Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Frederiksberg

Er du ved at planlægge din rejse til København? Hvis du vælger at overnatte i Frederiksberg, har du en god base til at udforske hovedstaden i Danmark. Denne by kan tælle en befolkning på omkring 1.200.000 indbyggere, så gør dig klar til at møde nogle af de lokale. Frederiksberg ligger bare 10 km nordvest for Kastrup Lufthavn. Hvis du skal til Frederiksberg fra centrum, skal du rejse 3 km mod vest.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Frederiksberg

Det er ganske enkelt at reservere både flyrejse og et sted at overnatte hos Expedia. Når du sætter din reservation af fly og hotel sammen i en samlet pakke, kan du spare både tid og penge. Du kan passende bruge de penge, du sparer, under dit ophold i Frederiksberg.

Bestil et pakketilbud gennem Expedia, så du kan spare på rejsen.

Vores omfangsrige internationale søgedatabase tæller 321,000 hoteller verden over og op til 400 flyselskaber, og derudover kan du også opnå betydelige rabatter.

Når du leder efter rejser til Frederiksberg, får du svært ved at finde noget bedre end pakkerejserne på Expedia.

Hvis du skifter mening, kan du afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale ekstra gebyrer til os.

Ferie i kvarteret Frederiksberg

Du må ikke gå glip af Tivoli og Den Lille Havfrue. Disse to turistattraktioner ligger begge i området. Måske vil du også synes om Nyhavn og Vor Frue Kirke. Valby og Vesterbro er to nærliggende kvarterer, du også kan opleve efterfølgende.

Når du tager på tur midt i København, skal du huske at besøge Rosenborg Slot og Amalienborg Slot. Hvis du har tid tilovers, bør du også se Ny Carlsberg Glyptotek og Christiansborg Slot.

Slip håret løs ved Tuborg Bryggerierne, Carlsberg Bryggeri Besøgscenter og Boltens Gård. De er fantastiske seværdigheder for dem, der rejser uden børn.

Kig forbi et par kulturelle steder for at udvide kendskabet til regionen. Gå ikke glip af Statens Museum for Kunst, Det Danske Filminstitut, Gammel Strand og Kunstforeningen Gl Strand.

Mød nogle andre kunstelskere ved Thorvaldsens Museum, Davids Samling, Dansk Design Center og Den Hirschsprungske Samling. Undersøg de interessante kunststykker, og læn dig så tilbage med en kop kaffe på en nærliggende café

Hold øje med, om der skulle være ture og særlige udstillinger på Guinness World Records Museum, Frihedsmuseet, Experimentarium og Tycho Brahe Planetariet. Du vil med sikkerheden finde noget, som alle i familien vil kunne lide.

Køb billetterne, find din plads, og forbered dig på en aften med underholdning på Vega, Grand Teatret, Københavns Operahus og Forum Copenhagen.

Børn kan være spørgelystne af natur. Lad dem slå sig løs i Det kongelige bibliotek, De Kongelige Stalde, Københavns Universitetsbibliotek og Hovedbiblioteket.

Sæt kursen mod Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal, og lad dine børn boltre sig.

Glem ikke at gå på opdagelse i et par af naturattraktionerne, som for eksempel Frederiksberg Have og Rosenborg Slotshave.

Få lidt motion i et grønt område, for eksempel Botanisk Have, Palmehuset og Damhusengen. Tag dit bedste kamera med, så du kan tage nogle gode billeder af de lokale dyr.

Tag et tæppe under armen, og sæt dig i en af de nærliggende parker, for eksempel Fælledparken og Ørstedsparken. Det er aldrig en dårlig idé at tage en time-out fra byens larm.

Hvis du er på udkig efter gaver eller souvenirs eller vil nyde en kop kaffe, kan du besøge Fields Indkøbscenter og Torvehallerne.

Du kan aldrig vide hvad, du vil opdage på Danmarks Nationalmuseum, Rundetårn, Rådhuspladsen og Københavns Museum. Disse steder har en del at fortælle.

Frederikskirken, Skt. Peters Kirke, Christians Kirke og Grundtvigs Kirke giver besøgende en mulighed for bedre at forstå områdets åndelige side.

Det lokale fællesskab elsker Danmarks fodboldlandshold og FC København. Begge hold spiller deres hjemmekampe ved Parken. Selvom sport ikke er noget for dig, kan du stadig tage turen til stadion under en af de koncerter, som arrangeres her.

Frederiksberg er et stort hit blandt rejsende og har et fremragende udvalg af overnatningssteder.

