Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Nyhavn

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Nyhavn

Bedwood Hostel
2 out of 5
0.2 km fra Nyhavn
Prisen er DKK 368 pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
3.8/5Good! (148 anmeldelser)

"Fin beliggenhed og venlige medsrbejder"…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2020

Bedwood Hostel
Hotel Bethel
3 out of 5
0.07 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4.3/5Excellent! (791 anmeldelser)
super dejligt hotel

"super beliggenhed, flotte nye værelser og sødt og venligt personale"…"

Anmeldelse fra 3. jun. 2020

Hotel Bethel
Scandic Front
4 out of 5
0.3 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 800 pr. nat fra 20. nov. til 21. nov.
4.2/5Very Good! (986 anmeldelser)
god oplevelse

"Dejligt centralt hotel. God service og rent, pænt og rummeligt hotelværelse"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Front

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Copenhagen Strand Hotel
4 out of 5
0.3 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 747 pr. nat fra 29. okt. til 30. okt.
4.3/5Excellent! (952 anmeldelser)
Rigtig god beliggenhed og service

"Alt var i skønneste orden. Meget hjælpsom personale. Vi har dog savnet nogle hylder til vores tøj, sko etc. Grundet Corona var morgenmad “færdigpakket“ - vi ville fortrække flere stykker brød i stedet for wienerbrød."…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2020

Copenhagen Strand Hotel
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.3 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 766 pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4.3/5Excellent! (1,223 anmeldelser)

"Fantastisk central beliggenhed . Super venligt og imødekommende personale . Dejligt rent værelse . Værelset lidt varmt at sove i på trods af Air con. Dejlig morgenmad som blev serverer ved bordet. Vil dog uden tvivl vende tilbage og også anbefale til andre 😊."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2020

Phoenix Copenhagen
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.2 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 5. nov. til 6. nov.
4.4/5Wonderful! (503 anmeldelser)

"Dette. Hotel er skønt at bo på Der er gåafstand til. Næsten alt . I indre by. Personalet er utrolig venligt og hjælpsomt . Dejlig stille rum Skøn morgenmad og der er en virkelig god restaurant. På stedet . Det eneste. Der kunne være bedre er at spejlet , på det skønne badeværelse er tonet. Mørkt. ..."…"

Anmeldelse fra 25. sep. 2020

Hotel SKT. Annæ
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.4 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
4.4/5Excellent! (2,117 anmeldelser)

"Great total experience, wonderful location, great bargain"…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.5 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 570 pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4/5Very Good! (1,365 anmeldelser)

"Hurtig og effektiv check-in. Perfekt beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
Skt. Petri
5 out of 5
1.3 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.215 pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
4.5/5Wonderful! (1,106 anmeldelser)

"Høfligt personale, imødekommende og venlige, professionelle og dygtige. God mad i smukke omgivelser varme anbefalinger herfra"…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2020

Skt. Petri
Scandic Palace Hotel
4 out of 5
1.5 km fra Nyhavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 836 pr. nat fra 18. nov. til 19. nov.
4.3/5Excellent! (1,643 anmeldelser)

"Dejligt hotel! Meget venligt personale. Virkelig god service. Dejligt værelse og virkelig god seng. Lækker morgenmad. Et sted jeg føler mig helt tryg i disse Corona tider."…"

Anmeldelse fra 27. sep. 2020

Scandic Palace Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nyhavn
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær NyhavnNyhavn er en del af det klassiske København. Der hvor sømændene gik i land og fandt sig en dram og en glædespige til hver tatoverede arm. Området er i dag en velbesøgt og munter perle, hvor de historiske kulisser sørger for en uforglemmelig ferie, og du finder let en overnatning nær Nyhavn. Hoteller er der nemlig rigeligt af.

