Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Albertslund

Se alle udlejningsbiler i Albertslund

Udforsk Albertslund

Udforsk Albertslund med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning gennem Expedia i Albertslund

Hvis du er på ferie i Albertslund, kan det være en god idé at leje en bil, så du nemt kan komme omkring og opleve de mange seværdigheder i Københavnsområdet. Der er rig mulighed for at blande kulturelle og fornøjelige oplevelser med en tur i bilen ind til København.

Skal du flytte hertil, kan det også være en fordel at benytte dig af billig biludlejning i Albertslund. På den måde er du fri for at skulle aflevere bilen i den by, du kommer fra, og har du stort kørekort, kan du vælge en lille lastbil, så du ikke skal køre flere gange. Du kan leje biler i alle størrelser og prisklasser, så lige netop dine behov bliver opfyldt.

Billig billeje i Albertslund til alsidige oplevelser

Book dit ferieophold i Albertslund, og nyd roen ved at bo i en københavnsk og moderne forstad med rig mulighed for indkøb, shopping og oplevelser lige i nærheden. Rejser du med familien, kan det være praktisk med en rummelig lejebil, så I nemt kan komme frem og tilbage uden at skulle bruge tiden på offentlig transport. Pak en frokostkurv, og kør en tur på Bakken i naturskønne Klampenborg, hvor I kan tage vilde ture i rutsjebanen, få stillet sukkertrangen med farverige isvafler og candyfloss og ikke mindst hilse på Pjerrot. Rejser du med din bedre halvdel, og trænger I til fælles fordybelse, kan I nyde den smukke køretur langs kysten til Louisiana, hvor I kan lade jer opsluge af de nyeste udstillinger, inden I stiller sulten i museets lækre caféområde.

Hvis du rejser med fly til Albertslund, lander du i Københavns Lufthavn, som ligger små 20 minutters kørsel fra dit hotel. Du kan sagtens reservere en lejebil i forvejen, så den står klar til dig, når du lander. På den måde skal du ikke tænke på meget andet end at sætte dig i bilen, indstille gps'en og køre til din destination.

Biludlejning i Albertslund til skønne storbyoplevelser

Med leje af bil i Albertslund har du rig mulighed for at køre ind og opleve byens puls i centrum af København. Tag turen ind omkring Amalienborg, og se vagtskiftet, hvor de brave soldater under bjørneskindshuerne overlader vagten til deres soldaterkammerater de næste 24 timer. Du kan med fordel parkere bilen og nyde en lille snack i Amaliehaven, imens du morer dig over lydene af børn, der hviner af fryd, når de leger i springvandet. Med din bedre halvdel i hånden kan du slentre en tur ned til Nyhavn og forkæle jer selv med en frokost under caféparasollerne på en sommerdag. Nyd den afslappede stemning på den gamle havnekaj med et glas kold rosé. Trænger du til en pause fra hovedstadens mylder, kan du køre tilbage til dit hotel i Albertslund, pakke badetøjet og aflægge Friluftsbadet Badesøen et besøg. Her er der skønne bademuligheder for både store og små med rutsjebaner og afdelinger til både børn og voksne. Du kan også pakke sportskoene med i tasken og nyde godt af områdets muligheder for at spille basketball, beach volley og boccia.