Aktiviteter i Dragør

Oplevelser, seværdigheder og ture

Dragør-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Dragør har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Dragør, kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser, du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Dragør med din familie, planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse, gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse, hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Dragør

Hvis du planlægger en tur til Dragør, hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om, hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter, få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Dragør.

At lede efter aktiviteter i Dragør kan være tidskrævende, så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri, vil smage på Dragørs lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur, kan vores guides til Dragørs seværdigheder sikre, at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Dragør for enhver smag

Dragør har noget for enhver, og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie, en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie, finder du masser af aktiviteter i Dragør, som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse, hotel og udlejningsbil på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Dragør.

Dragør er fyldt med steder, der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal bo i Dragør og sørge for, at din oplevelse af Dragør og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor, du skal tage hen, hvornår du skal gøre det, og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer, er det nemt at finde spændende steder i Dragør, der gør, at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. Tivoli

Danmark huser to af verdens ældste forlystelsesparker, hvoraf den ene ligger midt i København. Siden Tivoli åbnede dørene i 1843, har forlystelsesparken været populært både blandt de lokale og besøgende fra nær og fjern. Tivoli er meget mere end bare en forlystelsespark. Her kan du nemlig opleve live-musik hver dag på flere forskellige spillesteder, eller nyde en god middag på nogle af byens bedste restauranter.
Læs mere
Tivoli og byder på natteliv, en dam og en have

2. Nyhavn

Et af de absolutte yndlingssteder for turister i København er Nyhavn. Dette charmerende havnekvarter byder på gode restauranter, hvor du kan nyde et måltid og en kold drink med udsigten til sejlbåde og charmerende huse, når du er på weekendtur i Nyhavn.
Læs mere
Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

3. Den Lille Havfrue

Engang for længe, længe siden blev en lille statue bygget, som sidenhen erobrede københavnernes hjerter. Den Lille Havfrue sidder på en sten i havnens hovedområde og byder alle Københavns gæster velkommen. Denne skulptur er blevet byens ikon og er en af de mest fotograferede seværdigheder blandt turister. Det er ikke ualmindeligt at se havfruen omringet af en lille flok mennesker på en solrig dag.
Læs mere
Den Lille Havfrue og byder på en bugt eller havn, en statue eller en skulptur og udsigt over kystområde

4. Københavns Operahus

Der var store omkostninger forbundet med opførelsen af det storslåede operahus. Besøg Holmen, og se den moderne bygning, der er designet af den danske arkitekt Henning Larsen, og som har plads til 1.703 tilskuere. Hvis du holder af udøvende kunstarter, bør du booke billetter til en af forestillingerne i Operaen, hvor du kan vælge mellem teater, ballet, opera eller koncerter.
Læs mere
Københavns Operahus som omfatter natteliv, moderne arkitektur og en by

5. Rosenborg Slot

Rosenborg Slot fungerede som kongelig residens fra 1606 til 1710, og var hjemsted for den daværende konge, Christian IV. I dag er slottet åbent for offentligheden som et museum og huser landets kongelige samlinger. Kongens Have omgiver slottet og er en populær destination for københavnere, som kommer for at slappe af eller lege.
Læs mere
Rosenborg Slot og byder på kulturarvsgenstande, en park og historiske bygningsværker

6. Københavns Zoologiske Have

Med alle de store navne inden for dyreriget er Zoologisk Have en fantastisk destination for en familieudflugt. Se dyrene blive fodret hver dag og besøg udkigstårnet, der ligger midt i haven, hvorfra du har en smuk panorama-udsigt. Selvom dyrene nu bor i moderne huse og indhegninger, er mange af de oprindelige byggekonstruktioner blevet bevaret, så det er stadig tydeligt, at man befinder sig i en af de ældste zoologiske haver i Europa.
Læs mere
Københavns Zoologiske Have som viser landdyr og dyr fra zoologisk have

Populære steder at besøge

Områder i Dragør

Byer i nærheden af Dragør