Ferieudlejning i København

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i København

NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, Copenhagen, Hovedstaden, 2300
Prisen er 1.148, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og concierge-tjenester. Vores gæster fremhæver især de familievenlige ...
4,4/5 Wonderful! (99 anmeldelser)
"Helt fantastisk lejlighed med alt som man behøver og rigtig god stand, helt ny!!! Jeg er meget postivt overraskede, meget bedre end forventet."

Anmeldelse fra 25. dec. 2021

Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen, 2100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.215, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
4,4/5 Wonderful! (2.396 anmeldelser)
"Dejligt ophold. Rent og pænt. Venligt personale."

Anmeldelse fra 3. jul. 2022

STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, Copenhagen, Sealand, 2300
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især ...
4,6/5 Exceptional! (339 anmeldelser)
"Dejligt hotel til en familie ferie. Vi nød de fine forhold."

Anmeldelse fra 8. sep. 2022

Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
4 out of 5
Colbjørnsensgade 27, Copenhagen, Sealand, 1652
Prisen er 1.300, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, concierge-tjenester og et smart-tv. De populære seværdigheder Tivoli og Øksnehallen ...
4,7/5 Exceptional! (71 anmeldelser)
"Stedet har en god beliggenhed tæt på metro så man kan nemt komme rundt. Jeg fik en vejledning i min e mail så jeg havde ingen problemer med at tjekke ind med automaten. Lejligheden havde alt som jeg havde brug for. Alt i alt havde jeg et godt ophold."

Anmeldelse fra 20. sep. 2022

STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, Copenhagen, 2150
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og et fitnesscenter. ...
4,6/5 Exceptional! (654 anmeldelser)
Skønne lejligheder
"Rigtig skønt hotel med gode lejligheder og masser af plads. Tæt på metro og dermed centrum. Ikke noget at klage over her. Har brugt hotellet flere gange."

Anmeldelse fra 8. aug. 2022

By the Lakes apartments - Into This Place
3 out of 5
5 Dahlerupsgade, Copenhagen, 1603
Prisen er 1.256, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og daglig rengøring. De populære seværdigheder Tivoli ...
4,4/5 Wonderful! (49 anmeldelser)
Skønt sted
"Vi var uden bolig pga branden i Vanløse , og denne bolig gav os en super base . Vi nød at der var et par kogeplader og et køleskab så vi kunne blive "hjemme" og bare være . Så fint"

Anmeldelse fra 2. apr. 2022

CABINN Apartments
3 out of 5
Arne Jacobsens Alle 4, Copenhagen, 2300
Prisen er 1.293, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. ...
3,9/5 Very Good! (188 anmeldelser)
"Fint værelse, pænt rent og med god plads. Dog var vores værelse lige ved siden af elevatoren, hvilket medførte afbrudt søvn af lyden, når den kører op og ned samt høje klank lyde derfra, som var det mest støjende. Det kunne være en fordel at have været oplyst at værelset lå op ad elevatoren eller ..."

Anmeldelse fra 6. aug. 2022

Rosenborg Hotel Apartments
4 out of 5
9 Landemærket, Copenhagen, 1306
Prisen er 2.771, kr pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og concierge-tjenester. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale ...
4,7/5 Exceptional! (105 anmeldelser)
Super lejlighed
"Super lejlighed med den mest ideelle beliggenhed i gåafstand til Strøget osv. alt fungerede. Kommunikation super hurtig via email, meget hjælpsomme. Køkken veludstyret. Absolut et sted, man ønsker at vende tilbage til."

Anmeldelse fra 13. dec. 2021

Living Suites
3 out of 5
Rundforbivej 295, Naerum, 2850
Prisen er 960, kr pr. nat fra 14. okt. til 15. okt.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Nærum, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. ...
4,4/5 Wonderful! (308 anmeldelser)
"Pænt og rent. Comfortabelt til at være "sovesofa". Havde egen pude med, så ved ikke med stedets puder. Lækre tykke håndklædet. Meget venlig, imødekommende og hjælpsom reception, alle tre dage."

Anmeldelse fra 22. aug. 2022

Sleepcph Hotel Apartments
3.5 out of 5
23d Nyrnberggade, Copenhagen, 2300
Prisen er 1.271, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Tivoli og Amager Strandpark ...
4/5 Very Good! (4 anmeldelser)
Best hotel apartment!
"The most wonderful hotel apartment I could've dreamt of! Has everything you need, fully equiped kitchen and very fast replies! Totally recomend!"

Anmeldelse fra 16. feb. 2022

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i København
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i København, der muligvis også er noget for dig

CABINN Copenhagen

CABINN Copenhagen

3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferielejligheder i København 

København summer af liv året rundt og er en skøn destination til et weekendophold inden for Danmarks grænser. Hvis du skal afsted med vennerne eller familien, er det oplagt at leje en ferielejlighed. Her er plads til alle, og det er en god base til at udforske storbyens mange kulturelle tilbud. 

Guide til ferielejlighederne i København 

Fra Amager til Østerbro finder du lækre, lyse og elegant indrettede ferielejligheder i København til et weekendophold. Et godt bud er Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites, som har en central beliggenhed lige ved Københavns Hovedbanegård. 

Prislejet for ferielejligheder i København 

Prisen for en ferielejlighed i København starter i øjeblikket fra 653, kr pr. nat. 

Tag på weekendophold i København året rundt 

Det gode ved vores smukke hovedstad er, at du kan besøge den hele året. Hvad enten du tilbringer sommerferien eller efterårsferien i København, er der altid noget at opleve. For at undgå det værste turistmylder kan du planlægge din ferie i lavsæsonen. 

