Albertslund

Rejseguide

Med en lille rejse til Albertslund kan familien få sig en tiltrængt pause fra hverdagen. I Albertslund er der nemlig fokus på familien med oplevelser og skøn natur.

Denne københavnske forstadskommune er ikke langt fra alle hovestadens mange tilbud, så ønsker du at kombinere en storbyferie i Albertslund med udendørsoplevelser, går du ikke galt i byen, hvis du rejser til denne sjællandske perle. Tag toget ind til København, hvis du gerne vil opleve storbyens mange tilbud, aktiviteter og seværdigheder.

Der er dog også meget at opleve i selve Albertslund, og byen har særligt fokus på børnefamilier. Undersøg for eksempel programmet for Albertslund Centrum, inden du tager af sted. Her planlægges der i løbet af året forskellige aktiviteter med blandt andet fastelavnsaktiviteter, musik, løb og loppemarkeder.

Besøg MusikTeatret Albertslund, der er det største kulturhus på Sjælland. Her findes biografer samt bibliotek, og du vil kunne opleve koncerter, opera, teater og ballet. MusikTeatret har desuden en udendørsscene, hvor der i hyggelige omgivelser afholdes arrangementer om sommeren.

Vil I gerne en tur ud i den skønne danske natur, bør I tage til Vestskoven. Dette store naturareal huser mange forskellige typer naturområder og er et populært sted for folkeskoler i området, når børnene skal lære om dyr og planter. Tag traveskoene på, og gå langs Naturstien, der tager jer gennem forskellige skovtyper med både bøge-, ege-, aske- og lindetræer. Det er en skøn måde at lære mere om den danske natur, mens I får et pusterum fra storbyens travlhed og den grå hverdag.

Har børnene mod på at lære mere om dyr og natur, findes der også Dyregården Toftegård, der er en hyggelig, økologisk bondegård. Her kan I komme tæt på høns, køer, hunde og kaniner, og børnene kan prøve ponyridning. Tag picnickurven med, og tilbring en skøn dag på landet. Et dejligt sted for både børn og voksne.

Med de mange kultur- og naturtilbud vil du og din familie ikke komme til at kede jer, og I vil kunne opleve byens fantastiske venlighed og imødekommenhed på jeres ferie i Albertslund. Her er der rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen ude i den friske luft.

Herstedly Guesthouse
Herstedly Guesthouse
2.5 out of 5
Herstedvesterstræde 49, Albertslund
Prisen er 478, kr pr. nat fra 4. dec. til 4. dec.
Dette gæstehus med golffaciliteter ligger i Albertslund, kun 15 km fra Brøndby Stadium, Københavns Zoologiske Have og Ballerup Super Arena. Derudover ligger ...
4.4/5 Excellent! (107 anmeldelser)
Hygge og stilhed nær storbyen.
"Et lille problem ved indtjekning blev løst med venlighed og effektivt. Dejligt sted, med kort afstand til indkøb og transportmuligheder. Hyggelige omgivelser. Et sted jeg vil bruge igen."

Anmeldelse fra 30. jul. 2021

Herstedly Guesthouse
Wittrup Motel
Wittrup Motel
2 out of 5
Roskildevej 251, Albertslund
Prisen er 570, kr pr. nat fra 3. dec. til 3. dec.
Dette hotel ligger i forstaden, kun 4,2 km fra City2 Indkøbscenter samt mindre end 15 km fra Rødovre Centrum og Arken Museum for Moderne Kunst. Derudover ligger ...
4/5 Very Good! (971 anmeldelser)
"Super dejligt sted og gode komfortable værelser og det ligger godt og nem til alting"

Anmeldelse fra 23. aug. 2021

Wittrup Motel
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, København
Prisen er 649, kr pr. nat fra 5. dec. til 5. dec.
Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Københavns Rådhus og Strøget ca. 3 km ...
3.9/5 Good! (955 anmeldelser)
"Rigtig god pris og fin morgenmad"

Anmeldelse fra 28. nov. 2021

CABINN Copenhagen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, København
Prisen er 1.013, kr pr. nat fra 2. jan. til 2. jan.
Dette lejlighedshotel ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Langeliniekajen og Den Lille Havfrue. Derudover ligger Amalienborg Slot og Rosenborg ...
4.4/5 Wonderful! (2,276 anmeldelser)
Indkøb
"Vores ophold levede helt op til vores forventninger. Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme :) Adina vi ses snart igen :)"

Anmeldelse fra 12. aug. 2021

Adina Apartment Hotel Copenhagen
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København
Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,3 km derfra. Du ...
4.6/5 Exceptional! (602 anmeldelser)
Dejlig oplevelse
"Dejlig oplevelse med familien. Venlige og hjælpsomme personale."

Anmeldelse fra 29. jul. 2021

STAY Seaport
Apēron Apartment Hotel
Apēron Apartment Hotel
3 out of 5
Pustervig 8, København
Prisen er 1.372, kr pr. nat fra 8. dec. til 8. dec.
Dette lejlighedskompleks ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Rundetårn, Strøget og Rosenborg Slot. Derudover ligger Nyhavn og Rådhuspladsen ...
4.7/5 Exceptional! (16 anmeldelser)
God placering men småt til 4 voksne
"God placering tæt på Kultorvet. Pænt værelse, men lille til 4 voksne. Mest passende til en familie med 2 mindre børn. Emhætte og udsugning i bad virker ikke pg blev ikke udbedret under opholdet."

Anmeldelse fra 14. aug. 2021

Apēron Apartment Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Albertslund