Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Billig biludlejning i Ballerup

Det er både billigt og praktisk at leje bil i Ballerup, uanset om din ferie skal foregå i selve Ballerup eller måske omfatter afstikkere til København og Nordsjælland. Du kan også med fordel booke hotel i Ballerup. Så er du tæt på det hele, samtidig med at du slipper for storbyens stress og larm. Ballerup er kort sagt naturskønne omgivelser, fornuftige priser og perfekt beliggenhed.

Den hyggelige bykommune Ballerup har masser at byde på inden for både shopping, kultur, natur og gastronomi. Hertil kommer den tætte placering på hovedstaden, som giver et livligt handels- og byliv. Lej en bil i Ballerup og oplev det hele i dit eget tempo.

Billeje i Ballerup – tips til gode tilbud

Der er masser at lave i Ballerup, og så falder priserne proportionelt med afstanden fra København. Det giver dig flere lommepenge at bruge på alt det sjove. Det er perfekt, uanset om du vil tilbringe hele ferien i Ballerup eller tage på dagsture til København. Du kan også overveje en pakkerejse til Ballerup inkl. billeje. Ofte er der penge at spare ved at booke hele rejsen samlet, og tit kan du endda være heldig at blive opgraderet til et hotel i en højere komfortklasse til samme pris. Pakkerejsen kan også omfatte flybillet til Ballerup via Kastrup. Det er en praktisk komfortløsning for dig, der kommer langvejs fra og ikke gider at spilde tiden i toget.

Leje af bil i Ballerup giver fart over feltet

Er du til action, vil du elske Storkøbenhavns største eventcenter, Ballerup Event Center. Her kan du give den gas på det indendørs gokartanlæg, og bagefter kan du tanke energireserverne op med god mad og drikke. Skal det være en anelse mere roligt, er centrets bowlinghal et godt bud. Eller hvad med at kombinere det hele og få en uforglemmelig oplevelse sammen med hele familien eller vennerne? Med billig billeje i Ballerup er du fleksibel, og behøver ikke at tænke på offentlig transport eller gåture hjem i mørke eller dårligt vejr.

Biludlejning i Ballerup – find vej til kulturoplevelser

Er du mere til kultur, shopping og lækker mad end Le Mans og bowlingsko, går du heldigvis heller ikke forgæves i Ballerup. Ballerupcentret er det perfekte udflugtsmål, hvis du er til shopping, hyggelige caféer og spændende events. Gå på opdagelse i de mange butikker, og nyd den hyggelige stemning. Har du lejet bil i Ballerup, kan du også vælge at sætte kursen mod Ballerup Superarena. Her sker der altid noget, blandt andet koncerter, messer, loppemarkeder, sport, foredrag, kulturfestivaler, modeshows eller udstillinger.

Er du mere til små intime steder, anbefales det at parkere din udlejningsbil i Ballerup uden for kulturhuset Baghuset. Den historiske købmandsgård byder på koncerter, foredrag, teater, revy og jazz i hyggelige og unikke omgivelser. Et andet spændende kulturhus er Baltoppen LIVE, der byder indenfor til koncerter, nycirkus, moderne dans, traditionelt teater samt stand-up og comedy shows. Trænger du til at hvile ørerne og forkæle ganen, så besøg den hyggelige Gl. Jonstrup Købmandsgård lidt uden for byen. Med en udlejningsbil i Ballerup er der heldigvis ikke langt til chokolademousse med sukkerslør og hellefisk med trøffelskum!

Udforsk Ballerup

Udforsk Ballerup med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!