Albertslund

Rejseguide

Med en lille rejse til Albertslund kan familien få sig en tiltrængt pause fra hverdagen. I Albertslund er der nemlig fokus på familien med oplevelser og skøn natur.

Denne københavnske forstadskommune er ikke langt fra alle hovestadens mange tilbud, så ønsker du at kombinere en storbyferie i Albertslund med udendørsoplevelser, går du ikke galt i byen, hvis du rejser til denne sjællandske perle. Tag toget ind til København, hvis du gerne vil opleve storbyens mange tilbud, aktiviteter og seværdigheder.

Der er dog også meget at opleve i selve Albertslund, og byen har særligt fokus på børnefamilier. Undersøg for eksempel programmet for Albertslund Centrum, inden du tager af sted. Her planlægges der i løbet af året forskellige aktiviteter med blandt andet fastelavnsaktiviteter, musik, løb og loppemarkeder.

Besøg MusikTeatret Albertslund, der er det største kulturhus på Sjælland. Her findes biografer samt bibliotek, og du vil kunne opleve koncerter, opera, teater og ballet. MusikTeatret har desuden en udendørsscene, hvor der i hyggelige omgivelser afholdes arrangementer om sommeren.

Vil I gerne en tur ud i den skønne danske natur, bør I tage til Vestskoven. Dette store naturareal huser mange forskellige typer naturområder og er et populært sted for folkeskoler i området, når børnene skal lære om dyr og planter. Tag traveskoene på, og gå langs Naturstien, der tager jer gennem forskellige skovtyper med både bøge-, ege-, aske- og lindetræer. Det er en skøn måde at lære mere om den danske natur, mens I får et pusterum fra storbyens travlhed og den grå hverdag.

Har børnene mod på at lære mere om dyr og natur, findes der også Dyregården Toftegård, der er en hyggelig, økologisk bondegård. Her kan I komme tæt på høns, køer, hunde og kaniner, og børnene kan prøve ponyridning. Tag picnickurven med, og tilbring en skøn dag på landet. Et dejligt sted for både børn og voksne.

Med de mange kultur- og naturtilbud vil du og din familie ikke komme til at kede jer, og I vil kunne opleve byens fantastiske venlighed og imødekommenhed på jeres ferie i Albertslund. Her er der rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen ude i den friske luft.

Herstedly Guesthouse
Herstedly Guesthouse
2.5 out of 5
Herstedvesterstræde 49, Albertslund
Prisen er DKK 495 pr. nat fra 1. okt. til 1. okt.
Dette gæstehus med golffaciliteter ligger i Albertslund, kun 15 km fra Brøndby Stadium, Rødovre Centrum og Arken Museum for Moderne Kunst. Derudover ligger Herlev ...
4.4/5Excellent! (102 anmeldelser)
Dejligt sted.
"Flot sted. Rent og pænt. Vært var nem at komme i kontakt med da koden ikke virkede til værelset. Der kan dog godt være pres på toilet/bad om morgenen da der kun er ét enkelt fælles badeværelse."

Anmeldelse fra 14. jun. 2021

Herstedly Guesthouse
Wittrup Motel
Wittrup Motel
2 out of 5
Roskildevej 251, Albertslund
Prisen er DKK 570 pr. nat fra 1. okt. til 1. okt.
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i forstaden, kun 4,2 km fra City2 Indkøbscenter samt mindre end 15 km fra Arken Museum for Moderne Kunst og Københavns ...
4/5Very Good! (982 anmeldelser)
Dejligt motel
"Dejligt motel med venligt personale og god beliggenhed - derudover en god tilhørende restaurant."

Anmeldelse fra 21. jun. 2021

Wittrup Motel
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 24. sep. til 24. sep.
Dette hotel ligger tæt på stranden, mindre end 10 km fra Amager Strandpark, Royal Arena og Bella Center. Derudover ligger Københavns Operahus og Nyhavn ca. 10 ...
4.4/5Wonderful! (93 anmeldelser)
"Super fint, hurtig check in/ud på max 30 sek. kan dog ikke anbefale morgenmad!"

Anmeldelse fra 18. aug. 2021

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, København, Hovedstaden
Prisen er DKK 1.048 pr. nat fra 23. sep. til 23. sep.
Dette lejlighedskompleks ligger i Amager, kun 1,4 km fra Amager Hospital og ca. 5 km fra Københavns Operahus og Tivoli. Derudover ligger Christiansborg Slot ...
4.4/5Wonderful! (66 anmeldelser)
"Fint sted"

Anmeldelse fra 26. mar. 2021

NORD Hotel Apartments
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
4 out of 5
Colbjørnsensgade 27, København, Sealand
Prisen er DKK 990 pr. nat fra 28. sep. til 28. sep.
Dette lejlighedskompleks ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ...
4.7/5Exceptional! (19 anmeldelser)
"Rigtig dejlig lejlighed ! Ren og pæn - let at checke in"

Anmeldelse fra 30. maj 2021

Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, København, Sealand
Dette lejlighedshotel ligger i Amager, kun 3 km fra Havnebadet Islands Brygge, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Nyhavn og Københavns Operahus ...
4.6/5Wonderful! (220 anmeldelser)
"Super ophold på STAY Bryggen. Utrolig søde receptionister og ikke en finger at sætte på noget. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldelse fra 6. jun. 2021

STAY Bryggen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Albertslund

De mest populære oplevelser i Albertslund

Byer i nærheden af Albertslund