Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Albertslund

Se alle udlejningsbiler i Albertslund

Biludlejning gennem Expedia i Albertslund

Hvis du er på ferie i Albertslund, kan det være en god idé at leje en bil, så du nemt kan komme omkring og opleve de mange seværdigheder i Københavnsområdet. Der er rig mulighed for at blande kulturelle og fornøjelige oplevelser med en tur i bilen ind til København.

Skal du flytte hertil, kan det også være en fordel at benytte dig af billig biludlejning i Albertslund. På den måde er du fri for at skulle aflevere bilen i den by, du kommer fra, og har du stort kørekort, kan du vælge en lille lastbil, så du ikke skal køre flere gange. Du kan leje biler i alle størrelser og prisklasser, så lige netop dine behov bliver opfyldt.

Billig billeje i Albertslund til alsidige oplevelser

Book dit ferieophold i Albertslund, og nyd roen ved at bo i en københavnsk og moderne forstad med rig mulighed for indkøb, shopping og oplevelser lige i nærheden. Rejser du med familien, kan det være praktisk med en rummelig lejebil, så I nemt kan komme frem og tilbage uden at skulle bruge tiden på offentlig transport. Pak en frokostkurv, og kør en tur på Bakken i naturskønne Klampenborg, hvor I kan tage vilde ture i rutsjebanen, få stillet sukkertrangen med farverige isvafler og candyfloss og ikke mindst hilse på Pjerrot. Rejser du med din bedre halvdel, og trænger I til fælles fordybelse, kan I nyde den smukke køretur langs kysten til Louisiana, hvor I kan lade jer opsluge af de nyeste udstillinger, inden I stiller sulten i museets lækre caféområde.

Hvis du rejser med fly til Albertslund, lander du i Københavns Lufthavn, som ligger små 20 minutters kørsel fra dit hotel. Du kan sagtens reservere en lejebil i forvejen, så den står klar til dig, når du lander. På den måde skal du ikke tænke på meget andet end at sætte dig i bilen, indstille gps'en og køre til din destination.

Biludlejning i Albertslund til skønne storbyoplevelser

Med leje af bil i Albertslund har du rig mulighed for at køre ind og opleve byens puls i centrum af København. Tag turen ind omkring Amalienborg, og se vagtskiftet, hvor de brave soldater under bjørneskindshuerne overlader vagten til deres soldaterkammerater de næste 24 timer. Du kan med fordel parkere bilen og nyde en lille snack i Amaliehaven, imens du morer dig over lydene af børn, der hviner af fryd, når de leger i springvandet. Med din bedre halvdel i hånden kan du slentre en tur ned til Nyhavn og forkæle jer selv med en frokost under caféparasollerne på en sommerdag. Nyd den afslappede stemning på den gamle havnekaj med et glas kold rosé. Trænger du til en pause fra hovedstadens mylder, kan du køre tilbage til dit hotel i Albertslund, pakke badetøjet og aflægge Friluftsbadet Badesøen et besøg. Her er der skønne bademuligheder for både store og små med rutsjebaner og afdelinger til både børn og voksne. Du kan også pakke sportskoene med i tasken og nyde godt af områdets muligheder for at spille basketball, beach volley og boccia.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Albertslund

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Albertslund?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 327 i Albertslund.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Albertslund?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Albertslund er DKK 346.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Albertslund?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Albertslund?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Albertslund

Udforsk Albertslund med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!