Slotte

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Slotte på Expedia.dk

Knejsende tårne og fortryllende spir, tykke stenmure og befæstninger, prægtige haver og overdådig udsmykning – det er blot nogle af de ting, der gør overnatning på et slot til noget særligt. Hvis du er den type, der aldrig gør tingene halvt, kan disse flotte og ekstravagante overnatningssteder være det perfekte valg for dig. Mange af slottene rummer århundreders – hvis ikke årtusinders – historie med store sale og stentrapper, hvor hertuger, generaler, grevinder og endda konger og dronninger måske engang har sat deres spor. Det er ikke dårligt selskab, når du nyder de store suiter med himmelsenge, farvede glasvinduer og gotiske elementer, som ligner noget fra Harry Potters verden.

Det er næppe nogen overraskelse, at slotte som regel ligger i den mere luksuriøse ende af skalaen. Mange har 4 og 5 stjerner med eksklusive restauranter, indendørs pool eller spafaciliteter på stedet. Du kan føje aromaterapi og massagebehandlinger til din rejseplan og virkelig skrue op for selvforkælelsen på et slotsophold, mens du er omgivet af historiske mure, kunst og arkitektur. Slottenes beliggenhed er et andet stort trækplaster. De har ofte en dramatisk placering på bakkeskråninger eller klinter udenfor byernes centrum med vidtstrakt udsyn over skotske fjelde eller engelske landskaber, italienske søer eller franske vingårde. Du skal helt sikkert sørge for at huske kameraet.

I dag er der mulighed for at tage på slotsophold i mange forskellige lande. England har nok det største udvalg med middelaldertårne og omdannede fæstninger fra sydkysten til Yorkshire. Slotte som Cumbrias Appleby Castle er blandt de bedste og byder på gotisk udsmykning, himmelsenge, boblebad, spalokaler og meget mere. I Frankrig er der fokus på detaljerede spir og smukke vintageslotte som for eksempel på Le Château d'Osthoffen, der emmer af historie helt fra romertiden og stiller store lokaler til rådighed til bryllupper og andre begivenheder. Samtidig kan du i Irland finde 5-stjernet luksus på Luttrellstown Castle Resort, hvor overdådige suiter i middelalderstil ligger ud til velplejede golfbaner. Appenninerne i Italien danner baggrund for det charmerende Il Castello Dei Principi Sanseverino omgivet af takkede tinder, og delstaten New York byder på Highlands Castle, hvor den prangende indretning er en hyldest til Skotlands klaner og Storbritanniens århundredgamle traditioner.