Starten af hovedsektionen

Albertslund

Kendt for Venlige mennesker, Luksus og Budgetvenligt

Tag et tur forbi City2 Indkøbscenter og Tivoli – to af de mest populære seværdigheder i Albertslund, som også er kendt for sine restauranter.

Sådan kommer du til Albertslund

Tag et tur forbi City2 Indkøbscenter og Tivoli – to af de mest populære seværdigheder i Albertslund, som også er kendt for sine restauranter.

Oplevelser i Albertslund

Nyd spændingen ved forlystelserne i Tivoli, og forstå, hvorfor mange rejsende kigger forbi denne forlystelsespark i København. Dette trendy sted er vellidt for sine museer og sine teatre, som begge er noget, du kan opleve.

Når du tager et smut forbi Strøget, et af de populære steder i København, kan du slå din shoppinggen løs. Dette trendy sted er berømt for eksempelvis sin havn og sin kunst.

Når du besøger Nyhavn, et af de populære steder i København, kan du købe masser af souvenirs. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sin kunst.

Den Lille Havfrue er en velkendt seværdighed i København. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Rosenborg Slot er en velkendt seværdighed i København. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Amalienborg Slot er en velkendt seværdighed i Nyhavn - Amalienborg. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sin kunst.

Se udstillingerne i Danmarks Nationalmuseum, som er et populært museum i København. Udforsk mulighederne for cykling på dette vandrevenlige sted, som også er vellidt for sin kunst.

Rundetårn er en velkendt seværdighed i København. Udforsk uvalget af udsøgte spisesteder på dette vandrevenlige sted, som også er kendt for sine teatre.

Billetter og ture

Tivoli blev grundlagt i 1843 og byder på storslået, eksotisk arkitektur og udsøgte haveanlæg. Den smukke have i centrum af København er en enestående blanding af forlystelsespark, spiseområder og scener. Gå en tur rundt i haverne, og nyd de mange smukt anlagte blomsterbede i hele parken.

Billetter og ture

Spring køen over på Hard Rock Cafe Copenhagen, og tag plads ved dit reserverede bord. Caféen ligger i byens centrale butiksgade og har været yderst populær, siden den åbnede i 1995. Nyd et måltid omringet af rock and roll-samleobjekter fra hele verden.

Billetter og ture

Få mest muligt ud af din tur til smukke København med gratis adgang til mere end 70 populære museer og seværdigheder. Sus rundt mellem byens kulturelle skatte såsom Tivoli og Nationalmuseet ved at drage fordel af ubegrænset adgang til byens brugervenlige offentlige transportsystem.

Billetter og ture

Tag på en afslappende bådtur på Københavns charmerende kanaler, og udforsk det travle havneområde. Se hovedstadens slotte, kirker, gamle bygninger og skjulte guldkorn fra dit behagelige sæde, og hør historier og anekdoter om de største seværdigheder.

Billetter og ture

Oplev det vidunderlige København, og få et indtryk af byen, mens du suser mellem vartegn, attraktioner og kvarterer ved vandet, ombord på en dobbeltdækker-sightseeingbus.

Billetter og ture

En aften i byen med fantastiske drinks og sjovt selskab, mens du udforsker Københavns natteliv Der er masser at opleve i hjembyen for Carlsberg-øl, og du kan hygge dig med lokale og besøgende fra hele verden i alt fra vilde, trendy natklubber til hyggelige værtshuse.