Hoteller tæt på den historiske havn

Nyhavn blev bygget tilbage i 1673 som erhvervshavn, og området bevarede sin rå kant med sømandsknejper side om side indtil 1980’erne, hvor området blev taget under kærlig behandling og fik det løft, som du har glæde af i dag. At det tiltrækker mange turister, vidner det flotte udbud af hoteller i nærområdet om. Du kan nemlig finde hoteller nær Nyhavn for enhver smag, uanset om det er til den hyggelige kærestetur eller en længere ferie for hele familien. Også billige hoteller er blandt udvalget, ligesom moderne hostels også er blandt de overnatningsmuligheder, du får på en rejse til Nyhavn.

Et hotel tæt på det hele uanset årstiden

Børn som voksne kan fascineres af de gamle huses farverige facader, der gemmer på fristende restauranter og caféer, hvor det er oplagt at nyde en velskænket øl i parasollernes skygge, uanset om det er sommer eller vinter. Med hjælp fra en varmelampe er det nemlig muligt at sidde ude og nyde synet af havneløbet det meste af året. Er det sommer, kan du lade dig friste af en stor, gammeldags isvaffel, som du kan nyde siddende på havnekajen, hvor du kan følge de mange mennesker, der passerer forbi. Med et hotel nær Nyhavn overnatter du lige der, hvor det sker.

Et hotel nær alle attraktionerne

Mange hoteller tilbyder cykeludlejning, men Nyhavn ligger også nær Københavns velfungerende metro, der kører hele døgnet. Med den kommer du også hurtigt til Københavns Lufthavn Kastrup, hvis du rejser til hovedstaden med fly. Det er også muligt at finde biludlejning nær Nyhavn, hvis du har brug for sådan en. Når du går på havnekajen, er det værd at lægge ekstra mærke til nummer 9, der er Nyhavns ældste ejendom fra 1681. Har du børn med på ferien, kan du overveje at lægge en kanalrundfart ind programmet. Her kommer du godt rundt i alle de brede og smalle kanaler, som København er så rig på. Mange kanalrundfarter starter og slutter ganske nemt og praktisk i Nyhavn. En anden attraktion i nærheden, der er værd at fremhæve er Tivoli, der ligger en spadseretur fra Nyhavn. Den gamle forlystelseshave har stadig magien til at fortrylle børn som voksne.

Restauranter og natteliv nær hotellet

Nyhavn grænser op til Kongens Nytorv, der omkranses af smukke, majestætiske bygninger. Én af dem rummer Det Kongelige Teater, der inviterer på alt fra ballet og teater til koncerter. Krydser du Kongens Nytorv, kommer du til Strøget, der er en af Europas længste gågader med et imponerende udbud af butikker for enhver smag og ethvert budget. Her finder du også flere restauranter og caféer samt cocktailbarer og natklubber. Så kan den hyggelige dag i byen uden besvær fortsætte som en skøn aften ude.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Nyhavn?
Nyhavn ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 516 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste i nærheden af Nyhavn?
I nærheden af Nyhavn er Copenhagen Admiral Hotel et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder inden for kort afstand omfatter citizenM Copenhagen Radhuspladsen og Scandic Front.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Nyhavn?
Ja. Størstedelen af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Nyhavn.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Nyhavn?
Brug eventuelt lidt tid på at kigge på samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Guinness World Records Museum eller Ny Carlsberg Glyptotek igennem. Amalienborg Slot, Rundetårn og Christiansborg Slot er blot nogle af de velkendte seværdigheder, som du kan besøge i området.Oplev de dygtige talenter i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Nyhavn?
Med så mange muligheder for at komme rundt er det nemt at se området omkring Nyhavn. Du kan drage fordel af metrostationerne Marmorkirken Metrostation, Kongens Nytorv Station og Gammel Strand Metrostation. Hvis du ønsker at tage toget indtil byen, er togstationerne Østerport Station, Nørreport Station og Nørreport Station dem, som befinder tættest på København K. Du kan finde mere information om mulighederne inden for vandtransport ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Nyhavn

Flere valgmuligheder