Søg efter ferieboliger

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Føl dig hjemme, mens du udforsker verden

Den perfekte feriebolig venter på dig

Villaer lige ved stranden, lejligheder i byen eller hytter i bjergene - uanset hvad og hvor du drømmer om.

Mere værdi for pengene

Lej et helt hjem for det halve af prisen for et hotel. Tilføj derefter besparelserne ved ikke altid at skulle spise ude.

Faciliteter, faciliteter, faciliteter

Læn dig tilbage, og slap af. Alt, hvad du behøver, er lige ved hånden - komforten ved god plads, privatliv og et fuldt udstyret køkken.

Nyd hjemmets bekvemmeligheder, når du rejser med arbejdet

Praktisk og nemt

Vælg mellem ferieboliger i de bedste dele af byen — tæt på kontoret eller din yndlingspark og en morgenløbetur.

Faciliteter

Wi-Fi og plads til at arbejde gør, at det bliver ”business as usual”, men samtidig behageligt og afslappet som i dit eget hjem.

Værdi

Få pengene til at række længere med lavere priser pr. nat og hjemmelavede måltider, præcis som du vil have dem.

Find din perfekte feriebolig

Keder hverdagen dig, og længes du efter en ferie, der passer perfekt til din familie? Med en feriebolig får du mulighed for at se verden med nye øjne, udforske seværdigheder og nyde det ukendte. Pak tasken og tag afsted!

Når du reserverer en af vores pengebesparende ferieboliger, kan du rejse med stil og stadig have nem adgang til alle de eventyr, der venter lige om hjørnet. Nyd privatlivet, mens du planlægger ture eller smækker benene op efter en dag fyldt med oplevelser. Der er så mange muligheder at vælge i mellem - lige fra en lejlighed med havudsigt til en træhytte i bjergene.

Uanset hvor fristende det end lyder bare at slappe og genoplade batterierne i en af de bedste ferieboliger i byen, er der mad, der skal smages på, og minder, der skal skabes! Tag et smut ind til byen, og opdag historien, udforsk kulturen, og smag på alle de mange smage, denne nye verden har at byde på. Slap derefter af i din indbydende feriebolig med et velfortjent hvil eller måske en festmiddag med alle markedets lækkerier.

Uanset om du er i humør til en lækker lejlighed, et hus med masser af plads eller en overdådig villa, er der helt sikker en feriebolig med dit navn på. Når du booker via Expedia, har du adgang til alle former for ferieboliger for at sikre, at du finder dit perfekte match. Hvad venter du på? Din drømmeferie venter på dig.