Nexø

Rejseguide
Nexø
Hop i Østersøens bølger fra en af Danmarks bedste sandstrande, slap af i den hyggelige bymidte med udsigt til havn og hav, eller giv rokkestenen kamp til stregen.

Nexø er en hyggelig fiskeri- og handelsby på den østlige del af Bornholm. Byen ligger direkte ud til øens største fiskerihavn, hvilket giver et pulserende havne- og byliv året rundt. Hver sommer i august stiger stemningen yderligere, for da kan man kombinere ferieopholdet i Nexø med musikfestivalen Østersøjazz, der indbyder til et hav af gratis jazzkoncerter på havnen og i byen.

At tale om storbyferie i Nexø er måske nok en overdrivelse, men ikke desto mindre danner byens hyggelige torv rammen om afvekslende og afslappede indkøbsoplevelser i form af en lang række specialbutikker, spisesteder og markedsdage. Hertil kommer flere spændende museer, bl.a. kan du komme inden for i forfatteren Martin Andersen Nexøs hus eller opleve Nexø og Bornholms historie på Nexø Museum.

Apropos øens og byens historie er en rejse til Nexø en oplagt mulighed for at opleve et spændende stykke verdenshistorie helt tæt på. Nexø blev sønderbombet under 2. verdenskrig, hvilket byens arkitektur bærer tydeligt præg af. Resultatet er en charmerende blanding af svenske træhuse, gamle bindingsværkshuse og sandstensbygninger.

Har du børn med på ferien i Nexø, vil de uden tvivl glæde sig over et besøg i Bornholms Sommerfuglepark og Tropeland. Træd inden for i tropevarmen, og nyd duften af de mange eksotiske træer og blomster, der blander sig med lyden af tropisk fuglesang og vingeslagene fra mere end 1.000 forskellige fritflyvende sommerfugle. Når I rejser til Nexø, kan I desuden glæde jer til nogle af Danmarks bedste badestrande, Dueodde Strand og Balka Strand.

Modne livsnydere kan også roligt tage på ferie eller weekendophold i Nexø. De naturinteresserede kan pakke kikkerten og betragte vadefuglene i det fredede fuglereservat på Nexø Sydstrand. Området omkring Nexø egner sig fremragende til cykelture, lige som Dueodde Golfbane er populær blandt golffolket. Rejsen til Bornholm er desuden ukompliceret. Fra København kan du tage toget til Ystad i Sverige. Herfra tager sejlturen til Rønne Havn ca. 1,5 time. Du kan også tage bilen med på færgen.

Rejs til Nexø, hvis du drømmer om store naturoplevelser i kombination med et hyggeligt havne- og byliv i smukke omgivelser.

Nexø Hostel
Nexø Hostel
3 out of 5
Gl. Rønnevej 17A, Nexo, Hovedstaden, 3730
Fuldt refunderbart
Prisen er 681, kr pr. nat fra 10. okt. til 11. okt.
Overnat på dette hostel ved stranden i Nexø, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,1/5 Very Good! (110 anmeldelser)
Vil helt sikkert vælge dette hostel igen.
"Dejligt værelse med eget toilet/bad. Opholdets eneste ulempe var dog, at man skulle tilgå toilet/bad ude i det fælles gangareal. Der er dog værelser med bad inde på værelset også. Det vil vi vælge næste gang. Mulighed for at spise både inde og ude. Der kunne godt være flere udemøbler/ borde-bænkesæt. ..."

Anmeldelse fra 20. aug. 2022

Hotel Balka Strand
Hotel Balka Strand
3 out of 5
Boulevarden 9A, Balka, Nexo, 3730
Prisen er 850, kr pr. nat fra 11. okt. til 12. okt.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Nexø, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder ...
4,4/5 Wonderful! (128 anmeldelser)
Dejlig weekend
"Udmærket værelse og god service på hotellet."

Anmeldelse fra 25. apr. 2022

Harbour Sleep
Harbour Sleep
1.5 out of 5
Sdr Hammer, Nexo, Bornholm, 3730
Overnat på dette hostel i Nexø. Nyd godt af gratis parkering, en marina og en terrasse. De populære seværdigheder Martin Andersen Nexøs Mindestuer og Bornholms ...
4/5 Very Good! (40 anmeldelser)
Super beliggenhed
"Super sted hvis du er på tur med rygsæk. Ligger super fedt nede på havnen. Fine toilet forhold . Indkøb. Spise steder. Samt bus forbindelse lige rundt om hjørnet."

Anmeldelse fra 5. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Modern Apartment in Nexo With Swimming Pool
Modern Apartment in Nexo With Swimming Pool
3 out of 5
Nexo, Hovedstaden
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, udendørs pool og en terrasse. De populære seværdigheder Dueodde Strand og Bornholmertårnet ...
Quaint Holiday Home in Nexø Bornholm With Roofed Terrace
Quaint Holiday Home in Nexø Bornholm With Roofed Terrace
3 out of 5
Nexo, Hovedstaden
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og 2 badeværelser. De populære seværdigheder Martin Andersen Nexøs Mindestuer ...
2 værelses overnatning i Nexø
2 værelses overnatning i Nexø
Nexø
Overnat i denne feriebolig i Nexø. Nyd godt af Wi-Fi, et tv og kabel-/satellit-tv. De populære seværdigheder Balka Strand og Martin Andersen Nexøs Mindestuer ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Vi var fuld ud tilfreds.
"Alt var som det skulle være..."

Anmeldelse fra 5. jul. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Nexø