Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Albertslund

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hotel i Albertslund

Albertslund ligger lidt uden for København, og når du besøger hovedstaden, kan du vælge at tage udgangspunkt fra Albertslund. Herfra er der gode transportmuligheder ind til byen, og du kan også gøre brug af billeje i Albertslund. Så hvorfor ikke vælge en billig overnatning i Albertslund?

Fra dit hotel i Albertslund tager det en halv times tid, enten i egen bil eller med toget, før du står midt i hovedstaden. Uanset om du er af sted alene, med din partner eller har taget familien med, kan du her finde et billigt hotelværelse. Og bruge pengene på noget sjovere.

Når du er på hotelophold i Albertslund, har du adgang til flere aktivitetsmuligheder lige udenfor hotelværelset. Her finder du blandt andet et stort udendørs svømmeanlæg, et naturcenter og en vikingelandsby. I Albertslund kan du også besøge Danmarks astronomiske museum, Kroppedal Museum, som rummer flere lokalhistoriske samlinger og blandt andet også har en række aktiviteter for børn.

Kun en halv time til alting

Men når du bor på hotel i Albertslund, kan du også vælge at bruge dine penge på ting, der er sjovere end at sove, og alle storbyens fristelser er kun en halv time væk. Er du på tur til Albertslund, kommer du nemt til indre by i København, enten i din egen bil, en lejebil, eller hvorfor ikke benytte dig af S-toget, så du slipper for at lede efter en parkeringsplads.

Storbyens fristelser

Som i enhver anden storby finder du i København alt, hvad hjertet kan begære af kultur, kunst, oplevelser, mad og drikke. Du kan fordybe dig i historien på Nationalmuseet, forkæle øjnene på Glyptoteket eller Statens Museum for Kunst, nyde en kop kaffe eller en frokost på en af byens mange cafeer og blot iagttage det liv, der passerer forbi. Når du vælger en billig overnatning i Albertslund, kan du være sikker på, at I ikke kommer til at kede jer.

Det' for børn

Tag børnene med til storbyen. Her i Albertslund bor I godt, billigt og med nem adgang til alt det, børnene synes er sjovt. Blot en halv times tid fra hotellet kan I vælge og vrage mellem Zoologisk Have, Rundetårn, kanalrundfarter, Experimentariet, Den Blå Planet og Tivoli, for bare at nævne nogle stykker. Med base fra jeres hotel er her rige muligheder for at fylde flere dage med oplevelser og herligt samvær i familien.

Weekend for to

Hvis I er af sted på par-weekend, er jeres hotel i Albertslund et ideelt udgangspunkt. Med S-toget kommer I nemt ind til byen, og I slipper for at bekymre jer om p-billet, eller hvem der skal køre hjem. Sæt jer på en café, og nyd storbyens puls. Gå en tur i teatret, og kom ind og forkæl smagsløgene på en af byens mange gode restauranter. Når I er mættet af indtryk, tager I bare toget hjem til hotellet igen. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Hotelbooking: Albertslund

Søg efter dit perfekte hotel i Albertslund. Find et billigt hotel i Albertslund nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Albertslund, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Albertslund på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Albertslund?
Wittrup Motel er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette hotel har en restaurant og gratis Wi-Fi. Herstedly Guesthouse er en anden god mulighed til dit ophold.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Albertslund?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Albertslund.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Albertslund

Flere valgmuligheder