Hoteller i Hvidovre

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Hvidovre

Spacious apartment close to Copenhagen
3 out of 5
376 Hvidovrevej, Hvidovre
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Great clean spacious apartment.

"Great apartment with plenty of room for a family of 5. It was very clean and had all needed appliances. Everything we needed was available to us. We used public transportation to see all the sites and this apartment was within walking distance to the train. We did not spend to much time locally in ..."…"

Anmeldelse fra 28. jan. 2019

Spacious apartment close to Copenhagen
Cozy flat near CPH and public transport
3 out of 5
376 Hvidovrevej, Hvidovre
Hent priser
Ingen anmeldelser
Cozy flat near CPH and public transport
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
Vesterbrogade 23-29, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 735
per night
Feb 9 - Feb 10
4.1/5Very Good! (2,143 anmeldelser)

"Virkelig centralt beliggende og hyggelige omgivelser. Der mangler dog lidt mere service på værelserne. Bl.a. en elkedel og i de 3 overnatninger vi havde blev sengen Ikke redt én eneste"…"

Anmeldelse fra 13. dec. 2019

Comfort Hotel Vesterbro
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
DKK 1.250
per night
Feb 9 - Feb 10
4.2/5Excellent! (1,865 anmeldelser)

"Beliggenheden , atmosfæren og personalet , som var vældig søde og imødekommende , glæder os meget til at vende tilbage , en anden gang."…"

Anmeldelse fra 28. okt. 2019

Skt. Petri
Hostel Belægningen
2 out of 5
Vestre Kvartergade 22, Hvidovre
Gratis afbestilling
DKK 585
per night
Jan 28 - Jan 29
3.7/5Good! (103 anmeldelser)
Gode rolige omgivelser

"Meget serviceminded og gode rolige omgivelse - kunne savne at der er mulighed for at købe tidlig morgenmad og andre former for forplejning."…"

Anmeldelse fra 24. maj 2019

Hostel Belægningen
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.100
per night
Feb 7 - Feb 8
4.5/5Wonderful! (8,283 anmeldelser)

"Ved indtjekning havde Expedia givet hotellet forkert ankomstdato. Der gik lang tid og diskutioner før vi fik værelset."…"

Anmeldelse fra 7. jan. 2020

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 995
per night
Jan 26 - Jan 27
4.1/5Very Good! (6,603 anmeldelser)

"Hyggelig indretning og gennemført med en rød tråd til Tivoli. Gode restauranter og barer. God betjening og service. På selve værelset (executive) manglede topmadrassen desværre, hvilket gjorde sengen dum og lidt hård at ligge på. Badeværelset var heller ikke så stort."…"

Anmeldelse fra 12. jan. 2020

Tivoli Hotel
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen
4 out of 5
Center Boulevard 5, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
per night
Feb 7 - Feb 8
4.3/5Excellent! (6,729 anmeldelser)

"Jeg synes det er frækt at tilbyde 'særlig upgrade' til brudeparret, der vil fordoble prisen af værelset - det lugter voldsomt af bondefangeri. Altså at prøve at udnytte den situation at brudeparret prøver at gøre alt 'bedst' muligt, for ikke at noget skal være en 'forkert start på deres liv ..."…"

Anmeldelse fra 20. jan. 2020

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen
Scandic Hvidovre
4 out of 5
Kettevej 4, Hvidovre
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 846
per night
Feb 7 - Feb 8
3.7/5Good! (1,082 anmeldelser)
Scandic Hvidovre

"Poolen var alt for kold, men ellers havde vi et godt ophold"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Scandic Hvidovre
The Square
4 out of 5
Rådhuspladsen 14, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 945
per night
Jan 26 - Jan 27
4.1/5Very Good! (5,342 anmeldelser)

"Dette hotel har en god beliggenhed. Det er lyst og venligt og der er rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 29. dec. 2019

The Square
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hvidovre
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hvidovre

Hotel i Hvidovre: Planlægger du et forretningsophold på et hotel med gode forretningsfaciliteter, men foretrækker du at opholde dig uden for den travle hovedstad? Eller har du lyst til et familieophold med let adgang til København og ikke langt fra den danske natur? Så vil du kunne finde de perfekte omgivelser i Hvidovre. Find et forretningshotel med mødefaciliteter eller et hyggeligt familiehotel med pool kun 8 kilometer og godt 10 minutter med toget fra København Centrum. Du kan også leje en bil i Hvidovre hvis du har brug for at komme nemt omkring.

Billigt hotel med praktisk beliggenhed

Find et hotel i Hvidovre i nærheden af Hvidovre Station i det nordøstlige hjørne af denne københavnske bydel, og hav let adgang til alt det hovedstaden har at byde på. I området omkring stationen kan du finde flere butikker, men efter en kort køretur med toget kan du være i centrum af København med de dertil tilhørende butikker, aktiviteter og oplevelser.

Holder du af at være midt i storbyens travlhed, men med mulighed for at trække dig tilbage til roligere omgivelser, så vil du ikke gå galt i byen med et hotelværelse i Hvidovre. I Hvidovre vil du desuden også have mulighed for flere oplevelser, hvis du har et par timer ekstra i forbindelse med dit forretningsophold, eller hvis familien trænger til en pause fra shopping og storbytrafik.

Hotelophold i Hvidovre med spændende aktiviteter

Hvidovre har et af de mest spændende museer i hovedstadsområdet, nemlig Cirkusmuseet. Cirkusentusiasten Ølund Barly donerede i 1992 sin kæmpe samling af cirkuseffekter til Københavns Amt. Samlingen er den største af slagsen i Nordeuropa. Hvidovre Kommune overtog driften af museet i 2004 i Avedørelejren. Siden da er samlingen vokset som følge af flere donationer, og her kan du nu se over 100.000 plakater, kostumer, rekvisitter og meget andet samt lære mere om danske cirkustraditioner og danske cirkusartister.

I dag kan du desuden selv gå i artisternes fodspor i museets interaktive afdeling eller se filmklip fra gamle, danske cirkusoptrædener. Museet arrangerer desuden fødselsdage, workshops eller firmaaktiviteter efter anmodning.

Vil du gerne lære mere om Hvidovres historie, kan du besøge Forstadsmuseet, der ligger på Alarmpladsen ikke langt fra Cirkusmuseet. Du vil dog ikke finde ret meget, hvis du besøger museets arkiv her. Forstadsmuseet befinder sig nemlig rundt omkring i hele Hvidovre. Du kan enten hente deres folder Historien i Gaden og gå rundt i byen til de forskellige skilte, skulpturer og fliser, der er opsat. Eller du kan deltage i forskellige arrangementer med de ansatte på museet, hvor de fortæller om forskellige aspekter af områdets historie.

Er du sportsinteresseret, er der både fodbold, curling og volleyball på programmet i Hvidovre, men hockey er bydelens mest populære sport. Du kan opleve det lokale hold i Hvidovre Ishockey Klub.

Overnatning tæt på naturoplevelser

I Hvidovre finder du desuden Avedøresletten og Avedøre Landsby. Dette sletteområde er afskærmet mod både trafik og boligbyggeri og er et dejligt sted at gå en tur og få genopladet batterierne. Oplev bondemiljøet i Avedøre Landsby, og drag fordel af et af de mest ubenyttede naturområder i københavnsområdet. På Avedøresletten kan du se får, lam og kalve gå rundt, og der er forskellige ruter, du kan følge.

Hotelbooking: Hvidovre

Søg efter dit perfekte hotel i Hvidovre. Find et billigt hotel i Hvidovre nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hvidovre, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hvidovre på dine foretrukne datoer.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hvidovre