Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Nyhavn

I aften 13. nov. - 14. nov.
Denne weekend 16. nov. - 18. nov.
Næste weekend 23. nov. - 25. nov.

Mest populære hoteller nær Nyhavn

Se alle 252 overnatningssteder i Nyhavn
Hotel Maritime
Hotel Maritime
3.0 ud af 5.00,3 km fra Nyhavn
3,6/5 (1.594 anmeldelser)
DKK 636/ natfor 2 gæster

Tæt på det kongelige teater og en tur omkring nyhavn

Anmeldelse fra 15. jul. 2018
Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
4.0 ud af 5.00,3 km fra Nyhavn
Gratis afbestilling
4,3/5 (4.477 anmeldelser)
DKK 860/ natfor 2 gæster

Dejligt hotel ikke tæt på stranden 😉 Har ikke mere at tilføje og gider ikke at skrive mere

Anmeldelse fra 21. okt. 2018
HOTEL SKT. ANNÆ
HOTEL SKT. ANNÆ
4.0 ud af 5.00,2 km fra Nyhavn
4,0/5 (539 anmeldelser)
DKK 745/ natfor 2 gæster

Nice hotel with easy to go visiting other interesting moments in Copenhagen.

Anmeldelse fra 17. aug. 2018
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
3.0 ud af 5.01,8 km fra Nyhavn
Gratis afbestilling
3,2/5 (12 anmeldelser)
DKK 520/ natfor 2 gæster

Een leuk hotel voor een citytrip Kopenhagen. Is vlak bij t centrum en is een goede uitvalbasis om de stad te verkennen.

Anmeldelse fra 20. okt. 2018
Hotel Sanders
Hotel Sanders
5.0 ud af 5.00,3 km fra Nyhavn
Gratis afbestilling
4,7/5 (12 anmeldelser)
DKK 2.160/ natfor 2 gæster

Great hotel close to everything. Bikes to borrow. Excellent staff. Couldn’t do enough for you. Food and drinks amazing. Room was on the small side for the price and the bathroom wasn’t very cosy. All in all excellent and would stay again

Anmeldelse fra 15. sep. 2018
Hotel Herman K
Hotel Herman K
5.0 ud af 5.00,6 km fra Nyhavn
Gratis afbestilling
4,3/5 (32 anmeldelser)
DKK 1.515/ natfor 2 gæster

Flot nyt koncept i hjertet af København. Godt design og alt er rigtigt lækkert indrettet. Dog havde vi to ting der ligesom ødelage opholdet for os. Uacceptabelt støjniveau fra gaden samt aircondition der pegede lige ned i hovedet hvor man ligger og det er rigtigt ubehageligt over tid.

Anmeldelse fra 7. aug. 2018
Copenhagen Strand Hotel
Copenhagen Strand Hotel
4.0 ud af 5.00,3 km fra Nyhavn
4,0/5 (1.901 anmeldelser)
DKK 892/ natfor 2 gæster

Vi havde et fint ophold og personalet var meget servicemindede. Jeg savnede dog nogle lette gardiner som man kunne trække for for at undgå at blotte sig selv når man gik til og fra badeværelset. I værelset vi boede i var der kun mørklægningsgardiner.

Anmeldelse fra 3. maj 2018
Phoenix Copenhagen
Phoenix Copenhagen
4.0 ud af 5.00,4 km fra Nyhavn
4,0/5 (2.954 anmeldelser)
DKK 857/ natfor 2 gæster

Meget lækkert hotel. Sengen var for blød til vores smag og røræg til morgenmad var ikke i top. Ud over det var alt rigtig godt. Flot værelse, lækre produkter på værelset.

Anmeldelse fra 10. aug. 2018
Scandic Front
Scandic Front
4.0 ud af 5.00,2 km fra Nyhavn
Gratis afbestilling
4,1/5 (597 anmeldelser)
DKK 1.030/ natfor 2 gæster

5 stjerner ud af 5 :-)

Anmeldelse fra 3. maj 2018

Hotel nær NyhavnNyhavn er en del af det klassiske København. Der hvor sømændene gik i land og fandt sig en dram og en glædespige til hver tatoverede arm. Området er i dag en velbesøgt og munter perle, hvor de historiske kulisser sørger for en uforglemmelig ferie, og du finder let en overnatning nær Nyhavn. Hoteller er der nemlig rigeligt af.

Hoteller tæt på den historiske havn

Nyhavn blev bygget tilbage i 1673 som erhvervshavn, og området bevarede sin rå kant med sømandsknejper side om side indtil 1980’erne, hvor området blev taget under kærlig behandling og fik det løft, som du har glæde af i dag. At det tiltrækker mange turister, vidner det flotte udbud af hoteller i nærområdet om. Du kan nemlig finde hoteller nær Nyhavn for enhver smag, uanset om det er til den hyggelige kærestetur eller en længere ferie for hele familien. Også billige hoteller er blandt udvalget, ligesom moderne hostels også er blandt de overnatningsmuligheder, du får på en rejse til Nyhavn.

Et hotel tæt på det hele uanset årstiden

Børn som voksne kan fascineres af de gamle huses farverige facader, der gemmer på fristende restauranter og caféer, hvor det er oplagt at nyde en velskænket øl i parasollernes skygge, uanset om det er sommer eller vinter. Med hjælp fra en varmelampe er det nemlig muligt at sidde ude og nyde synet af havneløbet det meste af året. Er det sommer, kan du lade dig friste af en stor, gammeldags isvaffel, som du kan nyde siddende på havnekajen, hvor du kan følge de mange mennesker, der passerer forbi. Med et hotel nær Nyhavn overnatter du lige der, hvor det sker.

Et hotel nær alle attraktionerne

Mange hoteller tilbyder cykeludlejning, men Nyhavn ligger også nær Københavns velfungerende metro, der kører hele døgnet. Med den kommer du også hurtigt til Københavns Lufthavn Kastrup, hvis du rejser til hovedstaden med fly. Det er også muligt at finde biludlejning nær Nyhavn, hvis du har brug for sådan en. Når du går på havnekajen, er det værd at lægge ekstra mærke til nummer 9, der er Nyhavns ældste ejendom fra 1681. Har du børn med på ferien, kan du overveje at lægge en kanalrundfart ind programmet. Her kommer du godt rundt i alle de brede og smalle kanaler, som København er så rig på. Mange kanalrundfarter starter og slutter ganske nemt og praktisk i Nyhavn. En anden attraktion i nærheden, der er værd at fremhæve er Tivoli, der ligger en spadseretur fra Nyhavn. Den gamle forlystelseshave har stadig magien til at fortrylle børn som voksne.

Restauranter og natteliv nær hotellet

Nyhavn grænser op til Kongens Nytorv, der omkranses af smukke, majestætiske bygninger. Én af dem rummer Det Kongelige Teater, der inviterer på alt fra ballet og teater til koncerter. Krydser du Kongens Nytorv, kommer du til Strøget, der er en af Europas længste gågader med et imponerende udbud af butikker for enhver smag og ethvert budget. Her finder du også flere restauranter og caféer samt cocktailbarer og natklubber. Så kan den hyggelige dag i byen uden besvær fortsætte som en skøn aften ude.