COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Hoteller nær Nyhavn

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Nyhavn

Bedwood Hostel
2 out of 5
0.2 km fra Nyhavn
Prisen er DKK 352 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.
3.8/5Good! (153 anmeldelser)
"Hvis man blot mangler en seng til enkelte overnatninger og man er ligeglad med at der er plads til 6-7 flere i rummet så er det super. Første gang jeg prøvede sove sal. Men jeg er nu mere til mit eget værelse. Men ellers rigtig god løsning til meget små penge. Bad ogtoliet er i fin stand og caféen ..."

Anmeldelse fra 15. dec. 2020

Bedwood Hostel
Farverig Nyhavn-oplevelse
0.6 km fra Nyhavn
Prisen er DKK 2.385 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.
Farverig Nyhavn-oplevelse
Hotel Bethel
3 out of 5
0.07 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 17. apr. til 18. apr.
4.3/5Excellent! (834 anmeldelser)
Super hotel til base for Kbh.
"Fint nyrenoveret hotel, perfekt beliggenhed, fin service, god pris"

Anmeldelse fra 30. nov. 2020

Hotel Bethel
Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
120m2 Apartment in Nyhavn
3.5 out of 5
0.073 km fra Nyhavn
Hent priser
3.7/5Good! (3 anmeldelser)
God weekend i København
"Beliggenheden er super og værten var god til at respondere på mail. Vi fik dog info om check-in for sent og kunne ikke ringe da det var efter kl. 16, så det tog ca. en time at finde frem til nøglen."

Anmeldelse fra 7. jul. 2020

120m2 Apartment in Nyhavn
Lejlighed med 2 soveværelser i den ikoniske historiske del af København
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Great location
"We had such a nice stay! The property was conveniently located. The beds were so comfortable and the apartment was very spacious. The only thing we had issues with was a lack of enough toilet paper and dishwasher soap."

Anmeldelse fra 17. jan. 2020

Lejlighed med 2 soveværelser i den ikoniske historiske del af København
Best Stay Copenhagen - Nyhavn 8
Two-bedroom Apartment in the Iconic Historical Part of Copenhagen
Spacious Three-bedroom Apartment in the Iconic Historical Part of Copenhagen
Exceptional Three-bedroom Apartment in Nyhavn - the Iconic Area of Copenhagen
Autentisk Dansk Lejlighed i Førsteklasses Beliggenhed
Fantastic Duplex Apartment in the Iconic Neighbourhood of Nyhavn
3-værelses Lejlighed tæt på Nyhavn og Dronningens Palads Amalienborg
Rummelig 3-værelses Lejlighed i den Ikoniske Historiske del af København
Awesome Two-bedroom Apartment Near Nyhavn
Gorgeuos Four-bedroom Apartment in Historical Copenhagen
Beautiful Apartment in Nyhavn
3.5 out of 5
0.3 km fra Nyhavn
Hent priser
Beautiful Apartment in Nyhavn
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.2 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 736 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.
4.5/5Wonderful! (590 anmeldelser)
"Meget meget fint og autentisk hotel med smuk beliggenhed•. Morgenmaden på værelset pga af cvd 19 kunne til prisen ikke leve op til standard"

Anmeldelse fra 22. dec. 2020

Hotel SKT. Annæ
130 SQM - Nyhavn New Harbor Location - 150m to Metro
71 Nyhavn Hotel
5 out of 5
0.2 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.587 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
4.6/5Exceptional! (981 anmeldelser)
Dejligt centralt hotel i Nyhavn.
"Dejligt hotel med den bedste beliggenhed i Nyhavn. Roligt område, fordi der ikke kører biler i nærheden. Fin service af meget venligt og imødekommende personale. Hotellet er lækkert, centralt og med en flot udsigt. Kommer gerne igen ved lejlighed."

Anmeldelse fra 23. dec. 2020

71 Nyhavn Hotel
Hotel Sanders
5 out of 5
0.2 km fra Nyhavn
Prisen er DKK 2.300 pr. nat fra 9. maj til 10. maj
4.7/5Exceptional! (80 anmeldelser)
"Dejligt Hotel - kan klart anbefales!"

Anmeldelse fra 6. jan. 2021

Hotel Sanders
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nyhavn
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær NyhavnNyhavn er en del af det klassiske København. Der hvor sømændene gik i land og fandt sig en dram og en glædespige til hver tatoverede arm. Området er i dag en velbesøgt og munter perle, hvor de historiske kulisser sørger for en uforglemmelig ferie, og du finder let en overnatning nær Nyhavn. Hoteller er der nemlig rigeligt af.

