Hellerup

Rejseguide
Hellerup
I Hellerup er der luksusvillaer, dyre biler og imponerende yachter side om side med smuk natur, børnevenlige aktiviteter og et lille stykke af Danmarkshistorien.

De fleste forbinder Hellerup med Danmarks dyreste postnummer, men en rejse til Hellerup byder på mere end luksusvillaer ved vandkanten. Den nordsjællandske by er nemlig hjem til det spændende videnskabsmuseum Experimentarium, den børnevenlige Hellerup Strand og Mindelunden i Ryvangen til ære for de danske frihedskæmpere under 2. Verdenskrig.Strandvejen må betragtes som hovedpulsåren i Hellerup. Gå en tur, og betragt de imponerende villaer, der spejder ud over Øresund – hvis du er heldig, kan du spotte en af de mange kendte skuespillere eller politikere, der bor i området. Udforsk de mange butikker langs Strandvejen, som både tilbyder de eksklusive mærkevarer og varer til mere overkommelige priser.Fra Strandvejen kan du fortsætte shoppeturen i Hellerups shoppingcenter, Waterfront Shopping, der også har et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer. Centeret er nabo til Experimentarium, som tilbyder en sjov og lærerig oplevelse for både børn og voksne. Kombinér besøget med en gåtur i Tuborg Havnepark, og oplev den inspirerende moderne arkitektur. Her findes også den berømte Tuborgflaske, en 26 meter høj skulptur, der står som et unikt vartegn for Hellerup og Tuborg Havnepark.Lidt nord for Waterfront Shopping ligger Hellerup Strand. Om sommeren er den 100 meter lange bystrand pakket med badegæster, som nyder solen få meter fra de bagvedliggende boligblokke. Stranden er kendt for at være særligt børnevenlig med lækkert hvidt sand, klart og indbydende badevand og få sten. Hvis du tager en tur til Hellerup på en varm sommerdag, må du ikke gå glip af et besøg på Jørgen Lydolphs Isbar, som er berømt og berygtet for at sælge Danmarks største vaffelis.Læg turen forbi Mindelunden i Ryvangen, hvis du vil have en lille bid af Danmarkshistorien med på din ferie til Hellerup. Området blev tidligere brugt til henrettelser og begravelser af de danske frihedskæmpere og fungerer nu som mindested for modstandsbevægelsen. Hvis du besøger Mindelunden den 4. maj, kan du være med til at fejre Danmarks befrielse.Rejs til Hellerup, og oplev charmen i en af Danmarks mest velstående byer. Byen opfylder alle krav til en dejlig ferie, og det hele er kun et stenkast fra København.

Hvor kan jeg overnatte i Hellerup

Default Image

Strandvejen

Caféerne og havudsigten er blot nogle af grundene til at besøge Strandvejen. Selvom der ikke er mange store seværdigheder i kvarteret, kan du besøge Experimentarium og Tuborg Bryggerierne i nærheden.

Strandvejen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
Prisen er 1.283 kr. pr. nat fra 18. jul. til 19. jul.
1.283 kr.
pr. nat
18. jul. – 19. jul.
<