Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Strøget

I aften 13. nov. - 14. nov.
Denne weekend 16. nov. - 18. nov.
Næste weekend 23. nov. - 25. nov.

Mest populære hoteller nær Strøget

Se alle 254 overnatningssteder i Strøget
Scandic Palace Hotel
Scandic Palace Hotel
4.0 ud af 5.00,3 km fra Strøget
Gratis afbestilling
4,2/5 (2.351 anmeldelser)
DKK 926/ natfor 2 gæster

Fint hotel beliggende på Rådhuspladsen. Gåafstand til mange seværdigheder. Flot udsigt fra værelset til Rådhuset.

Anmeldelse fra 17. jun. 2018
Skt. Petri
Skt. Petri
5.0 ud af 5.00,3 km fra Strøget
4,2/5 (1.635 anmeldelser)
DKK 960/ natfor 2 gæster

En supergodt hotel med en perfekt beliggenhed til at weekendtur med familien. Mulighed for shopping, teatre, restauranter og alt det andet, som er den del af en international storby

Anmeldelse fra 21. okt. 2018
First Hotel Kong Frederik
First Hotel Kong Frederik
4.0 ud af 5.00,4 km fra Strøget
3,6/5 (1.406 anmeldelser)
DKK 732/ natfor 2 gæster

Et meget hyggeligt hotel med flot indretning tro mod stedets ånd. God service i receptionen og meget fin morgenmadsbuffet med ekstrem god service.

Anmeldelse fra 7. aug. 2018
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
3.0 ud af 5.01 km fra Strøget
Gratis afbestilling
3,2/5 (12 anmeldelser)
DKK 520/ natfor 2 gæster

Een leuk hotel voor een citytrip Kopenhagen. Is vlak bij t centrum en is een goede uitvalbasis om de stad te verkennen.

Anmeldelse fra 20. okt. 2018
Hotel SP34
Hotel SP34
4.0 ud af 5.00,4 km fra Strøget
Gratis afbestilling
4,1/5 (1.488 anmeldelser)
DKK 718/ natfor 2 gæster

Super fedt hotel med en dejlig beliggenhed. Hotellets faciliteter er kanon gode med super gode resturanter og en særdeles hyggelig stemning. Morgenmad på hotellet er et must - den er bare super. Eneste minus er som andre hoteller i København - parkering

Anmeldelse fra 11. jan. 2018
Ascot Hotel
Ascot Hotel
4.0 ud af 5.00,6 km fra Strøget
3,7/5 (5.619 anmeldelser)
DKK 760/ natfor 2 gæster

Nice stay in pleasant environment Very friendly and professional staff except the younger reception ladies

Anmeldelse fra 12. jul. 2018
The Square
The Square
4.0 ud af 5.00,5 km fra Strøget
4,0/5 (4.715 anmeldelser)
DKK 872/ natfor 2 gæster

Super beliggenhed. God service. Men dør til toilet kunne ikke lukkes.

Anmeldelse fra 10. aug. 2018
First Hotel Mayfair
First Hotel Mayfair
4.0 ud af 5.01 km fra Strøget
Gratis afbestilling
3,9/5 (2.127 anmeldelser)
DKK 612/ natfor 2 gæster

Fint hotel. Venligt og smilende personale. Skøn morgenmad. Ingen støj fra gaden, hverken dag eller nat

Anmeldelse fra 14. sep. 2018
Hotel Herman K
Hotel Herman K
5.0 ud af 5.00,7 km fra Strøget
Gratis afbestilling
4,3/5 (32 anmeldelser)
DKK 1.515/ natfor 2 gæster

Flot nyt koncept i hjertet af København. Godt design og alt er rigtigt lækkert indrettet. Dog havde vi to ting der ligesom ødelage opholdet for os. Uacceptabelt støjniveau fra gaden samt aircondition der pegede lige ned i hovedet hvor man ligger og det er rigtigt ubehageligt over tid.

Anmeldelse fra 7. aug. 2018

Hotel nær StrøgetIndre København med Strøget som byens hovedpulsåre er et oplagt sted at finde et hotel, hvis du skal på storbyferie og rigtigt mærke byens puls. En overnatning nær Strøget er oplagt, for beliggenheden i den danske hovedstad bliver ikke mere central.

Find det perfekte hotel nær Strøget

Du finder en bred vifte af forskellige hoteller ved Strøget, så her er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er uanset, om det er billige hoteller på Strøget eller overnatning i luksusklassen, du søger efter. Strøget er blandt Europas længste gågader, og inkluderer man de omkringliggende gader og stræder, finder du alt, hvad hjertet kan begære lige fra de store mærkevarer, luksusvarer, dansk design og lokalt håndværk. Også overnatningsmulighederne er ligeså mangfoldige. Her er mulighed for både at finde det budgetvenlige hostel med hyggelige arrangementer, det klassiske hotelværelse med en bred dobbeltseng eller måske er det historiske rammer eller luksuriøse omgivelser, der gør din hotelreservation ideel. Der er også hoteller nær Strøget til familieferien eller til dig, der kommer forbi København i forbindelse med arbejdet.

Kom let frem til hotellet med fly eller tog

Du kommer let med fly til hovedstaden via Kastrup Lufthavn. Fra lufthavnen kan du, alt efter hvilken ende af Strøget du skal til, tage metroen til Kongens Nytorv eller Øresundstoget til Københavns Hovedbanegård. Sidstnævnte er også det sted, du ankommer med toget, og herfra skal du blot krydse Rådhuspladsen for at nå begyndelsen af Strøget. Du kan også let leje finde billeje nær Strøget, hvis du ønsker lidt større frihed under storbyferien, eller du kan overveje at gøre som københavnerne og leje en cykel. Mange hoteller yder denne service til deres gæster. Dermed kan du let komme omkring i byen, selvom mange seværdigheder ligger i gåafstand fra dit hotel. For enden af Strøget ligger det charmerende Nyhavn, hvor de farverige ældre huse ligger side om side, og i samme korte afstand ligger attraktioner som blandt andet Det Kongelige Teater og Skuespilhuset.

Seværdigheder, restauranter og barer nær dit hotel

På en tur til Strøget finder du også Rundetårn, der stod færdigbygget i 1642. Fra toppen af tårnet er der en formidabel udsigt over byen. Familien med børn kan glæde sig til et besøg i Tivoli, der ligger få hundrede meter fra Strøget. Den klassiske gamle forlystelseshave er klar til at byde jer velkommen indenfor størstedelen af året, hvor attraktionen Rutchebanen fra 1914 er blandt de ældste kørende trærutsjebaner i verden. De gastronomiske tilbud og nattelivet i den danske hovedstad er også værd at udforske, og med den centrale beliggenhed bor du også nær restauranter, barer og natklubber, så byens natteliv er inden for rækkevidde. Drejer du ned ad en af de mange smalle, brostensbelagte sidegader til Strøget, finder du med garanti en hyggelig café, en indbydende restaurant eller en stemningsfuld bar, hvis ikke du lader dig friste af et af de mange tilbud på den berømte gågade, inden du når så langt. På Strøget finder du det hele, uanset om det er i dagtimerne eller nattetimerne, du foretrækker at gå på opdagelse i området.