Albertslund
Rejseguide

Med en lille rejse til Albertslund kan familien få sig en tiltrængt pause fra hverdagen. I Albertslund er der nemlig fokus på familien med oplevelser og skøn natur.

Denne københavnske forstadskommune er ikke langt fra alle hovestadens mange tilbud, så ønsker du at kombinere en storbyferie i Albertslund med udendørsoplevelser, går du ikke galt i byen, hvis du rejser til denne sjællandske perle. Tag toget ind til København, hvis du gerne vil opleve storbyens mange tilbud, aktiviteter og seværdigheder.

Der er dog også meget at opleve i selve Albertslund, og byen har særligt fokus på børnefamilier. Undersøg for eksempel programmet for Albertslund Centrum, inden du tager af sted. Her planlægges der i løbet af året forskellige aktiviteter med blandt andet fastelavnsaktiviteter, musik, løb og loppemarkeder.

Besøg MusikTeatret Albertslund, der er det største kulturhus på Sjælland. Her findes biografer samt bibliotek, og du vil kunne opleve koncerter, opera, teater og ballet. MusikTeatret har desuden en udendørsscene, hvor der i hyggelige omgivelser afholdes arrangementer om sommeren.

Vil I gerne en tur ud i den skønne danske natur, bør I tage til Vestskoven. Dette store naturareal huser mange forskellige typer naturområder og er et populært sted for folkeskoler i området, når børnene skal lære om dyr og planter. Tag traveskoene på, og gå langs Naturstien, der tager jer gennem forskellige skovtyper med både bøge-, ege-, aske- og lindetræer. Det er en skøn måde at lære mere om den danske natur, mens I får et pusterum fra storbyens travlhed og den grå hverdag.

Har børnene mod på at lære mere om dyr og natur, findes der også Dyregården Toftegård, der er en hyggelig, økologisk bondegård. Her kan I komme tæt på høns, køer, hunde og kaniner, og børnene kan prøve ponyridning. Tag picnickurven med, og tilbring en skøn dag på landet. Et dejligt sted for både børn og voksne.

Med de mange kultur- og naturtilbud vil du og din familie ikke komme til at kede jer, og I vil kunne opleve byens fantastiske venlighed og imødekommenhed på jeres ferie i Albertslund. Her er der rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen ude i den friske luft.

Herstedly Guesthouse
Herstedly Guesthouse
2.5 out of 5
Herstedvesterstræde 49, Albertslund
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 495 pr. nat fra 24. jun. til 24. jun.
Dette gæstehus med golffaciliteter ligger i Albertslund, kun 15 km fra Brøndby Stadium, Rødovre Centrum og Arken Museum for Moderne Kunst. Derudover ligger Herlev ...
4.4/5Wonderful! (99 anmeldelser)
Et dejligt sted
"Herstedly er et rigtig dejligt sted - fint værelse, fælles køkken og bad, det hele med en god rengøringsstandard. Ind- og udtjeckning er hurtigt og nemt med koder til dørene. Værelserne ligger tæt og man kan høre de andre gæster, men husordenen blev overholdt og der var ro efter kl. 22. Dette sted ..."

Anmeldelse fra 1. jun. 2020

Herstedly Guesthouse
Wittrup Motel
Wittrup Motel
2 out of 5
Roskildevej 251, Albertslund
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 670 pr. nat fra 24. jun. til 24. jun.
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i forstaden, kun 4,2 km fra City2 Indkøbscenter samt mindre end 10 km fra Rødovre Centrum og Arken Museum for Moderne ...
4/5Very Good! (988 anmeldelser)
Hyggeligt
"Dejligt, som sidst."

Anmeldelse fra 13. mar. 2021

Wittrup Motel
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej, Kastrup, Copenhagen
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 22. jun. til 22. jun.
Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 1,6 km fra Den Blå Planet og ca. 5 km fra Amager Strandpark og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Københavns Operahus ...
4.4/5Excellent! (11 anmeldelser)
"Mærkelig oplevelse. Mit bookede hotel var ikke færdigbygget, hvilket Hotels intet havde meddelt om. Heldigvis viste det sig, at nabohotellet var ejere af det ikke færdigbyggede, så de sørgede for et udmærket værelse. Men noget utilfredsstillende var det ved midnatstid at lede efter en reception i ..."

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, København, Hovedstaden
Prisen er DKK 1.040 pr. nat fra 11. jul. til 11. jul.
Dette lejlighedskompleks ligger i Amager, kun 5 km fra Amager Strandpark, Københavns Operahus og Nyhavn. Derudover ligger Tivoli og Den Lille Havfrue ca. 5 km ...
4.4/5Wonderful! (61 anmeldelser)
"Moderne minimalistisk og ren lejlighed. Gode parkeringsmuligheder. Bløde senge."

Anmeldelse fra 22. feb. 2021

NORD Hotel Apartments
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København
Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...
4.6/5Exceptional! (564 anmeldelser)
Fantatsiske lejligheder
"Lejligheder med fantatstisk udsigt og fuldt udstyret køkken, der gør det nemt at lave mad eller spise takeaway, nu hvor alle resturanter har lukket"

Anmeldelse fra 18. feb. 2021

STAY Seaport
Living Suites
Living Suites
3 out of 5
Rundforbivej 295, Nærum
Prisen er DKK 927 pr. nat fra 4. jul. til 4. jul.
Dette lejlighedshotel ligger i forstaden, mindre end 10 km fra Frilandsmuseet, Frederiksdal Fribad og Bakken. Derudover ligger Bellevue Strand og Den Lille Havfrue ...
4.4/5Excellent! (236 anmeldelser)
Ganske godt nødherberg.
"Et professionelt sted med diskret effektiv betjening"

Anmeldelse fra 16. mar. 2021

Living Suites
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Albertslund

De mest populære oplevelser i Albertslund