Biludlejning Ballerup

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Ballerup

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Ballerup

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Ballerup
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Ballerup?
Der er ingen grund til bekymring. Du bør være kvalificeret til refusion af hele beløbet, hvis du kontakter os mere end seks timer inden afhentning. Din reservationsbekræftelse indeholder flere detaljer, og du kan også kontakte vores kundeservice. Det er dog ikke alle reservationer, der har mulighed for refusion, så du kan med fordel gennemgå afbestillingspolitikken.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Ballerup?
Det er ingen hemmelighed, at Ballerup er en af de vigtigste rejsedestinationer i området. Men du finder også en masse andre dejlige steder at udforske, når du booker en bil og tager på farten. Her har du et par tips, så din tur kan komme fantastisk godt fra start:

  • Mærk det spændende liv, fra det øjeblik du drejer ind i Odense. Den ligger omkring 130 km fra Ballerup og har en masse skønne steder at besøge, som Hans Christian Andersen Museum.
  • Omtrent 130 km væk ligger Vejle, et andet sted, som er en overvejelse værd til din roadtrip. Glem ikke at besøge Givskud Zoologiske Have, mens du er i området.
  • Læg lidt afstand mellem dig og bylivets larm ved Nationalpark Thy. Dette sted ligger omkring 280 km fra Ballerup og er så fint til at få en tiltrængt dosis natur.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Ballerup hos Expedia?
Der er besparelser at hente hos Expedia. Uanset om du er på udkig efter noget, der skal have plads til hele familien eller bare to personer, kan du sammenligne tilbud fra de biludlejningsfirmaer i Ballerup. Vores eksklusive medlemstilbud, rabatter og loyalitetsprogrammer kan hjælpe dig med at få den bedst mulige pris. Kombiner din udlejningsbil med flyrejser og hotel for at spare endnu mere. Er du på udkig efter oplevelser i Ballerup? Så kan du føje nogle aktiviteter til din pakkerejse!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Ballerup hos Expedia?
Lige meget hvilken bilklasse du er interesseret i, kan Expedia hjælpe dig med at få det bedste tilbud. Sammenlign priser fra pålidelige varemærker, og book det køretøj, som passer bedst til dine behov. Hvad siger du til at tage på farten med endnu større besparelser? Kombiner din reservation af billeje i Ballerup med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Ballerup?
Reglerne for billeje i Ballerup kræver, at førere skal være 21 år eller derover. Er du en ung bilist? Så pålægges der muligvis tillægsgebyrer og restriktioner. Selskaber opkræver et ekstra gebyr for unge bilister, som lægges oven i den samlede pris for udlejningsbilen. Derudover er der typisk restriktioner for, hvilke biltyper unge førere kan leje. Aldersgrænser kan variere fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma, så tjek, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Ballerup?
Du skal først og fremmest bruge to ting – et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Biludlejningsfirmaerne tilbyder en valgfri forsikring, men du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for en anden forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Sørg for at undersøge vilkår og betingelser for lejeaftalen for at undgå problemer.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Ballerup?
Baseret på priserne fra de sidste syv dage kunne du have sat dig bag rattet i en udlejningsbil for kun om dagen. Den næstlaveste dagspris, der var at finde i Ballerup, var .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Ballerup?
Det er muligt at leje en bil i en måned eller mere i Ballerup, så du kan roligt forlænge din velfortjente ferie! Du skal blot indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og finde din ideelle bil.
Hvor finder jeg billeje i Ballerup, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af selskabet, så du er nødt til at snuse lidt rundt. Har du fundet et selskab i Ballerup, som lejer ud til personer under 25 år? Fantastisk! Vær dog opmærksom på, at nogle virksomheder pålægger ekstra gebyrer for unge førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du kigger på, indeholder alle de oplysninger, du behøver.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Ballerup?
For at få alle de nødvendige oplysninger om forsikring af udlejningsbilen skal du sørge for at gennemgå leverandørens vilkår og betingelser grundigt, inden du tager en beslutning.