Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Shui Ling Chu på trover

Hoteller i Dragør

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Dragør

Modern and cozy summer house near Copenhagen and the airport
Hent priser
1.62 km fra centrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
maison agéable

"Propriétaire très agréable maison propre nous avons pas pu apprécier le calme de l'endroit l'aéroport à proximité c'est un gros problème les avions décolle très souvent de bonne heure le matin à tard le soir dommage les petites minute sans avions c'est très calme"…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2019

Modern and cozy summer house near Copenhagen and the airport
Urban House Copenhagen by MEININGER
2 out of 5
Colbjørnsensgade 11, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 385 pr. nat
10.5 km fra centrum
4.1/5Very Good! (3,666 anmeldelser)

"Rent, pænt, overraskende støjsvag på værelset. Fin mulighed for både glutenfri og mælkefri morgenmad. Virkelig god beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2020

Urban House Copenhagen by MEININGER
Clarion Hotel Malmö Live
4 out of 5
Dag Hammarskjolds torg 2, Malmø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 762 pr. nat
23.63 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (2,448 anmeldelser)

"Centralt beliggende med gå afstand til centrum. Gode faciliteter på hotel."…"

Anmeldelse fra 13. maj 2020

Clarion Hotel Malmö Live
2 værelses overnatning i Dragør
Kongelundsvej 585, Dragør, Hovedstaden
Hent priser
2.5 km fra centrum
2 værelses overnatning i Dragør
Scandic Hvidovre
4 out of 5
Kettevej 4, Hvidovre
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 806 pr. nat
12.26 km fra centrum
3.7/5Good! (1,108 anmeldelser)

"Fint med den lille pool når vi rejser med børn. Manglede en elkoger og kaffe/te på værelset."…"

Anmeldelse fra 16. feb. 2020

Scandic Hvidovre
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.195 pr. nat
5.49 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (8,771 anmeldelser)

"Tet på flypalassen og meget vennligt og proffisionelt personale"…"

Anmeldelse fra 24. maj 2020

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Scandic Glostrup
4 out of 5
Roskildevej 550, Glostrup
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 806 pr. nat
15.67 km fra centrum
3.7/5Good! (558 anmeldelser)
Fantastisk morgenmad

"Bløde senge, rene værelser og alt man kunne drømme om i morgenmaden."…"

Anmeldelse fra 27. nov. 2019

Scandic Glostrup
Dragør Fort Hotel
3 out of 5
Prins Knuds Dæmning 1, Dragør, Sealand
Hent priser
3.74 km fra centrum
3.2/5 (6 anmeldelser)

"det er over 100 år gammel fort som står i original stand så alt er gammelt. Værelset var rent og der var godt med varme. Vi bestilte morgenmad som var virkelig godt. Vi følte os meget velkomne."…"

Anmeldelse fra 4. feb. 2020

Dragør Fort Hotel
Scandic Sydhavnen
4 out of 5
Sydhavns Plads 15, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 796 pr. nat
9.22 km fra centrum
3.7/5Good! (1,244 anmeldelser)
Familiebesøg

"Ved ankomst kommer vi op på værelset og kan se noget blåt blink nede på vejen. Da vi skulle ud og spise, gik vi til elevatoren. Den virkede ikke, så Vi måtte tage trappen fra 4 sal ned. Det viste sig at det var brandalarmen som var gået, men vi havde ikke hørt den på 4. Sal. Ikke særligt betryggende ..."…"

Anmeldelse fra 23. feb. 2020

Scandic Sydhavnen
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.395 pr. nat
11.15 km fra centrum
4.3/5Excellent! (1,945 anmeldelser)
Dejligt ophold

"Dejligt ophold med god service"…"

Anmeldelse fra 27. feb. 2020

Skt. Petri
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Dragør
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Dragør

Hotel i Dragør: På Amager blot 12 kilometer fra Københavns Centrum og lige ved Kastrup Lufthavn ligger et perfekt stykke dansk landsbyidyl. Besøg smukke Dragør, og oplev den fantastiske gamle bydel og det hyggelige havneområde. Dragør er et besøg værd hele året rundt, men især om sommeren bør du booke dit hotel i god tid, da der er rift om værelserne. Kombiner eventuelt et hotelophold i Dragør med en byferie i København, og book dine overnatninger før eller efter dit besøg i storbyen.

