Ferieudlejning i Nexø

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i Nexø

Spacious Holiday Home in Nexo With Sauna
4 out of 5
Nexo, Hovedstaden
Overnat i denne feriebolig med 4 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Balka Strand og Bornholmertårnet ...
Spacious Holiday Home in Nexo With Sauna
Modish Holiday Home In Nexø With Whirlpool
3.5 out of 5
Nexo, Hovedstaden
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Bornholmertårnet og Dueodde ...
Modish Holiday Home In Nexø With Whirlpool
Spacious Holiday Home in Nexø Bornholm With Sauna
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og havegrill. De populære seværdigheder Dueodde Strand og Bornholmertårnet ...
Spacious Holiday Home in Nexø Bornholm With Sauna

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Spacious Cottage in Bornholm Denmark With Sauna
Overnat i denne hytte med 3,5 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et tv og et køkken. De populære seværdigheder Martin Andersen Nexøs Mindestuer og Elisabeth ...
Spacious Cottage in Bornholm Denmark With Sauna
3 værelses overnatning i Nexø
Overnat i denne husbåd i Nexø. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder Elisabeth Muller Smykker og Martin Andersen ...
3 værelses overnatning i Nexø
6 værelses overnatning i Nexø
Overnat i denne feriebolig i Nexø. Nyd godt af Wi-Fi, en sauna og havegrill. De populære seværdigheder Bornholms Sommerfuglepark og Martin Andersen Nexøs Mindestuer ...
6 værelses overnatning i Nexø
Stylish Holiday Home in Nexø With Whirlpool
3.5 out of 5
Nexo, Hovedstaden
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder Balka Strand og Martin ...
Stylish Holiday Home in Nexø With Whirlpool
1 værelses overnatning i Nexø
Overnat i denne lejlighed med familievenlig profil i Nexø. Nyd godt af Wi-Fi, en sauna og parkering på stedet. De populære seværdigheder Dueodde Strand og Bornholmertårnet ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Hyggelig lille rækkehus
"Et hyggelig lille rækkehus, - godt vi kun var 3, ellers tror jeg det ville være lidt for trængt. Men det passede fint til et lille 4-dages ophold."

Anmeldelse fra 16. nov. 2022

1 værelses overnatning i Nexø
5 værelses overnatning i Nexø
Overnat i denne feriebolig i Nexø. Nyd godt af Wi-Fi, en sauna og parkering på stedet. De populære seværdigheder Dueodde Strand og Bornholmertårnet ligger i ...
5 værelses overnatning i Nexø
Cozy Holiday Home in Nexo near Dueodde Beach
Overnat i denne feriebolig i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og havegrill. De populære seværdigheder Jans Keramik og Bornholmertårnet ligger i nærheden. ...
Cozy Holiday Home in Nexo near Dueodde Beach
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nexø
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i Nexø, der muligvis også er noget for dig

Nexø Hostel

Nexø Hostel

3 out of 5
Gl. Rønnevej 17A, Nexo, Hovedstaden, 3730
Nexø Hostel
Hotel Balka Strand

Hotel Balka Strand

3 out of 5
Boulevarden 9A, Balka, Nexo, 3730
Hotel Balka Strand
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Sommerhusudlejning i Nexø 

Gå på opdagelse blandt et bredt udvalg af sommerhuse i Nexø. Her finder du ferieboliger til ethvert behov, lige fra luksus med pool til børnevenlige faciliteter – med Expedia i baglommen er det ingen sag at rejse. 

Fordelene ved at leje et sommerhus i Nexø 

Med et sommerhus eller en ferielejlighed i Nexø har du en base, hvor du kan læne dig tilbage med familien eller din partner, og hvor I har alt, hvad I har brug for lige ved hånden. Et sommerhus giver rummelighed, mulighed for eget køkken, børneseng eller pool, og med Expedia kan du f.eks. nemt finde en feriebolig, der er kæledyrsvenlig. 

Prisen på leje af sommerhus i Nexø 

Vælg mellem et fantastisk udvalg af sommerhuse i Nexø, der passer til forskellige budgetter, fra eksempelvis 681, kr pr. nat. Vær dog opmærksom på, at disse priser er et øjebliksbillede og muligvis kan ændre sig, og at ekstra betingelser kan være gældende. 

Tips til det billigste rejsetidspunkt 

Prismæssigt kan sommerhuse og andre ferieboliger i Nexø variere fra sæson til sæson. Sommersæsonen fra juni til august er højsæson for sommerhusudlejning, så priserne kan muligvis være højere end andre tidspunkter på året. 

Sådan finder du det bedste sommerhus til leje i Nexø med Expedia 

Find det ultimative sommerhus i Nexø eller andre populære sommerhusdestinationer i Danmark med et par enkle klik. Indtast de ønskede datoer, og brug filteret til at sortere mellem ønskede faciliteter som pool, kæledyrsvenlig og køkken med mere. 

Afbestilling af sommerhus gennem Expedia 

Du kan afbestille eller ændre din reservation til en anden destination, afhængigt af de betingelser der gælder for netop din reservation. Gå til vores kundeservice for mere information, hvor vi hjælper dig godt på vej. 

Book sommerhus med mere hos Expedia 

Hos Expedia har du alt samlet et sted, lige fra reservation af feriebolig og billeje til support – det har aldrig været nemmere at planlægge din næste ferie. 

Typer af ferieboliger i Nexø 

I Nexø og på resten af Bornholm findes der ferieboliger til enhver anledning, lige fra sommerhuse og ferielejligheder til charmerende hytter. Med vores filter kan du sortere efter type af overnatningssted, faciliteter, beliggenhed og meget mere. 

Ferieboliger med pool i Nexø 

Hos Dueodde Feriepark findes der både indendørs og udendørs fælles pool. Her er der rig mulighed for at slå sig løs med hele familien eller få lidt ekstra motion med et par svømmetag. Tag også et kig på dette store luksussommerhus i Nexø med moderne indretning, indendørs pool og boblebad. 

Find kæledyrsvenlige ferieboliger i Nexø 

Ja, du kan bruge vores filter til at finde sommerhuse i Nexø, der tillader kæledyr.

Tips til oplevelser i Nexø 

I og omkring Nexø er der rig mulighed for at komme ud i naturen. Tag for eksempel familien med på tur til Almindingen, en af de største skove i Danmark, eller Paradisbakkerne ikke langt derfra. Familievenlige seværdigheder i Nexø inkluderer Dueodde Fyr, Bornholms Sommerfuglepark og Bornholmertårnet.

Sådan kommer du rundt i og omkring Nexø 

En god mulighed for at opleve Nexø og resten af Bornholm er med bil. Sådan får du mest muligt ud af både komfort og tid, og med bil kan du nemt komme fra A til B og se alle de seværdigheder, du vil, uden så meget bøvl. Billeje med Expedia er nemt og bekvemt – her kan du søge efter og sammenligne biludlejningsfirmaer i Nexø. 

Udforsk de bedste områder til at leje et sommerhus i Nexø 

Nexø er en charmerende og hyggelig handelsby på Østbornholm, som har en fantastisk beliggenhed i forhold til smukke naturoplevelser og seværdigheder. Du kan både leje feriehuse eller -lejligheder i Nexø – eller tag for eksempel et kig på sommerhuse ved Dueodde Strand, kun et smut syd for Nexø. 

Seneste anmeldelser af overnatningssteder i Nexø
Anmeldelser verificeret af Expedia