Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frederiksberg

Se alle udlejningsbiler i Frederiksberg

Biludlejning Frederiksberg – nemt og billigt

Københavns populære bydel Frederiksberg ligger centralt placeret, lige vest for indre by, og kan byde på både restauranter, butikker, København Zoo og Frederiksberg Have. På Expedia.dk kan du finde billig billeje på Frederiksberg, så du nemt kan leje en bil og køre hvorhen, du ønsker.

Hvad enten du befinder dig på Frederiksberg som turist i København, på forretningsrejse eller som fastboende i hovedstaden, kan du få brug for at leje en bil, hvis du skal væk fra byen. Hvis du får brug for en lille eller stor bil i få dage eller i en længere periode, kan du nemt og billigt leje en bil på Frederiksberg.

Billeje Frederiksberg

Frederiksberg ligger centralt i København, og her ligger blandt andet en af Københavns mest berømte attraktioner, Københavns Zoo, som er en af Europas ældste zoologiske haver. Samtidig er det nemt at komme til mange andre dele af København med bus, tog eller metro. Du kan også køre rundt i bil i København, men som med alle storbyer kan det være svært at finde en parkeringsplads. Hvis du derimod skal længere væk, kan du benytte dig af billig biludlejning på Frederiksberg og nemt komme til din ønskede destination. Med din egen bil har du frihed til at køre, hvor og hvornår du ønsker det, og du er ikke afhængig af offentlig transport.

Kom rundt i Danmark med leje af bil på Frederiksberg

Hvis du bor på et hotel på Frederiksberg, fordi du er rejst dertil på ferie, kan det være, at du efter nogle dage i København med sightseeing og mange mennesker gerne vil se og opleve noget andet af Danmark. Tag f.eks. børnene med i BonBon-Land eller Gerlev Legepark, og giv dem en sjov dag med leg og masser af plads. I kan også køre en tur og nyde den danske natur på Nordsjælland. Her kan I blandt andet besøge Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk eller Frederiksborg Slot i Hillerød. Der ligger flere spændende slotte og herregårde på Sjælland. Besøg f.eks. Gavnø Slot på Sydvestsjælland, hvor der er en trætopbane, Sørøverland og flot natur.

Er du på forretningsrejse, skal du måske bruge en bil til at komme til møde et andet sted i Danmark eller i Sverige. Hvis du lejer en bil, har du frihed til at køre, når du vil, og sikre dig, at du altid kommer til tiden. Vær dog opmærksom på, at trafikken omkring Frederiksberg kan være tæt i myldretiden. Måske er du ankommet med fly til Frederiksberg og landet i Kastrup Lufthavn? Når du lejer bil på Expedia, kan du selv bestemme, hvor du vil hente og aflevere bilen. Du kan derfor aflevere bilen i lufthavnen, hvis du ønsker det.

Over broerne med lejebil på Frederiksberg

På din rejse til Frederiksberg kan du også nemt komme til både Fyn, Jylland og Sverige, hvis du lejer en bil. Her skal du dog være opmærksom på, at du skal betale broafgift, når du skal over henholdsvis Storebæltsbroen og Øresundsbroen.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Frederiksberg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Frederiksberg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 167 i Frederiksberg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Frederiksberg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Frederiksberg er DKK 170.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Frederiksberg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Frederiksberg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Frederiksberg

Udforsk Frederiksberg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!