Hotelbooking ikke langt fra Dragørs gamle bydel

Dragør har en spændende historie. Fra omkring år 1350 kom byens primære indtægt fra handlen med sild. Dragør udviklede sig derfra gennem årene til at være et knudepunkt for fiskeri og søfart grundet sin praktiske beliggenhed. Fra 1600-tallet kunne man tale om en egentlig by på stedet, og der kom tilflyttere fra primært Holland og Skåne. I 1750 var byen en af de største søfartsbyer uden for København.

I dag er Dragør især populær blandt turister fra København og Sjælland, der kommer for at opleve denne charmerende, danske kystby. Lad dig betage af Dragørs charme med en gåtur rundt i den gamle bydel, hvor du kan se de velbevarede, historiske bygninger fra 1700- og 1800-tallet; se de smukke gule huse med røde tag og de hyggelige brostensbelagte gader. Dragør er en af de bedst bevarede byer i Danmark, og når du først én gang har boet på hotel i Dragør, er det ganske vist, at du vil vende tilbage år efter år.

I den gamle bydel kan du se hele 76 fredede huse. Se, om du kan spotte de 13 større såkaldte skipperhuse, hvoraf de fleste er opført af bygmester J. H. Blichmann. Denne del af byen er desuden især kendt for sine mange stokroser, der vokser op ad murene, og som findes i alt fra hvid, råhvid, laksefarvet og rosa til rød, lilla og mørkerød. De blomstrer især i juli og august måned.

Overnatning i nærheden af Dragørs historiske havneområde

Det historiske havneområde i Dragør er en aktiv og livlig del af byens miljø. I middelalderen blev der herfra eksporteret sild til et stort internationalt marked. I dag vil du kunne se mange private sejlbåde samt lodsbåde og små fiskerbåde.

Selve havnen siges at være anlagt af de hollandske tilflyttere til området i 1500-tallet. Gå en tur rundt her, og nyd den skønne atmosfære, inden du sætter dig ved en restaurant og nyder et lækkert måltid mad. Er du til fisk og skaldyr, vil du blive godt forkælet. De to ældste huse i dette område er Beghuset og Smedehuset fra 1700-tallet.

Af andre seværdigheder i Dragør skal nævnes Dragør Kirke fra 1885, der er tegnet af arkitekten J. H. Wessel. Du kan også lære mere om historien bag byens LodsstationDanmarks Lodsmuseum, der ligger i den gamle lodsbygning fra 1823, samt ved at besøge Lodstårnet på 16 meter, der er fra 1912.

Bevæger du dig uden for selve Dragør under dit hotelophold, vil du også kunne opleve de smukke naturområder langs kysten på Amager og udsigten til Øresundsbroen.

Hotelbooking: Dragør

Søg efter dit perfekte hotel i Dragør. Find et billigt hotel i Dragør nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Dragør, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Dragør på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Dragør?
Ifølge vores rejsedata er Dragør Badehotel et populært overnatningssted. Dette hotel med 3,5 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Dragør Fort Hotel er en anden god mulighed til dit ophold.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Dragør?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Dragør.
Hvordan er det at overnatte i Dragør?
Dragør er blandt andet populær blandt rejsende på grund af sine havomgivelser. Med sine shoppingmuligheder og sine sportsbegivenheder er denne by en populær rejsedestination. Tivoli, Nyhavn og Københavns Operahus er blandt de mest populære seværdigheder i området. I Dragør finder du 4 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Dragør?
Byen har maleriske, naturskønne omgivelser, herunder kysten samt seværdigheder som Dragør Sydstrand og Dragør Strand. I dette område finder du også Tivoli og Nyhavn.
Hvordan er vejret i Dragør?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Dragør regner det i gennemsnit 602 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Dragør

Flere valgmuligheder