Sådan lejer du en ferielejlighed i København 

Det er nemt at leje en smart ferielejlighed i København. På siden med søgeresultater kan du bruge kortet til at finde overnatning i dit foretrukne område. Hvis du skal ind og se fodbold eller til koncert i Parken, kan det for eksempel være oplagt at finde en lejlighed i nærheden på Østerbro. 

Mulighed for gratis afbestilling gennem Expedia 

Der er mulighed for gratis afbestilling af nogle ferielejligheder i København, men vær opmærksom på, at det ikke gælder dem alle. Du skal tjekke reglerne for den specifikke feriebolig, du overvejer at booke. 

Fordele ved at leje en ferielejlighed hos Expedia 

Med en ferielejlighed har du alle hjemlige faciliteter lige ved hånden. Expedia giver mulighed for at søge efter ferieboliger med bestemte faciliteter som gratis Wi-Fi eller tremmeseng, så du kan finde et sted, der passer perfekt til dit weekendophold i København. 

Typer af ferielejligheder i København 

København rummer alt fra mindre, hyggelige ferielejligheder på Nørrebro til luksuriøse og stilrene lejligheder, som placerer dig midt i centrum. Tag for eksempel et kig på Rosenborg Hotel Apartments, der ligger lige om hjørnet fra Rundetårn. 

Faciliteterne i Københavns ferielejligheder 

De fleste ferielejligheder i København er udstyret med alle nødvendige faciliteter til et weekendophold, herunder køkken. Så kan du vælge, om du selv vil lave mad eller bestille bord på en af hovedstadens mange restauranter. 

Tips til dit weekendophold i København 

København byder selvsagt på et overflødighedshorn af spændende oplevelser og seværdigheder. Blandt de mest kendte er Tivoli, Nyhavn og Den Lille Havfrue, men du kan også finde mere skjulte perler som Det Kongelige Biblioteks Have eller Assistens Kirkegård. 

Spændende arrangementer i København 

Som Danmarks største by byder København naturligvis på en lang række interessante arrangementer året rundt, men primært om sommeren. I starten af juni hvert år løber den elektroniske festival og gadefest Distortion af stablen, mens der i løbet af sommermånederne afholdes Copenhagen Jazz Festival og Fredagsrock i Tivoli. 

Guide til transport i København 

Det er nemt at komme rundt i København på cykel eller med offentlig transport, der omfatter bus, metro og S-tog. Skal du på dagsudflugt til nogle af seværdighederne uden for København – f.eks. en tur til Kronborg Slot eller Vikingeskibsmuseet i Roskilde – kan det dog være en fordel at leje en bil

Find kæledyrsvenlige ferielejligheder i København 

Du kan sagtens finde kæledyrsvenlige ferielejligheder i København. Brug filteret ”Kæledyrsvenligt” på siden med søgeresultater til at søge specifikt efter overnatningssteder, hvor du kan have din firbenede følgesvend med. 

Det bedste sted at overnatte på et weekendophold i København 

De fleste ferielejligheder har en central beliggenhed i Indre by og på Vesterbro, men du finder også masser af muligheder på Nørrebro, Østerbro og Amager. Hvert område har sin egen charme og karakter, så det afhænger af, hvad du foretrækker – Kødbyens trendy restauranter, natklubber og kunstgallerier eller de grønne oaser på familievenlige Østerbro. 

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at leje en feriebolig i København?

Ja, vi kan tilbyde ferieboliger i København, som ligger lige i nærheden af turistattraktioner som Tivoli. Du kan også gå efter en feriebolig, der ligger lidt væk fra det hele, hvis det vigtigste er at få slappet af. Rejsende, som tager til København, er glade for de maleriske haver og det anerkendte kunstmiljø, som stedet er kendt for. Det store shoppingområde og de fascinerende museer er nogle af de andre muligheder, du kan udforske, mens du er her.

Hvilke er de mest populære ferieboliger i København?

Hyggelig 1 Bedroom Apartment in the Historical Center of Copenhagen: Denne højt bedømte feriebolig i København har gratis Wi-Fi, så du kan finde dig godt til rette i dine nye omgivelser. Køkkenet har blandt andet en opvaskemaskine, et køleskab og en kogeplade. Andre populære ferieboliger i København er Wonderful place for you og Brilliant Two-bedroom Apartment Within Walking Distance to Nyhavn.

Hvor mange ferieboliger er der i København?

Vælg mellem 52 Expedia-ferieboliger i København, og få en uforglemmelig ferie.

Hvad kan jeg se og opleve i København?

Kulturelle attraktioner inkluderer blandt andet Tivolis Koncertsal og Danmarks Nationalmuseum, mens Havnebadet Islands Brygge og Botanisk Have er et par eksempler på smukke udendørs seværdigheder. Tivoli og Rådhuspladsen er andre steder, du kan kigge forbi, mens du alligevel er i området.

Hvordan er ferieboligerne i København?

Ferieboliger er privatejede overnatningssteder, som du kan booke til et par dage eller længere tid i København. Ferieboliger kan tilbyde faciliteter såsom gårdhave, boblebad og pejs, så du kan føle dig rigtigt hjemme. Hvis du er optaget af rengøring og desinficering, så kan en feriebolig tilbyde en følelse af sikkerhed væk fra offentlige hotelelevatorer og hektiske lobbyområder, mens du stadig har mulighed for at rejse. Du vil også have mere plads i en feriebolig end på et almindeligt hotel, hvilket er en af årsagerne til, at ferieboliger er en oplagt valgmulighed til familieferier.

Seneste anmeldelser af overnatningssteder i København
Anmeldelser verificeret af expedia