Hvis du leder efter et ophold i den mere eksklusive ende, finder du helt sikkert det, du leder efter, på Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, eller Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1.

Hvis du er på jagt efter mere økonomiske alternativer, er Danhostel Copenhagen City - Hostel, beliggende på H.C. Andersens Boulevard 50, og Wakeup Copenhagen Borgergade, på Borgergade 9, værd at tage i betragtning.

Tivoli er en af de seværdigheder, det ville være ærgerligt at gå glip af, på en ferie til Frederiksberg. Hvis du foretrækker at overnatte i gåafstand fra denne ikoniske attraktion, er både First Hotel G & Suites og Marriott Copenhagen gode overnatningsmuligheder.


De bedste tilbud på fly + hotel i Frederiksberg

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Frederiksberg

Se alle 481 overnatningssteder i Frederiksberg
CABINN Scandinavia Hotel DKK 690
Anmeldelse fra 18. feb. 2020
Se oplysninger
 
CABINN Scandinavia Hotel

CABINN Scandinavia Hotel

Vodroffsvej 55, Frederiksberg
   
  3,6 ud af 5
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Centralt beliggende. Der er, hvad der er behov for.

  Avenue Hotel Copenhagen
  Anmeldelse fra 2. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Avenue Hotel Copenhagen

  Avenue Hotel Copenhagen

  Aboulevard 29, Copenhagen, Frederiksberg, Hovedstaden
    
   4,1 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Det var vores tredje ophold, og vi blev ikke skuffet. Dejlig atmosfære, venligt personale, skøn øko-morgenmad med te fra Perchs og mulighed for at slå sig ned i plyssæderne eller i gårdhaven for at nyde et glas vin mellem 17 og 18. Savnede et lille køleskab på værelset, men ellers var værelset fint ...

   Scandic Falkoner DKK 1.076
   Anmeldelse fra 2. jan. 2020
   Se oplysninger
    
   Scandic Falkoner

   Scandic Falkoner

   Falkoner Allé 9, Frederiksberg, Hovedstaden
     
    4,4 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Flot udsigt fra 16. sal. God bar og fIn indretning

    Hotel Sct Thomas DKK 595
    Anmeldelse fra 22. nov. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Sct Thomas

    Hotel Sct Thomas

    Frederiksberg Alle 7, Frederiksberg, Hovedstaden
      
     3,8 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Hyggeligt og godt hotel med en for os meget god beliggenhed.

     CABINN Express Hotel
     Anmeldelse fra 21. nov. 2019
     Se oplysninger
      
     CABINN Express Hotel

     CABINN Express Hotel

     Danasvej 32, Frederiksberg
       
      3,7 ud af 5
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Centralt overnatningssted og med mulighed for parkering af bil

      Best Stay Copenhagen Bed & Breakfast
      Best Stay Copenhagen Bed & Breakfast

      Best Stay Copenhagen Bed & Breakfast

      42 Roskildevej, Frederiksberg
        
       3,0
       ud af 5 (baseret på 3 anmeldelser)
       2.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette Bed & Breakfast ligger i hjertet af Frederiksberg, kun 2 km fra Frederiksberg Slot og Københavns Zoologiske Have. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Langgade Station på 14 minutter og Valby Station på 13 minutter.

       Spacious 2-bedroom Apartment in the Trendy Area of Copenhagen Vesterbro
       Spacious 2-bedroom Apartment in the Trendy Area of Copenhagen Vesterbro

       Spacious 2-bedroom Apartment in the Trendy Area of Copenhagen Vesterbro

       Frederiksberg Allé 11B, ground floor, Frederiksberg, Hovedstaden
         
        0.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette lejlighedskompleks ligger i København V, kun 2 km fra Læge Peter Torp, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Københavns Zoologiske Have og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Vesterport Station på 14 minutter og Københavns Hovedbanegård på 15 minutter.

        2 bedroom apt Axel Møllers Have 1422-1
        2 bedroom apt Axel Møllers Have 1422-1

        2 bedroom apt Axel Møllers Have 1422-1

        Axel Møllers have, Frederiksberg
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette lejlighedskompleks ligger i Frederiksberg, kun 3 km fra Frederiksberg Hospital, Tivoli og Københavns Zoologiske Have. Derudover ligger Rådhuspladsen og Københavns Universitet ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Frederiksberg Station på 8 minutter og Fasanvej Station på 12 minutter.

         De mest populære aktiviteter i Frederiksberg

         Se alle 16 aktiviteter i Frederiksberg