Hoteller tæt på den historiske havn

Nyhavn blev bygget tilbage i 1673 som erhvervshavn, og området bevarede sin rå kant med sømandsknejper side om side indtil 1980’erne, hvor området blev taget under kærlig behandling og fik det løft, som du har glæde af i dag. At det tiltrækker mange turister, vidner det flotte udbud af hoteller i nærområdet om. Du kan nemlig finde hoteller nær Nyhavn for enhver smag, uanset om det er til den hyggelige kærestetur eller en længere ferie for hele familien. Også billige hoteller er blandt udvalget, ligesom moderne hostels også er blandt de overnatningsmuligheder, du får på en rejse til Nyhavn.

Et hotel tæt på det hele uanset årstiden

Børn som voksne kan fascineres af de gamle huses farverige facader, der gemmer på fristende restauranter og caféer, hvor det er oplagt at nyde en velskænket øl i parasollernes skygge, uanset om det er sommer eller vinter. Med hjælp fra en varmelampe er det nemlig muligt at sidde ude og nyde synet af havneløbet det meste af året. Er det sommer, kan du lade dig friste af en stor, gammeldags isvaffel, som du kan nyde siddende på havnekajen, hvor du kan følge de mange mennesker, der passerer forbi. Med et hotel nær Nyhavn overnatter du lige der, hvor det sker.

Et hotel nær alle attraktionerne

Mange hoteller tilbyder cykeludlejning, men Nyhavn ligger også nær Københavns velfungerende metro, der kører hele døgnet. Med den kommer du også hurtigt til Københavns Lufthavn Kastrup, hvis du rejser til hovedstaden med fly. Det er også muligt at finde biludlejning nær Nyhavn, hvis du har brug for sådan en. Når du går på havnekajen, er det værd at lægge ekstra mærke til nummer 9, der er Nyhavns ældste ejendom fra 1681. Har du børn med på ferien, kan du overveje at lægge en kanalrundfart ind programmet. Her kommer du godt rundt i alle de brede og smalle kanaler, som København er så rig på. Mange kanalrundfarter starter og slutter ganske nemt og praktisk i Nyhavn. En anden attraktion i nærheden, der er værd at fremhæve er Tivoli, der ligger en spadseretur fra Nyhavn. Den gamle forlystelseshave har stadig magien til at fortrylle børn som voksne.

Restauranter og natteliv nær hotellet

Nyhavn grænser op til Kongens Nytorv, der omkranses af smukke, majestætiske bygninger. Én af dem rummer Det Kongelige Teater, der inviterer på alt fra ballet og teater til koncerter. Krydser du Kongens Nytorv, kommer du til Strøget, der er en af Europas længste gågader med et imponerende udbud af butikker for enhver smag og ethvert budget. Her finder du også flere restauranter og caféer samt cocktailbarer og natklubber. Så kan den hyggelige dag i byen uden besvær fortsætte som en skøn aften ude.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Nyhavn?
Nyhavn ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 566 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste i nærheden af Nyhavn?
I nærheden af Nyhavn er Copenhagen Admiral Hotel et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder inden for kort afstand omfatter Hotel Bethel og Wakeup Copenhagen Borgergade.
Hvor mange hoteller kan jeg finde i nærheden af Nyhavn?
Expedia har 566 hoteller og andre overnatningssteder inden for 2 kilometer fra Nyhavn.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Nyhavn?
Ja. Størstedelen af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Nyhavn.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Nyhavn?
Brug eventuelt lidt tid på at kigge på samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek eller Guinness World Records Museum igennem. Amalienborg Slot, Rundetårn og Christiansborg Slot er blot nogle af de velkendte seværdigheder, som du kan besøge i området.Oplev de dygtige talenter i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Nyhavn?
Med så mange muligheder for at komme rundt er det nemt at se området omkring Nyhavn. Du kan drage fordel af metrostationerne Marmorkirken Metrostation, Kongens Nytorv Station og Gammel Strand Metrostation. Hvis du ønsker at tage toget indtil byen, er togstationerne Østerport Station, Nørreport Station og Nørreport Station dem, som befinder tættest på København K. Du kan finde mere information om mulighederne inden for vandtransport ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Nyhavn

Flere valgmuligheder