, den store zoologiske have, de mange gode isboder og de veludstyrede legepladser, hvoraf flere har soppebassin til byens varme måneder. Er vejret mere til indendørs badeglæder, kan I besøge Frederiksberg Svømmehal, ligesom bydelen fra 2017 får et helt nyt, underjordisk vandparadis: Water & Wellness Frederiksberg.

Frederiksberg er faktisk en selvstyrende bydel, men det hyggelige villakvarter ved søerne er for længst blevet opslugt af hovedstaden og fremstår i dag som et både mondænt og levende bykvarter midt i København. Frederiksberg kan samtidig både prale af at være den kommune med det mindste areal og den tætteste befolkningstæthed.

Er du vild med shopping, er et weekendophold på Frederiksberg en oplagt ide. Nyd den pulserende Gl. Kongevej med de små eksklusive tøj- og gourmetbutikker, tag en slentretur ned ad den smukke teatergade Frederiksberg Allé, eller indsnus den franske charme på Værnedamsvej, også kendt som Københavns lille Paris. Gør oplevelsen komplet ved at nyde en middag på den populære restaurant Les Trois Cochons eller sæt tænderne i byens bedste éclair på Det Franske Conditori.

Storbyferie på Frederiksberg, som kort sagt er en sprudlende og grøn oase, byder på masser af spændende oplevelser året rundt. Intet under at så mange kræsne livsnydere rejser til Frederiksberg.

Mest populære hoteller i Frederiksberg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
CABINN Scandinavia Hotel
CABINN Scandinavia Hotel
2 out of 5
Vodroffsvej 55, Frederiksberg
DKK 690
per night
Feb 17 - Feb 18

Dette hotel ligger i Frederiksberg, kun 15 minutters gang fra Forum Copenhagen og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Københavns Universitet ca. 2 km derfra. ...

3.6/5Good! (1,456 anmeldelser)

"Kan lide det er tæt på alting. Papbæger på værleset vækter let, kunne godt være glas eller porcelæn."…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2019

CABINN Scandinavia Hotel
Scandic Falkoner
Scandic Falkoner
4 out of 5
Falkoner Allé 9, Frederiksberg, Hovedstaden
DKK 1.076
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel ligger i hjertet af Frederiksberg, kun 2 km fra Frederiksberg Have og Københavns Zoologiske Have. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 3 ...

4.4/5Wonderful! (195 anmeldelser)

"Flot udsigt fra 16. sal. God bar og fIn indretning"…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Scandic Falkoner
Avenue Hotel Copenhagen
Avenue Hotel Copenhagen
3 out of 5
Aboulevard 29, Copenhagen, Frederiksberg, Hovedstaden
DKK 623
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København N, kun 2 km fra Forum Copenhagen, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Københavns Universitet og Strøget ...

4.1/5Very Good! (792 anmeldelser)
Hyggelig atmosfære

"Det var vores tredje ophold, og vi blev ikke skuffet. Dejlig atmosfære, venligt personale, skøn øko-morgenmad med te fra Perchs og mulighed for at slå sig ned i plyssæderne eller i gårdhaven for at nyde et glas vin mellem 17 og 18. Savnede et lille køleskab på værelset, men ellers var værelset fint ..."…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Avenue Hotel Copenhagen

Seværdigheder i Frederiksberg

Københavns Zoologiske Have
Image for Københavns Zoologiske Have

Københavns Zoologiske Have

4/5(35 reviews)

Kom og se elefanthuset, udkigstårnet og dyr fra hele verden i denne historiske zoologiske have.

Frederiksberg Slot
Image for Frederiksberg Slot

Frederiksberg Slot

Bliv klogere på historien i Frederiksberg, når du tager et smut forbi Frederiksberg Slot. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Frederiksberg Have
Image for Frederiksberg Have

Frederiksberg Have

Værdsæt de smukke, grønne omgivelser i Frederiksberg Have samt cykling i Frederiksberg C. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Tivoli
Image for Tivoli

Tivoli

4.5/5(84 reviews)

Denne actionfyldte forlystelsespark i hjertet af København er en fantastisk destination for familier. Det er en af de ældste forlystelsesparker i verden.

Nyhavn
Image for Nyhavn

Nyhavn

4/5(135 reviews)

Med de charmerende huse, idylliske sejlbåde, havnen og den livlige atmosfære er Nyhavn det oplagte sted at tage sig en pause og få et godt måltid eller en kold øl.

Den Lille Havfrue
Image for Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

4/5(66 reviews)

Skulpturen af karakteren fra et af Danmarks yndlingseventyr har været byens ikon i mere end et århundrede.

Populære oplevelser i Frederiksberg

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort
Image for Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

DKK 399

Få mest muligt ud af din tur til smukke København med gratis adgang til mere end 70 populære museer og seværdigheder. Sus rundt mellem byens kulturelle skatte såsom Tivoli og Nationalmuseet ved at drage fordel af ubegrænset adgang til byens brugervenlige offentlige transportsystem.

Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag
Image for Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag

Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag

DKK 135

Tivoli ligger kun et par minutters gang fra rådhuset, og med Københavns Hovedbanegård som den nærmeste nabo er det nemt at komme dertil. I næsten to århundreder er besøgende strømmet til Tivoli for at opleve sjov, kultur, shopping og spisning.

Hop-på-hop-af-bustur i København
Image for Hop-på-hop-af-bustur i København

Hop-på-hop-af-bustur i København

DKK 202

Udforsk den smukke by København på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med et 72-timers kort kan du gå på opdagelse i den danske hovedstad i dit eget tempo, og opleve alle de vigtige seværdigheder på din sightseeingtur.

Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd
Image for Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd

Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd

DKK 250

Den imødekommende og livlige København har ry for at være en af verdens lykkeligste byer. Nyd de charmerende seværdigheder i København, mens du gengælder smilene fra de venlige lokale på din tur rundt i byen i dobbeltdækkerbus og på sejltur i den centrale kanal.

Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter
Image for Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

DKK 95

Tag på en afslappende bådtur på Københavns charmerende kanaler, og udforsk det travle havneområde. Se hovedstadens slotte, kirker, gamle bygninger og skjulte guldkorn fra dit behagelige sæde, og hør historier og anekdoter om de største seværdigheder.

Rød sightseeingtur i København med mulighed for hop-på-hop-af-bus og -båd
Image for Rød sightseeingtur i København med mulighed for hop-på-hop-af-bus og -båd

Rød sightseeingtur i København med mulighed for hop-på-hop-af-bus og -båd

DKK 224

Oplev det vidunderlige København, og få et indtryk af byen, mens du suser mellem vartegn, attraktioner og kvarterer ved vandet, ombord på en dobbeltdækker-sightseeingbus.

Anmeldelser af Frederiksberg

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
5
5 - Fremragende 26.31578947368421%
4 - God
12
4 - God 63.1578947368421%
3 - Okay
2
3 - Okay 10.526315789473685%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

Jul 23, 2019

Hotelet ligger meget stille område, det er bedste for os mest til mine børn

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

Jul 22, 2019

Har boet i Kbh for år tilbage og tilbragt meget tid på Frederiksberg.